• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Ashtaroth
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Vas. Júl. 02, 2017 10:36 am írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Larien!
Nevezhetlek Larrynek? Larrynek foglak nevezni. Nah tehát. Very Happy Az ET-d teljesen rendben van, szépen fogalmazott, összeszedett, Raguel felem sikongva rohangál körbe körbe, hogy végre megérkezett testőre/barátja/segítője/jobbkeze. Örülök, hogy semleges lettél, konfliktusok is lesznek előre láthatóan. A pb-dről tudod, mi a véleményem, azt nem mondom el még egyszer. Very Happy  
Foglalj rangot, nevet/pb-t és irány a játéktér!

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Larien
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Angyal
☩ Posztok :
2
☩ Play by :
Paul Bettany
☩ Pokol vagy menny? :
menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Júl. 01, 2017 9:19 am írtam neked utoljára


Larien
Az emberekért jöttem létre, értük is halok meg.
Paul Bettany
Angyal
keresett
Raguel
Pártfogó
Mennyek országa

Személyes adatokVéleményem az emberekről: Atyánk átadta nekik a földet, mint lakhelyet. Ezzel a felelősséget is rájuk ruházta és a hibák súlyát is. A mi feladatunk védelmezni őket még akkor is, ha hitetlenségük miatt megcsömörlenek és ostobák lesznek. Isten mindezzel számolt és akkor is szereti őket, ha kővel dobálják szavak formájában a létezésünket. Mi se felejtsük el, hogy miért jöttünk létre.


Porhüvelyem neve: --

Mióta élsz?: nagyon sok ideje.

Gabriel vagy Mihály?:Az emberek védelme mellett állok. Aki velem az velem, aki ellenem az megromlott.

Vélemény a természetfelettiről? : Én is az vagyok, mi is azok vagyunk. A természetfeletti létről szabad döntés van. Vagy ajándékként, vagy fegyverként fogjuk fel. Bukott társaim elhanyagoltan és vasba öntve használják. Személyes gondom senkivel sincsen, ki mint vet...

Város: Sosem egy helyben

Család: Apámat tisztelem örökké, testvéreim megoszlanak bennem a véleményük alapján...másról nem tudok mit mondani.

Beosztásod: Tanácsadó, testőr, Raguel jobb keze.

Szakadár infó: --
25
Dávid
7 éve
Képességeminformációk

A képességeim kizárólag önvédelmi, pártfogói és emberi védelemre hivatottak. A saját gondolkodásom összhangban és harmóniában van a képességeim erőlétével és súlyával, magyarán sosem esek velük túlzásba. Ugyanakkor ha úgy érzi valaki vagy valami, hogy túl sok erőt használok ellene...megnyugtatom, hogy direkt csinálom. Nem kenyerem az ölés de ha nincs más út a béke felé, nyugodt szívvel végrehajtom. A határozott, gépies viselkedés nem csak démoni tulajdonság, nem csupán szórakozás és nem erőfitogtatás az én felfogásom szerint. Van egy védencem, van egy véleményem és van egy teremtési okom arra, hogy így éljem életem mindennapját. Átestem egy háborún, követtem el és javítottam ki hibákat. Égtem már a szégyen lángjában és az én számat is hagyta már el bűnbánó fogalom.

Kérdem én Istenem : Miért félnek azon teremtményeidtől, akik hűek maradtak a létük miértjéhez ? Megismerték útjukat és készek meghalni érte...akkor miért ítéltek el ? Ezekre keresem a választ.


.
Ezt a történetet vérrel írják
Patrióta, vagy nyálas politikai nézetekért fegyvert fogó amatőr? Szerelmes, vagy emberi gondolkodással rendelkező, átlagos lény? Mérgezett, vagy saját verziója mellett kiálló őrült? Miért hagyjuk, hogy tiszta gondolkodásunkat és elménket megfertőzzék eme kételyek ? Miért harcolunk egymással, amikor a célunk még mindig ugyanaz, hogy a földet a legrátermettebb kapja meg ? Példát statuáltunk több ezer éven át a létünkkel és példaképeket keresve üvöltötték arkangyalok neveit az égre nézve. Ez táplált...az adott enni...amaz felfogás dobogtatta szívem és emez mondatai adtak nekem létet. Könyörgöm testvéreim, elfelejtettétek az alapszabályt: mi vagyunk az emberekért, nem az emberek értünk. Nem létezik nemesebb feladat annál, hogy a mi kardjaink és képességeink vetekednek az ellenségével azért, hogy a föld lakói holnap is haza tudjanak menni gyerekeikhez, holnap is munkába tudjanak menni és holnap is tudjanak élni békében! Nem mindig voltam én pártfogó és testőr, régen én is katona voltam és aranyban csillogó vértemtől volt napos az ég. Magam mögött húztam én is a fényt és büszkén lovagoltam Mihály mögött a csatatéren. Gyönyörű volt nézni az egyhitűséget, az elszántságot és a csapatszellemet társaim szemében s mozdulataiban. Nem létezett ellenfél és nem létezett aggály! Amilyen hangosan üvöltöttünk a győztes csata után, oly szabadok voltak az emberek a földön nap, mint nap. Végső soron nem volt szebb zene a kardom hüvelyből való kiemelésénél és a félmosolynál nem volt szebb gondolat a fejemben, mert ez a félmosoly nem a harc élvezete volt, hanem a menetelés félelmet keltő képének elmaradhatatlan része. Elfogadtuk a halált mi katonák, de sosem szerepelt a szótárunkban. Sosem voltam utolsó a képességeim használatában és mostani beosztásom sem ok nélkül került rám. Atyám egyik szeme boldog, de a másik sír a jelen láttán...ez borzasztó.

A démonokat Lucifer teremtette, hát jöjjenek csak az esélytelen csatába. Régen virágzott az elhivatottság bennünk...ma már korcsok lettünk.

Hogyan kerültem a mostani képbe és miért kerültem Raguel mellé ? Kérlek...
Raguel felettem és az összes "sima" angyal felett áll, ahogy ark testvérei is. Tudásának elemében és képességeinek használatában kiemelkedő rangban van. Ugyanakkor marad az ok és okozat és a kérdés, hogy ezt miért kell védeni és miért kell táplálni. Egyszerű erre a válasz. Az ártatlanságot és a töretlen felfogást ugyanúgy védeni kell, mint a tapasztalt elmét és a sebzett menekülőt. Ő nem ért a harcművészethez és nem kenyere az erőszak, de én sem értek a fátyol nélküli jósághoz és az ő kiemelkedő képességeihez. Ez ebben a legjobb, hogy kiegészítve egymást támogatom útját és tanítom ahogy megengedi és ahogy ráfér. Hogyha elveszti seregünk azt ami benne van, hatalmas mértékben elveszítjük a győzelem esélyét is és az emberek maradék hitét is. Harccal nem lehet minden sebet begyógyítani, de az ő képességeivel igen. Sosem viselkedek tiszteletlenül, inkább felelősségteljesen ami néha kemény szavakat diktál. Nem azért húzom néha vissza, mert én jobban tudom, hanem mert amíg én visszajönnék onnan, ő beleesne a sötét oldal érzéseibe és többé nem húzhatnám ki onnan. Félelem, gyűlölet, magány, gyengeség, türelmetlenség és végül a romlás...ezek ellen nem tudna védekezni ( talán még én sem. )
Nem tartom hibásnak a történtek után...nem hallgatott rám, de melyik tanítvány hallgat a tanárára minden percben ? Ugyanez volt róla is elmondható. Megtörtént a cselekedet, nem fogom a múltért ostorozni mert abból csak a bánat érné el és nem tudna figyelni az igazi feladatára. Hogy magamat hibásnak tartom e? Lehetséges. Osztozunk a felelősségben és mind a ketten tudjuk, hogy egy komoly beszélgetést kellene kezdeményeznünk de ez bonyolultabb ennél. Lecke volt nekünk, egyenlőre elég ezt felfogni.
A feladataimmal foglalkozom ezek után is: Védelem, tanítás, töretlen felfogás, követés és útmutatás. Meglátjuk hogy fogom teljesíteni ezek után. 
Larien
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: