• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Carnivean - the Lost Prince
SzerzőÜzenet

Deedra
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
Ω [url=lnk] Szakadárok vezére [/url]
☩ Faj :
Ω Szakadár / Vadász / Ember
☩ Posztok :
107
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :

Ha bátran harcolsz, győzelem, dicsőség és gazdagság vár reád,
másként elpusztítanak


☩ Rang :
Ω North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Pokol vagy menny? :
Ω FöldΩ Deedra&Lincoln •• Egy népet csak úgy lehet vezetni, ha
jövőt mutatunk neki. A vezető: reménységmondó..

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Júl. 17, 2017 10:55 am írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél


Üdv!
Nagyon tetszett, ahogyan felosztottad, és idővonalat készítettél, és még Maze-t is bevontad! Remek írás volt, csodás fordulatokkal, ahogyan az elsőt megfogalmaztad, ami 35 éve történt. Zseniális!  wunderbah  tánci
Karaktered arcával még nem találkoztam, ami számomra üdítő, hiszen szeretek új és új arcokat megismerni, és nem mindig a szokott pofikat vissza kapni.
Nem szeretném már sokáig húzni, így kérlek menj foglalj le MINDENT, aztán irány játszani, nagyon várom, hogy olvassalak!  bounce  fanolosHell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Deedra North commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•

Carnivean
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Posztok :
5
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Vas. Júl. 09, 2017 8:23 pm írtam neked utoljára


Carnivean
Mikor azt hiszed, hogy nyertél, nézz a tenyeredbe
Ed Skrein
Démon
keresett
Sidousiel
Ötödik választott
Pokol

Személyes adatokVéleményem az emberekről: Szükségesek, hogy fennmaradjunk és erőt merítsünk belőlük. De van néhány jó szerető, vagy éppen nagy koponya, akiből hasznot lehet húzni. A legmegátalkodottabbak egy része már démon is lehetne. A többit már ismeritek. A lényeg, hogy szükség van a lelkükre, a többi csak maszlag.


Porhüvelyem neve: Nagyszerű, az enyém, csakis az enyém. John Carnivean

Mióta élsz?: 35 éve

Gabriel vagy Mihály?: Semmi ilyesmi. Mindig Lucifer oldalán, most éppen Maxnak dolgozom. Az angyalok kakaskodása – haha -, hidegen hagy. Amíg a Sátán úgy nem dönt, hogy nem.

Vélemény a természetfelettiről? : Nos, ez én lennék. Egyébként sokszor úgy érzem, hogy ugyanaz, mint az ember, képességekkel. Sőt, néhányan idiótábbak, mint azok a kérészéletűek. Fantasztikusak vagyunk, mit mondjak még? Főleg én.

Város: Bárhol megtalálható vagyok, ha úgy hozza a sors, jelenleg, ahol Max tartózkodik

Család: Csak egy teremtőm van, ő nem pedig nem az „öreg szakállas”. A kapcsolatunk nem szoros – haha -.

Beosztásod: Démonherceg

Szakadár infó: -
18+
username
14 éves korom óta
Képességem


A szokásos démoni tudásokkal vagyok felszerelve, plusz az irigység ajándékát is birtokolom. Mivel nagyon fiatal démon vagyok, hiába vagyok erősebb, mint hasonló tudású társaim, az okkultizmusban közepes vagyok, de a harc... nos abban még van mit tanulnom. És nagyon gyorsan tanulok.
.
Ezt a történetet vérrel írják35 évvel ezelőtt…
A pokol Dél-Keleti régiójában Lucifer, a pokol ura az utolsó csontport szórja szét szabályos alakban a középen lévő massza körül. Kezeit széttárja, és némán magához hívja a démoni erőket. Szél támad, a hangja fültépő, sikolyokkal teli, éteri fény fonja át. Egyenesen a nagyúr felé tart, majd keresztüláramlik rajta. Lucifer tartja magát, és formálja a „szelet”, ami körkörösen áramlik tovább, gömböt formálva a csontpor mentén.
- Mindenek hatalma, Pokol tüze, élők és holtak sikolya! – Lucifer hangja olyan mély lesz, hogy megdöndül a Föld alatta, kisebb földrengés minden szava. Megnyílnak az erek, lávák és mocskos, mérgező gőz szökik fel a birodalomba.
- Lépj. Elő. Carnivean! – minden szava tízezernyi dobbantás, ahogy rákiált a masszára. A gömb alakú elegy nyílként reppen fel az égbe, majd egy teljes fordulatot megtéve csapódik bele a masszába, ami átalakul. Mélyfekete, kör alakú szurok-tó felszínné válik, majd hirtelen…

Én vagyok a Föld, az Ég, a Szél, az embereket hajtó Erő, én vagyok az Ár, a halott lélek utolsó kiáltása. Érzem a hívást, érzem, hogy elzárnak Uramtól, de megindulok. Testem lassan épül fel, mindenhonnan egy kicsi: csontok, inak, vér, porc, szem, száj és megannyi kellék, hogy az emberré hasonlatossá váljak. Lucifer hatalma milliméterről milliméterre rak össze, mint egy kirakóst, és mire végzek, látom a kiutat. Elrugaszkodom és kiugrok a Tükrön át, hogy színt vallhassak, vagy szenvedést hozhassak, az Ő akarata szerint.

…egy mezítelen, torz humanoid alak ugrik ki, egyenesen Lucifer elé. A földre már guggolva érkezik, hatalma pedig azonnal megmutatkozik, minden felesleges mocsok lemászik róla. A Tükör eltűnik, csak a két sziluett látszódik, ahogy a hirtelen beállt csendben, szinte megfagy a vér. Carnivean feláll, és Ura szemébe néz.
- Hívtál, hát érkeztem, Pokol Ura – tiszteletét főhajtással jelzi, Lucifer pedig elégedetten vigyorog.

30 évvel ezelőtt…

- Te leszel az Ötödik, és te leszel az, aki mindent tudni fog. A beépített ember, ha úgy tetszik, még ha elég bénán is hangzik – a pokol Lordja fel alá sétál Carnivean előtt, a háttérben Mazikeen dobálja a pengéjét unottan, de nem szól semmit. – Nem, nem lesz a jobb, vagy bal kezem, arra ott van Ő – nem is kell mutatnia semmit, a Démonok mindegyike tudná, hogy kiről beszél. – De kell valaki, akit nem ismernek, és bármikor be tudok vetni, vagy feláldozni, ha úgy esik – Carniveannak a szeme se rezzen, várja a végét. Érzi, hogy még lesz itt valami, nem fog ez olyan könnyen menni. Gyorsan kiderül, hogy milyen igaza is van. – Viszont az út rögös és egyedül kell megtenned. Lesz, hogy segítek, de neked kell odáig felküzdened magad, erre minden hatalmad megvan, csak tanulnod kell. Mazikeen segíteni fog ebben, de nem nyíltan, a többire neked kell rájönnöd, ismeretlen démonokkal szövetkezve – megáll és felnéz a teremtettjére, aki szokás szerint csak bólint.
- Ahogy kívánod, Lucifer.

29 évvel ezelőtt…
- Hol van? Még egyszer nem kérdezem meg! – Carnivean a falhoz nyomva tartotta a Démont, akinek a nevét sem tudta. Mivel bejáratos volt Luciferhez, ismerték páran, ha megállították, akkor volt a szemében valami, amiért továbbengedték. Ez a démon is ezt szenvedi éppen, és nem tud felelni, de nincs félelem a szemeiben.
- A pletyka szerint lelépett.
- Mazikeen?
- Őt sem látta egy ideje senki.
- A rohadt életbe – engedi el végül a démont és elszelel a Földre vezető portálhoz, amit a nagyúr megmutatott egyszer neki a Dél-Keleti régióban.
- Hát akkor… viszlát! – és átlépett a portálon.

25 évvel ezelőtt
- Minden oké, az üzlet megköttetett - lerakom a kis tárolókat, ők pedig belehelyezhetik a lelkeket, a többi már nem az én dolgom. Már egy éve a Ragnaröknek dolgozom, én bonyolítom le az üzletet és ha kell, kiverem az árat is. Kezdenek tisztelni és egész jól megy a biznisz. Nem élünk luxusban - már ami a lelkeket és üldözőket illeti - de nagyon jól megvagyunk. Én  pedig szépen tanulgatok meg mindent, ami a misztikus energiák felhasználásáról tudni kell. Ezektől a démonoktól messzire nem fogok eljutni, de egy ideig jók lesznek. A harc pedig egészen jól megy kicsiben, szóval ott Ben maga képez. Egyelőre megfelel a dolog, Lucifer pedig még mindig sehol...

2 évvel ezelőtt…
- Ez a fickó nem szarral gurít, én mondtam – Sammy már csak ilyen, állandóan parázik. Hát démonok vagyunk, vagy mi a lószarok, nem? Igaz Max – így hívatja magát a szarházi – már ötünket levadászott és eltüntetett a környékről. Hogy meghaltak-e azt nem tudom, de fogyunk, a fickó pedig jó.
- Te mit mondasz John? – fordul felém a főnök, Ben. Mit mondhatnék ezeknek a hugyagyúaknak?
- Ha lopsz, annak lehetnek következményei – vonok vállat, én vagyok a démon Coelho baszod. Mit mondanék, mégis? Adjuk vissza? Már párat eladtunk, másokat felfaltunk, nemigen fogjuk visszaadni mindet, főleg nem azokat. Talán előbb tájékozódni kellett volna, hogy kivel üzletelünk. Azt a részét én intéztem, és nagyon jól. Az más kérdés, hogy a kapzsiság nem csak Maxre hatott, ez van.
- De az csak sima üzlet volt – mondja Ben. Mintha egy büdös emberi lényt hallanék, hát van ezeknek eszük?
- Majd elmondod neki, amikor ideér –röhögök fel hangosan és szívok egyet a cigimből. A maradékot elpöccintem… dolgom van még.
- Majd jövök – szólok unottan és felkapom a kabátom, mintha szükségem lenne rá. Mindenről nekik sem kell tudniuk.

8 hónappal ezelőtt…
Már csak én maradtam a Ragnarökből – ilyen hülye nevet, nem? – Max mindenkit levadászott. Kaptam egy tippet, hogy hamarosan összefuthatok vele, így inkább elébe mentem a dolgoknak. Most itt állok vele szemben és nézem, ahogy fitogtatja hatalmát.
- Biztos ez? – szórakozottan dobom szét két démonát, akiből az egyiknek a nyakából szívom ki a vérét. Senki sem mondja nekem, hogy ez nem mennyei étel, ahogy az itt élő kérészéletűek mondják. Max megáll, és számba veszi a lehetőségeit. Végül ügyesen dönt, nekem tetszően.
- Dolgozhatsz nekem – közli az ő sajátos stílusában. – De nem szólhatsz bele, viszont rendesen megfizetlek. Esetleg tanácsokat adhatsz, ha kérem – mondja láthatóan gúnyosan. Mivel kihalt a banda, és láthatólag ő nagyobb hatalmú, mint Ben – a hullája tavaly elég bizonyíték volt -, akár tanulhatok tőle. Közben pedig nyitva lehet a szemem, Lucifer megtalálását továbbra sem adtam fel. De előbb még tanulnom kell, itt mások a szabályok.
- Legyen. 
Carnivean - the Lost Prince
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: