☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 
Lucifer rezidenciája - Fogadó szoba

Lucifer
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
arkangyal
☩ Posztok :
31
☩ Reagok :
21
☩ Keresett személy :
én már csak Aput keresem...
☩ Képességem :
Arkangyalok minden készsége és a démonok alkukötése.
☩ Rang :
a Pokol Fejedelme, a Hazugságok Hercege, maga a Gonosz, az Első Lázadó, na hagyjuk...
☩ Play by :
Tom Ellis
☩ Pokol vagy menny? :
jelenleg a Föld, érzelmileg PokolPént. Júl. 07, 2017 1:43 pm írtam neked utoljára


Fáradtan dőltem előre az asztalomra és támasztottam meg halántékaimat az ujjaimmal. Mióta elszakadtam a Pokol közvetlen uralásától több papírmunka szakadt rám mint Szodomára tüzes eső. Ráadásul legalább annyira kínosnak is éreztem, mint anno a szodomaiak, de ez van, így most csak másodkézből, jelentésekből értesülhettem birodalmam dolgairól. Ezt a merengést szakította félbe a betörő testőrdémonom. Nagyjából úgy vágtatott be, mint aki most jött rá, hogy a bárban az arkangyalok tartanak csapatépítő tréninget és ő lesz a főfogás az uzsonna végén. Mi a fene történhetett? A sebesen letérdeplő férfira néztem és felhúztam a szemöldökömet.
- Halljam - intettem.
- Nagyúr... öhh... Uriel arkangyal kíván veled beszélni... Ha úgy parancsolod, egy tucatnyi fegyveres vár a folyosó végén - tette hozzá reménykedve.
Elfojtottam az ajkaimra települni készülő mosolyt. Nővéremmel volt már egy beszélgetése a viszonylagos közelmúltban. Akkor sajnos halaszthatatlan ügyeim miatt nem tudtam találkozni Uriellel, de rá jellemző módon testvérkém kihasználta az alkalmat a testőröm lelkivilágának leamortizálására, azóta is jobban retteg Uriel nyelvétől mint Gabriel pengéjétől valaha is tenné a kőkemény harcos démon. Intettem felé, hogy álljon talpra.
- Hívd a fogadószobába - oszlattam el a reményeit.
Amíg a testőr savanyú tekintettel visszakocogott én magam is a nappaliba vettem az irányt. Gyorsan belepillantottam a tükörbe, mennyire vagyok szalonképes? Hiába, ha az egyetlen testvéremről volt szó, aki ahogy lehetősége volt rá felkeresett, akit még szeretettel vehettem körül, akkor számítottak az apróságok is. A hajszálcsíkos szürke öltöny zakóját a szék karfáján hagytam ugyan, de a fehér ing és a bordó mellény még elment, a kioldva lefegő nyakkendőt sem volt időm újra megkötni és hát a több napos borostával sem tudtam hirtelen mit kezdeni, így csak az ujjaimmal gereblyéztem át gyorsan zilált hajamat. Ez van, nem voltak nekem sem könnyűek az elmúlt napok, a személyes higiéniából csak a fürdésre telt, a borotva kimaradt az életemből.
Alig álltam meg a nappali közepén, amikor már nyílt is az ajtó és visszatért a testőröm, nyomában a nővéremmel. Nem kis erőfeszítésbe került nyugodtan megállnom és karba font kezekkel biccenteni neki, de hát az ördög nem ölelgetheti nyílt színen az arkangyalok egyikét. Biccentettem a démonnak.
- Jól van, mehetsz. Egyedül is elbírok a hölggyel - mosolyodtam el.
A testőr meghajolt és komoran távozott, mire egy intéssel meggyújtottam a gyertyatartókban elhelyezett zöld világítóeszközöket, amelyek míg égnek, hála okkult hatalmamnak, semmilyen pokolbélinek nem engednek semmiféle kémkedést erre a szobára. Most már felengedhettek a vonásaim és két gyors lépéssel átszelve a köztünk lévő távolságot testvéri ölelésembe vonhattam Urielt. Melegen magamhoz szorítottam, majd egy kicsit eltartottam magamtól, hogy szemügyre vegyem.
- Gyönyörű vagy nővérem, ahogy mindig. Atyánkra mondom, de nagyon hiányoztál - sóhajtottam. - Kerülj beljebb és helyezd magad kényelembe. Iszol valamit?
Invitáltam befelé, majd hamiskás mosollyal intettem az ajtó felé, amelyen éppen az imént távozott a démonharcos.
- És az Isten szent szerelmére mondom, Uriel, légy már egy kicsit kegyesebb Torgundhoz - kuncogtam, jól tudva mennyi esély van minderre. - Nagyon nehéz olyan testőrt találni, akinek van némi esze, modora és megölni se akar üres perceiben - nevettem rá, ténylegesen persze nem tulajdonítva jelentőséget az ügynek, inkább csak testvéri csipkelődésként. - De hiányoztál! Mesélj!

Lucifer
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
arkangyal
☩ Posztok :
31
☩ Reagok :
21
☩ Keresett személy :
én már csak Aput keresem...
☩ Képességem :
Arkangyalok minden készsége és a démonok alkukötése.
☩ Rang :
a Pokol Fejedelme, a Hazugságok Hercege, maga a Gonosz, az Első Lázadó, na hagyjuk...
☩ Play by :
Tom Ellis
☩ Pokol vagy menny? :
jelenleg a Föld, érzelmileg PokolPént. Júl. 07, 2017 1:22 pm írtam neked utoljára


***
 
Lucifer rezidenciája - Fogadó szoba
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: