• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Mammon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Ember / lovas
☩ Posztok :
69
☩ Rólam :
☩ Korom :
36
☩ Pokol vagy menny? :
Emberiség


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Jún. 06, 2017 9:53 am írtam neked utoljára
Online


Mammon
Idézet amit a karaktered ihletett
jensen ackles
démon
kanon
wallenberg
lovas

Személyes adatok


Véleményem az emberekről: Kedvelem őket, épp annyira, mint a legszívtelenebb vadász a vadat. A sanyargatni való lelkük adja az életünk sóját. Mi maradna a pokolnak nélkülük, a mennyel való végtelen háborún kívül? Megvetem azt a démont, aki ezt nem látja. Másrészt, nem féltem őket az angyalok csatározásától. Ember a Földn mindig lesz. Olyan akár a csótány.


Porhüvelyem neve: Drake Wallenberg

Mióta élsz?: Amióta Lucifer megteremtett. Nem mintha ez hűvé tenné a szívem.

Gabriel vagy Mihály?: Nyilván egyikük sem, noha Gabriel sokkal inkább a begyemben van.

Vélemény a természetfelettiről? : Mi démonok vagyunk a káosz az egyensúlyban, de épp ez a lényeg. Szükségünk van az egyensúlyra, ahogy annak is ránk. Az alsóbb rendű démonokat többnyire megvetem, remek lábtörlőként funkcionálnak. Ami az angyalokat illeti... a mondva csinált apokalipszisük előtt szórakoztatónak találtam őket. Manapság annyira már nem.

Város: Bárhol megfordulok a világban, de New Yorkra fáj a fogam, az egészre.

Család: A lovasokat tekintem a családomnak.

Beosztásod: Az ér, ha azt mondom, én vagyok a vadászok vezetője?
user kora
use neve
user mióta játszik?
KépességemHa démon vagy, akkor milyen képességek birtokában vagy? Hogyan használod őket. Okkult tudásod mennyire tudod használni?
Ha vadász vagy, akkor mik az erőiséged, gyengéid. Ha ember vagy, akkor hogyan védeed meg magad.
Csak a Nephilimek rendelkeznek egyedi képességekkel. Képességben nincs olyan, hogy lefoglaljuk, hiszen ugyan azzal a képességgel rendelkezhet más is, csak mondjuk abban tér el, hogy más hozza elő az adott képességet, vagy más korlátaik, gyengeségeik vannak. információk

Ha angyal vagy, akkor hogyan hasznosítod a képességed? Mennyire sajátítottad el azokat?
Nincs szószám!.
Ezt a történetet vérrel írjákIdejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta.Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! 
Mammon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: