• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
The s-laughter pub
SzerzőÜzenet

Lilith
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
démon
☩ Posztok :
31
☩ Keresett személy :
☩ Rólam :

...gyűlöletembe mindig fájdalmas vágy elegyedett: miért nem tudom úgy gyűlölni, hogy ne szeressem, miért nem tudom megtagadni a bocsánatot; és miért nem tudom úgy szeretni, hogy ne gyűlöljem?
☩ Képességem :
démoni erők
☩ Rang :
Második Démonherceg(nő)
☩ Play by :
Eva Green
☩ Pokol vagy menny? :
Lucifer

Inkább legyen egy csodálatos fél órám, mint egy hosszú, semmilyen életem.

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Júl. 17, 2017 8:39 pm írtam neked utoljára


Gadreel & Lilith

Egy letűnt kor maradéka vagyunk mindketten, olyan halhatatlanok, akik megjárták a poklot és a mennyeket is a földön. Magamnak is csak későn vallottam be, de szükségem volt rá, ahogy most is. Akkor talán csak vonzott a fénye, angyali tollai, amikkel oly nagyon szerettem játszani. Viszont most valami más munkálkodik a háttérben. Talán hiányzott? Lehetséges, bár az ilyen emberi érzelmeket megtagadom magamtól, hiszen semmire kellőek és ha beismerném őket azzal lealacsonyítanám magamat. De azt még most sem tehetem. Isten első teremtményeinek egyike vagyok, az első nő és egy démonherceg. Nem a semmiért dolgoztam ennyit, tettem tönkre emberi életeket, hogy ezt mind eldobjam érte, arra még most is képtelen lennék. Büszkeségemnek köszönhetően hagytam ott akkor, kezdtem újra emberré válni és a pokolban sugdolózni kezdtek távollétem alatt. Nem tehettem mást és nem is akartam. Kitéptem őt a szívemből, elnyomtam az emlékeket. De azok nem hagytak nyugodni, így most itt vagyok, hogy szembe nézzek vele. Tudnom kell még mindig képes kiváltani belőlem olyan érzéseket, szüksége van-e rám vagy a bosszúszomja hatalmasabb.
Bizsergés fog el érintése nyomán, most hogy elhúzódtam tőle még mindig érzem teste melegét a derekamnál. Az emlékek újra megrohamoztak, látom magam előtt, ahogy régen engedelmességre tanítottam. Szerettem irányítani és el is vártam tőle, hogy hagyja magát. De most, mit akarok? Fogalmam sincs még. Fellélegzek, ahogy hellyel kínál, le is bontom a védelmező falaimat, amiket magamra tettem mielőtt beléptem volna ebbe a kócerájba. Nem hiszem, hogy az életemre akarna törni.
- A legjobb minőségű töményet, amit még lehet kapni - adom le határozottan a rendelésem a pultosnak. Reményeim szerint nem valami bóvlit fog elém tenni, iható, jobb minőségű alkoholra van szükségem. Várok míg megkapom az italom, csak utána nézek rá, tekintetünk össze kapcsolódik s bennem újra indul valami. A sötét lelkem mélyén valami lüktetést érzem a mellkasom közepén bal tájékon. Ez talán a szívem? Kérdésével meglep, de arcom még mindig érzelemmentes, hiszen még magamnak sem merem bevallani, hogy hiányzott és vissza akarom kapni. Tényleg ez van a háttérben? Vagy csak végleg le akarom zárni az egészet? de ahhoz meg kellene ölnöm, igen valószínű csak úgy menne... Gondolataimat rendezem, egy kortyot iszok az italból, ami szerencsére egynek elmegy.
- Odalent azt suttogták vannak még erre megrontani való lelkek   - válaszolok ajkaimon megjelenik a számára is jól ismert ördögi vigyor - Ahogy látom téged már nem lehet - teszem hozzá annak jeléül, hogy érzem rajta a változást. Mintha megfakult volna angyali energiája, nincs meg benne az a mérhetetlen fény, ami egyszerre taszított és vonzott régen. Lehetséges, hogy megbukott?
- Mi történt veled? - teszem fel a kérdést, ami úgy bukik ki belőlem, pillantásom aggódó egyetlen másodpercre. Felfedem előtte azt a nőt, akivé váltam mellette, ugyanakkor el is rejtem a múlt homályai közé. Azt akarom, hogy most ő irányítson, tegyen fel kérdéseket, ha akar. Mutassa meg mi változott benne, mivé lett az utolsó közös reggelünk óta.
"Bennem volt. Ő bennem volt, és én benne voltam, együtt voltunk egy végtelen térben, és nem volt egy olyan pont, ahol ő végződött, és én elkezdődtem."

Gadreel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Fallen.
☩ Posztok :
5
☩ Rang :
outcast.
☩ Play by :
Jeffrey Dean Morgan.
☩ Pokol vagy menny? :
from heaven to hell.


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Júl. 12, 2017 8:40 am írtam neked utoljára


Lilith

What kind of fuckery is this?

A horizontot is végigjártam utána kutatva, de elrejtették előlem az erdők, a fák, a tajtékzó hullámok, a szeszélyes szelek és az idegen arcok. Mindegyikben őt kerestel, de a lelkem megnyugvásra már nem találhatott. A pokol lehetett az ő rejteke, míg én hajlandó lettem volna porrá égetni mindent, hogy őt megtalálhassam a pusztulás közepében. Elárult mindent. A szívemet, a sajátját, az egymásnak suttogott ígéreteket. Most mégis átlépi a küszöböt és a hátam mögött hallom újra megdobbanni a szívét. Hiányoztam volna neki? Vagy csupán játék az egész? Hiszen mindenkinek bűntudata lesz az életben legalább egyszer, hogy hány kedvenc játéka porosodik a padláson vagy tűnt el az enyészetben. Neki pedig én voltam az. Minden nagyképűség nélkül, de tudom mennyire fontos voltam neki. Hajlandó volt lemondani a pusztításról, az emberek végtelen sorának megbuktatááról amíg mellettem volt. Pedig sosem kértem tőle. Egyszerűen egymáshoz idomultunk miközben a világ odakint már nem számított.
Isteni teendőim IV. századdal végegértek. Sok gyűlölködő szempár méregette a porba hulló szárnyaimat. Én mit tettem? Nevettem. Őrült beteg módon miközben megszűntem angyalként létezni. Pedig az volt a mindenem. Harcoltam Atyám nevében, harcoltam az akaratáért, harcoltam a híréért, térítettem a jóért. De addig már nem tartoztam közéjük. Éhes keselyűk tobzódtak miközben Sariel kardja a magasba emelkedett. Mind várnak valamire. Valamire amit nem vágyhatnának. De mégis. Elfojthatatlan tűz lobog a lelkükben, ami mindegyiküket a bukás felé csábítja. Ez is az Isteni akarat része. Hiszen az méltó a szeretetére, aki a kísértés ellenére is tiszta marad.
Nem telt el nap, hogy ne jutott volna eszembe. Nem tisztátlan gondolatok övezték az emlékét. Egyszerűen szerettem elmerülni a keserédes mocsár gyatra hullámai között, amelyben egyszerre tépázott szemeinek emléke és ringatott álomba, hogy mennyire gyönyörű is volt.
Lassan fordulok meg és csak is akkor, amikor már elindul felém felhőnél is könnyedebb léptekkel. Akár haragudhatnék is rá, de miért tenném? Elvégre én mutattam neki egy életet, amit együtt élhetnék, de az nem az volt, amire ő akkoriban vágyott. Mohó volt és szertelen. Fel akarta falni az egész világot. Én viszont ólom súlyú horgony voltam lelkén, amely mindettől visszatartotta volna.
Ugyanaz. Mégis annyira más, ahogyan most rámtekint. Látom a tüzet lobogni jeges íriszei mögött, de látom a csodát is ajkain. A fántáziám és az emlékeim csak ütött-kopott másolatok voltak a valósághoz képest.
Önkéntelenül mosolyából egy pillanatra kuncogás lesz mégis elrejti előlem ezeket a válaszokat. Talán ő sem egészen erre számított, és valamiért felkeresett. Szerintem ő is pontosan tudja, hogy én bármikor hajlandó vagyok vele a halál keringőjére.
Finoman ölelem magamhoz vékony derekánál fogva. Egy másik élet emlékeit idézi, amit már nincs erőm egyszerűen gyászolni. Elhúzódik tőlem, hogy rendezze a képet, amit mutatni szeretne magáról, elvégre abban az érzelmes nő szerepe aligha tükröződne. Én pedig kivárom. Azt az utat fogom követni, amire ő vezet engem.
Nem is ő lenne, ha nem váltana komolytalanabb dallamokra. Követem vibrálását, hiszen már nem egyszer tette egyértelművé, hogy ha jól akarok játszani, akkor hagyom, hogy ő legyen a karmester.
-Foglalj helyet, akkor.-mutatok a mellettem lévő székre és intek a pultosnak, hogy rendelésünk lesz.
-Bármit, amit csak a hölgy kér.-a rendelés részét természetesen ráhagyom, hiszen sosem hoztam döntéseket helyette. Nem most fogom elkezdeni. Megvárom, amíg kívánságai teljesülnek és csak utána emelem rá a tekintetemet.
-Mi járatban erre?-nem rontok ajtóstul a házba. Vannak kérdéseim, de nem akarom máris elijeszteni magam mellől.

Lilith
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
démon
☩ Posztok :
31
☩ Keresett személy :
☩ Rólam :

...gyűlöletembe mindig fájdalmas vágy elegyedett: miért nem tudom úgy gyűlölni, hogy ne szeressem, miért nem tudom megtagadni a bocsánatot; és miért nem tudom úgy szeretni, hogy ne gyűlöljem?
☩ Képességem :
démoni erők
☩ Rang :
Második Démonherceg(nő)
☩ Play by :
Eva Green
☩ Pokol vagy menny? :
Lucifer

Inkább legyen egy csodálatos fél órám, mint egy hosszú, semmilyen életem.

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Jún. 22, 2017 12:12 am írtam neked utoljára


Gadreel & Lilith

Az életem máshogy kezdődött mint a legtöbb emberé, engem az Úr porból és sárból teremtett, ahogy az első embert is. Kevesen tudják, hogy a drága, kedves, behódoló Éva előtt volt egy másik nő is Ádám életében. Az első igazi asszony, aki én voltam. De a kapcsolatunk nem úgy alakult, ahogy mindenki várta volna, túl sokat vitáztunk minden apróságon, férjem nem bírta elfogadni, hogy egyek vagyunk és fölém akart magasodni. Ezt nem hagyhattam, így végül egy figyelmetlen angyalnak köszönhetően a földön kötöttem ki. De nem emelném ki minden apró részletét az életemnek, legyen annyi elég, hogy az Úr elárult, így menedéket kerestem Lucifernél, aki tárt karokkal fogadott. Neki köszönhetően démonná változtam, évek alatt felküzdöttem magam a ranglétrán és herceggé váltam.
Oh jajj, most meg nagyon előre siettem. Valamiért kuszák a gondolataim, talán a zavaros múltam miatt lehetséges ez. Míg a Földön ténykedtem talán az IV. században járhatott az emberi idő, mikor emberi sorsokat zúztam szét, pusztítást okoztam mindenfelé. A Római Birodalomban telepedtem le éppen, segítettem, hogy megmaradhasson a pogány vallás az általuk kereszténynek mondottal szemben. Nem tűrhettem, hogy a halandók atyámnak hódoljanak. Ebben az időben találkoztam vele, aki akkor még angyal volt. Minden terve az volt, hogy keresztbe tegyen nekem.  Nagyjából sikerrel is járt, de valamilyen szinten vesztett is. Egyik összetűzésünk alkalmával a dolgok elfajultak és azon kaptam magam, hogy egy kopott ágyban fekszem, ő pedig fölém magasodik. Fogalmam sincs, hogyan jutottunk el odáig. Nagyjából fél évig tarthatott a kapcsolatunk, de kezdtem elpuhulni, emberi vonásokat vettem észre magamon, így egyik nap, mikor dolga akadt én egyetlen szó nélkül távoztam. Azóta nem is láttam őt, valószínű keresett, de az időm nagy részét inkább a pokolban töltöttem. Képtelen voltam szembe nézni vele és magyarázattal szolgálni.
Most mégis ennyi évszázad elteltével az emlékek magukkal ragadtak és rá döbbentem, akkor hatalmas hibát követtem el. Magammal is küszködve próbáltam a nyomára akadni. New York egyik bárja előtt állok, még egy utolsó harcot vívok magammal. Vajon bemenjek? Miért? Mégis mit várok ettől a találkozástól? Lehetséges, hogy hiányzik? Fogalmam sincs, képtelen vagyok rendezni a gondolataimat. Érzelmeim és gondolataim harcolnak egymással, mígnem egyetlen pillanat erejéig a szívem veszi át az irányítást. Belököm a kóceráj ajtaját és teszek egy-két lépést a pult felé, de azon nyomban megtorpanok. Hatalmas csend fogad a bárban, minden pohár megakad a levegőben, lélegzetek fennakadnak. Egy apró ördögi vigyor jelenik meg szám sarkába, imádom, amikor ilyen hatást váltok ki a halandókból. Pedig most magamhoz képest elég visszafogott az öltözékem. Körbe nézek a teremben, szemem sarkából látom, ahogy a tükrön keresztül rám pillant, várja a reakciómat. Meg sem kell mozdulnom, tudja, hogy itt vagyok. Talán arra vár, hogy sarkon forduljak? Ha már itt vagyok, akkor nem fogok megfutamodni! Tudnom kell, miért pont most jár oly sokszor a fejemben. Látom, ahogy lassan megfordul, míg én elindulok felé normális emberi tempóban, szememben megcsillan a pokol tüze, míg arcomon angyali mosoly terül szét. Vigyora megdobogtatja a szívemet, fél mondata hallatán elkuncogom magam, elé érve rendezem arcvonásaimat és hűvösséget tettetek.
- Örülök, hogy még mindig nagy hatást gyakorolok rád - kezdek bele köszönés nélkül. Hirtelen ötlettől vezérelve hozzá bújok, mintha ölelésre vágynék,  fejemet a vállgödrébe akarom fúrni, egyetlen pillanatra mindent elfelejteni és eltűnni. Bármi a reakciója egy perccel később eszmélek, az agyam átveszi az irányítást és elhúzódok tőle.
- Meg sem akarsz hívni egy italra, Gadreel? - ajkaimat lebiggyesztem, kiskutya szemekkel nézek rá. Fejemet kissé oldalra döntöm, mintha mi sem történt volna közöttünk anno. Megvárom a válaszát, ha nem olyan elutasító velem szemben helyet foglalok mellette.
"Bennem volt. Ő bennem volt, és én benne voltam, együtt voltunk egy végtelen térben, és nem volt egy olyan pont, ahol ő végződött, és én elkezdődtem."

Gadreel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Fallen.
☩ Posztok :
5
☩ Rang :
outcast.
☩ Play by :
Jeffrey Dean Morgan.
☩ Pokol vagy menny? :
from heaven to hell.


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Jún. 17, 2017 3:18 pm írtam neked utoljára


Lilith

What kind of fuckery is this?

Az elkárhozott világ a Föld felszínére került. Ördögök és angyalok martalékává váló emberi testek és lelkek döglesztően észveszejtő szaga keveredik. Békének hívják a jelenlegi időszakot, én pedig csak a vihar előtti csendnek. Láttam a teremtés pillanatát, láttam Ádám első feleségét, láttam a vízözönt, láttam a Megváltót, láttam a bukásukat. Most az angyalok játszák az isteni szerepüket, miközben én újabbat kortyolok a whiskeymből. Egykoron harcoltam értük. A jóságukért, az érintetlenségükért, míg az első emberi nő el nem buktatott. Hittem a jóságban, hittem a boldogság reményében, de ami talán még bántóbb a megbocsátás esélyében.
Magasztosnak hittük magunkat, lelkek őrzőinek, a jó példaképének, de valjóban ugyanolyan kicsinyesen irigy lelkekké váltunk, akár az ember, akár egy ösztöni szintre süllyedt démon. Félvérek születnek a hamvakból miközben sokuk még prédikál. Vajon ilyenkor hol bujkál Sariel büntető kardja? Én nem hibáztatom a hóhért. Önként zuhantam a mélybe, ráadásul nevetve, szarva a következményekre. Ezzel a forgatókönyvvel azonban aligha számolhattam.
Lassan engedem le a poharamat a szutykos pult ápolatlan felületére. A csapos nem kérdez, csak félszemmel rámsandít, hogy vajon lefordulok-e már a székről vagy még bírom a kiképzést. Íriszeim tiszták, így újratölti a poharamat. Ismeri már a fogyasztásom mértékét.
Még nekem is feltűnik, hogy milyen gyorsan lesz csend az egész kócerájban. Poharak állnak meg a levegőben, lélegzetek akadnak bent. Én pedig félszemmel a csapos feje fölött lévő tükörbe sandítok. Nem mintha szükségem lenne rá. Az emberi testek izzadságtól bűzlő testén keresztül még így is megérzem bőrének illatát. Nem mozdulok egy pillanatig, nem tudom kiszúrt-e már és ha igen, akkor vajon sarkon fordul el. Olyan hosszú időn keresztül menekült előlem, és olyan gondosan tüntette el a nyomait, hogy két évtized után még én is elveszítettem a fonal végét. Lassan megfordulok a székkel.
-Te szent szar.... -csak ennyit tudok mondani egy nagyobbacska vigyor kíséretében. Talán az alkohol ütött be, talán minden egyszerre, de semmi más nem jutott eszembe ezen kívül.

Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára


 
The s-laughter pub
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: