• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Központi blokád
SzerzőÜzenet

Mammon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Ember / lovas
☩ Posztok :
68
☩ Rólam :
☩ Korom :
36
☩ Pokol vagy menny? :
Emberiség


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Jún. 27, 2017 10:40 am írtam neked utoljáraA személyes készleteimet halmoztam fel a platón fegyverből és konzervből. A városomtól nem akarok elvenni semmit, akkor sem, ha a távozásommal az ő érdeküket szolgálom. Ez elvi kérdés. Hé Wallenberg! Hangzik el hamarosan az ismerős és igen paprikás kiáltás a hátam mögül, mire az irányába fordulok. A tekintetem minden érzelemtől mentes. Hosszú, nagyon hosszú éjjelem és napom volt. Még akkor is szeretném Kaitlynnel rövidre zárni a dolgot, ha most látjuk egymást utoljára. Fiatal és tapasztalatlan még ahhoz, hogy megértse, itt nagyobb dolgokról van szó, mint az ő szükségletei. De hallgatva és figyelve őt, még sincs szívem lendületből elhajtani.
- Kaitlyn, ne most. - Csóválom meg a fejem, mintha egy ostoba gyereket akarnék levakarni és visszahessegetni az anyjához, noha tudom, Kait rég kinőtt már abból a korból. De Mammonnal küzdök... nem biztos, hogy az ő lelki megterhelésére is szükségem van most a hegynyi problémám mellé. Elfordulok tőle, a platót felcsukva befejezem a pakolást és egy ronggyal törölgetem a kezeim, amit félredobok az egyik földön hagyott, üres rekeszre. Néhány dolgot hoztam benne, de már bepakoltam.
- Mit mondott neked anyád? - Az a nő sosem volt a szívem csücske, sőt. De Kait más. Idővel felhasználhattam volna, hogy a szemem és fülem legyen a Payne házban. Hogy hozzám legyen hű, ne a családjához. Valahol már most az volt. De ez a terv egyelőre elúszott.

Kaitlyn Zoé Payne
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
℘ Vadász / Ember
☩ Posztok :
26
☩ Keresett személy :
☩ Rólam :
☩ Képességem :

☩ Rang :
℘ Drake tanítványa
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey


℘ It's better to regret something you have done than to regret something you haven't done!!.•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Jún. 20, 2017 2:37 pm írtam neked utoljára


This is the end!
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Anya mosollyal az arcán tért haza a mai napon. Érdeklődő pillantást vetettem rá, hiszen rég láttam ezt a msolyot.
- Mi történt? - Kérdezem izgatottan, hátha valami ami engem is érinthet.
- Wallenberg, elmegy.- Mosolyog majd tölt magának egy italt, a bátyám is csatlakozik, azzal a szörnyű ábrázatával.
- Vissza foglaljuk a városunkat!- Hallom fivérem hangját, egy hirtelen mozdulattal kiverem testvérem kezéből az italt, ami a földön végzi, a szilánkok szanaszét repülnek egy a kezembe is fúródik.
Kiviharzom az ajtón, magamra vágva azt.
- Kaithlyn!!! - Hallom anyám hangját, de nem érdekel. Nincs messze a hely, ahova feltételezem menni fog, ha még itt van.

Jól sejtettem, ott pakol, és csak így szó nélkül távozni akar!
- HÉ WALLENBERG! - Dühösen ordítok, hogy meghalljon, hiszen még nem voltam olyan közel.
- Ez most komoly? - Fordul felém, és én kihasználom az alkalmat, hogy rá mutassak a dolgokra, és kérdően emeljem fel a kezemet. Akkor veszem észre, hogy a szilánk hova is fúródik, amiből csepeg a vér. Király! Mormogok fel magamban, majd kitépem a szilánkot, és tekintettem újra őt nézi.
- Annyit se mondasz nekem, hogy Szia!!!?? - kérdezem, és mondom dühösen egyszerre, szemöldököm az égnek, és majd a fejemhez kapom a kezemet.
- Azt hittem, hogy jobban .... - Csuklik meg a hangom egy pillanatra.
- Hogy jobban kedvelsz, hogy más vagyok a többieknél, hogy érek annyit, ha elmész talán örökre nem az anyám vihogásából kell megtudnom. - MIndig is vágytak a hatalomra, amit nem értettem, hiszen a Payne név így is már elég sokat mondó, hála apámnak.

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Don't ask my opinion Don't ask me to lie

Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them

Lord heavens above I'm only human after all I'm blind But I'm only human after all I'm only human after allDon't put your blame on me Don't put your blame on me....

Mammon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Ember / lovas
☩ Posztok :
68
☩ Rólam :
☩ Korom :
36
☩ Pokol vagy menny? :
Emberiség


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jún. 14, 2017 2:56 pm írtam neked utoljára


Egy tucatan ülünk a nagy, hosszú asztalnál. Hozzám közelebb fontosabb vadászok a régi családokból, a túlsó felén a közért felelős személyek, mint a rendőrkapitány, vagy a polgármester. Utóbbi lényegében csak azért lett kinevezve, hogy ne kelljen közügyekkel foglalkoznom. Neve van, de a döntés minden szempontból az enyém. Számomra előnyös felállás. [...] Lényegében elmondok mindent. Közben hol lassú tempóban körbejárom az asztalt, hogy érezzék, ki a domináns a teremben, hol az asztalfőnél állok, de nem ülök egyszer sem. Elmondom, hogy Mammon, a Pestis át akarta venni a testem és ezzel New York felett az uralmat. Elmondom, hogy egyedüli emberként néztem vele szembe és győztem. De győzelemnek nagy ára volt. Úgy csűröm csavarom a szavakat, hogy a történtek előnyömre váljanak. Egy lovas sem tudott kifogni rajtam, jobban teszik, ha ők sem állnak az utamba. Erősen érezhető a szavaimon. Puszta óvó figyelmeztetésként.
Majd áttérek arra, hogy úgy érzem, Mammon kezd veszélyessé válni. Ekkor Cassael mellé állok és leveszem róla a bilincset. Lépésemet sziszegő felháborodás követi néhány ember részéről, de senki nem ad konkrétan hangot az ellenvéleményének. Ők még ott tartanak, hogy Mammon. Idő kell, hogy mindent feldolgozzanak. Ezt én meg is értem. De a bilincses húzással azt is meg akarom mutatni, hogy megbízom Cassaelben. Nem jelent ránk veszélyt.
- Továbbra sem bánunk az angyalokkal kesztyűs kézzel és a protokoll marad az eddigi. De ez az angyal sokat tett a városért azzal, hogy ma megfékezett. Mammon ma kis híján – itt egyetlen múló pillanatra megcsuklik a hangom, de nem feltűnő, talán csak Cassael veheti észre a kifinomult érzékeivel – elvette három vadászunk életét. – Majd a lényegre térek. Biztosítom őket, hogy a pecsét stabilan tart, de nem vagyok hajlandó ketyegő bombaként a városban maradni. Falakon kívüli projektre hivatkozva elhagyom a várost. Csak mi tizenketten fogunk tudni arról, hogy valójában mi a helyzet.
- Határainkon kívül fogom védeni a várost. Cassaellel végleges megoldást fogunk találni a Pestis problémára. Addig pedig annyi mocskot tüntetünk el, amennyit lehet. – És van egy nagyon, nagyon fontos dolog, amire még figyelmeztetem őket. – Továbbra is én vagyok New York vezetője. – Lesz szemem és fülem. Ha bárki megpróbálja elvenni tőlem a posztomat, visszajövök és megetetem a vadászkutyákkal. Őt és mindenkit, akit szeret.

***

Annak ellenére, hogy huszonhat éve az apokalipszist éljük, nem tudnám megmondani, hogy mikor volt legutóbb ennyire rossz napom, mint ma. Talán egy évtizedre visszamenőleg is mindent visz. A lelkemhez láncolt démon ma majdnem legyőzött. Még ha végül képes is voltam megfékezni ő, bántottam Cassaelt, bántottam a vadászaimat. Hagytam, hogy Mammon addig hergeljen, amíg elég erőt nem tudott meríteni a negatív érzéseimből ahhoz, hogy felül kerekedjen. Olyan helyzetbe kerültem, ahonnan angyal trükkökkel kihátrálhatnék ugyan, de nem vagyok hajlandó. Nem érzem biztonságban a városomat. És farokméregetés ide, vagy oda, New York az első. Ha itt elszabadul a Pestis... nos, bármilyen értelemben is... azt már nem.
Nagyjából három óra telt el azóta, hogy megosztottam a város vezetőségével a helyzetet. Elég volt arra, hogy elintézzem a legfontosabb dolgokat és felkészítsük a járművemet. Igen, Cassael társaságában zeppelhetnék is, de az teljességgel ki van zárva. Mammon túl sokat vesz most el tőlem, a megmaradt büszkeségem nem adom. Az én módszereimmel fogunk dolgozni és utazni, amíg lehet. Így marad a terepjáróm. Régi darab, de jól karban volt tartva és elegendő üzemanyagunk van néhány-száz mérföld megtételére.
Kértem Cassaelt, hogy a városon kívül várjon meg. Már én is az utolsó fegyvereket pakolom fel, a belvárost védő blokádnál, amikor ismerős hangot hallok loholni a hátam mögül, és nem tetszik a tónusa. Kathlyn. Az anyján keresztül bizonyára hozzá is eljutott a hír, hogy elhagyom a várost, bár azt nem tudhatja miért. Mélyet sóhajtok, mielőtt a hang irányába fordulnék. Ez az, amit szerettem volna elkerülni.

Mammon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Ember / lovas
☩ Posztok :
68
☩ Rólam :
☩ Korom :
36
☩ Pokol vagy menny? :
Emberiség


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jún. 14, 2017 2:47 pm írtam neked utoljára


***

Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára


 
Központi blokád
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: