We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Aigneis hajléka
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Deedra
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
48

Utolsó Poszt Szomb. Aug. 05, 2017 9:08 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Lincoln && Deedra
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Borogatás kerül a fejemre, ami nagyon jól esik, hiszen már a láz kezd engem elálmosítani, és kezdem a dolgokat nem érzékelni. Émelygek, és belemarkolok az ágyba, hogy megapaszkodjak. Szemem egy pillanatra lesütöm, de még jobban elkap az émelygés, talán nem volt jó ötlet talán merednem kellene csak? Gondolataimba merülök, és felvettem egyiket.
- Sheina talán segíthet. - Mondom, majd figyelem kedvesem arcát, ahogyan egyre komolyabb, és komolyabb lesz. Annyit kell aggódnia értem, hogy lassan már nem is tudom követni. Hogy bírja ezt? Én már szörnyet halltam volna idegességemben, ha neki valami baja lenne. Kémlelem a gyógyítót, Vörös haja át csúszik a válla felett, ahogyan kicseréli a kötésem, és ismét valami trutyit tesz rá. Még egy pár simítást elvégez rajtam.
- Igaz.. - Vágok szavába, de folytatja, és tudom, hogy minden szava igaz, de fáj ezeket hallanom.
- Igazad van, félek, hogy Rowena összeállhat Wanhedával, és akkor tényleg vége a klánunknak, apám örökségének, forogna a sírjában. Mindig bízott Rowenában, ahogyan Kathleen is, hiába mondtam, és hiába láttam én meg valódi énét. - Mondom fogamat össze szorítva, hiszen a fájdalom rosszabbodott.
- Ki kell ürülnie a szervezetedből - Mondja a nő, majd elmosolyodik, mintha csak így biztatna, de számomra ez nem biztatás, csak a fájdalom.
- Kitépném a szívét, amiért ezt tette velem. - Mondom ismét csak össze szorított fogakkal, indulattal teli hangon. Kezd eluralkodni rajtam a szakadár ösztön. Eddig nem voltam ilyen, de talán változnom kell, hogy leverhessük ezt a lázadást.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖North Commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•


Utolsó Poszt Vas. Júl. 30, 2017 7:42 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Deedra && Lincoln
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:


Felmordulok szavain, és próbálok nem arról mélázni, hogy mi lehetne még ennél is rosszabb. De azt sikeresen elkönyvelem magamban, hogy szinte bármi.
-Nem kell vérontásnak lennie, ha tudunk okosan játszani.-ebben nem vagyok én magam sem biztos, de egy próbát megér így gondolkodni, mielőtt meredek játszmákba és hajszába kezdünk, aminek úgy is a vérontás lesz a végső kimenetele.
Láttam már rosszabbat is, aki túlélte olyat is és olyat is, aki nem. Felül kellene kerekednem a dühömön a pillanaton, de ennek jelét sem mutatom. A gondolataim végérvényesen a bosszú körül forognak. Mintha nem lenne más, ami életben tart, csak ez.
Figyelem a gyógyító mozdulatait, ahogy ide-oda pakolászik, Deedra homlokára hűsítő borogatást tesz, kezére egy másikat, a sebet ápolja, de mintha a kelleténél jobban is figyelne azon szavakra, amiket mondunk. Bevallom, sosem szívleltem. Sem régen, sem most, még akkor sem, ha épp a vezetőm életét próbálja megtartani köztünk.
-Nem megoldás mások életét kioltani. Túl sok követője van, tetszik vagy sem, neked kevés. Hiába az a kevés az igazán hűséges, nem fogunk tudni megvédeni. Kevesen vagyunk. Így is egymást öljük a valódi ellenséggel pedig egyre kevésbé foglalkozunk.-keretezem be vastagon a lényeget a végén. A valódi veszéllyel mi a helyzet? Azzal napok óta, hetek óta nem foglalkoztunk, mert bomlasztanak minket belülről a férgek.-Találunk majd megoldást, de először meg kellene gyógyulnod. Teljesen. Mert ez így nem fog menni, nem lehetünk két helyen és itt nem vagy biztonságban. Mellette nem vagy biztonságban.-célzok a gyógyítóra, aki időközben elhagy minket, szerencsére pont annyi időre, hogy a saját aggályaimnak is hangot adhassak végre. Ha eddig nem is tűnt fel Deedrának, most értheti, hogy mennyire nincs ínyemre, hogy ez a nő a fő gyógyítónk. Mindig is gyanús volt, különcebb, mint e megszokott... vagy a paranoia szól belőlem ismét...Deedra
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
48

Utolsó Poszt Kedd Júl. 11, 2017 3:52 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Lincoln && Deedra
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Hiába a segítő szándék Lincoln szerintem ezek után mindenkiben a rosszatt fogja látni. Nem tehet róla, hiszen így mutatja ki a szeretetét, mint vezetője, mint pedig szerelme iránt, ami számomra jól esik. Legszívesebben ajkaimat övére tapasztanám és megcsókolnám, de nem tehetem. Sokan látják. Szavaira lesütöm a pillantásomat, miközben millió gondolat cikázik a fejemben. Szent igaz, hogy Kathleen lett volna az örökös, és remek lett volna, de Rowena nagy veszélyt jelent.
- Mi nem vagyunk Wanhedájék. - Utalok arra, hogy nem vagyunk az a klán, aki vérezéseket tart.
- De talán már jobb lenne megszabadulni a szajhától! - Köpöm oda a szavakat, miközben még hősiesen tűröm a fájdalmat, és fogom a sebem, amit már Aigneis bekötött.
Lincoln azt mondja kideríti ki lesz az, félek kissé elvetemült módon fogja ezt végig vinni.
Fejemig túdúl a vér az idegtől, s már ökölbe kell, hogy szorítsam a kezemet, vagy bele vágok a falba, ami így is gyengéd álldogált már.

Aigneis e közben gyógyfüveket kever nekem, s miközben elfordul, így lincolnra pillantok, majd megfogom a kezét, majd arcát simítom végig. Az erei megdagadtak az idegességtől. Bárcsak enyhíthetnék a fájdalmán.
- Sheina-nak volt igaza. - Mondom, majd lesütöm  a szememet.
- Sokkal erősebben, és vasmarokkal kellene, irányítanom, de nem akarom kegyetlenné válni. - Suttogom Lincolnak, amíg a gyógyítunk nincs a szobában.
Comment: Sajnálom, de állt a játék, így mos beírtam én..


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖North Commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•


Utolsó Poszt Csüt. Jún. 22, 2017 8:31 am
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Deedra && Lincoln
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:


Minden aggodalomnak és gyógyító szándéknak ellenére jóval bizalmatlanabbul kezeltem a nőt, mint Deedra. Benne a mélységes hála lehetett erősebb most, hogy életéért küzd, még ha csak állítása szerint egy gyenge méreg is áll a dolgok hátterében. Én viszont sajnos hálám kevésbé tudom felé kifejezni, ellenben az ereimben pezsgő düh, bosszúvágy hirtelen és könnyedén kerekedik felém. Okokat nem kell sorolnom, hisz az itt fekszik előttem, kissé nehézkes légzéssel, csillapítható, de mégis magasabb hővel, mint ami a normális lehetne. Emlékeztet a pillanatra, mikor pár napja ezt a forró bőrt érintettem, akkor viszont a forróság nem társult sápadt, szinte áttetsző bőrhöz, sokkal inkább pirult, és kreol, selymes bársonyhoz. Gondolataim csapongva zúgnak át elmémen, újabb és újabb lehetőségeket felvetve arra, hogy a támadás mögött ki állhat, bár mindhárman pontosan tudjuk, kiről is van szó. A dolgok irányítója egy személy, ám a kivitelezés valószínűleg más műve egy hataloméhes nő irányítása alatt, aki árnyékként, de szinte mindenhol ott van és a pillanatra vár. Vagy a másikra, aki bár nem közvetlen veszély, épp elég, hogy létezik egyáltalán. Az első ötletem hangosan is kimondom, Deedra rám pillant, tekintete mégis szinte belém fagyasztja a gondolatot. A máskor csillogó szempár most félelemtől fakó, és a gyógyító szavai sem hatnak rá máshogy. Az örök optimizmusom pedig elhagy, s a lehetne rosszabb is helyett most azt érzem, hogy ennél aligha.
-A nővéred nem hasonlít itt senkire.-szisszenek fel, mindenféle gondolkodás nélkül, a szavak könnyed meggondolatlansággal hagyják el szám. -Az apád magasra tette a mércét, szent igaz. De a legnagyobb baj itt nem azzal van, hogy ki irányít vagy kinek kellene. Sokkal inkább azzal, hogy van, aki bomlaszt, aki minden ránk leselkedő veszély ellenére nem túlélni akar, hanem uralkodni, befolyásolni másokat.-nézek Deedrára, a gyógyító jelenlétével szinte nem is foglalkozva.
-Neked az, hogy felépülj. Könnyen és gyorsan híre megy a történteknek, és bár lesz, aki őszintén aggódni fog, sajnos sokan, még ha ki nem is mondják, de ujjonganak még egy ekkora sikernek is. Nem öltek meg, még. De tudják, ha legyengítnek, könnyű célponttá válsz.-csak ekkor nézek a gyógyítóra. -Tégy meg mindent, amit tudsz, de nem hagyom itt. Ott a helye, ahol valódi védelmet kaphat, és szem előtt van.-célzok ezzel arra is, hogy bár minden erőmmel azon leszek, hogy felkutassam a történteket kiváltó ember vagy emberek kilétét, nem fogom őt magára hagyni, ahogy azt ígértem apjának is. -Az én következő lépésem pedig kideríteni, hogy ki tette és ha kell centinként vágok le a karjából, hogy beismerje, amit tett.-sziszegem fogaim közt.
Deedra
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
48

Utolsó Poszt Kedd Jún. 13, 2017 1:13 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Lincoln && Deedra
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Lincoln arcát kémlelem, és hallom felszisszenni őt. Jogos. De Aigneis nem akart rosszat ezzel, de ezt hűséges oltalmazóm is tudja. Ahogy látom az aggodalmat, tudom, hogy a szavai nem a széllel szálltak, hanem igazat beszélt. Tényleg szeret engem. Mellém guggol, én meg megsimítom lágyan arcát, és elejtek egy mosolyt, de elhúzom a kezem, nem akarok többet mutatni, így is elég nagy bajban vagyok. Megráztam a fejem, hiszen nem állt szándékomban elájulni, az kéne még csak, tűrtem, bár ugyan a sziszegés meg volt, de igyekeztem erős lenni. Még mindig gondolatok ezrei cikáznak a fejemben. Rowena volt, vagy talán Wanheda? KI akarta ezt, Rowena esélyesebb.
A fájdalom közepette, hallom fel csendülni már ismerős nevet. „.-Quinlan...” Félve pillantok Lincolnra, akinek a tekintette égetőbb, mint ez a vas darabka.
Aztán gyógyító nőnk a főzetén ügyködik, ami biztosan, olyan lesz, mint a múltkor valami trutyi, amit kenegethetek. Majd végül, igazam lett, rá kente a sebemre és én figyeltem Lincoln arcát, ahogyan gondolataiban mereng.
- Igaz. Nagyon sok fiatal van, aki úgy néz arra a nőre, mint egy istenre. Rám kevésbé, tudják, hogy nem nekem kellett volna, hanem nővéremnek kellene, most ezen a helyen állnia, már, mint a vezetőség élén. Nykonra jobban hasonlít, mint én. – Nosztalgiázom el. Nykont, apámat senki nem pótolhatja, talán még nővérem se tehette volna, hiszen remek vezető volt, és nem ilyen halált érdemelt volna. Aigneisnek olyan jó lelke van, egy mosolyt eresztek el felé, hiszen a szakadárok között talán ő maradt, aki ezt ennek titulája; szörnyűnek. Mások számára, egy hétköznapi nap, és Wanheda táborában, meg egy hétköznapi mozdulat.
- És most mi lesz a következő lépésünk? – Kérdezem Lincolnt, és Aigneist is. Mindig megkapom, hogy tanácsosok hadával veszem maga körül, de inkább mondanám a bizalmasaimnak, a barátaimnak őket, vagy a családomnak, akik még hisznek bennem.


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖North Commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•


Utolsó Poszt Kedd Jún. 13, 2017 11:33 am
Következő oldal


Bizalmas gyógyítás
Deedra && Lincoln && Aigneis
Zene linkje • szószám: 298 • Credit:Érzi a hármójuk között vibráló feszültséget, megérti annak sokrétű okát. Különösen a férfi irányából, melynek bizonyos része rajta csattan, ő maga azonban nem hagyja, hogy könnyedén levezessék rajta; még csak nem is szolgált rá. S így, a pillanatnyi szúrós tekintetet állja, de nem viszonozza, tekintete egyre csak Deedrát fürkészi, állapotára ügyelve.
Klánjuk jó része leszakadozni készül, tudja jól, ’hogyan azt is, kinek személyében acélosodik e fejlemények mozgatórugója. Világos és egyértelmű. Azonban kijelentését jobbára Lincoln csorbítja – ő maga nem szándékozza alábecsülni senki fia borját, hovatovább vezetőségét. Korántsem a megtorlásról, sokkal inkább a méreg oldaláról fejtette ki gondolatait. Ki-ki a maga osztályrészét viseli vállán.
- Figyelmeztető hatóanyagú méreg, melynek kezeléséről én, következményeiről ti magatok gondoskodtok. Ez természetes.
Igazítja szavait, enyhén bólintva hozzá tisztázásképpen. Nem vitát szít, mindezzel csupán bizalmát fejez ki. Hiszi, hogy ezúton is megfelelően járnak majd el a lázadók ellen, miként a bosszúvágy helyénvaló. Az árulás nem.
Óvón figyeli, ahogyan Deedra feljebb ülve helyezkedik fájdalmai ellenére, s bár mind tudják, nem segítője a mozgolódás, az események felfokozott légkörében ez részint ösztön; a felizzított vas látványa önmagában is riasztó.
Módszeresen égeti a sebet, apró szünetekkel, mialatt fellélegezhessen, ám nem kínozza soká.
- Shh, jól van… Hamarosan jobb lesz. A nehezén túl vagyunk, próbálj ellazulni.
Simít fején, aztán Lincolnt hallgatja, mialatt előkészített főzetét veszi magához. Megáztatott ronggyal tisztítja és itatja a sebet, annak hólyagos környékét, mit lelohaszt majd a gyógynövények együttes közbenjárása. Csípő érzése a friss hússal kellemetlen, tudja jól. Elengedhetetlen. Ráteríti végül sebére, hadd oldódhasson pár percig, míg homlokára, majd csuklójára borogatást tesz. Láza nem szökhet fel, nem fogja hagyni.
- Mennyit számlálhatunk vajon? Bizonyára az ifjoncok is manipulálásnak vannak kitéve a gyakorlótéren, nap, mint nap. A kardforgatás alapjain túl ez is beléjük nevelődik.
Vészterhes tények, megvezetett fiatal szemléletek. A nő karizmatikus kiállása sokak előtt példát mutathat.
- Szörnyű…
Vászonért nyúl, még fejét enyhén ingatva. A seb nemsokára bekötözendő.


Utolsó Poszt Hétf. Jún. 12, 2017 9:10 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Deedra && Lincoln
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

A gyógyító épp annyira ellenszenves, mint amennyire a saját felelőtlenségem miatt is fő a fejem. Valahol gyűlölöm magam, hogy ezt hagytam megtörténni, hogy idáig juttattam mindkettőnk, bár ha a közelébe nem lehettem volna, talán még nagyobb baja esik. Lefektetem az ágyra, és figyelem Aigneis minden mozdulatát. Paranoia vagy inkább a józan eszem, a megérzéseim, de nem hagyom magára Deedrát. Látom sápadt arcát, ködös tekintetét, állam pedig megfeszül, mikor távolabb kell lépnem tőle, hogy ezzel helyet adjak másnak.
-Kit érdekel mi a célja?-szűröm szavaim fogaim között, és azon kapom magam, hogy ujjaim fehéredésig szorulnak a tőröm köré.-Sikerült neki, nem? Itt fekszel, ő meg kint röhög a csürhéjével együtt és tervezgeti a következő lépést. Tehetünk úgy, mintha eddig félvállról vettük volna, de sosem volt így.-nézek szúrós szemmel Aignesis-re, majd Deedra mellé guggolok, mikor felülne.
-Ne ájulj el.-nézek Deedra íriszébe, mikor előkerül a tüzes vas, de arcom és mozdulatom elárulja mindazon érzelmeket, gondolatokat, amiket eddig jól elrejtettnek éreztem. Dühös vagyok. De ez sem elég, hogy kifejezze mindazt, amit valóban gondolok.-Meg fog fizetni azért, amit tett.-ezt bármelyikük veheti ígéretnek. Sem őt nem áll módomban elveszteni, sem a népem nem bíznám egy olyan nőre, mint ő. Talán azt hitte a keze mindenhová elér, hogy bekúszhat az ajtó alatt, mint valami démon, és figyelmen kívül hagyjuk. De túl okos volt, hogy ennyire naiv legyen. Túl okos volt ahhoz is, hogy magára terelje a gyanút, közvetlenül. Előbb szerzett valami bolondot, hogy elvégezze a piszkos munkát. Emlékeztem a lábnyomokra. Egy erős férfi lábnyomai voltak, mélyek és határozott vonalúak.-Quinlan...-sziszegem a nevet a tűz villogó lángjaiba merülve, ahogy gondolataim elkezdenek felettem uralkodni és nem hagynak nekem nyugtot.
Deedra
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
48

Utolsó Poszt Pént. Jún. 09, 2017 1:26 pm
Következő oldal


bizalmas gyógyítás
Aigneis && Deedra
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

A méreg csak úgy mar engem, időként észlelem csak a külvilágot, néha elkapom Lincoln tekintetét, ami idegességről árulkodik. Félek. Bár nem mutatom, amióta Sheina kioktatott megjegyzem jogosan igyekszem fel venni végre a szakadárhoz és vezetőhöz illő álarcot.
- Deedra, maradj velem! - Hallom szerelmem hangját, szemem néha tudom csak fel, fel nyitni. Hasam alsó részét találták el, ahonnan még mindig egyre jobban tör fel a méreg. Érzem a halál hűvös leheletét.
"- Legyetek készenlétben! Lincoln, fektesd az ágyra!-" Hallom egy nő lány megnyugtató hangját, ahogyan erőt nyerek, hogy kinyissam a szemem, tekintettem össze találkozik a vezető gyógyítóéval, Aigneis-sel.
Szinte alig érzékelek valamit is a külvilágból.
- Aigneis- Mondom iszonyatos nagy erőbe vétel árán.
- Rowennn....aa- Mondom, majd ismét elvesztem az eszméletem.
Ahogyan vissza nyerem az erőm, bele kortyolok abba, amiből kéri, és igyekszem erős maradni.
Ahogyan kielemzi a mérget, csak pislogok rá. Nem volt célja a halálom.
- Akkor mi volt a célja? - Kérdezem, majd igyekszem felülni, ami tudom a gyógyítónknak néninek nem fog tetszeni. Majd egyszer csak látom, hogy a tűzbe nyúl és egy izzó vasat vesz a kezébe. Szemeim kikerekednek, majd ahogyan nevekm nyomja, nem ordítok, csak össze szorítom a fogam. Szemem előtt Rowena arca lebeg, hogy mennyire megbosszulom ezt, amit velem tett.

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖North Commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•


Utolsó Poszt Pént. Jún. 09, 2017 9:46 am
Következő oldal


Bizalmas gyógyítás
Deedra && Aigneis
Zene linkje • szószám: 437 • Credit:Első kézből kapott hírt.
Noha még nem tudhatója, csupán sejtheti, miféle méreggel állnak szemben. Olyasfajtával, mi rendkívül makacs és töretlen - motoszkál benne az érzés -, tán akár e aljas merénylet elkövetője maga. Képtelen szabadulni a lázadás fájó bizonyosságától, csírázó aggodalmával mégsem terheli őt. Pusztán kitartásra hangolja, egyre csak erőt sugallva lényének mélységéből. Legjobb, mit távlatokból tehet.
Tüzet éleszt, ősi melegét fonott kosarából a legszebb fáival táplálja. Üstöt hoz, friss vizet forralva benne az éledő lángnyelvek felett. Asztalához lép, üvegcséket pakol rá, csen-csengetve érnek össze karcsúak, s pocakosak, aprók és tekintélyesek – mind sorakoznak. Mennyezetről lomhán függő növénycsokrokat bont, kongó rézmozsarat helyez. Aggófű. Zsálya. Nadragulya és örménygyökér. Őröl és szálaz, keverékké gyűjt, majd üstbe szórja; miként azt sűrű buborékoszlopok szőjjék át hamarost.
Közelednek.
Tiszta edényt, rongyokat, és kötözőszert készít, puhára béleli a betegágyat, kevés szőrmét pakol rá. Ő maga feltűri kezén a ruhájának anyagát. Előre hulló búzaszín tincseit kisöpri arcából, melyre felülnek várakozással telt érzelmei. Nem fél, csupán félti a fájdalmak együttes önkívületétől. Igyekszik megóvni attól, hatóanyagok sokasága vértezi – de fel kell készülnie, tudja jól.
Hallja már a sietséget, szapora lépteket az ajtón túl. Kisiet, maga mögött szélesre tárja. Itt jönnek. Csatakosak mind, sár és verejték áztatta aggodalom borítja őket. Legelöl hozzák, nyomukban néhány harcos, kiknek máris határozottan int: maradjanak kívül.
- Legyetek készenlétben! Lincoln, fektesd az ágyra!
Pillantása találkozik Deedráéval, követi kettősüket és ajtót csuk. Kérésének eleget tesz a férfi, ki felé hálásan biccent; melyben minden ott lapul.
- Köszönöm – nyílnak lágyan ajkai – Ha szeretnél, maradj.
Őrá bízza. Üsthöz lép, kerámiába és fatálba szűri le az erős főzetet. Enyhe illata gomolyog lassan a térben, lélegezve jótékony megnyugvást hoz a zsongó elmének, tiszta gondolatoknak adva helyet. Fatálba rongyot áztat, míg másikat kezébe veszi.
Ágyhoz guggol, gyengéden támasztja Deedra fejét. Könnyedebben tűri fájdalmait, mint hitte, apró, halovány mosoly fut át ajkain.
- Kortyolj belőle, szükséged lesz rá. Vérzéscsillapító és gyulladáscsökkentő.
Vár még vele. Hagyja, hadd igyon egy keveset, bizonyára szomjas is. Megmaradt főzetért nyúl, melyet maga mellé helyez, hogy aztán sebének környékéről óvatosan húzza el a szakadt szövetet – melynek takarásában égő, vöröslő bőrfelszín gyűrűje vonja körbe. Megkönnyebbülés járja át.
- Nem ricinus, azzal nem értetek volna ide. És sisakvirág sem. Gyenge, de irritatív méreg… Melynek nem célja a halál. – csitítón adja tudtára - Nincs rád veszéllyel.
Tudja, hogy rosszul fogalmazott. Csupán látszatja az ártalmatlanságnak.
- Árulkodik a kitervelőjéről. Ez figyelmeztetés. Azonban, félvállról sosem szabad venni. – fűzi hozzá, bízva abban, hogy megérti utalását, rávilágít a támadásra.
Most homlokára helyezi puha tenyerét. Apró gyöngyözésének melegsége jelzi számára: lázassá válik. Tátongó sebét mielőbb meg kell tisztítania. Noha égetése előbbre való, nem szeret fájdalmat okozni... tetézni azt, mégis velejárója.
Vasat izzít a ragyogó tűznél. Jelentőségteljes pillantást vet rá.
- Légy most is erős, Deedra.Utolsó Poszt Pént. Jún. 09, 2017 9:45 am
Következő oldal


×××


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ophilia
Today at 10:16 am
☽ Pincerendszer
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5