Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Autósmozi maradványai
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
150
☩ Play by :
Emily VanCamp

Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Seth & Calypso
Mosolygok, mert a testvérem vagy,S kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit.
Nem tudom melyik nap és napszakban kerültem San Francisco, csak már arra eszméltem, hogy az utcáit koptatom. Kíváncsi voltam más városokban is ugyanolyan a helyzet, mint New Yorkban. Nem ért kellemes meglepetés, mondhatni semmilyen. Úgy érzem, a ládában elvesztegetett idő után hiába szívhatom magamba a szabadság mámorító illatát, az idő vészesen ketyeg, nem lesz lehetőségem arra, hogy bepótoljam. Állóháború, Ophilia jól mondta, talán nem is hittem neki, de be kell látnom igaza van. Mindenki a seggét vakarja, legyen az a Menny vagy Pokol szülöttje. Várják a csodát, mely láthatólag duzzogva ül egy sarokban. A város felvirágzásnak indult utcáit felváltja a szegények országa, ahol még a járdák megvilágításáról se gondoskodik a vezetőség. Egyedül a Hold s csillagok fénye adhat némi reményt annak, aki sötétedés után merészkedik az utcára. Szemük fényét elvesztő, némán tátogó házak, arcaikról hangtalanul peregnek a könnyek. Elmúlás, minden honnan ezt suttogja a végig söprő szél. Csak az árnyékok követnek, melyek pillantásomra hirtelen rebbennek szét vagy olvadnak vissza a homályba. Az út melyet kijelöltem ma magamnak elfordulva kivezet, s feltűnik néhány fa s bokor. Úgy tűnik ma az égi testek is meghajoltak a Sötétség akarata előtt, elbújtak, szikrázó fényüket elhagyták s csak sápatagon világítanak az égen. Ujjaimat a dróthálós kapuba akasztom, lassan tolom be, hamar enged az akaratomnak. Az ember keze ide is elért, s nagyobb pusztítást végzet, mint én valaha. Ilyenkor elgondolkodok azon vajon valóban nem érett e meg az emberiség a kihalásra. Csak néhány lépést teszek a pázsiton, mikor ismerős energia borzolja fel a kezemen a szőrt. A sors fintora, hogy éppen az egyik testvérembe kellett ismét beleütköznöm. Nem kell sokáig ízlelgetnem a belőle áradó mágia csíkot, ami lehet inkább parfümjének átható illata. Ezt bárki kiszagolná.  ~Seth.~ Egy lépés hátra, s már fordulok is sarkon. Túl sok lesz a véletlen találkozásokból a családdal. Mint a tolvaj osonnék is tova, mikor meggondolom magam. Ha most elmegyek, nem lesz rest megemlíteni a következő családi ülésen és a következőn, meg az azutánin, hisz ahogyan én, úgy ő is tisztában van a jelenlétemmel. Inkább jó testvér módjára üdvözlöm, megveregetem a vállát s indulok tovább. Már messziről kiszúrom, ahogyan az ön jelölt családfő terpeszkedik a kanapén, mintha már király lenne a királyok között. Bolondok királya. Nem kívánok hangtalan maradni, de ettől függetlenül, ha sikerül vagy csak éppen nem akar kitüntetni figyelmével, hajolok a füléhez, ellenkező esetben csak szimplán köszöntöm, jó testvér módjára: - Nem láttad a táblát? Átalakítás miatt zárva. Nem szólt senki, hogy, ilyenkor nincs vetítés? – villantok rá egy mosolyt, s foglalok helyett a megkopott karfán, kezeimet egymásra téve helyezem ölembe.

avatar☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Zane Holtz

Utolsó Poszt Pént. Aug. 03, 2018 10:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Imádott Húgomnak

Caly x Seth


Mostanában erősen elgondolkodtam azon, hogy a szentfazék mindenható főszárnyas miért is hagyott minket életben, miért dobozolt be hetedmagammal, miért nem pusztított ki minket a föld színéről, hogy egy porszem, még annyi se maradjon belőlünk. Mindenesetre bizonyosan nem azért csapta ránk a ládafedelet és nyomott rá egy égi pecsétet, hogy a kriptatömő húga kiszabadítson bennünket. Ez némi elégedettséggel töltött el. De azt sem hittem egy pillanatig sem, hogy felebaráti szeretetből hagyta, hogy az idők végezetéig ott senyvedjünk a kis ládikájában, mint valami csótányok. Addig-addig gondolkodtam, míg végül arra jutottam, hogy a főglóriás azért nem purcantott ki bennünket, mert nem tudott megölni. Nem volt hozzá elég ereje. Eléggé megerősödtük, erőnk teljében voltunk és jócskán elvetettük a sulykot nála, pedig csak mi is érvényesülni akartunk a világban, megvetni a lábunkat és teremteni. És sikerült is volna, ha a rohadék tollaslabdák nem szólnak közbe beijedt uruk parancsára. Kipusztították az összes teremtményeinket, az evolúció csodáit és nevünket elnyelte a feledés homálya. Csak mert jobban ment nekünk, mint nekik. Végülis, még az ürömben is van némi öröm, mert így könnyűszerrel járhatunk-kelhetünk manapság a világban és senki még csak nem is sejti, milyen lény is tartózkodik a közelében és mire képes, mik a tervei. Kígyók vagyunk, lesből támadunk. És bár mindent újra kellett kezdenünk, azért egy kicsit bebiztosítottam magamat és testvéreimet a múltban. Előrelátó vagyok, mindig is az voltam. És megvannak a magam titkai. Én tudok várni. Nem sietek, főleg elnézve a körülöttem szerencsétlenkedő tollasokat és villásfarkúakat. Balfácán uraik nélkül összeomlott mind a két oldal és a világot majdhogynem elpusztították. Na ezért vetek én meg mindenkit a saját fajtámon kívül. Ostoba, primitív lények. Hát most megehetik, amit főztek. Amíg egy kicsi erő is maradt a testemben, amíg pulzál a vénáimban, addig én megyek, és nem fogok leállni céljaim elérésében.
Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal sétáltam San Francisco külvárosában. Megremegett a szám sarka. Felfelé görbült. Egy jó erős kávéra vágytam, a sok munka és kutatás eléggé lefáraszt, sajna manapság már nem úgy mennek a dolgok, ahogy a régi jó időkben. Még a börtönévek előtt. Mielőtt feltölteném magam energiával, úgy gondoltam, iszom egy kávét. Valamelyest segít, hogy kevésbé fáradjak le a szokásosnál is. Annyi ilyen kávéház van a városban, hogy számukat sem tudom, de nem különösebben izgat, mert amióta megléptem a dobozból, a Starbucks nevű helyet részesítem előnyben. Biztos a cégér tehet róla. Elvégre ha már Calypso egyik szirénje van rajta, rossz már nem lehet egy leviatánnak, nem igaz? Miután megkaptam a kávét és lecsapoltam a pultban dolgozó energiáját, utam egy csendes helyre vezetett. Egy autósmozi. Valamikor már szebb napokat is látott, de én csak ősrégi felvételekből tudom, hogy itt megannyi négykerekű vasló, vagyis autó állt és az emberek a szélvédőn keresztül nézték a szerelmes vagy éppen hátborzongató mozgóképeket. Mindenesetre, volt okuk az összebújásra és enyelgésre. És mi maradt mindebből mára? Egy pusztulat. Romhalmaz. És csend. Csak a természet zaja törte meg a teljes némaságot. Pont erre volt most szükségem. Lazán kinyújtóztam az egyik szedett-vetett kanapén, majd a kávémat iszogatva a sötét eget lestem. Nem hittem volna, hogy a világ egyszer ilyen fordulatot vesz. Pedig, ha életben hagyták volna a teremtményeinket, talán máshogy alakultak volna a dolgok. Hol van ilyenkor az Istenetek emberek? Vajon hisznek még benne? Könnyebb dolgom volna, ha megvetnék azért, ami történt velük. Elvégre ő játszadozik a legtöbbet minden teremténye élete felett. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Bár a helyzetet elnézve, ami most a világban uralkodik, már szarik mindenre. Elég gyáva megoldás, ismét csalódtam benned tollas barátom…

Online
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Okt. 22, 2017 3:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
avatarJingle bells, jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh

☩ Reagok :
62
☩ Play by :
Jason Momoa

Utolsó Poszt Szer. Júl. 26, 2017 5:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


MORTAL KOMBAT?
Quentin && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Igyekeztem minél hamarabb elmenni onnan, tudtam, hogy most, hogy sebesült vagyok, jobban kihasználja ezt és hamarabb megtudna ölni. Ezek a vadászok már maguknál hordanak egy egy angyal pengét, amit a 26 év alatt loptak maguknak.
Lihegve érek oda, amit a szemem kiszemelt magának, és veszem elő kis pengémet, majd rá pillantok a sebemre. Ringyó, ki fogom nyírni azt, hiszem mindenképpen az lesz a helyes, hiába vagyok angyal, itt már nem számítanak a dolgok, nem kapok érte bukást. Michael tudja, hogy ha kell ölök, és nem akar visszatartani engem e miatt. De ez a démon nő ügyes még nem olyan ügyes, mint Agramon, de azt hiszem, kezd a nyomdokaiba lépni. Nem tudom, hogy honnan szerzett ekkora hatalmat, de bevallom, az élete elvétele jobban izgat, bár ebben a helyzetben a sajátom védelme érdekel.

Hallom miközben a férfi kiköpi a vért, amit a pofonom hagyott magaután, és poénjaival igyekszik elrejteni azt, hogy földre került. Nos, igen, sikerült a hirtelen támadás, ami jó, így nyertem egy kis időt. Megidézni senkit nem tudnék a harchoz, még telefon se létezik már ebben a világban. A mágiám egyenlő a nullával, soha nem is akartam, hogy jobb legyen, hiszen nekem ott van a harc.
A kocsi instabil volt, hiszen már csak úgy foszladozott az évek alatt, és úgy érzem mindjárt rám esik, de nem mozdulhatok. Levegőt is halkabban veszem, ha tudnék támadnék, de így hogyan?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


Everybody has a

dark sideUtolsó Poszt Szomb. Júl. 01, 2017 7:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ahogy a hirtelenjében kerített régi, de legalább rozsdamentes acélból készült, erős vascsővel, amit itt a földről kerítettem sikerült felfeszegetnem a furgon hátulját, nem kis meglepetés ért. Először jóleső vigyor ült ki a pofámra, ahogy megengedett az elrothadt zárszerkezet és kicsit kinyílt az ajtó. Aztán ez a vigyor úgy az arcomra fagyott, amikor ki is vágódott az ajtószárny, nyomában egy tekintélyes darab, sötét szakállú és hajú fickóval, akinek tekintélyes plusz végtagjai voltak a hátán, két szárny képében. Ez meg mi a..?
A furgonajtó a homlokomon csattant, az agyam a koponyám hátsó részén, Dzsingisz angyal könyöke az arcomon, a seggem meg a betonon. Kezdem megérteni, miért is volt a középkori szenteknek komoly megrázkódtatás az angyali találkozás. Mint három lórúgás, meg egy aknagránát... Vagy kettő... Fejemet rázogatva keltem fel a földről, másodpercet fecséreltem a csillagos égbolt megcsodálására, aztán realizáltam, délelőtt 11 van és ezeket a csillagokat csak én látom.
- Hronin! - csattantam fel figyelmeztetően, amennyire csak tudtam keményen és határozottan. Hát... mint a haldokló mamut utolsó halálhörgése, de ennyire tellett. Hogy milyen a mamut halálhörgése, az valami genetikai emlék lehet, vagy mindenesetre azt képzeltem így.
Az ifjú sámán gyorsan megjelent mellettem és elkerekedett szemekkel bámulta, ahogy vérző szájjal, nagy nehezen összekaparom magam a talajról.
- Te mit csinálsz, Öreg? - nyögte.
Először is udvariasan kiköptem a számba gyűlt vért, meg az egyik amúgy is laza fogamat, aztán némileg elborult tekintettel válaszoltam a kölyöknek.
- Kukoricát ültetek baszki. Szerinted mit? - nyögtem.
- Na de... hogy..? Ki..?
- Tartok tőle Szent Conan eljött közénk - recsegtem, immár a machetém kevésbé fájdalmas végét markolva.
- Hogy mi..?
- Mondd még egyszer, ha mered, hogy mi, mondd még egyszer - nyüglődtem, de persze ezt a poént is csak én értettem, ők már nem néztek filmeket. Túl öreg vagyok én már ehhez... - Mindegy. Angyal. Nagydarab csávó, olyan mint egy bekormozott viking. Nagy szakáll, nagy haj, nagy pofon. Na. Szent Conan.
- Öreg, biztos jól vagy...? - pislogott felém bizonytalanul Hronin.
- Rossebet, de elégnek kell lennie, mert nem ment el a dög. Arra - mutattam bizonytalanul a kocsik egy része felé és nyomomban a kis sámánnal nekiindultam felderíteni a terepet, markomban szorítva a bozótvágót.

avatarJingle bells, jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh

☩ Reagok :
62
☩ Play by :
Jason Momoa

Utolsó Poszt Pént. Jún. 30, 2017 12:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mortal Kombat?
- Knobs vs Raiden
Zene linkje • Comment: Remélem jó a zene bbb • Credit:

Ersathiélel való találkozásom eléggé le merítette erőimet. Világ életemben gyűlöltem ezt a nőt, és  pár száz év elteltével sem változott a helyzet, legalább lenne egy kis harcia szex, főleg, hogy ilyen testet talált magának, de azt hiszem haragszik a kicsike. Oké, megöltem az eredeti testét, de gondoljon bele, sokkal jobbat talált magának ráadásul egy doki csajt akitől még esze is lett a kicsikének.
A vállam erősen vérzett, az angyal pengével való hancúrozom után. A kis ribanc elkapta a bal vállam. Letéptem egy darabot a ruhámból, hogy bekötözzem, és úgy talált el, hogy a szárnyamat se tudom tollért kinyitni, ÜGYES! Ember módjára kell szaladnom, még mázli, hogy harcos angyal révén szívósabb vagyok, mint egy átlag angyal. Nem messze Sf városnál találkoztam vele, és ott mártotta belém a kicsike az új játékszerét. Kapkodom a lábam, hogy ne legyek egy újabb célpontja valamelyik kis rohadéknak.
Az emberek közötti lét sok mindenre megtanított, szex, pia, KÁVÉ imádom a kávét, barátság, emberi érzelmeket tanulhattam, de amit ők se tudnak helyre tenni, az a Sealiah távozása után hagyott űr.

Lépteim egy elhagyatott roncsokkal teli helyre. Biztonságosnak ítéltem, így igyekeztem a szárnyaimat helyre tenni, reménytelenül. Ahogyan ott matatok, férfiak hangját leszek figyelmes.
- Bakker! - És a káromkodást kihagytam, az is remekül megy.  Elbújtam az egyik járműben, Eszméletem kezdem kissé elveszteni, és mikor fel eszmélek ott áll előttem egy benga állat.
Neki rontok, ahogyan rá pillantok, tudom, hogy vadász lehet, és bizonyára fegyvere is van. Fel lököm, és indulok egy másik kocsi mögé, és tudom, hogy utánam fog jönni.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


Everybody has a

dark sideUtolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 1:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mortal Kombat? - Raiden vs Knobs

Ütemesen, de sietség nélkül másztam felfelé a kifejezetten nehéz szakaszon, ami dombtetőre vitt. Az angyali invázió vége felé keletkezett ez a rémálom, itt már keményen harcolt a katonaság, amit kellőképpen bizonyítottak a közel harminc év múltán is remekül látható gránáttölcsérek, bárhol megbújó élesített de el nem robbant gránátok, megnyomorított rohamsisakok, meg ott a járhatatlan szakadék aljában bánatosan rozsdáló katonai teherautó. Akár rengeteg muníció is lehet rajta, de egyszerűen képtelenség lejutni hozzá, ha csak nem repülsz, így minden dögkeselyű, aki a romok között tallózik nyugton hagyta.
Keményen küszködve tornáztam előre magam, a nyomomban Hroninnal, a klán amolyan ifjú sámánjával. Nehéz idők ezek, amikor az embernek minden eszközt fel kell használnia, amihez hozzájut, ha túl akar élni. Már magam sem tudnám megmondani, honnan ered a tudás a klánban, de néhányan ismernek bizonyos okkult titkokat. Talán Gloster csatlakozásával kerültek be ezek a titkok a szakadárok köreibe és azóta is továbbadják a tehetségesebb ifjaknak. Bár a vén történész és okkultista már régen nincs köztünk, az első idők áldozata volt ő is, de a tudása tovább él az új nemzedékekben. Ettől függetlenül persze az ifjú tanoncnak a fizikális készségeit is ugyanúgy fejlesztenie kellett, mint bárki másnak, hiszen ez a világ most már könyörtelen, az ellenség pedig hatalmas, ezért hoztam magammal a felderítő útra.
Az utolsó métereken már mindenem remegett, mire felkapaszkodtam a dombtetőre. évtizedek óta nem érintette ember lába ezt a helyet, a lebombázott, gránáttörte domboldalon lehetetlen volt a felhatolás, én is csak nem régen fedeztem fel az esők által kimosott új szakaszt. Hroninra néztem és körbe mutattam a rozsdás roncsokon.
- Nézzünk körül - ajánlottam. - Ez egy autósmozi volt a megszállás előtt és azóta sem járt itt senki, lehet egy-két hasznosítható dolog a roncsokban.
A sámántanonc biccentett, majd hirtelen megtorpant és kérdőn nézett rám.
- Öreg... Mi a vér az az autósmozi? - kérdezte, mire vállat vontam.
- Ma már nincs ilyen. Mint sok minden, ez is a régi világgal együtt szállt sírba. Egy hely szórakozásra. De most a dolgunkkal törődjünk.
Lassú léptekkel kezdtem felmérni a roncsokat. Egy furgon elég ígéretesnek tűnt, talán egy szerelőé lehetett, esetleg szerszámokra is bukkanhatunk, az meg mindig kell. Elkezdtem felfeszegetni a már nem igazán tartó hátsó ajtót, amikor valamire felfigyeltem...


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Az emberi technika vívmányai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3