Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nephilim képesség nyilvántartó •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nephilim képesség nyilvántartó VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
811
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 13, 2019 11:02 pm
Következő oldal


FIGYELEM!
Utolsó frissítés:  2020.04.03.

• Taggelés szabályai: nagyon fontos odafigyelni, ha a karaktered neve kereszt- és vezetéknévből áll, ugyanis akkor macskakörmözni kell.
pl: @"Kiss Ibolya" amennyiben a karakter neve egyetlen névből áll, akkor pl: @Ibolya

Ez nem egy foglaló, csak egy nyilvántartó nephilimeknek. Itt olvashatjátok, hogy milyen képességekkel rendelkeznek a nephilim csoport tagjai.

•Képesség börze: http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t29-kepesseg-borze#35Kód:
[code]<div id="playby"><pasi>≫ @Név </pasi></div><div id="playby">Képesség neve</div><div id="kepesleir">Képesség bemutatása. </div>[/code]

Kód:
[code]<div id="playby"><nő>≫ @Név </nő></div><div id="playby">Képesség neve</div><div id="kepesleir">Képesség bemutatása. </div>[/code]


Képesség nyilvántartó


Pszichometria
Képes információkat megtudni egy tárgy, hely, netán egy személy múltjáról érintés által, vagy egyszerűen csak a közelében tartózkodással.
Egyelőre még meg sem jelent igazán a képessége, érintéssel is sok gyakorlásba fog telni neki felfedni egy közönséges tárgy történetét, nem hogy egy helyét.


Telepátia
Képes mások gondolatainak az olvasására. Egyszerre csak egy személyre tud fókuszálni és rá is kell néznie az illetőre, még ha csak a szeme sarkából is, hogy tényleg az adott személy gondolatait hallja. Ha nem célozott a képessége, csak unatkozik, akkor a hozzá legközelebb lévő gondolatait hallhatja. Általában azonban ennyire nem nyitott, mert nem érdekli mindenki gondolata.


Felismerés
Felismeri az angyalokat, még rejtőzködő emberi álcájukban is.


Láthatatlanság
Nem csak magát, hanem másokat is képes láthatatlanná tenni, akihez hozzáér. Végig fognia kell és mivel csak két keze van, így maximum két személyt tud magán kívül.


Lélekvándorlás
Képes akár egy órára kilépni a testéből, de test nélkül fokozatosan elenyészik a lelke. Minél tovább marad test nélkül, annál hosszabb pihenésre lesz szüksége miután bejutott egy testbe. A lelke érzelmek és vágyak által vezérelve  egy másik, lélekkel rendelkező testhez sodródhat, amit képes lehet megszállni és irányítani, ha nála gyengébb a célpont. Mivel az érzések és vágyak nem mindig biztos vagy állandó dolgok, megesik, hogy nem olyan célpontnál köt ki, mint amilyennél szeretett volna. A saját teste lélek nélkül kómaszerű állapotba kerül, de a szükségleteit pont úgy ki kell elégíteni mintha benne lenne, ezért nem tölthet túl sok időt távol tőle. A testén kívül nem képes irányítani azt, viszont kissé gyengítve, de érzi ami vele történik.


Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
Csak olyat tud megalkotni más elméjében, amit már ő maga is látott, vagy átélt. Ezek a képzetek csak addig tartanak, amíg az adott személytől maximum 50 méterre van.
A hallucinációkat rajta kívül csak azok látják akiknek szól, más ebből semmit nem érzékel. A maximum létszám akiket betud vonni 5 fő, nekik nem kell közvetlen közel lenniük egymáshoz. Ezt az öt főt kitudja választani akár egy 100 fős tömegből is, ha egyszer megfogta az elméjüket, már nincs akadály.
A távolságtól eltekintve a képzeteket addig tudja fenttartani, amíg a tudatánál van, mivel a hallucinációkat energiába telik létrehozni, ezért ő is kifárad. Eleinte másodpercek-percek, hosszú évek gyakorlása után 2-3 óráig is bírja, majd jelentkeznek az ájulás közeli állapot tünetei.


Biológiai manipuláció
Képes a biológia folyamataimat befolyásolni. Pl: öngyógyítás, genetikai manipuláció. Jelenleg csak kisebb sérüléseket, sebeket képes gyógyítani magán, a genetikai manipulációt még nem használta. Elsősorban az öngyógyítás képességét fogja fejleszteni, ezt fontosabbnak és hasznosabbnak véli.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 50 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 1 rejtett és 30 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7