Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
New Orleans eldugott utcái
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Vas. Júl. 16, 2017 10:18 pm
Következő oldal


Belial & Raguel
Capture of the Bird
[You must be registered and logged in to see this link.];">Valkyrie • Üzenet:  pale  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.];">℘

[You must be registered and logged in to see this image.]Amint kitártam szárnyamat, a tőrt sebemből kicsapva, a démon elengedte energiáit. Sejtettem, hogy több, mint akinek mutatja magát, de nem tudtam, ki is ő igazából... egészen eddig. Energiái pofonként érik el arcomat, de nem sok időm van megdöbbenni ezen. A felém repülő megannyi penge védekezésre kényszerít. Mintha csak lelassulni látnám az időt, ugyan úgy belassult mozdulatokkal lendítem egy kezem, hogy telekinetikusan söpörjek félre egy adag tőrt. Ez azonban elég.. Mindet úgy sem tudom megállítani. Még egy lendítés, s érzem a fájdalmat egyik szárnyamban, vállamban, ahogy a kések belemélyednek. Lábaimat csak súrolták, egyik szárnyam és testem tudtam csak megvédeni a támadás elől. A hideg falat vörös vérem nedvesíti a és melegíti, a fájdalomtól felnyögve tekintek az angyalra, szinte mellettem.
~ Menj. Elrejtelek a szemük elől, egér utat nyerek neked. Ne nézz már így rám, menj már! ~ utasítom a "csalit" telepatikusan, miközben képességeim latba vetve ő az összes démon szemében a másik irányba menekül, mint amerre valójában menne. Eközben Viszályt méregetem, szavait hallgatom, de nem válaszolok neki. Aggodalom fog el... mert ha sikerül neki az, amiről beszél, akkor oltári nagy bajban vagyunk. Azonnal fel is kapom az égre a tekintetem, hogy szellemi lényemmel kiáltsak segítségért iphraemem felé. Két szó:
~ Kérlek segíts! ~ gyors, és rövid üzenet, amelyet egészen biztosan megkap. A kérdés csak az, tudom-e húzni az időt annyira, hogy itt legyek, itt legyünk-e még addig, míg megérkezik.
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 10, 2017 9:40 pm
Következő oldal

To Raguel

Aki másnak vermet...


Erre a reakcióra számítottam. Sejtettem, hogy nem tudom ezzel a kis dologgal beszennyezni a színtiszta lelkét a harag tintájával. Nemhiába ő az, aki miatt még nem állnak úgy a dolgok, ahogy én szeretném. Az, aki mindig a terveimet a kukába dobja mert elsimítja az ellentéteket. Apropó ellentét, én vagyok Viszály ő pedig a Béke. Háhh, tökéletes páros, tökéletes választás.
Megvillan a szemem, ahogyan kitárja a szárnyait s gonoszan elvigyorodom. Minden úgy van, ahogyan terveztem. Hirtelen tőr ki belőlem az energia és egyszerre az összes démon a nő felé dobja a saját tőrét ezzel megpróbálva elérni azt, hogy az angyal a falhoz szegeződjön a szárnyától. Az energiahullámok csak úgy cikáznak körülöttünk, de nem engedem azt, hogy a többi fajtársam is kieressze az erejét. Túl feltűnő lenne ha több száz démon erőfitogtatásként bedobna mindent.
- Hogy mit akarok tőled? Egyszerű. El akarlak magammal vinni, hogy kirobbantsam a háborút. Meg hát persze kísérleti célokra is megfelelő leszel. S, hogy miért mondom ezt el neked? Mert tudom, hogy nem fogod soha többet látni a társaidat. A hátad mögött lévőt pedig majd kiteszem a cellád falára, darabokban. Vigyorgok rá még mindig, majd az egyik démon egy szárnybilincset hoz ide hozzám.
- Öljétek meg a másik szárnyast. Szenvedjen, sokat. De olyan helyen, ahol nem látja senki. Adom ki az utasítást, s egyszerre az összes démon megindul az olaj alkotta kör felé.
- Még választhatod a békés utat, Raguel. A te döntésed.avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 10, 2017 8:47 pm
Következő oldal


Belial & Raguel
Capture of the Bird
[You must be registered and logged in to see this link.];">Valkyrie • Üzenet:  pale  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.];">℘

[You must be registered and logged in to see this image.]Csendesen hallgatom az előttem álló, fecsegő démont. Szavai semmilyen port nem kavarnak bennem. Nem szokásom mindent elhinni a démonoknak, de ha el is hiszem, nem számít. Így vagy úgy, ezzel az angyallal, vagy másikkal, de csapdába csalt volna. Nekem ítélkezni pedig nincs jogom senki felett.
A tőrre pillantok, amelyet előhúz, majd az azt követő szavakra figyelek. Kifejezéstelen arccal nézem őt. Túl magabiztos. A démonok körülöttünk nem vágnak a szavába, hallgatnak, sőt, kellő távolságot is tartanak. Nem tudom, hogy tőle, vagy tőlem tartanak ennyire. Válaszomat megelőzően védekezően rántom magam elé a szárnyaim. A kés bele áll az egyikbe, mire kitárva azokat rázom ki belőle a pengét. A seb hamar elkezd begyógyulni.
- Még sem ismersz annyira. Ha ismernél, tudhatnád, hogy nem mindig az egyént figyelem, hanem ha kell, az egészet. És mint az egészet nézve, nem tenne jót társadalmunknak távollétem. Úgy hogy a válaszom nem. Erőmtől kitelve fogom magamat és őt is megvédeni. De te nem válaszoltál a kérdésre. Mit akarsz tőlem? - fordulok vissza arra, hogy mit is keresek itt igazából, és miért beszélek egy démonnal. Mire jó ez az egész, mire megy ki a játék.. Bár nem gondolom, hogy választ is fogok rá kapni.
Utolsó Poszt Vas. Júl. 09, 2017 9:58 am
Következő oldal

To Raguel

Aki másnak vermet...


Eléggé veszélyes volt ez a tervem, mert ha Luci megtudta volna azt, hogy mire készülök akkor az biztos, hogy a seregem egész részével együtt a fejemet vetette volna. De hát nem hiába vagyok az, aki. Sikerült átvészelnem ezt, és most itt állok a célnál. Ami perpillanat az arkangyal itt előttem. Teljesen mezei démonnak tűnök az erőm alapján amit most érezhet, mivel teljesen el van rejtve. Sőt, most olyannyira, hogy a legtöbb feketeszeműnek a tömegben nagyobb az energiája.
- Azt hittem, hogy az angyal barátod nehezebben fog belemenni ebbe a kis játékba. Csalódtam benne, én úgy tudtam, hogy ti a hűségesebb fajtába tartoztok. Amint bevittük a kínzókamránkba már mondta, hogy együttműködik mindenbe, csak ne bántsuk. Igaz, madárka? Nézek Raguel háta mögötti szárnyasra kuncogva. A zsebembe nyúlok és szépen lassan kiemelek egy kis tőrt belőle.
- Ne játszd a hőst, Raguel. Mindent tudok rólad. S nem tennéd meg azt, hogy kockáztatnád egy fajtársad életét. Igaz? Vagy szépen együttműködsz és nem fogom megölni a hátad mögött lévőt, vagy választhatjuk a nehezebbik utat és ígérem, hogy kínok kínját fogja átélni. Forgatom a kezemben lévő pengét egy magabiztos mosollyal, s hirtelen Raguel felé dobom azt. Kikerüli vajon? Mert ha igen, ott a nagy veszélye, hogy a társa szíve fúródik. Vagy beleáll és megmenti? Jaaaj, hát nem bírom kivárni mit fog tenni.


avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 11:21 am
Következő oldal


Belial & Raguel
Capture of the Bird
[You must be registered and logged in to see this link.] • Üzenet:  pale  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]A csendet egy kérés szakítja meg. A fejemben elhangzó szavak nehézkesek, de a probléma, amit felvet, apróságnak tűnik. Úgy érzem, hogy angyali testvéremnek egyedül is tudok segíteni. Nem szólok iphraememnek, hogy lemegyek a földre. Úgy gondolom, csak leugrok, megnyugtatom szegény párát, majd mielőtt észrevenné, már haza is térek. Legalább is ez volt a terv...
New Orleans utcáján, a földön térdeplő angyal mellé érkezem. Lehajolok hozzá, csak akkor hallom meg halk zokogását, ahogyan azt ismételgeti: "Ne haragudj". Egészen addig nem is értem, miért kéne haragudjak rá, mikor egy füttyentés után démonok tucatjai, talán százai jelennek meg körülöttünk. Egy csapda. Megkeményítem vonásaimat és kiegyenesedve húzom elő angyalpengémet. Nekem is van... pedig én nem mondanám, hogy harcos fajta vagyok. Még is megtanultam valamennyire harcolni. Hirtelen az egyik démon kiválik a többi közül. Elégedett arckifejezését látva úgy érzem, az ő keze van az egészben. Szentolajat gyújt körülöttem, mire aggodalmasan nézek a mögöttem lévő angyalra. Meg kell védenem valahogy...
A bemutatkozásra ismét a démonra nézek, arcom komor, a démonok kacajára fújtatok egyet.
- Egyszer ki fog aludni ez a tűz, akkor pedig kénytelen leszel közvetlenül szembe nézni velem. Biztosan ezt akarod? Ha nem is a legerősebb ark vagyok, még mindig képes vagyok arra, hogy megöljelek téged és a sereged egy részét. Mit akarsz tőlem? - talán túl határozott a kijelentésem, de nem tudhatja, mekkora hatalommal rendelkezem... Legalább is remélem. A tekintetemet az égre emelem egy kissé és csak remélem, hogy hű "testőröm" észreveszi az eltűnésemet és lejön segíteni.
Utolsó Poszt Szer. Jún. 07, 2017 9:34 pm
Következő oldal

To Raguel

Aki másnak vermet...


Érzem, hogy pattanásig feszült a helyzet az angyalok között és nem lenne a nevem Viszály, ha ezt nem fokoznám még tovább. Elkezdtem kiötleni egy tervet, hogy tudnám meggyorsítani a folyamatot. El akartam érni azt, hogy a Földön eluralkodjon a háború és ezzel két legyet is tudnék ütni egy csapásra. Ha elindítom a csatát, akkor a tollasok serege is eléggé megcsappan mivel egymást kezdik el öldökölni s egyre kevesebb ember lesz a bolygón, ami még jobb. Tiszta üzlet, beírom magam ezzel a történelem könyvekben. Így hát elkezdtem Lucifer háta mögött szépen lassan elrabolni az angyalokat, hogy az én kis kísérleti patkányaim legyenek. Türelmesen vártam az eredményt, de semmi nem történt, ahogy észrevettem a Mennyország nem fordít figyelmet jelentéktelen katonákra. Így hát egy olyan merész lépésre szántam el magam, hogy elrabolok egyet a Nagyurunk testvérei közül, egy arkot.  Sokat gondolkoztam azon, hogy melyik legyen az és természetesen azon, hogy melyik lenne a legkevésbé öngyilkos akció. Két jelöltem volt, Uriel és Raguel. Sariel a Hóhér? Áhh,  nem akartam otthagyni a fogamat ezért. Meg hát az én szép arcom el is csábította volna szegényemet. Michael? Meghagytam Lucinak. Gabriel? Vele más terveim voltak. Hosszas gondolkodás után végül eldöntöttem, hogy ki lesz az a szerencsés. Egy kész tervem volt, csak először be kellett szerezni ahhoz a hozzávalókat, ami valljuk be nem volt könnyű feladat, főleg Apci háta mögött. Mikor végre meglettek azok a dolgok amik kellettek, el is kezdhettem a tervem második fázisát. Így hát hívattam egy légiónyi démont a seregemből, majd egy dobogó félére felálltam, hogy nézzem a feketeszeműeket akik hosszú sorokban várakoztak.
- Ma egy titkos küldetésre fogunk menni. Egy angyalt kell elkapnunk. A Nagyúr személyesen adta nekünk ezt a feladatot, s parancsba adta, hogy senkinek sem beszélhetünk róla. Mert ha ez kiderül, akkor óriási pácban vagyunk. S Luciferre esküszöm, hogy aki pletykálkodni fog, azt kínok kínjával ölöm meg. Értve? Villan meg a szemem vészjóslóan s még az energiáimat is kiengedem, hogy még jobban nyomatékosítsam a szavaimat. Felemelem az egyik kezemet a magasba, a tenyerem feléjük néz majd szép lassan összezárom azt amire az összes démon eltűnik. Tudják, hogy ez a jel. Sóhajtok egyet, majd a zsebem mélyére dobom a szentolajat és az angyalpengét, majd követem én is a csapatomat. A kilátóhelyemként egy háznak a tetejét választom, majd türelmesen várom, hogy megjelenjen az a személy, akire már annyira várunk. Amint ez az idő elérkezik, egy füttyentés jelzi a démonoknak, hogy jöhetnek. Hirtelen rengeteg pokolbeli szörny jelenik meg a nő körül egy kört alkotva. Leugrom a páholyból, majd a kör egy része szép lassan kettéválik és megjelenek én fekete szemekkel és egy nagy mosollyal az arcomon.
- Helló, drágám! Van egy olyan érzésem, hogy  nagyon jól fogunk szórakozni az elkövetkezendő időkben! Lepillantok a lába elé, pont a megfelelő helyen áll. Egy elegáns mozdulattal veszek elő egy öngyújtót, hogy beindítsam a szentolajat.
-  Ó, nem is mutatkoztam be. Milyen udvariatlan vagyok. A nevem Belial, bár lehet, hogy Viszályként jobban ismersz. Rengeteg démon fülsértően kacag fel a helyzet miatt, s nekem is a mosolyom egyre inkább vigyorrá alakul.
[/b]


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2