⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Ian Charles Baker
The devil's voice is sweet to hear.

Ashtaroth
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Jún. 05, 2017 3:11 pm
Következő oldal

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Ian!
Üdvözöllek ismét az oldalon! Very Happy A többiek is örülnek, én pedig kifejezetten, hiszen embert hoztál, ráadásul keresettet. És a cukibb felemét, amiről életemben nem gondoltam volna, hogy elkel. Very Happy De lám, valaki még is látta benne a potenciált és örülök, hogy a te kezedbe került! Az ötleteid, amikről beszélgettünk, már most izgatottá tesznek, alig vártam, hogy bepillantást nyerjek a karaktered múltjába. Nem mondanám, hogy minden gyereknek ilyen életet kívánok... de ahhoz képest, hogy honnan indultál, nagyon messzire értél!
Nem húzom az időt, kérlek, foglalózz és irány a játéktér! Very Happy

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Ian Baker
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Ember
☩ Reagok :
14
☩ Korom :
44

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 03, 2017 7:12 pm
Következő oldal


Ian Charles Baker
"Ha a halál árnyéka völgyében járok is,
nem félek semmi bajtól, mert Te velem vagy;
vessződ és botod megvigasztal engem."
Ben Daniels
Ember
keresett
Iliana Greer
Ördögűző
New Orleans

Személyes adatokVéleményem az emberekről:
Az előtt a nap előtt világ emberei hitetlenek voltak, akik vallásosnak is mondták magukat azok is kétségek között éltek, s inkább csak látszatból hittek benne. Aztán, amikor meglátták az angyalokat, s elkezdődött a mészárlás, akkor elvesztették a hitüket, s elfelejtették a Biblia szavait. A hit helyét átvette a félelem, sajnos pont akkor, amikor a legnagyobb szükségünk lenne a hitre.


Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: 43

Gabriel vagy Mihály?:
Én vagyok az Úr, a te Istened, én hoztalak ki Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Senki mást ne tekints Istennek, csak engem. Ne csinálj magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fenn van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt. Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket, mert én, az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Azoknak a vétkét, akik gyűlölnek engem, megtorlom fiaikon, unokáikon és dédunokáikon.”
Kivonulások könyve 20:2-5

Vélemény a természetfelettiről? :
Azután ezt mondta Isten: Pezsdüljenek a vizek élőlények nyüzsgésétől, és repdessenek madarak a föld felett, az égbolt alatt! És megteremtette Isten a nagy víziállatokat, a vizekben nyüzsgő különféle úszó élőlényeket és a különféle madarakat...”
Mózes első könyve
A biblia is azt írja, hogy az állatok mellet különféle úszó élőlényeket teremtett az Úr. Sokat azt is elfelejtik, hogy Éva előtt még volt Lilith, ahogy azt is, hogy Lucifert is ő teremtette. Az Úr nem csak az embert teremtette, hanem sok más lényt is, van, akit jónak, van akit rossznak, de mind közül az ember a legcsodálatosabb, mivel ő dönthet.

Város: Zarándok vagyok

Család: Árva vagyok...

Beosztásod: Pap, Ördögűző

Szakadár infó: -

   


user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem   Ördögűző vagyok...

Ismert technikák:

Démonok ellen:
Ima, Só, Keresztbe tett vas,  Szenteltvíz, Ördögcsapda,

Angyalok ellen: Angyalpecsét, Szent olaj

Halandók ellen: Malleus maleficarum

   
.
Ezt a történetet vérrel írják


Mózes első könyve 24 - 31
1973 Június 23; AM 1:00; New Orlans; Marias st.
-Sean terhes vagyok.
-Leszarom, nem az enyém a kis fattyú.
-De te vagy az apja, emlékszel Mardi Gras estélyése?
-Az után az este után akár félig kecske is lehetne!
-Ne mondj ilyet!
-Akkor sem érdekel, hogy kivel csináltatod fel magad, de biztos, hogy nem én vagyok az apja.
-Biztos, hogy te vagy…
-Takarodj el a házamból! Nem kell nekem egy terhes lotyó, aki bárkivel felcsináltatja magát.
-De én csak veled voltam.
-Takarodj!
-Kérlek!
-Addig takarodj, amíg ki nem hajítalak az ablakon a fattyúddal.
-Nincs hova mennem.
-Nem érdekel.

1974 Január 1; AM 00:01; New Orlans; Westbank Expy; Kórház.
-Nővér!
-Igen doktorúr?
-Az anyuka bele halt a szülésbe. Melyik árvaház van a legközelebb?
-A Szent Charles pár sarokra.
-Vigye el a picit oda, s mondja meg, hogy Ian a neve.

Mózes második könyve: 1-5
Szinte minden napra emlékszem, amit az árvaházban töltöttem, s szinte mindenkire emlékszem abból az időből. Bár ez nem nehéz, hiszen az árvaházban három nevelő volt, s 20-25 gyerek. Az intézet igazgatója Williams úr volt, aki előszeretettel használta a lovagló pálcáját rajtunk, de a bibliát sem vetette meg. Persze a bibliát nem úgy használta, ahogy a legtöbben gondolják. Azért szerette a bibliát, mivel elég nagy és nehéz volt. Így ha fejbe vert minket, azt megéreztük, de volt, hogy hozzánk dobta. Még sem tőle féltünk a legjobban, hanem Moongabu-tól. A hatalmas színes bőrű férfi állítólag Afrika szívéből költözött. Több mint 2 méter magas, s szinte teljesen fekete bőre is félelmetessé tette, de nem emiatt féltünk tőle, hanem amiatt, amiket tett velünk nevelés címén. Alig 8 lehettem, amikor az első cigit elnyomta az alkaromon, de volt, hogy szöges deszkákon kellet állnunk órákon keresztül, de a lányoktól tudtunk, hogy esténként bement hozzájuk hogy kedvét lelje bennünk. De ha ez nem lett volna elég, akkor a többi „gyerek” sem volt angyal. Sokszor kerültem verekedésbe velük, hiszen én voltam az egyetlen fehér gyerek az árvaházba.
Aztán 11 éves koromban megtörtént az első jó dolog az életemben. A Baker házaspár örökbefogadott.

Apostolok cselekedetei 2:1 - 2:4
Az első év nehéz volt a Baker családnál, de nem azért mert ők színesek voltak, hanem mert teljesen más szabályoknak kellet megfelelnem, mint bent. Az hogy minden étkezésnél imádkozni kellet, vagy, hogy a fél vasárnapokat templomban töltöttük, az furcsa volt, és unalmas. De Baker papa ragaszkodott, hogy otthon tanuljon velem, hiszen azt akarták, hogy minél előbb iskolába járhassak, mint minden más rendes gyerek. Baker papa egy elemi iskolában volt nevelő, s szerinte az iskolázottság nagyon fontos. Ekkor jöttem rá, hogy amit az árvaházban tanításnak neveztek nekünk, az semmi nem volt Baker papa óráihoz képest. Szigorú volt, de segítőkész is egyben. Így teljesült is a vágya, hogy 13 évesen már iskolába járhattam. De sajnos ott kiütközött rajtam az árvaházi évek, elég sokat verekedtem másokkal. Persze otthon Baker mama leszidott érte, s meg is büntetet. 14 éves koromra azért lenyugodtam, és már kevesebbet verekedtem, de Ben Williams egyik nap az „N” betűs szót használta anyámra, amin úgy bedühödtem, hogy neki mentem. A verekedés közben nem vettem észre, az otthagyott vasvillát. Belelöktem Bent, meghalt. Végig a kezemben tartottam, s könyörögtem neki, hogy ne halljon meg, amíg ki nem értek a mentők.
Aznap volt az első nap, amikor Baker mama nem szidott le a verekedésért, egyszerűen magához ölelt, s sugdosott a fülemben, nem törődve avval, hogy csurom vér vagyok.
„Nincs semmi baj kicsim.”
Álomba sírtam magam a karjaiban. Másnap reggel Baker papa leültetett az asztalhoz, nem kiabált velem, de nem is emelte fel a hangját, csupán nyugodt hangon beszélt hozzám, miközben hallottam Baker mama sírását a szomszéd szobában. Csendben szótlanul hallgattam végig, ahogyan arról beszél milyen rossz dolgot tettem, s hogy ezért most el kell mennem, de bármi is lesz, én az ő fiúk leszek. Amikor elmondta, amit akart, akkor megkérdezte, hogy megértettem-e amit mondott. Először némán bólintottam, de azt akarta, hogy hangosan is kimondjam. Kimondtam, de nagyon nehéz volt. Utána felálltunk, s kivezetett a ház elé, ahol a rendőrök vártak rám. Mielőtt beszállhattam volna a kocsiba, még Baker mama rohant oda hozzám, s akkor utoljára életemben megölelt. Majd utána levette a nyakában lógó feszületet, s a kezembe adta.

Mózes első könyve 2:17
A tárgyalásom három évig húzódót el. Az első hetek borzasztóan nehezek voltak, nem volt olyan kegyetlen, mint az árvaház, de a magány szörnyű volt. Akárhányszor egyedül maradtam, mindig Ben jutott eszembe, s Baker mama, amit átölel. Hiába jött be minden héten Baker mama, és Baker papa a találkozások csak kicsit enyhítettek a bánatomon.
Majd egy hete lehettem bent, amikor bejött hozzám egy pap, hogy beszéljen velem, nem kezdett nagy szent beszédbe, mint ahogy vasárnaponként a papok szokták, csak leült mellém, s azt mondta, hogy ő itt van, ha valakivel beszélni akarok. Eleinte nem szóltam hozzá semmit, majd egy ideig közöltem, hogy takarodjon ki a cellámból. De ő nem sértődött meg, vagy bánkódott meg, csak bólintott, de másnap megint eljött hozzám. Végül egyik nap megszólaltam. Nem voltam bőbeszédű, csak közöltem, hogy megöltem valakit. Majd neki szegeztem a kérdést.
„Kaphatok bűnbocsájtást?”
A második év végén Baker papa bejött hozzám látogatóba, Baker mama nélkül, éreztem, hogy valami nincs rendben. Baker mama meghalt. De nem engedtek el a temetésére.
Mire letelt a három éve addigra tudtam, hogy mit akarok kezdeni az életemmel. Papnak álltam. Így a börtön utáni évek után egy hónapot otthon töltöttem Baker papával, majd bevonultam a papneveldébe a börtön káplár ajánlásával.
Ahogy teltek az évek az évek egyre jobban mélyedtem el a vallás, és a hit kérdéseibe, s tanáraim legnagyobb bánatára olyan kérdéseket is feltettem, amit mások nem mertek. S a könyvekben olyan dolgokra lettem figyelmes, amit sokan tagadni akarnának. Ahogyan egyre többet tudtam, úgy egyre több dolog vált tisztává számomra. Idővel rájöttem, hogy azt hogy időnként Moongabu szemei időnként feketére váltottak, nem csak képzeltem. Úgyhogy jelentkeztem ördögűzőnek…

Jelenések könyve 9:11
Az egyház jóváhagyta a képzésemet, így ha letelik a papneveldei képzésem utána kapok egy saját mestert, aki folytatja a képzésemet. Úgy volt, hogy arra még várnom kellet volna legalább 4 évet, de 1991-ben megtörtént, az amire szinte nem számított, az angyalok serege eljött közénk. Aztán elkezdődött a mészárlás. Pár nappal később az egyház úgy döntött, hogy a legtöbb növendéket felszentelik a válság helyzetre való tekintettel. Így engem is felszenteltek papnak alig 17 évesen. De engem nem küldtek ki prédikálni, vagy a sérültek ápolására, hanem várnom kellet, amíg a mesterem megérkezik. Az a három nap volt életem leghosszabb napjai. Míg végre megérkezett. Az öreg pap 60-70 éves lehetett, s egyáltalán nem volt kedves velem, de senki mással sem. Emlékszem az első szavaira is, szinte belém égtek.
„Hallottam már öltél, ez jó hír, így könnyebb lesz elviselned, ha kudarcot vallasz.”
El akartam futni, de nem futottam.
Szilárdság, Hivatás, Bátorság, Tisztaság
Mondta azonnal az első leckét.
Utólag tudtam, hogy az angyalok mészárlásának esett áldozatul Baker papa is.

Zsoltárok könyve 103,3.4:
Öt évig szinte nap a mesterrel voltam, figyeltem minden szavára, s mozdulatára. Az elején csak csendes szemlélője lehettem csak az űzéseknek, míg később már aktív résztvevője is voltam. Mire a mester végre engedte, hogy én végezzem el egyedül az űzést. Sajnos nem sikerült a szerencsétlen test tulajdonosát megmentenem. A démon megölte mielőtt elhagyta volna. Másnap reggel a mester az utamra bocsájtott, hogy már készen állok arra, hogy egyedül folytassam ezt a hívatást.
Majd 2011-ben egy ördögűzéshez hívott a volt mesterem, ahogyan ő fogalmazott egy ronda döggel van dolga. Siettem, ahogy tudtam, de elkéstem. A mesterem belekezdett, de nem bírt el a démonnal. Mire oda értem már csak a vérmocskos szoba várt rám, ahol a mesteremet keresztre feszítette a dög, s a vérével festette újra a szobát. De a démon már sehol sem volt. Soha nem éreztem magam ennyire egyedül. De nem tudtam magam átadni a gyásznak, mivel újra szükség volt rám, de most egy papneveldébe hívtak. Egy papneveldébe kellet végrehajtanunk, hogy egy diakónus lássa hogyan is történik egy ilyen. Tudtam, hogy sebezhető vagyok, ezért megkértem Miguel atyát, hogy segítsen az űzésnél. Nem volt egy könnyű dolgok, de kifejezetten véresnek sem neveztem volna, de a lányon látszódott, hogy sokkolta, amit lát.
"Ezt az utat akarod? Látni akarod őket szenvedni, küzdeni és meghalni?"
Szegeztem neki a kérdést. De nem válaszolt, azonnal.

   

 
Ian Charles Baker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: