☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Deedra
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Ω Szakadár / Vadász / Ember
☩ Reagok :
38
☩ Keresett személy :
•• Testvérem, aki az ellenségem

[url=Link]•• Lincoln, kedvesem [/url]

Pént. Jún. 09, 2017 12:24 pm írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Üdvözöllek!
Ez most komoly? Abba hagytad? Miért én akarom még olvasni...naaaa. Úristen szó szerint kirázott a hideg, már nagyon rég megvoltak írva nekem a kibővített klánok és Wanhedát pont így képzeltem, egyszerűen, szó szerint bele borzongtam. Csodálatos, de hát tőled... mást nem lehet. Annyira tetszett a beavatás, a tanoncok, istenem remélem sok szakadárt fogsz hirdetni,
és bővülünk, és olyan játékaink lesznek, hogy csak na, nem titok a szívem csücske a szakadárok csoportja, és örülök, hogy az elképzelésem szerint hoztad őt, és á foglalj ^^

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖I am Broken..
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•

Wanheda
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Szakadár.
☩ Reagok :
2

Pént. Jún. 09, 2017 6:42 am írtam neked utoljára


Wanheda
I am become death, destroyer of worlds.
Eliza Taylor
Ember
Kanon
Szakadár Vezér
Nyugati szakadár területek

Személyes adatokVéleményem az emberekről:Mindenki, aki lapít megérdemli a halált. Csak a saját sorsáért felel az ember, ha nem hajt fejet a harc ősi ösztöne előtt, akkor a vérének a földet kell áztatnia. Így maradunk meg csupán mi magunk. A harcosak. Az életre méltóak.


Porhüvelyem neve:

Mióta élsz?: 24.

Gabriel vagy Mihály?: A népem oldalán állok.

Vélemény a természetfelettiről? : Égjen az összes. Kárhozatra ítélték az egész világot. Ezrek tűntek el, véreztek ki, akár a vágóhídi állatok. Az egyik a védelmünkről prédikál a másik a halálunkról, miközben démonok szállnak meg embereket. A vég képlete egyszerű... vagy ők pusztulnak, vagy mi.

Város: San Francisco nyugati területei.

Család: Lelkük a porból való felemelkedésre vár. Testük az enyészeté.

Beosztásod: Vezér.

Szakadár infó: Én ebbe a világba születtem. Az anyám hozta létre a nyugati kolóniát. Keménykezű asszony volt, de nem tudott parancsolni a vágyainak. Az idő ellágyította a szívét és elnézővé vált nem csak saját népével, de másokkal is. Egyik este olyan képet festett elém, amibe nem tudtam belenyugodni. Egyesíteni a klánokat, szövetségre lépni az összes vezetővel. Másnap parancsnokká emelkedtem, amikor kioltottam az életét. A halál parancsnokának neveztek, és fejet hajtottak Wanheda előtt.
user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Kiskorom óta harci kiképzésben részesítettek. A többi kislánnyal ellentétben nekem nem szalmababám volt, hanem kovácsolt pengék forogtak ujjaim között. Nem az életre neveltek, hanem a túlélésra. Megtanították, hogy ellenségeim vérével fessem vörösre az eget, mert egy vezetőnek ez a végzete.
Én már ebben a világban szocializálódtam, ahol ölsz vagy meghalsz, így mérföldekkel messzebbre láttam, mint az anyám. Nem magamért, hanem a közösségért nevelkedtem, hiszen az utolsó lélekig a területem határain belül én vagyok a felelős.
Közelharcra képeztek ki, hiszen egy angyalt nehéz megsebesíteni még akkor is, ha csupán egyetlen karnyújtásnyira áll tőled. Jól bánok a késekkel, pengékkel, kardokkal, de íjjal is pontosan lövök..
Ezt a történetet vérrel írjákFöld és vér keveredig sárrá a földön. Áztassátok el vérükkel az egész világot. Bakancsom talpa alól felbugyog a vér miközben végigsétálok a padsorok között. Fejem lehajtva, csuklya takarja el jeges kék íriszeimet. Néhány ódon márványlépcsőn felsétálok az oltárhoz. Az erdő a mi templonunk, és a vér a mi istenünk. Megállok. Közvetlenül az oltár mögött és a népem felé fordulok. Lelököm magamról a csuklyát és a nehézkes öltözet tompán puffan a hátam mögött a földön.
Vérrel festettem ki szemeimet mielőtt az oltárhoz járultam. Széttártam karjaimat és hátrahajtottam a fejemet.
-Követünk téged, Wanheda!-tenyerük felém néz.
-Én pedig vigyázlak benneteket!-ekkor már tekintetem végigfut rajtuk. Amint leengedem a kezemet ők lereszkednek a felállított padsorokra. Régen én is egy voltam közülük. Nagy csillogó szemekkel vártam édesanyám terveit, amivel egy közösség jövőjét irányította. De ő a szememben megbukott, mint vezér.
-Lépjenek elő a tanoncok.-azon az úton jönnek, ahol néhány másodperce még én vonultam be. Hárman érkeznek. Két lány és csupán egyetlen fiú. Mögöttem sorakoznak fel, de a csuklyájuk még takarja ártatlan vonásaikat.
-Elérkezett az idő. Ez a telihold 3 harcossal teszi gazdagabbá ezt a világot. Kiképzésük véget ért, de a harcuk csak most kezdődik. Lépjetek közelebb és mutassátok meg a Holdnak, hogy készen álltok.-ekkor én hátrébb lépett. Szinte idáig hallom a szívverését a szörnyetegnek. Nephilimnek nevezik a korcsot, amely egy angyal és egy ember alantas keveréke.
Imát mondanak elkárhozott teste felett, de nem a Mindenható Istenhez fohászkodnak, hanem a vezérek lelkéhez. A láncok csörögni kezdenek, ahogyan a szörnyeteg menekülne az áldozati oltárról.
A tanoncok a magasba emelik a késeiket, de kezeik megállnak a levegőben.
-Készen állunk, Wanheda.-Kezeik egyszerre csapnak le. Szúrás szúrást követve cincálja darabokra a testet. Már nem vergődik sokáig mocskos életéért. Lassan elernyednek ujjai és végleg feladja a harcot. A tanítványok ekkor az oltár elé sorakoznak fel, letérdelnek és lehúzzák a fejükről a csukylát.
Nyugodt léptekkel közelítem meg a vérengzés színhelyét. Egész tenyeremet megmártom vérében és a tanítványok megkapják az arcukra a kéznyomomat. Ezzel jelzem, hogy ők már nem gyermekek, már hozzám tartoznak, a vadászat és a harc kezdetét veszi. Ekkor mindenki felemelkedik a helyéről.
-Vérükkel fizetünk.-kórusban zengik. Elhivatottságuk halvány mosolyt facsar ajkaim szegletébe.
-Gyújtsatok tüzeket, ünnepeljetek.-minden harcos egy-egy apró csillag az égen. Valahol valakinek majd reményt adnak, amikor az életüket mentik meg a szörnyetegek mészárlásával.


[/b]
 
Wanheda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: