• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Jezebeth
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Posztok :
1
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Júl. 06, 2017 9:54 pm írtam neked utoljára


Jezebeth
a gonoszság nem születik, hanem megteremtik
Poppy Drayton
Démon
keresett
Asmodeus
Tanácsadó
Pokol

Személyes adatokVéleményem az emberekről:Szánalmas bolondok, akik azért olykor elég érdekesek


Porhüvelyem neve: Jezebeth

Mióta élsz?: 1236

Gabriel vagy Mihály?: Lucifer

Vélemény a természetfelettiről? : Létszükséglet. Ha nem lennének a természetfelettiek, nem lenne élet. Ha pedig élet lenne természetfeletti nélkül, az élet nem alakulna, csak állna. Egyszerű adok-kapok szitu.

Város: Pokol/New Orleans

Család: hehe... vicces

Beosztásod: Asmodeus jobbkezeként ügyködöm

Szakadár infó: -
user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Kötelező kitöltés! Nincs szószám!
Ha démon vagy, akkor milyen képességek birtokában vagy? Hogyan használod őket. Okkult tudásod mennyire tudod használni?
Ha vadász vagy, akkor mik az erőiséged, gyengéid. Ha ember vagy, akkor hogyan véded meg magad.  Mindenkinek lehetnek képességeik, gondolunk itt arra, hogy egy ember is rendelkezhet remek meg győző képességekkel, vagy katonai tapasztalatokkal. Te mikkel rendelkezel?
Csak a Nephilimek rendelkeznek egyedi képességekkel. Képességben nincs olyan, hogy lefoglaljuk, hiszen ugyan azzal a képességgel rendelkezhet más is, csak mondjuk abban tér el, hogy más hozza elő az adott képességet, vagy más korlátaik, gyengeségeik vannak. információk

Ha angyal vagy, akkor hogyan hasznosítod a képességed? Mennyire sajátítottad el azokat?
.
Ezt a történetet vérrel írjákIdejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta.Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! 
Jezebeth
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: