⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Smuggler's Cove
The devil's voice is sweet to hear.

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Szer. Júl. 26, 2017 2:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
szabad a játéktér

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Szer. Júl. 26, 2017 2:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Alig érzékelek valamit a külvilágból, tejfehér ködként telepszik elmémre a düh és a harag. Mégis milyen furcsa, hogy őt tisztán látom, látom miként küzdi talpra magát, tétován miként indul meg felém. De miért lenne ez csoda? Haragom fókuszában ez a mihaszna némber áll. Úgy lebegtette előttem a vörös vásznat, akár egy matador. Nem törődve a következményekkel gyűjtöm össze erőm maradékát, bár jobban spóroltam vele, mint a Sötétség királynője. Meg se fordul fejemben, hogy az ügyeletes SZKO-t ( Szárnyas Kivégző Osztagot) magunkra szabadíthatom ezzel. Felbőszült bikaként tekintek rá, ahogy látom még mindig nem adja fel, s rúnákat vés a levegőbe. Szabadjára is engedném energiámat, de az ő varázslata hamarabb manifesztálódik. Utcai mocsok, varázslatból visszamaradt jégszilánkok, üvegdarabok tornádóként zárnak burokba. Olyan érzés ez, mintha víz alá nyomnának, súlya alatt lassan törnél össze miközben orrodon, s szádon beömlik a sós tenger. Dühösen villantom rá tekintettem, s próbálom felfogni szavait. Úgy tűnik sikerül, csekély értelem csillan szememben. – Neeem! – emelem fel két kezem az ég felé, ujjaim görcsösen ragadják meg a semmit, nyakamon érzem, ahogyan kiduzzadnak az erek. Üvöltök a sötét éjszakába, mint egy vadállat, így adva ki magamból a mérget, miközben a mágiának gátat vettek. Lassan csillapodik körülöttem el minden. – Miért? – ordítom még mindig, leheletem fehéren gomolyodik előttem. – Miért van az, hogy mikor már kezdek belejönni, mindig meggátol valami? – értethetetlen lehet kifakadásom. De annyira jellemző, hogy mikor élvezni kezdenék valamit, mikor szinte önmagamat adhatnám, valaki mindig elszúrja. Térdeimre támaszkodom kissé lihegve, divatosnak nem nevezhető hajam előre bukik, ránézésre is durva tapintású akár a posztó. Persze igazat kell neki adnom, neki, akinek ruhája már korán sem viseli azt a pompát, mint egy félórával ezelőtt. Combjánál felhasítva, - mely innen nézve is kellemes látvány nyújt, el is időzök kicsit ott-, itt-ott megrojtozódva. Hófehér karján megpörkölődött szőrpihék. Ajkán elkenődött a vérvörös rúzs, s melynek sarkára valódi vér száradt. Macska vágású szemei alatt feketén elkenődött a festék. S a haja… hát nem tudnám mihez hasonlítani, mivel a kazal is dicséret lenne.  Őrült Picsa, s most valóban úgy is néz ki, de ebből a kiindulva én sem festhetek szebben. Az összképet szemre vételezve, jókedvű hahotázásba kezdek, s felegyenesedem. – Ez az új imázs igazán hozzád illik. – lépek felé most már jóval higgadtabban, mint pillanatokkal ezelőtt. – Annyira kifejez téged. – karolok bele a nyakába, mintha mi sem történt volna. Mintha fél perccel ezelőtt, nem elpusztítani akartam volna. – Mehetünk Hölgyem, de pontosan hova is? – lépek át vele a kapun. Végül is mindegy is, úgyis kiderül, nem de?Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 2:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Dacosan nézek haragtól izzó szemébe. Lennék, adnám, ha engedné. De provokál, hiába kérlelem burkoltan, hiába fejezem ki, mennyire nem kívánok neki ártani, kiprovokálja tőlem. Sose csalj lépre azzal az egy tekintettel, mondattal, utalással, mozdulattal, hogy nem merek valamit megcsinálni. Ő meg egyszerűen oly makacs, oly büszke… Nem is értem, hogy miért a harag lett végül belőle.
Fogaimat összeszorítom, amíg látom, hogy nagy levegőt vesz. Oh, nem, nem a víz alá fogsz kerülni.
Attól egy sokkal rosszabb helyre.
Érzem, hogy testem hátrafelé repül, nekicsapódok újra a falnak. Ruháim lassan rongyokban állnak rajtam, hajam az égnek mered, fejem erősen ütöm a falnak.
Tudatom kihagy pár pillanatra, s mikor újra felnézek az egykori elegáns bár plafonján látom viszont magam. Egyik kezem a fejem felett pihen, a másik a mellkasomon. Látom, ahogy izmaim rándulnak egyet, még mindig az elektrosokk hatása alatt.
Hangos nyöszörgéssel állok fel. Gólemjeim darabokban, tudatom elvesztésével a koncentrációm is megszűnt. Nehezen fordulok meg, érzem, hogy lélegzetem kihagy. A falba kapaszkodva tápászkodok fel, a világ egyszerűen forogni kezd velem. Látásom homályosul.
Hiába nézek körbe, nem látom az őrült testét. Az ajtón viszont hatalmas lyuk tátong. El kell telnie némi időnek, mire összeteszem a képet. Ne lepődjetek meg ezen. Egy ilyen után ti sem tudnátok gondolkozni.
Óvatosan lépek egyet, amikor a föld megindul alattam. Az üvegből kirakott pult mögötti falrész sóhajtva omlik alá, félretántorítva az útból. Újra elesek. De a föld még mindig mozog. Akkor ez nem csak a fejembe játszódik le?
Zavaros tekintettel meredek ki, s dühöm hiába csap fel, most neki kell igazat adnom.
Újra felállva botorkálok ki, az épület ajtófélfájába kapaszkodva. Látom őrült testét, s tudom, hogy ez, itt nem fog jóra vezetni. Már régen túllőttünk a célon.
Halkan motyogok valamit, s szemeim újra narancssárgán csillannak meg. Nem ellene intézek támadást: apró kavics, üveg, jégdarabokat sodrok köré, egy-egy rúnát kirajzoltatva velük. Lassan elfogy erőm, ennyiből még futja. Erejét kordában kell tartania, nem sokáig, csak pár percig. Már ha sikerül és nem omlasztja rám az épületet.
- Fejezd be Zarz… - sóhajtom elhalóan, gyengén. Erőt véve magamon sétálok elé. – Ha ennyire nagy benned a pusztítási vágy, hát folytassuk, de Ne itt! Ne ebbe a városba! – kiáltani szeretnék de hangom erőtlen. – Szükségünk van ezekre a senkiháziakra!
Arról már nem is beszélve, hogy lassan magunkra vonjuk szárnyas barátaink figyelmét. Ilyen állapotban pedig egyikünknek sem lesz esélye ellenük. S ha még mindig élek, erőtlenül nyitok kaput a túlvilágra.

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 1:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 - Az előbb mintha forró fejűségről beszéltél volna, légy te az okosabb add fel. – mondom neki, hisz olyan jól tudja mit kellene nekem tennem, de neki is ugyanannyiba kerülne ezt megtennie. De hát mindegy is, sok közös vonás van bennünk. A gólemek még mindig nem zavarnak túlzottan, hisz tudom, eléggé lekötöm figyelmét azzal, hogy válaszút elé állítom. Csalfa mosolya csiklandozza szemem világát, megvillantva néhány más lehetőséget is. Mit is mondhatnék? Igazából semmit, ugyanúgy nyitott volt számomra is ez a kérdés, mint bárki másnak. Nem rántom el kezét, sőt hagyom, hogy vezesse, mély levegőt véve készülök fel a legrosszabbra. Megrázó élményben van részem, a következő néhány percben. Átjárja testem az elektromosság, azt hiszem még a szemem is felakad néhány szívdobbanásnyi időre. Most nem szeretném magam kívülről látni, nem festhettek valami jól, mint Einstein azzal a szénaboglya hajjal. Egy nagy durranással távolodunk el egymástól. Nyöszörögve fogom fejem, de lehet az oldalamat kellene inkább. Nem tudom eldönteni. Fülem zúg, csak távolról hallok némi sikolyt, rohanó léptek verte zajt, s látásom se tökéletes. Füst és kőpor száll a magasba előttem, néhány pillanatba beletelik, mire összerakom a képet. A robbanástól, az ajtótokkal együtt távoztam az épületbe, s még magammal hoztam az egyik játékfiguráját is. Az nem volt olyan szerencsés, mint én, szétszórt darabjai üvegszilánkokkal keverednek a betonon. Jobb alkaromra s térdeimre támaszkodva próbálok lábra állni, sűrű nyöszörgések közepette. – Féleszű tyúk. – szeretném hinni, hogy kiabálok, hogy erőtlen hangom eljut hozzá, de esélytelen, hisz alig tudom kiköpni őket. Felállva szemügyre veszem magam. Orromból, fejemből szivárog a vér. Korábbi jéggömbje nyomán fehér csontom virít megtépázott ruhám alól. Dühös vagyok, már nagyon dühös, már végleg elpattant az a bizonyos húr. Egy mozdulattal megigazítom szakadt öltönyöm, megtartva méltóságom. Lehunyom szemem, érzem ahogy megremeg talpam alatt a föld. Először csak finoman, ahogy azok a remegős pudingok. Apró porszemek hullnak le a környező házfalakról, hajszálvékony repedések indulnak meg a hely felé. Egyre nagyobb s nagyobb pókhálót szőve a betonon.Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 11:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Fogaimat szorosan összeszorítom, még mielőtt újra meggondolatlanságot mondok. Arcomon az izom megfeszül. Hallom hangját, de nem tudom, hogy merről. Mit játszik ez az elmémmel? Szó nélkül mégsem tudom hagyni – hisz nem olyan vagyok.
- Veled ellentétbe nekem nem lenne sajnálatos, ha nem lennél ennyire forró fejű – sziszegem.
Szavaim mindazonáltal igazak. Sose volt vele túl sok problémám, imádom szívni a vérét, mindig is imádtam, de hát ettől volt meg a pezsgés a mi kettőnk kapcsolatában. Szikrázott kettőnk között a levegő, olykor ezt ki is engedtük, s volt, hogy hasonló formában.
Ha nagyon koncentrálok sem tudnék visszaemlékezni arra, hogy azok a csatáink miként végződtek. De egy-egy mozzanatát képes vagyok. Mindig is aljas volt és sose mondanám azt rá, hogy kiszámíthatóak cselekedetei. Oh, nem, ő sosem teszi kétszer ugyanazt.
Ezért is képes újra és újra meglepni. De várjon csak, hisz nekem is van még pár trükk a tarsolyomba.
Érzem, ahogy átmelegszik bőröm, a jég vékony csíkokba csorog alá kezemen, a könyököm felé, hogy onnan szabadáságát elnyerve zuhanjon a földre. Halk cseppenés jelzi érkeztét.
A jéghideg érintés lassan enyhül, kezemet felolvasztom, kardom eltűnik, hisz annak sok hasznát már nem veszem.
Elégedett mosoly kúszik újra csak ajkaimra, látva, miként sziszegi felém szavait. Nem áll szándékomban elpusztítani a testem, ezt túlontúl is szeretem, de néha úgy érzem, hogy nem hagy választást. Pokolbéli fattyú vagyok én is, bármikor szerezhetnék új testet, de még ezt is képes lennék meggyógyíttatani.
- Még neked sem adom meg könnyen magam – felelem számára, lassan az a pár gólem teljesen körbe vesz minket. Csak enyhén fenyegető hatásúak, hisz még én sem tudom, hogy mire lehetnének képesek a puszta nyers erőn kívül.
Hajam engedi, karom megragadja, közel von magához. Alávaló mosolyom egyre csak szélesedik, dühöm már-már teljesen elpárolgott. Új táncba kezdtünk, melynek címe: meddig mersz elmenni?
Érzem, ahogy tenyere derekamhoz simul, s közel von magához. Apró villanások törnek elő a gömbből, mely a közeledésére egyre csak kisebbedik.
- Ily formában máshogy is végződhetett volna – mosolygok rá kacéran. – Engem már csaptak meg villámmal, én tudom, milyen érzés, hát te?
De válaszát meg sem várva, apró villámos kezemet csúsztatom mellkasára.
Érzem, ahogy a feszület engem is átjár, bőröm bizsereg, hajam az energiától az égnek mered. Teljesen őrült nem vagyok, megölni én sem akarom – magamat meg végképp nem – de ne higgye, hogy ennyitől meghátrálok. Hallom saját fájdalmas kiáltásom, oly furcsa így kívülről hallani, mintha csak szemlélője lennék magamnak.
Megráz a villám, égeti belsőmet, s talán míg ez a pár másodperc véget ér, eszméletem is elvesztem. De megérte, rohadtul megérte.

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 10:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Szóra nyitnám a számat, hogy megköszönjem bókját, de a pillanatnyi örömöm hamar elszáll. Aljas kis némber. - Szokj hozzá! Mindkettőnk sajnálatára úgy tűnik, egy ideig még élvezni fogjuk egymás társaságát. – vetem oda neki miközben kommandósat játszok. Majd rövid ideig hallgatok. – A hét főbűn egyikei vagyunk, s egyik a másik nélkül nem létezik. – mondhatjátok, hogy most ismertem be azt, amit ő talán mindvégig szajkózott nekem. S ebben az esetben ráhagyhatnám az egészet s felajánlhatnám a tűzszünet lehetőségét. Valóban ez lenne a legcélszerűbb dolog, de maradjunk annyiban, hogy jelenleg most nem vagyok ennyire okos. Ami azt illeti, a büszkeségem nem engedi,- még nem- mindig is úgy gondoltam, hogy hetünk közül én vagyok a leghasznosabb. A vég kifejlett, az utolsó láncszem, a kapocs mely összekapcsol, s a beteljesüléshez kell. A pont az I-re. Kedveltem már ember korában, az önpusztítást, s azt amit a segítségemmel művelt.  Akkor pártoltam el mellőle, mikor eladta a lelkét a Lustaságnak s ezzel a figyelme is lankadt. Ez lett a veszte. Pedig dicsősége mily sokáig fennmaradt volna, korának leghatalmasabb királynője lehetett volna.  Évtizedeken néztem, ahogy senyved bűnei terhe alatt. Ám mikor megacélozódott, újra felkerestem s akkor nem kellett csalódnom ugyanúgy inspirált holtában, ahogyan életében. De szemtelenségét még így sem tűröm. Érzem tagjaimban belenyilalló hideget, de ezzel ujjaim csak még görcsösebben szorítják csuklóját. Testemet hevítem csak csillapítva ezzel a fájdalmat. Tenyerem alatt halkan felszisszenve vékony páracsíkok kúsznak a magasba. – Végesek a határaink… - préselem a fogaim között a szavakat, kezd fogyni a türelmem. Azzal vádol, hogy nem vagyok ura az indulataimnak, pedig nem tudja mekkora erőfeszítésembe kerül, hogy ne lobbantsam lángokra. Ekkor figyelek csak fel a közeledő léptekre. Elszakítom tekintetem az övétől egy pillanatra, hogy egy másik vörösen izzó szempárba nézzek. Elvigyorodom a közeledő veszélyt látván. – Megátalkodott szuka vagy, ugye tudod? – a sistergő gömbre pillantva csak egy újabb mosolyt erőltettek az arcomra. – De nagyon is akarod! – eresztem fürtjeit, s ragadom meg másik csuklóját is. Közelebb vonom magamhoz,-  néhány centire oda, ahol a szívemnek kellene lennie – s a távolság csak csökken. Hogy melyikünk az őrültebb? Magam sem tudnám megmondani. – Velem jössz te is. – vigyorgok az arcába, s eresztem jobbommal, melyet derekára fonok. Testem az övének feszül, nem nehéz kitalálni, hogy így közel olyan erős bummot kap, mint én, ha hagyja befejezni azt amit elkezdett. Ti mire fogadtok?Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 9:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Szavaimra nem válaszol már, vagy ha igen sem hallom meg. Érzem, ahogy vérem dübörög ereimbe, fülembe minden egyes dobbanást érzékelek. Dühöm elvakít és megsüketít. Az egyedüli, mire számíthatok azok csak ösztöneim.
De talán ez is elég lesz ellene. Na, nem becsülöm alá, pontosan tisztában vagyok erejével. Itt inkább ő nincs azzal tisztában, hogy mivé váltam az évszázadok folyamán, de sebaj. Majd hamarosan megtudja.
- Melletted az ember csak fejlődik – szólok gúnyoros hangon, megengedve magamnak egy félmosolyt – A trágán szavak terén, egyébekben haszontalan vagy csak te is… - felelem. Tudtátok, hogy az emberek – esetünkben démonok – nem mindig gondolják át azt, hogy mit is beszélnek?
Érzem, ahogy vérnyomásom emelkedik, de lélegzetem próbálom normálisan tartani. Szinte minden idegesít és a legapróbb neszre is robbanni tudnék. A pára, Zarzi, egyszerűen minden csak felhúzza az agyamat, mely nem és nem akar lecsillapodni.
Valahol az agyam hátsó rejtekében tudom, hogy ő játszik ezzel.
A pillanatnyi gőzben, apró támpontot nyújtanak jéggólemeim vöröslően lüktető izzásai. Hogy ő is látja? Jelenleg nem érdekel, hadd lássa, így legalább nyerek magamnak egy kis időt, amíg átgondolom helyzetünket. Nem kellene elfajulni, de egyikünk sem elég okos ahhoz jelenleg, hogy belássa.
De nem veszi be a csalit, ott áll mögöttem, én pedig már fordulok is. Csuklómat ragadja, jégkardom alakot ölt, metsző hideg élességgel fenyegeti a férfit, ám mégsem halad tovább.
Arcom egy pillanatra eltorzul, mind a dühtől, mind a fájdalomtól. Ekkor újabb technikát alkalmazok, mely számomra is fájdalommal jár, de megéri. Most meg.
Kardot tartó kezem lassan kezd el fagyni, egészen csuklómig, hogy ott elérje a férfi erős ujjait.
- Ha nem feszegetnénk határaink, fogalmunk sem lennénk, hogy mikre vagyunk képesek. A feladás amúgy sem az én stílusom – elbukok, hát felállok és tovább haladok. Az elmúlt évszázadokban nem ez lenne az első, hogy vesztek – vagy épp nyerek.
Szavaira nevetnem kellene, gólemeim fokozatosan haladnak felénk. Félig megfordulva szabad tenyerem tartom a férfinak, ahol egy apró gömbvillám fénylik fel.
- Eressz el. Nem akarom beléd ereszteni – figyelmeztetem a férfit. Lassan higgadok le, nagyokat nyelve. Tán még elsétálhatunk mindketten apró karcolásainkkal. Talán. Talán még máshogy végződhet.
Tisztában vagyok vele, hogy ezzel magamat is megráznám – hisz feltehetőleg még mindig erősen tart – azonban pontosan tudja, hogy ennek ellenére is megteszem.

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Hétf. Júl. 24, 2017 6:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Kitépném a nyelvét, ha közelebb lenne. S hogy miért? A képlet teljesen egyszerű. Mert van némi igazság abban, amit mond. De kérdem én, milyen főbűn lennék, ha nem csinálnék meggondolatlanságokat? Ezért is van az, hogy másképp látjuk a dolgokat. Ő sem lenne ott, ahol most van, ha nem szolgált volna rá élete során. De ez nem az a helyzet, hogy elmagyarázzam neki, s nem is akarom. Kár bármilyen szót is erre pocsékolni, s amúgy is most túlforr bennem a harag. Legalábbis egy darabig biztos, míg végül rá nem világít a dolgokra. Ezért is kapaszkodok bele az ő dühébe, s fordítom ellene, míg én megnyugszom tőle. De ez korán sem jelenti azt, hogy be fogok hódolni előtte. Na azt már nem! – Tuskó? Ez új, kezdesz fejlődni! – bukik ki belőlem, annyira meglepődök az újszerű szóhasználatán. Éppen csak sikerül kimásznom a pult mögül, mielőtt ez az őrült nőszemély darabokra töri azt. De még így is hason terülök el az energia kitöréstől. Komoly elégtétel lenne számomra, ha látnám eltorzuló arcát. Kénytelen vagyok más érzékszerveimre hagyatkozni, mivel látásom korlátozott. De így is tudom, hogy valami olyanban sántikál, aminek én egy kicsit sem fogok örülni. Erről árulkodnak a reccsenő neszek az üvegszilánkok sercegő hangjai.  Egyelőre ezt félre téve- ráérek, akkor foglalkozni vele mikor már tudom mivel is állok szemben-  indulok meg feléje négykézláb, majd ahogyan az ember fejlődött az evolúció során állok két lábra immár mögötte. Ösztönei nem hagyják cserben, s pont erre számítottam.  Önelégült vigyorom még jobban szélesedik pillanatnyi rémületét látva, mégsem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam. Nem vagyok ostoba, ismerem már annyira, hogy tudjam gyorsan járnak azok a kerekek a fejében.  Gyorsan kapok csuklójáért megállítva ezzel, kardja a levegőben teljesedik ki. Olyan erővel szorítom a vékonyka kezet, hogy annyi erőse maradjon benne, hogy tartani tudja a pengét. Másik kezemmel körülötte hullámzó hajába markolom s rántom hátra fejét. – Sokat fejlődtél az évek alatt Morgaine, hasznodat tudnám venni, ha nem lennél ennyire csökönyös, s belátnád, hogy nincs esélyed. – szemeim már itt nekem is izzanak, ahogyan hangom is eltorzul. Tudom, hogy eme kis trükknek ő is birtokában van, hisz narancsban pompáznak az ő méreg szemei is. – Talán még bocsánatot is kérhetnél! – fűzöm még hozzá némi hezitálás után. Nem ringatom magam álomba azzal, hogy ezt megteszi, bár láttam már csodákhoz hasonlatos dolgokat tőle.Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 24, 2017 9:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Csak egy pillanat töredékéig tölt el jóleső érzéssel a tény, hogy körmei megcsikordulnak a pult felszínén. Bőrömet kirázza a hideg, a hang hallatán. De ez el is múlik szavait újra meghallva. Felsóhajtani támad kedvem. Démon az istenadta, persze, hogy mindig másokat hibáztat, még akkor is ha neki is van ahhoz  némi köze…
Jah, hogy én is ilyen vagyok? Akkor ez egy patt helyzet? Azonban újra csak nevetni támad kedvem szövegelése hallatán.
- Nem is értem, hogy miként éltél túl ennyi évszázadot, ha némi élc ennyire felhúz. Szállj le a magas lóról Zarzahl, más idők járnak, mint eddig, jobb ha hozzászoksz ehhez – felelem őszintén, komoly hangot.
Mint már mondottam nem akarok neki rosszat, hisz szükségem van rá. Poklunk is átalakulóban van és dehogy akarok visszasüllyedni a rangtalanságba. Itt végre el tudtam érni, amit ember formájában alig. Vagy ha igen, akkor sem tartott túl sokáig. – Jaj, igaz is, elfelejtettem, hogy te Lucifer kidobott darabja vagy. Az a haszontalanság, ami neki nem kellett, így csak egyszerűen kivetette magából és megszabadult tőle, hogy többé ne is láthassa. Utálja ezt a felét és irtózik tőle – hangom gunyoros, méregtől csepeg, de ugyanúgy ő is játszik az én idegeimmel.
Ha ő sem képes okosabb lenni, akkor én miért?
Azonban bárhogy próbálkozom dühömet csillapítani, visszafojtani az újra és újra előtör belőlem. Nem kell sok gógyis, hogy rájöjjek, ő játszik érzéseimmel, s eme tény csak még jobban feldühít. Szemeim vérben forognak lassan, tekintetem újra narancssárgává válnak, ahogy immár én is kieresztem az energiámat. Nem tudom hol van, így a legegyszerűbb formáját választom az eléréséhez: a szélrózsa minden irányába.
Sértéseire csak dühös hangon kiabálok. Hát ennyi, eddig próbáltam magam visszafogni, hogy a jövőbeli esetleges egyezségünk miatt ne ártsak neki.
- Szavaid leperegnek, te féleszű tuskó! – válaszolom neki sziszegve, ahogy apró darabjaira töröm a pultot gondolataimmal. Oh, dehogy peregnek, de már ez sem érdekel. Hisz mit tud ő, mh? Vérem fortyog, alig vagyok képes visszatartani magam. De régen látott. Közben apró jéggömbök jelennek meg körülöttem jobbról-balra forogva.
Még mielőtt bármit is tehetnék a ripityára tört, jeges pulttal gőz száll fel a helységbe, elvakítva mindkettőnk látását.
- Nyomorult – jegyzek csak meg ennyit, majd behunyt szemmel koncentrálok. Az apró darabok lassan állnak össze jégszerű gólemekké, szám szerint hárommá. De nem tudom hova parancsolni őket. Óvatlanul lépek előre egyet. Érzem, hogy talpam alatt megcsikordul az üvegszilánk, a Pöcs felől pedig néma csendet érzékelek.
Halk, mégis ebben a csendben fülsüketítő hang hallatán pattannak ki szemeim. A gőz lassan elillan, felsejlenek belülről vörösen izzó katonáim és…
Hirtelen kapom hátra a fejemet, belső ösztönömtől vezérelve. Vigyora semmi jóról nem árulkodik. Fordulok, kezembe jégkardot idézek, de tudom, hogy esélytelen. Nem leszek elég gyors, hogy mire megfordulva védekezni tudjak kardom elnyerje méltó formáját. Tán ha felsértem karját, de hogy én mit kapok? A legrosszabbra készülök Tőle.

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Vas. Júl. 23, 2017 7:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Maliciózus mosolyához már szinte hozzászoktam, anélkül nem is lenne az aki. Bár nem is sejti, hogy hamarosan nem fog így vigyorogni. Szavai mögött némi részre hajlás mutatkozik irányomba, ennek örülnöm kellene, de még mindig ott a bizonytalanság. Mielőtt bármibe is beavatnám, meg kell arról bizonyosodnom, hogy nem árul el, ahogyan azt korábban is tette. Az angyalokhoz fűződő érzéseit megértem, tudván múltjának részleteit, ezért mindkettőre csak kimérten bólintok. Eme diskurzust talán jobb lesz olyan helyen folytatni, ahol kevesebb fül hallhatja. – Időőő?- hangommal emelkedik szemöldököm is a magasba. Körmeim felsértik a pult felszínét, ahogyan végig húzom rajta őket. – Rosszabb vagy, mint egy csuhás … papolsz itt nekem az indulatkezelésről, mikor gyerekes élcelődésedet nem tudod visszafogni!!! S mikor visszanyal a fagyi, mást okolsz!!! Most te voltál a hunyó! Lelked az csak neked van Kedvesem. –  vigyorodom el gúnyosan, s nézek végig rajta lenézően. De ennyi elég is a beszédből, nem nézhetem tétlenül, ahogy jégszobrot akar belőlem varázsolni. Sajnálatomra nem láthatom arcát, ahogy elvakítja a vak gyűlölet, de hangja szebb bármely szimfóniánál. Nem éppen a legméltóságteljesebb itt gubbasztva nyalogatni a sebeimet, de nem kell aggódni nem fog ez így maradni örökké. Hol is tartottam? Jah igen, a haragtól átitatott hangjánál, mely zene füleimnek, s szinte úgy izgat fel, mint selyem alá bújtatott lágy női formák. Két ujjam közé fogom a lágy anyagot, finoman emelem meg, Képzeletemben lágyan fodrozódik, gyűrődik, míg végül kirajzolódik a vörös lepelben arca. Nem kellett sokáig keresnem a forrást, míg így vakon sem, hisz csak ketten vagyunk már itt. Vagy is nem van itt még valaki, de ő csak a félelemtől bűzlik. De nem is számít, hisz oly intenzíven árad pólusaiból a szabadjára engedett indulat, hogy szinte sajátomnak érzem. Aprókat lebbentek a láthatatlan fátylon, ahogy egy bűvész teszi az attrakció előtt, ezzel korbácsolva fel még jobban dühét. Furcsa egy érzés, mintha lényem egy része lenne, hisz oly kicsi kellett, hogy ellenem forduljon. Azt akarom, hogy vadul, s meggondolatlanul uszítsa rám, minden erejét. Hallom, amint egy újabb gömb csapódik a pultnak, s hamarosan érzem a hideget is melyet áraszt magából. – Ennyi? Ennyire vagy képes? – a jégvirágok a padlón már hozzám is elértek. – Merlinnek sosem leszel ellenfél, ahogy nekem sem! Éppen olyan szerencsétlen vagy, mint a bátyád, ez a véretekben van! – ócsárolom őt s büszkeségét. Szándékom, hogy minden egyes hógömbjénél, eleresztett varázslatánál, belekapaszkodom s elszívom tőle, ezzel erősítve magam. Majd mindkét tenyerem helyezem a padlóra, s melegíteni kezdem azt. Hogy előbb olvadjon, majd gőzként szálljon a magasba, átláthatatlanná téve a helyet. Mondtam méltóságon aluli itt bujkálni. Bár számomra sem lesz átlátható a helyzet, de innen a kivezető utat megtalálom. És az már fél siker. Ha szerencsém van válogatott kedvességekkel fog nekem bókolni, így be tudom lőni a helyét. Így hátulról meglepve vigyoroghatok a képébe miután tiszta lesz a levegő.Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Vas. Júl. 23, 2017 2:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Elégedett mosoly kúszik ajkam szélére, fejem enyhén félre is fordítom, látva ahogy gondolataiba merülve figyeli poharában lévő ital miként csillan meg a lámpa fényében. Gyorsan iszik belőle, s aztán emeli fel újra rám a tekintetét. Itt újra láthatja a visszafojtott kaján mosolyomat, de gratulációjára csak enyhén meghajtom előtte fejemet.
Azért néha tudok még viselkedni. Ha épp úgy tartja kedvem.
-  Mint mondtam, szűkös időkben mindig jól jön egy szövetséges. A pokol is átformálóban van, mindketten saját önzőségünk miatt keressük a társakat, kik mellettünk állhatnak - felelem kimérten számára, végre valami értelmét is nyerve annak, hogy miért is hívott ide. Túllépve egymás kerülgetésén kinyilváníthatjuk gondolatainkat. Még ha - nem is tudván róla - de csak ideig óráig. - Az angyalok össze zavarodottak. Bábként irányították őket, és a mesterük most eltűnt. A marionett fonalak aláhullott, s esetlenül estek össze. Próbálnak egyedül mozogni, mind hiába, és eredménytelenül. Egy részük a mai napig álszent, a másikből meg kitört a gyilkolási vágy - ajkaimra kaján mosoly költözik újra csak. Mi tagad számomra jó látni, hogy mivé váltak a teremtés jóságos kis figurái. Miként fordultak ki magukból.
Mégis elmémet most a düh önti el, melyet ő generál. Hajlamos vagyok rá, ezért is veszélyes a közelembe lennie. Nagy levegőt véve a legtöbb részét mégis elfojtom magamba, épp csak annyit engedek ki belőle, hogy a pult mögé bűvöljem el.
Hallom szitkozódó szavait, miközben apró jéggömböt formálok tenyerembe. Érzem, hogy talpam alatt megfagy a föld. Minden lélegzetvételemnél apró leheletgomolyag fehérlik fel.
- Elég időd volt már, hogy megtanuld kezelni indulataidat. Nem azon idők járnak, amikor bármikor megteheted, hogy kitörjön belőled a düh - válaszolom neki kissé szigorúan. Hogy kioktatnám? Lehet. Hogy igaza lenne és messze mentem? Mi tagadás, provokáltam. - Ne csak engem hibáztass, mindig mindenről két lélek tehet - válaszolom újabb gunyoros mosollyal ajkaim szegletébe.
Gömböm már egy nagyobb sárgadinnye méretűvé duzzadt tenyerem felett. Hajam kócosan lóg arcomba, ruhám pár helyen megtépett, megfoszlottá vált.
Elmémmel már épp felé irányítanám az eregiagömböt, mikor újra csak megszólal, kezeit felemelve, ezernyi törmeléket irányítva.
- Pöcs - csúszik ki számon, elkerekedett tekintettel figyelve, s szinte egyszerre mozdulunk. Hógömböm ezernyi darabra bontom, pár üvegszilánkot feltartóztatva. Már-már lassított felvételben látom, ahogy az izzó törmelékek találkoznak a jeges jelenséggel. Mint a kés a vajon, úgy vágnak át rajta, ezernyi darabjaira hullasztva jegemet, egy része tán még így is betalálja a férfit, hogy az úgy érezze teste kezd lassan megfagyni.
Ami engem illet? Fejem oldalra fordítva görnyedek be, fejemet óvó takarásban tartom, ezzel is kevesebb felületet engedve a szilánkoknak. Jégvirágok szállnak körém, ám még ezek sem védhetnek meg. Ruhám tépetsége csak tovább erősödik. Bőröm több helyen felszakad, vérem apró csíkokat hagyva maga után. Karom, hasam, combom. Arcom. A forró szilánkok rögtön meg is égetik bőrömet, legalább ezzel már nem kell foglalkoznom.
Sziszegve egyenesedek fel, s ekkor érzem, hogy az egyik nagyobb szilánk az oldalamba állt bele.
- Rohadék - sziszegem felé, izzó tekintetem reá emelve, vagy legalább is a pult felé. Egy hangos kiáltás kíséretében, immár már dühömbe küldök egy újabb jéggömböt a pultnak, direkt nem felé címezve. Látom, ahogy az apró jégvirágok fokozatosan oszlanak el a tárgyon, lassan jéggé formálva azt. - Bújj elő, te Pöcs - sziszegem újra felé.

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Pént. Júl. 21, 2017 1:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Sokat csacsogna? Valóban. De melyik nő nem? Velük született kellemetlenség – legyen az földi halandó vagy pokolban született, netán, mint ez itt igába hajtott fej, egyik sem rosszabb a másiknál- mely, legyünk őszinték olykor még szórakoztató is. Olykor, mikor nem éppen az ötvenedik cipőjéről kezd el beszélni. Kimondom, szerencsés vagyok vele, noha egy Picsa, de nem a legrosszabb fajtából. Közel sincs annyira sekélyes. Akarva akaratlanul az én malmomra hajtja a vizet, apró kis információk, melyek gondolkozásra sarkalnak, ezért is burkolózóm némaságba. Felkapnám fejem, ha nem farkasszemet néznék vele éppen. Ezért csak megnyúlik ábrázatom. Kibújt a szög a zsákból. Az adatfeldolgozás eltart néhány percig, ehhez azonban szükségem van néhány kortyra. Valójában eddig is nyilvánvaló volt számára, hogy ezt eddig nem tudtam. Most belül biztos kárörvend, de a pont az övé, amiért nem figyeltem rá oda eléggé.  – Gratulálok! – emelem fel poharam újra s kiiszom az utolsó kortyot, mellyel átöblítem a számat. – Még talán örülök is neked. – valójában tényleg nem tudom, hogy örvendjek-e vagy szomorkodjak. Voltak zavaros s gyümölcsöző ügyeink, tehát ennek az új helyzetnek ugyanazok az előnyei, mint a hátrányai. – De örömmel veszem, hogy ennek ellenére is, még mindig ugrasz, ha hívlak. – vigyorgok szemtelenül az arcába. – Bánom is én, ha ragaszkosz hozzá, megtarthatod a helyed vagy kerülhetsz feljebb, merthogy én nem a szolgákról beszélek. – egy újabb mosoly, bár erről több szót nem ejtek, így is kitalálhatja. – Bölcs szavak. Áldozatok lennének? A maguk kenyerét megkapják, s önként választottak. Az emberek csak eszközök egy csiki-csuki játékban, s az összes tollas álszent, mert ezt tagadják. – az emberek rémülten vonulnak fedezékbe vagy egymást taposva menekülnek az ajtón. Nem becsülném alá, de azért azt joggal gondolhatnám, hogy szorult belé annyi ész, hogy ne forduljon ellenem. Tévedtem. Hatalmas csörömpölés közepette érkezek földet a pult mögött. Fejemre tükör darabok hullnak, s különb szagom lett, mint egy szeszgyárnak. Homlokomon vékony csíkban csorognak végig a vérvörös csermelyek. – Ribanc! – ez az ami először kiszökik a számon, ahogy nyögve kapaszkodok bele a bárpult szélébe, hogy felkaparjam magam. Két tenyérrel támaszkodom meg a peremén, s úgy nézzek fel a közeledő förmedvényre. – Ki oktatsz a jó modorról? Messzire mentél, te is tudod, cibálni az oroszlán bajszát, miközben alszik, még tőled is ostobaság. Ha okolni akarsz valakit, okold magad. – felegyenesedem. – Várj, egy percet! – tartom felé mutatóujjam, s egy épen maradt üveget emelek számhoz. Több érzékszervem is érzékeli a készülődő csapást. Érzem a bőrömön a hideget, s látom léptei nyomán nyíló jégvirágokat, ahogyan a kezében gyűlő energiát. Fél szemem rajta tartom, miközben már talpam alatt sárgán izzanak a tükör darabok. Az okkultizmusban lehet, hogy élen jár, de ha csak abban a jéggömbben, nem egy csapat szellemet rejtett el…, az elemi erők uralásában nem veheti fel velem a versenyt.  – Most már folytathatjuk!- csapom le az üveget, nem megszakítva a lendületet emelem derékmagasságba két kezem. Izzó darabkák hadseregként sorakoznak fel mögöttem, s csak egyetlen célpontjuk van. Én nem hátrálok meg, így valószínűleg egyszerre eresztjük útjára erőnket. Ha máshogy nem dönt, számítok rá, hogy kis játéka utat talál felém a szilánk hadseregen keresztül is. Így minél gyorsabban próbálok lebukni a pult mögé, fedezéket keresve mögötte, ami róla nem mondható el. Ám elég gyors így sem lehetek, vállamat elkapja, kikapva abból egy darabot, hús, izomrostok, s talán még a csont is kikandikál, ahogy feltérképezem a helyzetet, és még a hideg is. Fagyott már le valamitek? Nem kellemes érzés.Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Pént. Júl. 21, 2017 9:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:Szavaimat némaság fogadja, de nem bánom. Mindig rájövök, hogy túl sokat beszélek a múltról, emberi életemről. Furcsa. Alig harminc évet éltem csupán, más közel másfél évezred után minden egyes pillanatát fel tudom idézni.
A pokol tüzében a szenvedésem egykoron végtelennek tűnt és a bosszúm, a haragom volt az egyetlen, mely akkor és ott életben tartott. S ez továbbra is táplálja túlélésemet, még akkor is ha időközben más feladataim is akadtak.
Mégis hosszú életem alatt, senki iránt nem tápláltam ily haragot, bárki más élcelődése, aljassága lepattant rólam.
Erre a legjobb bizonyíték az előttem ülő férfi. Az évszázadok folyamán nem először tettünk egymás dolgai elé akadályokat, nem először "árultuk" el egymást. Mégis újra és újra felkeressük egymást, van hogy segítséget kérünk, van hogy időszakosan szövetséget kötünk, vagy épp felbontjuk azt.
Mégsem tudok rá Annyira dühös lenni. Csak csöppnyit. Alkalmanként, de ezek mind elmúlnak mindig.
- Erre vannak a szolgák, a lelkek, kikét megszereztük az évszázadok folyamán, s akiknek nem engedtük, hogy feltornázzák maguk a pokol ranglétráján. Katonák, lelkek, mik semmit sem érnek senkinek. Áldozat nélkül, sosincs győzelem, s ez az, melyet a drága angyalok mindig elfelejtenek - mosolygok negédesen, fejemet enyhén félrehajtva. Ebből már következtethet arra, hogy pokolbéli rangot szereztem magamnak. Elég időm volt feltornázni magam, s eme helyet nem szándékozom csak úgy átadni.
Még akkor sem, ha hirtelen torkomat ragadja meg és enyhén felemel a székről. Lábammal rúgom azt hátra, tekintetembe mégse költözik megbánás, hanem kacér vigyor, ahogy ajkamra is kiül az elégedett mosoly.
Ne kérdezzétek, hogy miért, de élvezettel tölt el, ha idegesnek láthatom.
Szavaimat már szólásra nyitnám, ám hamar a terem túloldalán találom magam. Hátamat a falba verem, kikívánkozó szavaim bennem rekedtek, ahogy levegőm is.
Erőtlen hullok a földre, gondosan felkötött hajam kibomolva hullik arcomba. Lassan tápászkodok fel, előbb csak alkarjaimra, majd tenyeremre támaszkodva.
Felállva lassú tekintettel nézek fel rá. Szóval így állunk. Szemeim csak egy pillanatra villannak meg és Zarzi már repül is a pult mögé, egyenesen a polcnak, a teli üvegek közé. Hadd érezzen egy kis földi fájdalmat - mely úgy is elmúlik neki.
Lassú léptekkel indulok meg felé, arcomon már közel sincs jókedv, csak a feszült komolyság. Lépteimet jeges zúzmarák követik, a hely pedig hirtelen kezd el lehűlni.
- Úgy tűnik a jó modort kihagyta alkotásodból Lucifer - villannak szemeim újra. - Mindig mindennek megvan az ideje, de ennek nem itt kellett volna... Vannak erre alkalmasabb helyek is... - felelem neki, miközben apró jéggömböt formázok kezembe.
Meglehet, hogy idősebb, mint én, de okkult tudásom magasan jár már, melyet nem lesek rest használni, ha magamat kell megvédeni. Ajkam sarkából vékony vércsík folyik alá, de ez most mit sem zavar engem, ahogy az ütéstől akadozó légzésem sem.Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Csüt. Júl. 20, 2017 9:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Morgaine & Zarzahl

 Függetlenül attól, hogy látszólag kevés érdeklődést mutatok baja iránt, a felszín alatt örvendek a bosszúnak, mely belülről rágja. Minthogy neki a Penthragonok és Merlin egy lapon említendő, úgy a bosszú is a harag egy része. Azzal mindig is tisztában voltam, hogy gyűlölte dicséretre méltó, de kevés választja el a rögeszmétől. Kacér gondolatként suhan át az agyamon, hogy letaszítsam oda. Magam elé meredve hallgatom monológját. A fényesre csiszolt pulton gyönyörködöm saját önarcképemben. Az őrültek újra és újra ugyanazt teszik, s közben azt hiszik, hogy változtathatnak a dolgokon. Talán idővel, de addig is… Lassan emelem fel tekintetem fel rá, néhány pillanatig csak méregetem, a ökölbe szorult elfehéredett vékony ujjakat, az arisztokratákra oly jellemző büszke állat, a vérvörös ajkat, melynek szegletéből láthatatlan méreg hulla földre, ahogy beszél, az izzó szempárt, melynek tüzében bárki hamuvá égne. Halvány mosolyra kunkorodik szám, büszke vagyok. Na nem rá, magamra, hisz nem kis szerepem volt abban, hogy ilyenné váljon. Egy művészt mindig büszkésséggel tölt el szinte tökéletes alkotása. Míg az őrült Picsa saját démonjait próbálja leküzdeni, nekem már teljesen más jár a fejemben. Itt még csak sejtésem van arról, hogy hova is kapaszkodott fel, de még így új lehetőségeket csillant meg előttem. A többi csak ráadás lesz. Az örültek a legveszélyesebbek, csak a megfelelő célt és eszközt kell eléjük vetni, akár egy koncot. Bevallom, olykor hanyag vagyok, hajlamos vagyok a számomra jelentéktelen dolgokat másra bízni. Ilyen volt Uther, Arthur kis kompániája vérvonalának, udvartartásának szemmel tartása. Tudtommal Uthernek Arthur míg az utóbbinak Mordred volt az örököse, persze messzi rokonság mindenhol akad. Láthatóan nem akar nyílt lapokkal játszani a Picsa, no de sebaj valami még akkor is a kezembe van, még pedig Darius. És ez nekem éppen elég. Úgy látszik nem voltam elég egyértelmű, s olyanra hívja fel a figyelmem melyet éppen az előbb fejtettem ki neki. – Pontosan, magam is erről beszélek. Túlságosan sokan vagyunk, persze a háborúban szükség van arra olyanokra, akik elsőnek kapják be a csapást, de nem mindig célra vezető, ennyire szétforgácsolni a fontos pozíciókat. – mindennek van határa s ez nálam elég vékonyka, s sokszor nem is ugyanott húzódik meg. Minden bizonnyal nálam is vannak olyanok, kikkel szemben, ha felrobbanok is lenyelem a békát, de ezek közzé a legkevésbé sem tartozik ez a szuka. Nem mondhatja senki hogy eddig nem voltam türelmes s kegyes. De nézzétek, míg én azon vagyok, hogy két érett démonhoz méltó beszélgetést folytassak le, addig ő pimasz csitrit játszik. Hol itt a tisztelet? Kacagása a fülembe kúszik, s már bánom, hogy az első adandó alkalommal nem kentem el az arcán a festéket. Így mit sem számolva a következményekkel állok talpra. Bal kezem alig látható gyorsasággal mozdul s ragadja meg nyakát. Ujjaim lesznek a hurok, mely egyre erősebben szorítja, ahogy elemelem a széktől. Kék szemeim jegesen villannak. – Úgy látszik, nem tanították meg neked, hogy hol a helyed! – nyakamon megfeszülnek az izmok, ahogy fojtott dühvel köpöm a szavakat. A következő pillanatban már a hely túloldalára repítem. A tárgyalásunk úgy látszik ezzel kudarcba fulladt.Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Vas. Júl. 16, 2017 10:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


P & P Viszontlátás
Zarzhal & Morgaine
Song on fire • szószám: Ide • Credit:
- Mindkettőről. Az egyik nem létezik a másik nélkül, a másik pedig teljesen a fejébe vette, hogy az ő sorsa, hogy megvédje a vérvonalat - segítek picit az elfeledett történelem tudásán, mely ma már legenda, s melyről úgy tűnik teljesen lemaradt. Halkan sóhajtom el magamat - Merlinről a mai napig nem tudom, hogy csak egyszerű őrangyal volt, vagy esetleg egy szeraf - kezdek bele, csak hogy ő is megértse mit is akartam az egészből kihozni. - Szentül hiszi, hogy helyrehozhatja Arthur hibáját azzal, ha írmagját az évszázadok alatt bújtatja, megvédi, elrejti a külvilág elől. Rá értem, hogy angyali erő védi a vérvonalat… Vagyis csak drága fivérem vonalát persze - mosolygok gúnyosan, mely nem a Dühnek szól, hanem magának az egész tényének. Meglehet, ha akkor Ő nem avatkozik ebbe bele, máshogy alakulnak a dolgok. Boldog tudatlanságban éltem volna le életemet, a felemésztő düh és irigységtől mentesen. Bizalmamba fogadtam, s mi lett az ára? Megmérgezett.
- Tönkre fogom tenni, a végsőkig fogom irtani őket, amíg már nem marad semmije, mit védhetne - szorul a pulton tartott kezem ökölbe. Szemhéjam sírboltként száll alá tekintetemre. Pár másodperc erejéig mélyeket lélegezve próbálok erőt venni hirtelen rám támadó dühömre. Nem tehetek róla, emberi gyengeségem, hogy a múlt árnyai még mindig haraggal töltenek el. Az én hagyatékom, így csak és kizárólag rám tartozik, hogy miként rendezem eme szálakat el. Ezért is csak egy kósza bólintással köszönöm meg neki, hogy tiszteletben tartja ez. Mindazon által tudom, hogy igaza van, józan eszem képes ezt felfogni. Valóban még számomra is szórakoztató lenne, miként rontom meg a lelküket. Mégsem akarok egy Arthur fattyút a pokolban látni.
- Azért még újra eladnám a lelkemet - emelem rá tekintetem szokatlan komolysággal és szigorral lélektükreimbe. Ebből tán sejtheti, hogy nem csak az ő jóindulatán adtam volna ezáltal túl. Hisz… mi lehet az, mely egy démont második lélekadásra ösztönözi? Ajkaimra mégis elégedett mosoly húzódik, ahogy hallom, hogy nem képes büszkeségén túl tenni oly egyszerűen. Igaza van: Darius egy senki, mégis többet adott volna, mint ő képes lett volna. - Egy amulett. Tudod… Uther úgy gondolta, hogy az udvarban élőknek készített egy-egy amulettet, melyre címerét véseti rá. Ez amolyan belépő volt a várba, ki ennek birtokában volt szabadon járhatott, kelhetett udvarában. Volt ilyen minden szolgának, katonának, gyermekeinek, tanácsosainak. Azonban senkinek sem volt ugyanolyan, ezáltal is megkülönböztetve a másikat. Elhozta nekem Azt az egyet, mely hozzá tartozott. Álmomból felkeltve is bármikor felismerném - komorodik el tekintetem újra ám ezúttal csak egy pillanat erejéig. Ujjaim immár újra a hideg márványra simulnak. Tán ennyiből már sejtheti, hogy kit keresek ily megátalkodottan, de ha mégsem? Akkor még pár tangólépést eljárunk eme téma körül.
- Tettem róla, hogy így legyen - húzódik újra csak galád mosolyra ajkam. Magabiztosságom megtörhetetlen, hisz még nem tudja. De nemsokára birtokában lesz eme tudással, de addig is: miért ne szórakozzak ezen? - Valójában épp megnehezíti ezt. Kedves Düh, az emberek fogyatkoznak, ezáltal táptalajunk is. Növekszik az egy főre jutó démonok száma, és ez nem kedvez nekünk. Eme kiruccanás számunkra inkább csak átok, mint áldás - fejtem ki, kissé suttogóra fogva hangomat. Azért mégis vannak oly dolgok, melyek nem valóak halandók fülének.
Mélyről jövő határozott kérésére, kényelmesen hatra dőlve nevetem el magamat. Szórakoztat a férfi haragja, hogy mily könnyű őt felhúzni, mily egyszerű kihozni őt a sodrából. Szemmel láthatóan élvezem a helyzetet, még a mogyorós tálkát sem állítom meg, csak nevetek.
A bejárat ajtaja hirtelen csapódik ki, a hűvös szellő borzolja egyetlen kiengedett tincsemet, bőrömet.
- Ne légy dühös Pöcs - vigyorodom szemtelenül, tudva: ettől épp nem fog megnyugodni. No de elég legyen a badarságból, máshol, mondjuk odahaza jobban fogom tudni a későbbiekben az agyát húzni. Ez most nem az a hely. Torkom megköszörülve tekintek rá újra komolyan, mintha az előbbi közjáték meg sem történt volna.
- Többre tartom az oly szövetségeseket, kik maguk is képesek gondolkodni, mint az ostoba bábokat, kik az egyszerű kéréseket is képtelen teljesíteni. Kijutott belőlük elég. Nem kérem bizalmad, enyémet sem kapod meg. Mindazonáltal ki vagyunk szolgáltatva nem csak egymásnak. De vészterhes idők járnak ránk, s még odahaza is kevés az olyan, kivel hasonló értékrendet tudhattok magatokénak. De legyen, az esti találkozónk újrakezdésére… - emelném poharam, de oh, az még mindig nincs itt? Oh jaj, ne, akkor most mégis mivel koccintsak?
Felvetésére azonban újra csak nevetnem kell, de immár szolidabban, nem oly kajánul, mint az előbb.
- Pontosítsunk: Arthur nem tudott nekem nemet mondani. Kellett a balga teste, hogy hamarabb nemzen nekem gyermeket, mint Gwennek. Így a trón jogosan már akkor is engem illett volna. Mily nagyszerű volt nézni annak az ostoba libának a tekintetét, ahogy rájött, hogy drága, hű szerelme saját nővérével lépett félre - sóhajtom el magam ábrándosan. Azért életemnek voltak fénypontjai mi tagadás. S ez pont olyan volt. Hűséges katonám volt a fiam. - Most hogy mondod, tényleg elég sok közös vonásotok van - élcelődök újra csak vele, nevetésem hallatva közbe. Ugyan már az előbbi két leírás még rá is vonatkozhat ugyanúgy. Teljesen beleillik a képbe.
- Való igaz, te mindig a nagy cápákra utaztál, mint Napóleon, vagy épp Ferenc József. Az ostoba kis semmitmondó halandók téged meg sem érintettek - vigyorodom rá, végre megértve, hogy miért köszönhetem neki jelenlegi testemet. Sose gondoltam volna, hogy az örök fiatalság saját testembe ilyen mókás lesz, mint az elmúlt évszázadokban.
Könnyed elbeszélését immár borom társaságában élvezem, fejemet pedig enyhén félrehajtom, kifejezve, mily kíváncsian hallgatom szavait. Néha belekortyolok a vöröslő nedűbe. Még csak az sem zavar ha a pohár mentén egy-egy csepp legördül bepiszkítva az asztalt. Ujjammal már-már észrevétlen kenem szét rúnákat ábrázoltatva velük.
- Félreértsz, nem hibáztatlak semmiért. Az egyedüli oka az egésznek nem más, mint Uther, amikor úgy döntött, felrúgva a házasságának szentségét, legjobb barátjának feleségére vetette szemét. Ám amikor megtudta, hogy utódja nem fiú lett, egyszerűen csak megtagadta ezt, barátját abban a hitben tartva, hogy teljes mértékben az ő magja vagyok. Elvette jussomat, ezért csak Ő lehet a hibás. A harag csak nőtön nőtt bennem, ahogy az évek alatt mindenki elfordult tőlem, mégis miért? Ami jogosan megérdemelt volna? De hagyjuk is múltam darabkáit, ennyi beszédet már nem érdemel másfél évezred után. Megmarad szép, vagy épp rossz emléknek. Immár új életem van. Az okkult tudásomat irigylésre méltóan magas szintre fejlesztettem, a pokolbéli vetélytársaink kezdenek fogyni, mégis újra és újra teremtődnek. Folytonos harc, mely körforgásban tart. Nem elég az angyalok ellen harcolnunk még sajátjainkra is figyelnünk kell - folytatom észrevételeit sajátoméval kitoldva. Hogy mégis miként kanyarodtunk el idáig? Már nem is nagyon érdekel, eme téma amúgy is jobban izgat. Továbbra is előre dőlve hallgatom szavait, lassacskán kortyolgatva boromat.
- Michael elkövette azt a hibát, és ezt sose feledd, hogy angyalaival közel engedték magukhoz az embereket. Ez pedig a mi kezünkre játszik. Az angyalok apránként megtanulnak érezni: szenvedélyt, akaratot, alázatosságot, félelmet… dühöt. Mely mit jelent ránk nézve? Ugyanakkor gondolj bele: Gabriel ámokfutását meg kell akadályoznunk, vagy magunk is elveszünk. Michael bizalmasai közé juthatunk be. Belülről láthatjuk miként műkődnek, miként gondolkodnak. Vagyis kijátszhatjuk őket, ha okosak vagyunk s magunkból csak keveset mutatunk. Addig kell kihasználni gyengeségüket és figyelmetlenségüket, amíg a két nagykutya egymás farkát kergetik. Amíg figyelmük nem tér vissza reánk.  

Sponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Smuggler's Cove
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: