Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Városi park
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Lucius
Kissé kacsázva haladok az sötét éjben az elhagyatott utcán. A lámpák fénye már rég nem pislákol fel a városba, érkezésemkor sem zavart, most miért tenném. Kibontott hajam az arcomba lóg, kócos tincseim ide-oda szállnak az éjbe. Több napos ruhám kissé megszakadt már, nadrágom továbbra sem lett hosszabb. New Orleans. A zene városa.
Ezt nehezen tudnám elvitatni tőle. A közeli krimóba, hol démonok tanyáznak elég kellemes zene terjengett. Nem mondom szórakoztató társaság volt, de amennyire érdekeltek engem, ugyan annyira is untattak is. Nem sokáig nevettem velük, adtam be számukra, hogy újonnan érkezett démon vagyok, ki testet szált csak meg.
Vékony ujjaim egy kósza, elhagyatott üveg nyaka köré csavarodott, a következő percbe meg már kint jártam az utcán.
Senkit sem érdekelt. Mégis miért érdekelné őket? Mocskos, erkölcstelen démonok ezek, semmi többek. Olyanok mint én, mint bárki más ember. Gyarló, becstelen, önző.
Lassan érek egy park széléhez, egy pillanatra megállva. Elkezdek dőlni az egyik irányba, lábammal oldalra lépve támasztom ki magamat. Fejemet hirtelen hajtom hátra, ajkaimra tapasztva a keserű nedűvel teli üveget. Arcom grimaszba fordul. Amióta megkóstoltam a kamiont, valahogy a többi alkohol silánynak tűnik.
Üres tekintetem megáll a hold ezüstösen derengő fényénél. Már-már teliholdat formáz. Lustán hajtom oldalra a fejemet, miközben azt teljesen hátrahajtom. S ahogy nézem, kezdek rájönni, hogy úgy néz ki, mint egy lyukas fejű vén csotrogány. Szemei hatalmasra tágulnak, szemöldökei vastagok, orrának léptéke befedi a fél arcát, ajkai pedig teljesen vékonyak.
Hangosan nevetek fel a sötét, magányos éjszakába.
- Perverz kukkoló vagy! - mutatok fel az égre az üveget tartó kezemmel, majd újra előrelendítve a fejemet indulok tovább. Talpam alatt megcsikordul az egykor gondos kaviccsal ágyazott sétány. Halkan dúdolgatok egy dalt, mely egyre csak erősödik és erősödik torkomból, míg nem énekelni nem kezdek.
Fejemet újra felszegve teszek meg egy fordulatot táncolva. Ekkor szemem sarkából mintha egy alakot pillanatnék meg. Hirtelen állok meg és kezdek bele újra oktalan nevetésbe, hogy aztán csípőre tett kézzel figyeljem az alakot. Tán férfi. Sötét van és egy fa alatt áll. Mit látok én belőle? Semmit.
- Nem mondták neked a szüleid, hogy ne csatangolj az éjszakába egyedül!? - csattanok fel, mintha egy óvó nagynéni lennék, de arcom komolysága pillanatok alatt eltűnik ábrázatomról, hogy újra hangosan nevethessek fel. - Csak vicc volt - legyintek. - De azt mondták, hogy nem ildomos ilyenkor idekint járni - veszem lejjebb a hangomat kissé, ahogy közelebb ólálkodok az alakhoz. Még mindig nem látom milyen lény ez. - Azt mondják, hogy nagyon csúnya alakok járnak ám erre. Ilyen kis sötét szemű, hátsó szándékúak ám - suttogom már szinte, megpróbálva komolyan tekintettel bólintani. Na, mi van? Én csak jót akarok! Csak figyelmeztetem a bajra. Teljesen őszinték a szándékaim, ch.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I looked in the mirror and said to myself

Why are you so serious?

It's time to confront my demon


Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 5:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New Orleans egykori szépen gondozott városi parkja nem éppen vendégmarasztaló hely mostanság, nem kápráztat el szépségével senkit. Gaz veri fel, gyomnövények fojtják meg egykori virágait, apró, miniatűr allegóriája ez az egész teremtésnek, hol az általam vetett gyomok ölték meg az Atyám által hullajtott magvakat, s miként az idetévedők lábai teszik a maradék dísznövényekkel, éppúgy tiporja el fiatalabb bátyám az Úr művének maradékát. A halál, az elmúlás és a pusztulás miazmáját okádta a világra az egykori park, mégis valahogy ez tette igazán ékkővé a számomra, a nyugalom kicsiny szigetévé. A halandók az éjt a félelmek, az erőszak és a rossz szándékok idejének tartják, nem értik az ajándékot, mit Atyám adott nekik, a pihenés, a nyugalom idejét. A halandók félik a halált, mi semmi más, csak egy új, egy örökkön tartó lét kezdete, hol letéphetik mindannak gyümölcsét, mit életükben tettek. Ki édes almát, ki savanyú meggyet, ez már aligha az én ügyem. én szerettem a halált és a nyugalmat. olykor egy kis változatosság volt az árulással, vérrel és őrjöngő indulatokkal teli világban.
Olykor pedig új játékszert sodort utamba a vak sors, miként ezen az estén is. A parkban felbukkanó fiatal nő sziluettje rebbent át a Hold kékezüst köpenyének fényén, nem tudhattam keres-e valamit, valakit, vagy csak megy, amerre a lába viszi, csak egyet tudhattam. Idáig éreztem a belőle áradó tompa energiát, mi a Pokol sajátja. Az egyik unokám. Mindettől függetlenül szemrevaló teremtés, adott esetben mi nem vesszük olyan szigorúan a vérfertőzést sem... de majd kiderül. Talán percnyi, múló élvezettöredéknél többre is futja majd neki létezésem óceánjának egy cseppjeként, vagy még erre sem lesz elegendő. Az idő, ez a mindig készséges és sohasem engedelmes szuka, majd az idő lesz, aki megválaszolja ezt a kérdést. Ódon tölgyfa törzsének támaszkodtam karba font kezekkel, várva, hogy megtegye az első lépéseket felém. Megcsikordult egy kő a talpa alatt. Csontoratórium, porrá omló reves sírok hűlt kripták mélyén. Lábad már felém fordult kicsi lányka, az ösvényed megválasztottad, az ítéletedet pedig el nem kerülheted. Nem én döntöttem így, de nem habozok felhasználni céljaimhoz, ha alkalmas vagy másra is, mint porcelánbabaként mosolyogni a semmiben, drótjait szaggató marionettbábúként az apokalipszis kürtszavára táncolva. Majd kiderül. Jöjj hát gyermekem, jöjj hát...


Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2