☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Deedra
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Ω Szakadár / Vadász / Ember

Szer. Május 31, 2017 1:45 pm írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

DRÁGÁÁÁÁM!
Annyira örültem, hogy megjöttél, de nagyon félek, hogy elveszel. Ha valakit megkedvelek, elvesznek Sad
Nagyon reméltem, hogy megírod a lapod és álmomban sem gondoltam, hogy ilyen zseniális lesz.
Örülök, hogy egy főbűn lettél, hiszen pont Klepothnak való ez. Remekül éreztetted az olvasóval,
hogy milyen volt az élete a démoni Klepothnak, mint pl: Barna bőr, ami tudjuk, hogy a parasztokra volt jellemző, a szegényebb rétegre, hiszen ők dolgoztak a földeken, még az előkelőek, elfedték magukat. Ezek szerint előkelően vágok neki a nyárnak! xD
Iszonyatosan tetszett, hogy pl Rowenát is bele vontad a leírásba, és az az erő, ami a nővéremet jellemezte, istenem nagyon tetszett. Nagyon tetszett, ahogyan megfogalmaztad egyes részeket:
PL
"Az alku megköttetése után a férjem megfulladt egy a torkán megakadó csirkecsonttól. A nyakán kidagadtak az erek és vöröslően a világnak feszült a bőre. Végignéztem..." Uh a hideg is kirázott, egyszerűen magam elé tudtam mindent. A nyűglődés, ami kettejük között zajlik, és az is közre játszik örömömben, hogy megtartottad Megan Foxot. Imádni való, és szerintem remekül illik a karakterhez. Tűkön ülök, és várom a játékunkat, várom, hogy mondjuk sokan össze üljünk és egy nagy játékot hozzunk létre. Imádom, hogy a szakadárok ennyire fejlődik, és remélem a nővérem is vissza tér majd egyszer! Foglalj avatárt, ne felejtsd el, és indulás játszani!

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖I am Broken..
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•

Klepoth
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
a demon is inside of me.
☩ Reagok :
14

Szer. Május 24, 2017 9:27 pm írtam neked utoljára


Klepoth
We do whatever we enjoy doing.
Megan Fox
Démon
Keresett
Deedra
Főbűn
Franciaország

Személyes adatokVéleményem az emberekről:Bukásra és halálra ítélt faj. A méltóak felemelkednek, magasabb szintre lépnek, de a többi ismét porrá lesz. Minden faj felettük álló.


Porhüvelyem neve: Kathleen. Erős lélek, szakadár harcos. De a gyötrelmek majd idővel őt is megtörik.

Mióta élsz?: 482 éve.

Gabriel vagy Mihály?: Sajátomon. De, ha döntenem kellene... pusztuljon az összes.

Vélemény a természetfelettiről? : Bátran enged el magad, fejtsd ki a véleményed, ha nagyon nincs véleménye a karakterednek, írd meg miért nincs.

Város: San Francisco.

Család: Mindenki akit valaha rokoni szálak kötöttek hozzám már utolért a kegyelmes halál. Abból a korból talán csak én maradtam.. senki.. más.
A porhüvelyem családja a kezeim között lelte halálát. Kezemben tartottam még dobogó szívüket. Csak a lányt kíméltem meg. Deedra. A szakadár vezér, akit a porhüvelyem a húgának nevez. Szükségem van még rá.. mert a lélek, ami ebben a testben lakozik nem akar behódolni.

Beosztásod:
Főbűn. Kapzsiság.

Szakadár infó:
21
A.
kb 5 év
KépességemHaladó képességekkel bíró démon. A pokolban, megszállás nélkül töltött évek  alatt kiélesedtek az ösztönök. Úgy akart ismét a Földre lépni, hogy rangja van. Mostmár Klepoth a kapzsiság. A lelkét is eladta egy gazdag életért... miért ne lenne képes gyilkolni érte?

.
Ezt a történetet vérrel írjákKlepoth
felemelkedésem előtt
A szakadó ruha végigtépi napbarnított bőrömet. Próbálom kitépni magam ujjai közül, miközben földes körmei a lelkemig vájnak. Sikíthatok, mert senki sem hall, csak az állatok, de a szörnyeteg semmitől sem ijedne vissza. Gyomorforgató kín járja át a lelkemet, amikor újra maga alá gyűri a testemet. A szalma apró sebeket ejt bőrömön amikor már ő is rámnehezedik. Kár ellenkezni mégis minden egyes alkalommal megharcolok vele magamért... hiába kár minden próbálkozás.
Véresen hagyott maga mögött. Bőröm lilás-kékes árnyalatokba öltöztette magát, de nem sírtam. Csak vártam. Reméltem halál mézédes csókját, hogy elragadjon az örvénylő sötétségbe. Lassú táncot járt a lelkem a végzet oltárán. Nyikorogva nyílt ki az ajtó mögöttem. Lassú, nehéz léptek követték egymás, ami közvetlenül mellettem veszett el végleg az éjszaka csendjében.
-Szegény kis báránykám.. hol van ilyenkor az Istened?
Keze finoman simítja végig fedetlen hátamat. Nem mozdulok, nem rezdülök akár a rettegő préda. Nem tehet semmit... semmit amivel nagyobb kínok elé állíthat.
-Én megkegyelmezhetek neked...
-Ölj meg.
Gurgulázó kacaj szalad végig a testén.
-Nem, nem... Tőlem megkaphatsz mindent... boldogságot... gazdagságot... szerelmet. Csupán egyetlen dolgot kérek érte.... cseppentsd a véred a papírra és add nekem a lelked.
Nehezen emelem fel szemhéjaimat, amiket már mázsás súlyokkal nyom el a kín, mégis mosoly karcolódik ajkaim szegletébe. Groteszk látvány ahogyan a haldokló test szinte levegőért kiáltva emelkedik fel a porból, hogy megváljon az egyetlen Istenétől.
Lassan emelem fel a kezemet, de az árnyék gyorsan mozdul. Alig érzek valamit a melegen kiserkenő véremen kívül. Amint a vérem megáztatta a papírt visszazuhant a testem a szalma hűtlen ágyára és vártam... vártam milyen sors jut nekem a lelkemért cserébe.

Klepoth
felemelkedés
12 esztendő a földi mennyországban. Ezt a súlyt nyomta az én lelkem.
Az alku megköttetése után a férjem megfulladt egy a torkán megakadó csirkecsonttól. A nyakán kidagadtak az erek és vöröslően a világnak feszült a bőre. Végignéztem... ohh de mennyire. Hosszú perceken át kűzdött az életéért a hegyomlásnyi szörnyeteg, én pedig szoknyámat pörgetve táncoltam körülötte. Húsos ujjai nem találtak kapaszkodót a testemen és könnyeim kicsordultak a boldogságtól, amikor az utolsó levegő is köszökött a testéből.
Mindent megkaptam. Pénz, vidéki palota, ruhák, bálok, a francia élet legjava. De az óra mindvégig ketyegett.
Éppen a kislányomat ringattam a karomban. Alig múlt el 3 hónapos, amikor meghallottam azokat a lépteket. Türelmesen állt meg az ajtóban, míg én egy utolsó csókot adtam a világ legcsodálatosabb teremtményének a homlokára. Ő volt az én remekművem. Sophia Delacroix. Ő sosem fog olyan borzalmakat átélni, amit nekem kellett. Visszafektettem aprócska testét a párnák közé.
-Hölgyem.-biccentett felém az árnyék én pedig régi barátként karoltam belé. Nem könyörögtem, nem harcoltam. A szerződés kötött és így is többet kaptam az élettől, mint amire valaha is számíthattam.

Kathleen
Will you fight, or will you burn?
Rowena szinte betörte az orromat. Testem tehetetlenül zuhan a földre és nyelvemen már érzem a saját vérem ízét.
-Újra.
Oldalra pillantok, ahonnan a kishúgom figyel. Nem mutathatom ki a fájdalmat, a fáradtságot, a csalódottságot. Nagy szemei engem méregetnek vajon meddig bírom még. Egy pillanatig még szédülök.
-Azt mondtam újra.
Rámosolygok, hogy erőt adjak neki, mielőtt ismét a bot után nyúlok és felemelkedve a porból harcolok.
Akkor még nem tudtam, hogy nem a testemmel hanem a lelkemmel fogok majd harcolni.

Klepoth és Kathleen
te már az enyém vagy
Nyöszörögj, sírj, visíts, ha akarsz.. tőlem nem szabadulsz. A test ami egykoron adomány volt számodra börtönöd lesz a sírig és végig fogod nézni.. ohh igen.. végig fogod nézni ahogy elpusztítok mindent, amit valaha szerettél, ami valaha fontos volt, ami valaha emberré tett. Oly édes ahogyan csendesen sírsz, oly ártatlanok a könnyek, amik hang nélkül tünnek el a semmiben. Soha senki nem fogja már látni hogyan gyászolod meg múltad napjait, hogyan kűzdesz a láthatatlan gonosz ellen, ami birtokol, elragad, megfojt és porba tipor, miközben lelked foszlányait kutatják a kék írisz mögött.
Én hallak. Tudom, hogy ott vagy még Kathleen. Tudom. Harcolsz, minden egyes pillanatért, hogy újra a fényre léphess, de leültettelek egy csendes sarokba, ahova nem ér el a napfény, és elvettem mindent amiről álmodtál. Megmutattam neked drága szüleid frissen dobogó szívét. Még pulzált az ujjaink között, amikor a testüket már elhagyta az élet.


 
Klepoth
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: