Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Mt Thompson
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Hell or Heaven☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
542
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:44 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Michael☩ Reagok :
85
☩ Play by :
Keanu Reeves

Utolsó Poszt Kedd Júl. 11, 2017 4:31 pm
Következő oldal


PEACE NEGOTIATION
Raguel & Gabriel & Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Már-már megcsillant szemében a béke, az hogy talán szerethessen újra, hogy velem legyen. Én felajánlottam neki, hogy lemondok az emberekről, ha biztonságban tudhatom őket, de ő csak némán meredt rám. Már, amikor azt hiszem, hogy a jég kezd leolvadni szívéről,a miben régen sokkal több szeretett volt, mint gyűlölet, akkor csalnak, csapnak be az érzéseim.
- Gabriel! - Hökkenek meg, s hátrálok egyet. A pengét, érzem a húsomon, de még higgadt tekintettel meredek rá.
- Te sem akarhatod ezt! - Mondom még mielőtt megszólalna.

- Téveszt testvérem, de abban igazat adok, hogy együtt sikerülne. És miért nem akarod ezt?  - kérdem, majd felvonom a szemöldökömet, megfordul fejemben, hogy elveszem tőle, de a penge megsebezhetne, és az a rúna nem hagyná, hogy hamar gyógyuljak, de teszek egy próbát. Húgomra nézek, s látom szemében a döbbenetet.
- Add ide! - Nyújtom a kezemet, és tekintettemmel nem eresztem övét.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○@ I believe that we're meant to be I'm bad at love But you can't blame me for tryin'You know I'd be lyin' sayin'

Raguel☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 10, 2017 7:53 pm
Következő oldal


Gabriel & Michael
Peace negotiation
Not myself • Üzenet: Holy Moly • Credit:

Amíg egymással foglalatoskodnak, kíváncsisággal próbálok elméjükbe pillantani, hogy nagyjából belőhessem, mekkora az esély a békére, és hogy nagyjából hány tárgyalással lehetne megpuhítani őket. Gabriel elméje rendesen el van zárva -immár egy jó ideje előttem is...-, bár így is érzem, látom, ahogy az érzelmei feltörnek. Már pillantanék Michael gondolatai közé, mikor előbbi testvérem kezében megjelenik egy angyalpenge. Kikerekednek a szemeim, ahogy Michre fogja azt.
- Gabriel! Kérlek, tedd el a kardot! - ennek egy békés béke tárgyalásnak kellene lennie, nem pedig... ennek. Értem, hogy feszültek, jómagam is az vagyok, na de hogy kardot emeljek épp egy ilyen helyzetben a testvéremre! Ha az aggodalom nem foglalna le, már azon morognék magamban, hogy Gabriel tényleg mennyire megváltozott, és nem előnyére. Titkolózik, személyes hadjáratot indít, fegyvert fog testvérére. Talán meg is támadná? Hova lett a régi bátyám? Teljesen kiveszett belőle?
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 10:35 am
Következő oldalDühös vagyok Mihályra. Szavai, s tettei ostorcsapásként marják a szívemet. Hogy árulhatja el a szívet, melyet Atyánk teremtett? Hogy fordulhat a testvére ellen. Meghallgatom persze, amit mond, nem szakítom félbe. Ám kettőnk közül mindig én voltam a türelmetlenebb testvér. Így nem tudom, hogy a türelmetlenségnek, a bölcsességemnek, a bennem fortyogó érzelmeknek, vagy a mély testvéri szeretetnek köszönhető-e, de a tiszta lap mellett döntök. Feleslegesnek látom lefutni ugyanazokat a köröket. Mihály ostoba, értelemmel nem bíró, idealista nézeteinek újra és újra nekimehetnék, mint egy faltörő kos, akkor sem érnék vele sokat. Ismerem a fivérem és ő is ismer engem. És ha valaki hajthatatlanabb nála, az én vagyok. Így mikor kezeit a vállaimra helyezi, én némán tűröm, s végre megnyílok a testvéreimnek. Hagyom, hogy mindketten érezzék azt, hogy tiszta lappal akarok játszani, semmi trükk, amikor lassan, végig a fivérem szemeibe nézve előhúzom a rúnákkal vértezett angyalpengémet. Hűvös tekintettel nyomom Mihály álla alá. Érezhetik, hogy nem akarom átdöfni a torkát, mindössze szeretnék "finoman" jelezni,hogy hátráljon meg és ne érjen hozzám. Igen, ez a magam módján az iránta érzett mély testvéri szeretet. Hisz akarom, hogy tudja: fegyvert hoztam, hajlandó vagyok beszélni, de valójában nem hiszek a békénkben.
- Nem tagadom, fivérem, együtt békét hozhatnánk a Mennyekre. Visszaállíthatnánk a békét, melyet te törtél meg. De a módszereink, Atyánk irányítása nélkül, összeférhetetlenek. - Vagyis nem, teljességgel kizárt, hogy én engedni fogok az elveimből. Ha pedig kell, Mihály vérét veszem, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rúnázott penge, melyet kezemben tartok. Miután Mihály ellépett tőlem már nem fenyegetően, szó sincs róla. Lazán tartom magam mellett a karjaim, a fegyvert is pusztán tartom, nem tűnök támadónak. Egyelőre csak mutatóban van a kezemben, de azt érezhetik, hogy nem restellném használni.

Michael☩ Reagok :
85
☩ Play by :
Keanu Reeves

Utolsó Poszt Vas. Júl. 02, 2017 2:26 pm
Következő oldal


PEACE NEGOTIATION
Raguel & Gabriel & Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

A régi testvérem eltűnt, és hiába magyarázom neki a nézeteimet, ha nem érti. Mindenki máshogyan látja a dolgokat, én érettebben, mint ő. Hiszen, ha apánk az emberek miatt ment is el, akkor se akar vissza jönni arra, hogy mint egy szálig kihaltak. Bizonyára a leckét megérdemlik, hiszen pusztítják a bolygót, és van, aki akár a halált is megérdemli, de nem mind.
Figyelem a tájat, mert Gabriel szeme olyan villámokat lök felém, hogy kétlem vagyok már rá nézni. Ő hív ide, de nem akar békét.
Megdöbbent a válasza, ami arcomra is kiül.
- A békét, ami vissza hozza apánkat! - Mondom higgadtan. Újra elő bújik a sértett kisfiú, és ostorozz engem.
- Gabriell én megértem, hogy zaklatott vagy. - Mondom, azt akarom, hogy tudja én még szeretem, és én képes vagyok a megbocsájtásra a szívemben, hiszen ő volt régen a minden a testvéreim között, a fú, aki előtt nem volt titkom, de neki lett!
Igazat szól szavaival valóban elesett pár ember, de ha ő nem kezd bele ebbe a gyermeteg viselkedésbe, akkor nem lett volna ez. Feleslegesnek érzem vele a vitát, hiszen nem csak a város lakóit védelmezem, hanem másokat is, hiszen hiába New York nem akar engem, egy szavukba kerülne a segítségem, ugyanígy érzek a szakadárok nemes klánjával. Ők azok a klán, akik nem akartak segítséget, és megóvták saját magukat!
Fájdalma marja a lelkem, és a szívemet. Hogy lehet ennyi harag benne. El pillantok oldalra, nagy levegőt veszek és vissza rá.
És kimondta, amit mindig sejtettem, gyűlölet ül ki az arcára, és én még egy nagy levegőt veszek.
- Gabriel én soha nem mondok le rólad.- Lépek közelebb, ha engedi. Ha engedi a vállara teszem a kezemet. Raguelre pillantok, szemeimmel azt sugallva, hogy Gabriel soha nem bocsájt meg nekem. Nem dobnám el az emberek védelmét.
- Ha béke lesz, akkor újra együtt lehetünk, csak állj le az emberek mészárlásával, és enged őket szabadon, és ... - Sütöm le a szememet.
- Ha ezt megteszed, én is engedem őket a maguk urai lesznek. - Mondom, de teljes igazságot beszélek, hiszen, ha ezt megteszi már nem kell miért védeni őket.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○@ I believe that we're meant to be I'm bad at love But you can't blame me for tryin'You know I'd be lyin' sayin'

Raguel☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Vas. Júl. 02, 2017 11:47 am
Következő oldal


Gabriel & Michael
Peace negotiation
Not myself • Üzenet: Holy Moly • Credit:

A feszültség tapintható, amelyet még én se nagyon tudok csökkenteni. Innentől csak akkor szólok bele a dolgokba, ha muszáj, hogy megmaradjon köztük az egyensúly.
Gabriel kifakadása nem lep meg. Benne is és valószínűleg Michaelben is nagyon sok elfojtott düh és csalódottság lappanghat. Remélem azért tekintettel lesznek arra, hogy nem verekedni jöttek ide, s ha kell, közéjük is állok, hogy észre vegyék magukat. Tudom, hogy Gabrielnek személyes sértés is, hogy Michael inkább az embereket választotta a csendben várakozás, vagy testvére helyett, még akkor is, ha Gabriel úgy hiszi, övé az isteni út, ő cselekszik helyesen, s Mich még Atyánktól is elfordult. Még is a személyes sértése a nagyobb volumenű érzés benne, amely valahogy követőire is ráfogható. Mindenki, mintha személyes ügynek venné ezt az egészet, pedig nem annak kellene lennie. És emiatt mindenki jobban élvezi, mint kellene. Már egyáltalán az, hogy élvezik, hogy kiolthatják valaki életét... megijeszt. Csak azt remélem, hogy Gabrielben még van annyi józanság, hogy a béke létre jöhessen.
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 4:48 pm
Következő oldal


Hosszú ideje nem nézhettem már fivérem szemeibe, s most, hogy lehetőségem van rá, képtelen vagyok megvetés és sértettség nélkül tenni. Nem miattam. Az ő ostobasága miatt. Ez pedig olyan mélyre rágta magát bennem, hogy nem tudnék már neki megbocsájtani. Mennie kell. Fáj, hogy nem látom a testvért, aki egykoron volt számomra. Akivel olyan összhangban léteztünk, ahogy  folyó mozog a medrében. Titkon abban reménykedem, hogy az elkerülhetetlen - és hamarosan bekövetkező - halála pillanatában megvilágosodik majd és az utolsó másodpercekben az a Mihály tekint majd vissza rám, akit olyannyira szerettem. Akit gyászolhatok, mielőtt befejezném a teremtés megváltását, hogy visszatérhessen Atyánk.
Mihály úgy áll itt, mint egy ember, valóban. És úgy is fog meghalni, mint ők. Én nem rejtem a szárnyaimat, amik azzá tesznek, aki vagyok. Mindig is büszke voltam rájuk.
- Béke? - Kérdezek vissza, egykor még szeretett fivérem szavait hallva. Hangomon pedig semmiféle érzelem nem tükröződik némi elfojtott indulaton kívül. De az sem fenyegető, sokkal inkább dacos. Ürességet érzek. Fájdalmas ürességet, most hogy itt áll előttem. Szeretnék ránézni drága húgomra, érezni a tőle áradó nyugalmat, ami talán enyhíthetné a kínzó űrt. Egy apró részem szeretné hagyni Raguelnek, hogy segítsen. De eszem ágában sincs ilyesmire vetemedni! - A te békéd, vagy az enyém? - Egészítem ki az iménti szavamat, s itt már felszínre buggyan a viszály. De csak e rövid mondat erejéig. Félig elfordulok, hogy a tájat, jelképeset a bolygót pásztázhassam égszínkék tekintetemmel.
- Mihály. Az emberiség megmentője. - Akarva, akaratlanul is egy epés, mosolynak alig mondható rándulás fut át férfias vonásaimon. - És mit tettél te mégis? Billiókat hagytál veszni. Majd mikor észrevetted, hogy a világ rám figyel és nem rád... - Itt felé fordulok és most először hagyom, hogy mindketten érezzenek rajtam némi érzelmet. A mély fájdalmat, amit befeketített a harag. - Ellenem fordultál. És mégis miért? Falak mögé bújva védesz egy városnyi embert. - És eddig voltam képes hűvös és erényes maradni. Az utolsó szavakat üvöltve teszem hozzá. üvöltve, hogy biztosan hallja. Hogy érezze.
- Egy városnyi emberért adtál fel engem?! Engem?! - És azt hiszem, huszonhat éve most először mondom ki azt, hogy engem árult el, nem pedig az Atyánkért vívott szent harcot.

Michael☩ Reagok :
85
☩ Play by :
Keanu Reeves

Utolsó Poszt Kedd Jún. 20, 2017 3:23 pm
Következő oldal


PEACE NEGOTIATION
Raguel & Gabriel & Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Fivérem érkezése olyan volt, mint vártam. Mit is várhattam tőle? Azt reméltem egy kicsit más lesz most, vissza fogja magát, talán reménykedtem egy kis csendes érkezésbe, de nem váltak be a reményeim. Beleolvashatnék mi jár a fejében, de bizonyára keményen elrejti azt előlem, ahogyan annak idején is, és én be akarom tartani a fair dolgokat. Úgy állok előtte, ahogyan egy ember tenné; képességek nélkül. Akarok benne hinni, hogy békét köthetünk 26 esztendeje óta, de kételkedem kissé.
- Először is köszönöm Raguel, hogy hiszel bennünk. - Mondom higgadtan, de miért kezdjek bele, hiszen ő hívott ide. Aggodalmam kezd elhatalmasodni, de se nem hagyon ki ülni arcomra , gondolataimat se hagyom szabadon.
- Örvendek ennek a találkozásnak fivérem, hiszen megérdemli ez a világ, hogy 26 évnyi szenvedés után béke honoljon közöttünk. - Soha nem voltam az a nagy szónok, kimérten gondolkodtam, és cselekedtem eddig is. Nem tudom mi lesz a következő lépése, hiszen arcán nem mutatkozik semmi. Meglestem gondolatait, de ahogyan sejtettem azt homály fedi. Ügyes. Nem tudok többet mondani, hiszen azt várom, hogy ő beszéljen, és megállapodjunk. Bizonyára lesznek feltételei, és bizonyára, nem fogunk sokban egyetérteni, de van egy lista a fejemben, hogy mit akarok. Közöttük, hogy a menny szabad legyen, hiszen pletykáim vannak arról, hogy elfoglalta azt, és fogságban vannak a katonáim.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○@ I believe that we're meant to be I'm bad at love But you can't blame me for tryin'You know I'd be lyin' sayin'

Raguel☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Kedd Jún. 20, 2017 3:08 pm
Következő oldal


Gabriel & Michael
Peace negotiation
Not myself • Üzenet: Holy Moly • Credit:

A nap delelőre áll. Az árnyékok a legkisebbek, alattunk fekszenek. Felpillantva már látom is, ahogy Michael közeledik. Elmosolyodom, mikor mellém ér. Hát eljött. Megkönnyebbülök.
- Üdv, bátyám. Nem, még nincs itt. De várhatóan nem sokára ő is megjön. - bólintok, miközben az ő arcát fürkészem. Kissé aggodalmasnak tűnik, magába fordulónak. Gondolom a tárgyalás kimenetelen aggódik, de Róma se egy nap alatt épült fel. Én nem hiszem, hogy már ma megegyeznek bármiben is, bár az volna a legjobb. Még is tudom, hogy még nekik is idő kell. Több tárgyalás is kelleni fog, míg végre eljutunk a megegyezésig. Aztán mennydörgés hangja hallatszik és Gabriel is megjelenik. Rámosolygok, ahogy mellém lép.
- Üdvözöllek téged is, Gabriel. - köszöntöm még akkor is, ha nem néz rám. Mivel az, hogy mellém áll, szembe Michaellel, egyfajta szimbolika, s mint semleges fél vagyok itt, inkább úgy állok, hogy kettejüktől egyenlő távolságra legyek, de közéjük ne férkőzzek. Nem szólalok meg újra, de harmonikus energiáimat elengedem egy icike picikét, csak hogy érezzék, tudják, hogy ez egy béke tárgyalás és nem leszámolás. Ezután pedig hagyom őket kibontakozni, hogy akár kiabáljanak egymással, megbeszéljék évek sérelmét. Ki kell, hogy adják magukból a gőzt, a feszültséget, különben soha nem lesz egyezség.
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 12, 2017 9:59 am
Következő oldalBár manipuláltam Raguelt, hazugságokkal sosem traktáltam. Nem használtam azt a szót, hogy béke, csupán arra bólintottam rá, hogy hajlandó vagyok találkozni Michaellel. A beszélgetésünk alatt pedig a megfelelő érzelmeket engedem a felszínre, míg elmém nagy részét elzártam előle. Tudtam, hogy másként nem juthatok a fivérem közelébe. Illetve, juthatnék... a seregeim élén. De a kígyó fejét egyedül kell levágnom. Angyalként nem szabadna ilyen mély fájdalmat éreznem, mégis így van. A Michaelnek szánt fegyver elkészülte után egy teljes napig imádkoztam néma magányban, hogy kellő erőt gyűjtsek szembenézni vele. Egykor ő volt számomra a minden. Atyánk után senkit nem szerettem jobban, mint őt, akkor sem, ha ugyanúgy kellett volna szeretnem minden fivérem és nővérem. Ezt a szívet Ő teremtette ilyennek.
Az egyezség rám eső részét betartottam, egyedül jöttem. Las Vegas felügyeletét leghűbb katonáimra bíztam. Magasról érkezem, nagy kört leírva, mivel egyedül jöttem magamnak kell szétnéznem, hogy Michael betartotta-e az ő részét. Hamarosan mennydörgéssel érek földet szeretett húgunk mellett. Nincs több trükközés az időjárással, pusztán ennyi. Ösztönösen közel állok Raguelhez, hogy fivérünk is láthassa, őt nem szerezheti meg magának. Belőle nem lesz áruló.
Ez alkalommal húgunk sem köszöntöm mosollyal, sőt, rá sem nézek. A figyelmem teljes mértékben Michaelé. Egy teljes napig erőért imádkoztam, hisz messziről könnyű gyűlölni valakit, akiből isten- és testvéráruló lett, de amikor a szemébe kell nézned... egy öröklétűt is megviselhet. Most mégis higgadtan állok előtte, végletekig komor tekintettel figyelem őt.

Michael☩ Reagok :
85
☩ Play by :
Keanu Reeves

Utolsó Poszt Vas. Jún. 11, 2017 11:39 pm
Következő oldal


PEACE NEGOTIATION
Raguel & Gabriel & Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Mindig tiszteltem és szerettem Raguelt. Talán ő az a húgom, akiről tudom, hogy nem ver át, és nem akar nekem rosszat. Találkozásunkkor kissé kételkedtem szavaiban, hogy fivérem, aki maga elkezdte ezt ő akar békét, 26 évnyi szenvedés után. Szeretem őt, soha nem tudnám megölni, fivéreim közül ő állt a legközelebb hozzám, így a remény szikrája miatt rá bólintottam húgom kívánságára.
Egy nagyon békés helyet választott, most is, ahogyan mindig öltönyt viselek, és úgy suhanok át a felhők között. Nagyon rég repültem el ilyen messze a várostól, szárnyaimat meg is viseli ez az út. Megpillantom szeretet húgom, ami mosolyt fakaszt arcomra, majd lassan ereszkedem alá, hogy közvetlen elé érkezzem.
- Raguel! – Köszöntöm, majd óvatosan végig mérem a helyet.
- Ő itt van már? – Kérdem nyugodt, mély hangon szeretett húgomat. Gondolatok milliói cikáznak a fejemben. Mit mondjak neki? Nem láttam azóta sem. Faye arca lebeg magam előtt, mindig megnyugtat, és mindig békével tölt el engem, ha most ő is itt lenne, sokkal nyugodtabb lennék, de nem tehetem ki ilyen veszélynek őt. Kapcsolatunk bonyolult, és megmagyarázhatatlan.
Kételkedem a találkozó sikerességében, és abban, hogy megőrzöm a mindig jellemző higgadtságom.  De, ha ez a találkozó nem jön össze, akkor 26 évnyi béke megszűnik, és elkezdődik az újabb harc, elkezdődik az újabb mészárlás, amit nem akarok, hiszen én óvom még apám örökségét.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○@ I believe that we're meant to be I'm bad at love But you can't blame me for tryin'You know I'd be lyin' sayin'

Raguel☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Vas. Jún. 11, 2017 10:57 pm
Következő oldal


Gabriel & Michael
Peace negotiation
Not myself • Üzenet: Holy Moly • Credit:

A nap szikrázóan süt. A hegy tetejét alig egy-két centi hó fedi a magasabb helyeken, de az is olvadozni látszik. A Thompson nevű hegy legmagasabb pontján állva nagyobb vidéket látni be. Apró tavak és hegyek itt-ott. Rá látni a Powell, Gilbert hegyekre és a Hurd-csúcsra is. Ez a táj régen egy nemzetipark része volt, de annak a nevét már lassan elmossa az idő. A táblák, a turista utak és jelzések mind eltűntek.
Tekintetem azonban nem legeltetem az elém tárulkozó, csodás tájon. Sok ideje nézem és járom a Földet, nem jelent már nekem egyik része sem újdonságot. Noha csodálni és gyönyörködni még mindig tudok benne, jelenleg más foglal le.
"- Michael, kérlek... Függeszd fel a szövetséged Luciferrel. Gabriel hajlik a békére! Ha igent mondasz, hármónk között megtudjuk beszélni egy semleges területen. Még elejét vehetitek ennek az egésznek..." - fekete szemeim áthatóan fürkészték testvéremet és hatalmas kő esett le a szívemről, mikor végül rábólintott. Délre tűztük ki az időpontot. "Akkor, amikor az árnyékok a legkisebbek a nap sugarai alatt". Én előbb érkeztem, biztosítottam a környéket, s most várom a két bátyámat. Izgulok, ez nem is kérdéses. A hegy kövein toporogva nézek hol Las Vegas, hol San Francisco irányába, s figyelem az árnyékokat, mikor tűnnek el gazdáik teste alatt.Raguel☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Vas. Jún. 11, 2017 10:22 pm
Következő oldal
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3