• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Agramon laboratóriuma
SzerzőÜzenet

Azura
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
11
☩ Rólam :
"Az erő mindig ott kezdődik, ha valaki ki meri mutatni, ami fáj, és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja, hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent."

☩ Képességem :
démoni erők
☩ Rang :
Agramon tanácsadója
☩ Play by :
Jennifer Morrison
☩ Pokol vagy menny? :
Agramon, of course


"Téged gyűlöllek leginkább, mivelhogy vonzol,
de nem vagy elég erős, hogy egészen magadhoz ragadj."


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Yesterday at 10:36 pm írtam neked utoljára


Agramon & Azura

Két nappal ezelőtt még csak egy mezei kis démon voltam, akibe a kelleténél több tudás szorult. A szerencse a pártomra állt, megérte a hosszú évekig tartó munka, hiszen a Nagyfőnök új poszt6ra osztott be tegnap, amit hatalmas mosollyal az arcomon fogadtam el. Most végre bebizonyíthatom Agramonnak, hogy több vagyok annál a szőke kislánynál, akinek hisz. Ebből kifolyólag reggel az első dolgom volt megkeserni, Lordként nem rendelkezik kastéllyal, mint a hercegek és lovasok. Ha az emlékeim nem csalnak általában a laboratóriumában lehet őt megtalálni. Határozott kopogást követően az ajtó előtt várakoztam bebocsájtás reményében. Az ajtóban egy szolgával találkozom, aki meghunyászkodik előttem, mégi arról faggat, hogy mit keresek itt.
- Agramon őlordságához jöttem, félre az utamból. Nem, nem tűr halasztást az ügy - tolom félre a nyavalyást, hogy beljebb léphessek. A lépcső aljában pillantom meg őt, teljes életnagyságban, amitől a fekete szívem hevesebb ütemre kezd, sokkal jobban fest, mint emlékeimben. Persze ezt neki sosem kell tudnia, arcom, akár a jég. Hűvös, érezelemmentes. A megszokott ruházatával ellentétben egy fekete köntöst visel, vannak tippeim miért ilyen ruházatban fogad. A Lord az a fajta démon, aki minden nőmenű démonnal hetyegett már, kivéve a Háborút is engem talán. A legtöbb tanítványát addig ostromolja szép szóval vagy durvább eszközökkel, míg azok az ágyában nem kötnek ki. Annó ezért is hagytam ott, nem akartam csatlakozni a háremébe, ahogy most sem ez a szándékom. Látom, ahogy rám vigyorog és valami frappáns bibliai idézettel élne, miszerint a tékozló lány visszatért, de megelőzőm. Egy szusszra hadarom el, hogyan is áll a helyzet. Értetlen kifejezés ül az arcára, minek láttán megengedek magamnak egy apró, alig látható félmosolyt, ritkán látni ilyennek a híres-neveztes Másodikat. Tesz felém nagyjából két lépest, kezeit mozgatva beszél, bár inkább tűnik hangos gondolkodásnak. Emlékszem régen, ha közeledett felém, inkább hátráltam egy-egy lépést, de most állok egyhelyben, kihúzott vállakkal. Az idő elrohant és nincs többé az a tanításra szoruló, ijedt kislányka.
- Tanácsadó a pontos megnevezés és az új rangom is egyben. De nevezhetjük akár jobbkéznek vagy segítőnek - válaszolok tömören, miközben ő az állát vakargatva pillant oldalra. Költői kérdésére úgy gondolom inkább nem válaszolok, nem akarom egyből kivívni a haragját, amellett pedig napestig tudnám sorolni, azt hogy hol rontotta el. Jobban belegondolva az a lista végtelen terjedelmű lenne, így felesleges neki állni, hiába halhatatlanok vagyunk, biztos bele őszülnénk. Egy darabig csak néz, éppen megszólalnék, mire hirtelen összedörzsöli a kezeit, valami sejtelmes fény csillan meg a szemeiben, aminek köszönhetően rosszat sejtek.
- Inkább fogalmazzunk úgy, hogy képes vagyok elviselni a rigolyáidat
- vágok vissza, hirtelen kicsúszott az egész, de már is a fogamat szívom miatta. Vigyora semmi jót sem ígér, de elindul a labor felé, ami számomra olyan, akár egy kincsesbánya. Az a hely az életem, a legtöbb tudást ott szívtam magamba. Szavai hallatán megkeménykednek az arcvonásaim, remek! Már is viszgáztat, mintha a tanonca lennék, pedig régen kínőttem ebből a szerepből.
- Mindketten tudjuk, hogy bizonyítottam már elege a melletted töltött évek alatt - magyarázom, miközben megyek utána a mennyekbe - De állok elébe, szeretem a kihívásokat - teszem még hozzá. Most, hogy Lucifer kinevezett és újra mellette lehetek eszemben sincs feladni, olyan közel a cél. Be fogom neki bizonyítani, hogy jobb vagyok annál, mint aminek hisz. Akárhogy is próbálkozik, nem fog menekülni tőlem, ott leszek mellette. Idővel be fogja látni, hogy igazam van. Ha kell az idegeire fogok menni, ahogy régen ő tette velem.

"Álmai mindenkinek lehetnek, de valóra váltani csak azok képesek, akiknek rettenetesen sok elszántsága, elkötelezettsége, önfegyelme és ereje van." luvu

Agramon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
28
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :
Demon Powers
☩ Rang :
Második Ark-démon, avagy Lord
☩ Play by :
Colin O'Donoghue
☩ Pokol vagy menny? :
Kettőt tippelhetsz...

What a pleasure to keep in hand someone's fear.
The greatest power of all.
And when I show it to you, your worst nightmares...
That's the point where your own powers start fading away
and madness becomes your new god.


-- The Demon of Fear


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Júl. 19, 2017 9:25 pm írtam neked utoljára
Azura & Agramon

   
Mi a rosszseb....?!

   
- M
EGYEK MÁR! Hogy az ördög verné szét a rohadt korán kelőket!
Kegyetlen dolog ez a másnaposság... Asszem Luci nem hiába talált ki minket immunisnak az alkoholra, de persze ez az állapot sem tartott túl sokáig. Amint meghallottam, hogy történetesen Loki kitalált valamit, amitől a démonok is berúghatnak, hát természetes, hogy az elsők közt voltam, akik kóstolót kértek. Persze, előtte átvizsgáltattam a szert, hogy nem mérgezett-e, khm, mert valaki, khm, esetleg, khm, ki akarna nyírni, khm, de tiszta volt, úgyhogy... Hát, nem sokra emlékszem. Áthívtam pár succubust... Ittunk a cuccból... Dugtunk... Megint ittunk... megint dugtunk... Öhm... Ja, igen, aztán arra ébredek, hogy KIBASZOTTUL dörömbölnek odalent és hasogat a fejem. Sose éreztem még ilyet ezelőtt... Ehh, nem t'om, ki az, de megyek és beverem a képét, hogy ha még egyszer ide mer állítani délelőtt, a gyomrától a koponyájáig felboncolom és odaadom a belsőségeit az impeknek játszani! Kurvák vére...!
Előre küldöm az egyik szolgám, hogy engedje be a halálra ítéltet, amíg a vendégeket egy másik ajtón tereltetem ki, majd fekete köntösöm felkapva öltök magamra valami démoni formát és elindulok a földszintre, hogy személyesen is fogadhassam váratlan vendégem. Ki a nemlétezőjóédesanyukám zaklathat ilyenkor?! A lépcső aljába érve kissé hunyorogva pillantok az érkezőre. Herélt cerberos legyek és hívjanak Pamacsnak, ha ez nem Azura! Lám, a tékozló tanítvány visszatér? Na jó, neki talán hajlandó vagyok elnézni ezt a korai ébresztőt. hatalmas vigyorral a képemen köszönteném is, de levegőt sincs nagyon venni időm, mert olyan szavak hagyják el rögtön ajkait, amik... Miiiiiiicsoda?!
- Várj, ácsi, lassíts... Nekem ehhez még reggel van.
Értetlenül pislogok rá. Teszek felé egy-két lépést, miközben mindkét kezemmel gesztikulálva gondolkodom hangosan.
- Szóóóóval... A Nagyúr, Őfenséges Szent Lucifer édesegykomám küldött azért, hogy az ÉN segítőm légy? Mint egy.... Plusz jobb kéz?
Látom ám a nőstény ördög szemében azt a bizonyos fényt megcsillanni. Állam vakargatva pillantok oldalra. Uhh, kurvára fáj a fejem, ez ellen tenni kell valamit.

   - Hol ronthattam el?
Ismét a nőre nézek. Kiválóan teljesítem a kötelességeim, nem értem, miért lenne szükségem PONT őrá. Rá, aki meglépett tőlem és egy idiótánál tanult, bahh! Legalábbis tudtommal ahhoz a marhához ment, akinek két fűszál keresztbe tétele is kihívás volt. Tudom, mert én tanítottam őt is... Egy ideig... Aztán lelépett, mert jaj, a csúnya gonosz Agramon túl szigorú volt... A lófaszt! Pontosan annyit követelek, amennyi elvárható egy mágustanonctól, nem tehetek róla, hogy némelyik olyan hülye, mint a seggem! Csak tudnám, hogy szorult ezekbe mágikus potenciál! Az ilyen idióták a seregben szoktak szolgálni az olyan idióták alatt, mint Ash-babe palotapincsije, mert ha nem is tudja szépen, érthetően kimondani, hogy "csiribú-csiribá", legalább a karját a rohadt szekercével képes előre lendíteni!

Na de, Azura nem volt hülye, sőt! Okos és szorgalmas kislány volt mindig is azokkal a zabálnivaló és szexis szőke fürtjeivel, deee... Asszem az erőteljes udvarlásom és kangörcseim üldözték el végül. Eeeh, ezért nem jó okos nőkkel kezdeni - azokat túl sokáig kell fűzögetni, olyan sokáig, hogy az árbóc a végén összedől és bumm, annyi a lendületnek és a lelkesedésnek... De tessék, a Sors, ami Isten után Lucifer középső neve is, visszaküldte őt hozzám. Heehehe, neeem, nem szabadulhat tőlem. Sejtelmesen összedörzsölöm tenyereimet hirtelen.
- Rrrremek! Khm, izé... Tehát a Nagyúr úgy ítélte meg, hogy képes leszel mellettem tartani a tempót, heh?
Elvigyorodom és egyenest a labor felé indulok.
- Akkor kövess, drágaságom! Mindjárt kiderítjük, hogy méltó vagy-e a posztra, vagy küldhetem a fellebbezésem New Orleansba.
Bízom a nő eszében, bár sose mondanám ezt ki előtte. Szárnysegéd, nekem...?! Bahh... Eszem-faszom megáll...


fanolos ⋮ Szavak száma: 573 ⋮ - ⋮

[/color]

Azura
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
11
☩ Rólam :
"Az erő mindig ott kezdődik, ha valaki ki meri mutatni, ami fáj, és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja, hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent."

☩ Képességem :
démoni erők
☩ Rang :
Agramon tanácsadója
☩ Play by :
Jennifer Morrison
☩ Pokol vagy menny? :
Agramon, of course


"Téged gyűlöllek leginkább, mivelhogy vonzol,
de nem vagy elég erős, hogy egészen magadhoz ragadj."


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jún. 28, 2017 9:36 am írtam neked utoljára


Agramon & Azura

Démoni életem során hamar meg kellett tapasztalnom, hogy a harc nem az én asztalom. Sosem tartoztam azon pokollakók közé, akik a seregben szolgálnak. Belőlem kifelejtette a nagyfőnök azt az erőt, ahelyett angyali kinézettel áldott meg. Viszont az okkultizmus mindig érdekelt, valamilyen okból kifolyólag a legjobbtól tanulhattam, de egy idő után a saját lábamra kellett állnom. Agramon az a fajta démon, akit mindenki utál, megvet és az ellenségének tekint, hála a modorának, ami finoman szólva is pocsék. Kevesen vannak, akik kedvelik vagy akár igazán tisztelnék őt. Azt hiszem én azon kevés démonok közé tartozom, van benne valami, ami vonzó a szememben. Éppen ezért kellett tőle eltávolodnom, amennyire csak lehet, nem akarok beállni a sorba a démonnők közé, akiket ágyasnak használ. Minden percemet és erőmet arra használtam fel, hogy még jobb legyek, ezáltal feljebb törjek a ranglétrán. Az egész megérte, mert a nagyfőnök magához hívott és felajánlott egy állást. Nem is akármilyent, tanácsadó lehetek méghozzá az egyik Lord-é. Mondanom sem kell, hogy kapva-kaptam az alkalmon, nem is gondolkodtam rajta, egyből igent mondtam. Hiába teltek el az évezredek, bennem tombol a bizonyítási vágy és most eljött az én időm. Ha elég ügyes vagyok be tudom bizonyítani, hogy erős, tapasztalt és nagy okkult tudással rendelkező démonná váltam. Nem vagyok az a fiatal démon, akit tanítani kell. Magamra öltöttem a fekete kabátom és elindultam a megfelelő irányba, ahol megtalálhattam a démont.
- Agramon - álltam meg előtte aprót biccentettem, ahogy a szemeibe néztem a szívem hevesebben kezdett verni, de arcom érzelemmentességről árulkodott - Lucifer parancsa alapján itt vagyok, mint az új tanácsadód - vágtam bele egyből határozottan, halvány mosoly bujkált a szám sarkában. Mindent bele fogok adni, nem fog megszabadulni tőlem.

"Álmai mindenkinek lehetnek, de valóra váltani csak azok képesek, akiknek rettenetesen sok elszántsága, elkötelezettsége, önfegyelme és ereje van." Megjegyzés: remélem jó lesz kezdőnek luvu

Azura
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
11
☩ Rólam :
"Az erő mindig ott kezdődik, ha valaki ki meri mutatni, ami fáj, és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja, hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent."

☩ Képességem :
démoni erők
☩ Rang :
Agramon tanácsadója
☩ Play by :
Jennifer Morrison
☩ Pokol vagy menny? :
Agramon, of course


"Téged gyűlöllek leginkább, mivelhogy vonzol,
de nem vagy elég erős, hogy egészen magadhoz ragadj."


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jún. 21, 2017 11:13 pm írtam neked utoljáraSponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára


 
Agramon laboratóriuma
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: