This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
St Gabriel Church
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Május 29, 2017 7:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Kyara & Benedict

Halk ajtócsukódásra riadok, s egy igencsak fiatalka női hangra. Gondolatban felírok a szülőknek egy piros pontot, amiért időben rávezetik leányukat a helyes útra. Kevés olyan hely van – még egy templomban is- ahol valóban megnyugvásra lelhet az ember. Az egyik ilyen a gyóntatófülke. Tévhit, ha azt gondoljuk, hogy, aki templomba jár, az elsőként ezt a helyet fogja megtámadni. Az emberek nem szívesen néznek szembe cselekedeteikkel, inkább sanyargatják lelküket, mintsem feloldozást kérjenek. Persze, nem éppen ez a legkényelmesebb hely a szunyókálásra, de már megszoktam. Nem is tudom, talán a vén Mrs. Loyd egy órás beszámolója álmosított el annyira, hogy ne akartam innen kimenni. Szerencsétlen pára úgy érzi, hogy hamarosan távozik közülünk, s mindent meggyón, amit csak lehet. Egy gond van vele, hogy már kicsit szenilis így van, hogy hetente többször betéved, s újra elmondja azt, amit már számtalanszor. Az órámra pillantok, elrepült felettem az idő. Feltolom magam a széken, s megigazítom reverendámat. Néhány perces csend, csak halk neszezés szűrődik át. Magam is megköszörülöm a torkom. Elhúzom a függönyt, hogy a rácsos ablak mögül ne csak egy hangot halljon, hanem valami emberi alak is kirajzolódjon előtte. – Miben vétkeztél leányom?


Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
84

Utolsó Poszt Vas. Május 28, 2017 11:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Benedict & Kyara
Az felhők vastagon takarják az eget, nem engedik átszűrni a lemenő nap fényeit. A máskor a narancs és a rózsaszín színekben pompáló eget az éj előlegezte meg számunkra. A legkedveltebb időszakom következik, ajkam szegletébe pedig ott húzódik a már jól ismert vigyor. Az éj hideget tartogat számunkra, hosszú fekete nadrágom, csizmám és bőrkabátom tán megvéd majd ettől. Fejem lassan szegem hátra, ahogy megállók az épület előtt.
Szent Gabriel temploma. Hányni tudnék az egésztől. A sok mihaszna vallási függő. Akik még azt hiszik, hogy az a retek Isten még valaha visszatér közéjük. Kész röhej. Mégis miért tenné? Itt hagyta az egészet - úgy tartják - hogy angyalai egymást öldököljék.
Mondjuk ez a része még igazán tetszik is az egésznek. S lássuk be, enélkül én sem létezhetnék.
Azonban most nem ezért vagyok itt. Rágómat hangosan csócsálom, miközben könnyed léptekkel indulok meg a bejárat felé.
Vajon elégek, ha belépek? Sose jártam még templomba, de talán a szenteltvizet hanyagolnom kellene. Zsebre dugott kézzel sétálok be a kihaltnak tetsző szent helyre.
Oh, lemaradtam volna a miséről? Szomorúan biggyesztem le ajkaimat, pedig, oh egy kis ártatlan vér. Áh, ők nem jók, ő nem feltétlen jutnak a pokolra. Nem, de ha teszek arról, hogy oda jussanak?
Fejemet megrázva próbálom gondolataimat kirázni fejemből. Ki tudja, tán épp azért mert szent, már a gondolattól is lángra kapok. Nevetés kaparássza a torkomat. Persze, meg mint a régi időkben, is mi?
Lelkem megnyugszik, ujjam begyével óvatosan simítok végig az egyik pad karfáján.
Ekkor pillantom meg a gyóntatószék felett égő mécsest. Egy pap. Pont itt. Egy karnyújtásnyira. Oly nagy a kísértés, oly nagy a csábítás, hogy képtelen vagyok ellenállni neki.
Halk léptekkel indulok meg felé. Kabátom belső zsebéből előveszem az egyik kést, s gondosan elrejtem az egyik pad párnája alá, nem messze a gyóntatótól.
Az apró fülke elé érve torkomat megköszörülve nyitom ki annak ajtaját.
S amikor azt hittem, hogy ennél kisebb helyre már nem kerülhetek... hát mi ez? Egy... egy... Lyuk? Szememet forgatva sétálok be és ülök le illedelmesen.
Arcomról igyekszem lemosni a kaján vigyort és nézek fel lassan a szemközti rácsos ablakra.
- Oldozz fel Atyám, mert vétkeztem - kezdek bele a szokásos szövegbe. Oh, hogy honnan tudom? Egyszerű, a diliházba azt hitték az elég gyóntatással majd megtisztítják véremet.
Közben elmémmel a kint hagyott kést lassan emelem fel és irányítom a szembeni fülke ajtajához szép lassan. Ezt most ki akarom élvezni.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Tori Mayer
Yesterday at 10:53 pm
☽ Versek, idézetek

Abaddon
Yesterday at 9:02 pm
☽ Frick Collection

Ophilia
Yesterday at 9:13 am
☽ Erdős terület

Tori Mayer
Szer. Ápr. 18, 2018 10:53 pm
☽ New Yorki kórház
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/2
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
1
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3