• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Vendég
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Jún. 05, 2017 9:13 pm írtam neked utoljára


Karakter teljes neve
Idézet amit a karaktered ihletett
play by
Fajom
keresett/saját/kanon
keresőm neve
Rangom
szül hely

Személyes adatokVéleményem az emberekről:pár szóban fejezd ki


Porhüvelyem neve: csak a démonoknak van kivéve a pokolban született

Mióta élsz?: éveim száma

Gabriel vagy Mihály?: melyik oldalon állsz, vagy semleges vagy? Ha van véleményed, akkor bátran fejtsd ki ide.

Vélemény a természetfelettiről? : Bátran enged el magad, fejtsd ki a véleményed, ha nagyon nincs véleménye a karakterednek, írd meg miért nincs.

Város: Megnevezése

Család: Anyukád, apukád, szüleid? Milyen kapcsolatod van velük?

Beosztásod: Ha Sf, New Yorkban vagy szerte a világban élsz városban, biztos van munkád, vagy esetleg tanácshoz tartozol. Milyen beosztásban dolgozol?

Szakadár infó: Ha a szakadár csoport tagja vagy, akkor mi volt az ok, hogy a szüleid ide hoztak, vagy ha több vagy, mint 25 te miért csatlakoztál?
Milyen beosztásod van a szakadárok között? Vágysz a városi életre, vagy neked ez megfelel. HA NEM VAGY SZAKADÁR NEM KELL KITÖLTENI!
user kora
use neve
user mióta játszik?
KépességemHa démon vagy, akkor milyen képességek birtokában vagy? Hogyan használod őket. Okkult tudásod mennyire tudod használni?
Ha vadász vagy, akkor mik az erőiséged, gyengéid. Ha ember vagy, akkor hogyan védeed meg magad.
Csak a Nephilimek rendelkeznek egyedi képességekkel. Képességben nincs olyan, hogy lefoglaljuk, hiszen ugyan azzal a képességgel rendelkezhet más is, csak mondjuk abban tér el, hogy más hozza elő az adott képességet, vagy más korlátaik, gyengeségeik vannak. információk

Ha angyal vagy, akkor hogyan hasznosítod a képességed? Mennyire sajátítottad el azokat?
Nincs szószám!.
Ezt a történetet vérrel írjákIdejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta.Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! Idejön a karaktered élete. Fejtsd ki azt, hogy melyik helyen áll a harcban. Ha démon, akkor hogyan lett az, ha angyal, akkor milyen volt az élete régen, milyen most. minimum 350 szavas történet legyen vagy akár játékminta. Minden érzelmet, minden gondolatot adj át nekünk. Ha Kanon vagy, illetve keresett igyekezz a minimálisnál többet írni, hogy jobban megismerjünk! 
ISHIM
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: