Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Kikötő és környéke
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
T


Asariel & Amy

Nem hiába költöztem el a régi házból. Túl sok volt az emlék és túl sokan ismerték azt a címet… Amióta elköltöztem senki sem zaklat. Nem tudják hol lakom. A mai napig figyelek arra, hogy senki se lássa hova megyek. Senkinek sem árulom el, hogy hol élek… Na jó egy valaki tudja, de benne bízom. Tudom, hogy ő nem adná ki másnak ezt az infót.
Azonnal bocsánatot kér tőlem. Felidegesített ez tény. Próbálom ezt az egészet magam mögött tudni, de az ilyenek miatt félek, hogy soha nem fog sikerülni. Amint utolér, és ahogy próbál bocsánatot kérni megállok, majd egy nagyot sóhajtok. Hosszú pillanatokig csak némán figyelem őt. Nem, nem akarok beszélni arról, hogy mit csináltam, vagy mit nem csináltam. Nem akarok sem a nővéremről, sem a szüleimről beszélni, vagy arról, hogy mit fogok csinálni. Egyszerűen csak élni akarom az életem semmi bonyodalom nélkül, ahogyan mások is csinálják. Olyan nagy kérés ez?
-Rendben! Egy kávé belefér.-Mivel nem tudom, hogy milyen helyről beszél, így hagyom, hogy mutassa az utat. Meglepődöm azon, hogy elég sok vendége van a kávézónak. Mivel jobban szeretek kint ülni, így az egyik szabad asztalnál már helyet is foglalok.
-Csak egy sima tejes kávét kérnék.-Adom le a rendelésem, majd Asthonra pillantok. Nem tudom, hogy mégis miről beszélgethetnénk.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -


Utolsó Poszt Kedd Szept. 18, 2018 8:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Az állat babusgatása felvidított. Már párszor megsimogattam az éjszaka leple alatt. Már ismer és szeret.  Bizony, amikor mint egy jó testőr ott álltam őrt Amber közelében, gondosan elrejtve önmagam. Fontos személy, vigyázni kell rá. Mi történik, ha olyat cselekednek, ami az ő kárára válik? Netalán az életére törnek. Azt én nem hagyhatom.
Amikor rájöttem, hogy rosszat mondtam, és a lány felkapta a vizet, csak legyintettem.
- Inkább beszéljünk másról, jó? Valami kötetlenebb témában.
Angyali befolyásolással próbáltam a haragot elűzni belőle, és megnyugtatni. Az érzelmek generálása nehéz, és nem is megy olyan jól nekem. Tehát csak nyugtató aurát sugárzok magamból, már ha az hatásos valamennyire is. Elgondolkodtam, hogy Amber miről is szeretne beszélgetni. Az feltűnt, hogy ha a múltja, a pozíciója és a családja kerül szóba, akkor tombol benne a düh.
Ha mégis elindulna, akkor utána szólok.
- Amber, ne haragudj, ha érzéketlen voltam, állj meg, kérlek! Mi volna, ha leülnénk valahová meginni egy kávét, vagy hasonlót? Felejtsük el ezt a pár mondatot, rendben?
Lépdelek utána, ha nem akar megállni mellette sétálva mondom ezeket. Igazán nem tudom, hogy miket szeret, miket nem, bár az utóbbi kezd kirajzolódni.
Ha megáll, akkor barátságos mosolyt villantva megszólalok.
- Van itt az utca másik sarkán egy egész kellemes kávézó. Állatbarát hely, oda mehetnénk.
Reménykedem benne, hogy elfogadja a meghívást, a kávézóba menet lesz időm gondolkozni azon, hogy miként kéne beszélgetést indítani. Persze hirtelen abban sem vagyok biztos, hogy az utóbbi csapást túlélte e a kávéház. De amint odaérünk, meg kell nyugodnom, még egy testvérem is ül a kávézó előtti asztaloknál, és van több vendég is.
 

avatar☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Hétf. Jún. 18, 2018 11:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
T


Asariel & Amy

Túl nagy a zűr? Ezt most komolyan mondja? Nem is igaz. Minden a legnagyobb rendben. Békesség és szeretet uralkodik a Földön. Mi baja ezzel? Tök jó!
Egy halvány mosollyal arcomon figyelem ahogy Balu élvezi a simogatást. A múltkor nem igen voltam kedves ezzel a sráccal, de nem is voltam olyan pazban. Igaz most sem sokkal jobb a helyzet, de fáradt vagyok ahhoz, hogy elkezdjek vele vitatkozni bármiről is.
A mosolyom hamar eltűnik, mikor elkezd faggatni. Ha nem kell válaszolnom akkor miért teszi fel a kérdést? És miért érdekli őt ennyire? Semmi köze nincs hozzá. Miért nem tudnak engem békén hagyni?
Egy nagyot sóhajtok, majd megforgatom szemeimet.
-Igen ott hagytam a lakást, bár nem értem, hogy neked ehhez mi közöd és miért érdekel. Jogomban áll oda menni, ahova akarok. Nem érdekel, hogy mit pletykálnak össze-vissza a hátam mögött.-Sosem foglalkoztam mások véleményével. Ez most sincs máshogy. Miért érdekelne engem? Inkább csak sajnálom őket, hogy nincs jobb témájuk nálam.
Reménykedtem abban, hogy valakivel beszélhetek végre egy jót a nélkül, hogy felhoznánk Fayet, vagy a jelenlegi helyzetemet. Intek Balunak egyet mire azonnal mellém lép és követni kezd. Egyszerűen csak megfordulok és elindulok az ellenkező irányba. Semmi kedvem nincs ezekről beszélgetnem.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -


Utolsó Poszt Vas. Jún. 10, 2018 4:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Az arckifejezésem enyhül. Amber nem beszél fájdalmáról, amit hordoz. Olyan jellemző rá. Szememmel az eb felé tekintek, míg az oda van a játékáért. Enyhe mosoly kúszik ábrázatomra, mikor a kutyus jön vissza, s szinte ragyognak a szemei, ahogy meglát. Kis híján fellök, amint megérkezik. Jól megvakarászom a füle tövét, amit ő nagy évezettel fogad.
– Én is elvagyok – felelem tömören felnézve a kutyázásból. – Csak túl sok mostanában a zűr…
Ezt Amber tudhatja a legjobban. Szegény lány hátán csattannak mostanában a rosszindulatú pletykák, na meg minden egyéb. Terjeng róla ilyen is, olyan is. Természetesen nagy részük hatalmas marhaság. Most, hogy Faye "eltűnt" pláne egész sok mindent beszélnek.
Sóhajtok, majd hozzáteszem.
– Nem kell válaszolnod, megértem ha nem akarsz, de sok pletykát hallani mostanság. Igaz, hogy kiköltöztél a Cartelle birtokról? – teszem fel a kérdést, próbálom elérni, hogy megnyíljon előttem. - Páran ezt suttogják – teszem hozzá kisvártatva. Amber tudhatja, hogy egy városban, ha híres vagy, akkor semmi nem marad titok. Én angyalként elítélem a pletykálást, mivel a legtöbbször rosszindulat vezérli, vagy a fele se igaz. A legtöbbre az utóbbi majdnem minden esetben igaz.  

avatar☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Szer. Jún. 06, 2018 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
T


Asariel & Amy

Bevallom őszintén, hogy sokat, nagyon sokat sírtam miután Michael elmondta nekem. Lehet, hogy az elmúlt években vele sem voltam túl barátságos, de ennek ellenére szerettem, nagyon is és hiányzik. Hiányzik a nővérem, az a személy, akivel jókat ökörködtem kislánykoromban.
Most már viszont próbálom túltenni magam a dolgon és kitalálni, hogy hogyan tovább. Igaz nem egyszerű, de nem lehetetlen.
Ahogy Balu közelébe érek odarohan hozzám nagy vidáman és majdnem le is dönt a lábamról. Néha olyan heves, hogy szinte életveszélyes. Egy botot felvéve a földről eldobom neki. Nem sikerül túl messzire, de így is fut egy jót. Azonnal megtalálja és már hozza is vissza nagy büszkén.
Éppen ismét elhajítanám, mikor megpillantok egy ismerős arcot. Megvárom, míg közelebb ér, majd eldobom Balu jelenlegi játékát és csak úgy köszönök neki is.
-Szia!-Egy aprócska mosoly kúszik az arcomra, majd egy egyszerű vállrándítás.
-Megvagyok köszönöm! És te?-Balu természetesen nagy lelkesen fut vissza és gyűjti be a simogatást.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -


Utolsó Poszt Szomb. Május 26, 2018 9:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Leültem az egyik mólóra és hallgattam a tenger zuhogását, mélyen beszippantottam a levegőt. Csak merengtem magamban. Mit kéne tennem? Hogyan csináljam? Hogyan legyek olyannak az őrangyala, aki távol tart magától mindent és mindenkit? Na meg persze erre jön rá a tény, hogy most még nehezebb dolgom lesz. A gyászon át kell segítenem a lányt, nehogy feleméssze. Szörnyű elveszteni egy hozzánk tartozót, ezt magam is tapasztaltam.
A lánnyal tartok mindenhová, és nem is tud róla. Ez egy kicsit ijesztő, bár mi őrangyalok mind ilyen 0-24 – es kukkolók vagyunk.
Amber kihozta ide Balut, a kutyáját, aki párszor majdnem lebuktatott. Valami oknál a kutyák megérzik, ha természetfeletti van a közelükben és engem még szeretnek is az állatok.
Távolról figyelem őket. Jó volt számomra látni, ahogy Amy egy picit mintha felderülne a vidám eb láttán. Nagyot sóhajtva felkeltem ültömből és elindultam feléjük, mintha csak véletlen járnék arra. Lassan közeledtem feléjük, majd egyszer csak megtorpantam. Mit mondjak neki? Mit illik ilyenkor mondani? Menjek oda és egyszerűen köszönjek rá és lesz ami lesz? Ez a legegyszerűbb megoldás.
Folytattam az utam és csak Ambernél álltam meg.
– Szia Amber – köszöntem rá. Amennyiben a kutyus hagyja megsimogatom a buksiját, miért ne hagyná? Érzi, hogy nem rossz szándékkal jövök, meg már ismeri a szagom.
– Hogy vagy? – tettem fel a kérdést enyhén borús arckifejezéssel.

avatar☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
T


Asariel & Amy

Túl sok minden kavarog a fejemben. Egyszerűen képtelen vagyok összeszedni, letisztázni a gondolataimat. Bevallom őszintén nem igen tudom mit kezdjek magammal. Elköltöztem, kerestem magamnak egy másik otthont… Amint még nem tudok az otthonomnak nevezni, de talán majd idővel. Lehet ismét fogok tudni dolgozni a rendőrségnél, de az után?

Haza megyek, ahol Balu vár rám, elviszem sétálni, jászom vele és azután? Mi értelme van mind ennek? Nincs már családom, teljesen egyedül vagyok. Talán Balu miatt vagyok még mindig itt. Felelősséget vállaltam érte. Ő számít rám! És nem is tudnám magára hagyni, túlságosan is a szívemhez nőtt ez a bolhás.
Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon jól tettem e, hogy nem vettem át Faye helyét. Egyszerű út vezetett volna a polgármesteri székbe. Sokan elvárták volna tőlem, hogy beüljek oda, de én mégsem éreztem késztetést rá, sőőőt... Még mindig nem érzem magam rá alkalmasnak. Nem tudnék jópofát vágni olyanok előtt, akiket elítélek. De talán fontosnak érezhettem volna magam...

Egy mosollyal arcomon figyelem őt, ahogyan rohangászik. Jó őt ilyen boldognak látni még ilyen rossz körülmények között is. Már ez az egy dolog erőt tud adni nekem, csak nem tudom meddig. Régebben szociálisabb voltam mindenkivel, de kaptam több pofont is, ami megkeményített.. Aminek az lett az eredménye, hogy egyedül maradtam.
Egy nagyot sóhajtok, majd felállok és a négylábú barátom után megyek.
-

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -
[/color]


Utolsó Poszt Szomb. Júl. 29, 2017 10:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Kamo, Aliyah & Tasy
Regret is for suckaz
Fejemet csak oda-vissza kapkodom a két fél között beleszólni nagyon nem tudok. Rövid kis párbeszédeikből engedhetem csak meg magamnak, hogy kitaláljam miről is van szó. Kamo az egykoron angyal lett volna? De miért mondogatja, hogy ugyanabba a hibába fog esni, mint ő? Hiszen… valljuk be ő az emberekkel nem kedves, amíg Aliyah volt eddig az egyetlen angyal, ki képes volt velem két szép szót szólni hozzám.
Mennék is, maradnék is, oly nehéz a döntés.
Az oroszok szerelmére Tasy, dehogy nehéz. Eddig mindig itt volt, hogy segítsen neked, most rajta a sor.
Nem hagyhatod, hogy ezt megtegye, senkivel. Ő jó. Neki jónak kell lennie, nem lehet, hogy pillanatnyni indulatai miatt oly hibát kövessen el, amit később csak megbánna.
Szemmel láthatóan kötődnek egymáshoz, régen látták őket. Gondjaik vannak. Nagy, nagy gondjaik. Óriásian nagy gondjaik. Melyeket illendő lenne megBeszélni. Nem pedig megVerni. Nah, mindegy, ha lenyugodnának a kedélyek, akkor talán ezt eléjük is tárhatná. Mint valami döntőbíró.
Kérem erre tessék, tegyék meg tétjeiket. Meg tudják beszélni, vagy újra egymás torkának ugranak? Akár meg is gazdagodhatnék ebből.
Ujjaim forró nedvet tapogatnak, de ez most mit sem érdekel. Látom Aliyah profilját, hogy kezd lenyugodni, szavaim elérnek hozzá. És ez megnyugvással tölt el. Szóval minden, mit képzeltem az a valóság, nem pedig csak valami álomvilág. Tényleg van közöttünk valami kapocs.
S amikor azt hinném, hogy végleg, vége…
És nem, Kamo képtelen a nyugalomra.
- Normális vagy? - pirítok rá, alvad vérem orrom alatt terül el, tán még egy kissé orrhangom is van? Hitetlenkedve düllesztem rá jégkék tekintetem. - Épp segíteni próbálok, te meg magad alatt vágod a fát? - csóválom meg fejem, mert ez nem és nem fér a fejembe, hogy erre most mire volt szükség.
Távozásunkra azonban most én hezitálok. Újra csak kapkodom a fejem a két fél között, talán még toporgok is enyhén. Végül tekintetem Kamon állapodik meg.
- Hol vagy megtalálható általában? - kérdezem őszinte és komoly kíváncsisággal hangomban.


Utolsó Poszt Pént. Júl. 21, 2017 2:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy & Kaye
&
Aliyah
Azokat a bűnöket, amiért nem büntetnek meg, sosem teheted jóvá.


Szavait hallgatva azon kezdek el gondolkodni, mikor történt, hogy egyedül hagytam földi létében. Az egész a káosz kezdetekor történhetett, mikor azt sem tudtam, mit kellene tennem. Még most sem vagyok vele tisztában, ugyanakkor tény, hogy a kialakuló kavarodásban nyomát vesztettem. Igaz, addig sem tudhatta, hogy szemmel tartottam, amikor időm engedte, márpedig abból akadt bőséggel. Kemény vonásokkal emésztem rágalmazását. Lehet, hogy igaza van és én is beleestem abba a hibába, mibe egykoron ő, bármennyire próbálom magam távol tartani a földi lét adta lehetőségektől.
- Amennyiben hibát követek el, a büntetésem nem fog elmaradni, esetleg késlekedik kicsit. Ha tetteim valóban helytelenek, úgy önként mondok le szárnyaimról, az ítéletig viszont úgy tűnik, várnom kell - jelentem ki határozottan.
A sorsom Teremtőm akarata szerint folyik. Ha ő úgy dönt, hogy bukást érdemlek, akkor elbukom, nincs mit vitatni, addig viszont azt teszem, amit jónak látok, épp úgy, miként most is.
Vállamba sajgó fájdalom költözik, amint kiemelkedik belőle kölcsönadott pengém. Vérem lassan kezd átszivárogni tépett öltözékemen, szagát orromig juttatva. Nem szeretem ezt a szagot. Halált és szenvedést hordoz magával, fájdalommal övezve, még akkor is, ha csupán sajátom az, mi felszínre tört a bőrömön keletkezett résen át. Ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy megállítson, ezzel bizonyára tisztában van. Ujjaim torka köré fonódnak, úgy szorítom belé a levegőt, kevés helyet hagyva annak, hogy egyáltalán újabbat vehessen nyöszörgéséhez. Fáj így látnom őt. Szinte érzem, miként keletkeznek repedések szívemen, előkészítve nagy robbanását, ezen pedig szavai sem segítenek.
- Nem védhetem meg őt mindentől. Senkit nem védhetek meg mindentől. Egyetlen embert, vagy angyalt sem, bármennyire szeretném... Ennek ellenére nem áll szándékomban elfutni az elől, ami a szemem előtt zajlik.
Zord ábrázatomtól elütnek lefelé ereszkedő könnyeim. Utolsó mondatától hatalmas düh lesz rajtam úrrá, az egészből azonban egyedül Kaye érzékelhet valamit rajtam kívül. Szorításom erősödik torkán, hogy végre elhallgasson, mikor Natasya megragadja vállamat. Vékony ujjai vérrel áztatott ruhámba marnak. Fogaim összeszorulnak, mikor egyik egyenesen sebemre talál, úgy nézek rá, ez a pillanat azonban éppen elég. Engedtem, hogy elterelje a figyelmemet. Bukott húgom abban a másodpercben szabadul. Rúgását szabad kezemmel fogom vissza, a többinek azonban képtelen vagyok ellenállni. Sikeresen kitör markomból, megkínálva engem egy erősebb ütéssel, minek hatására arcom az ellenkező irányba fordul. Számban vér íze gyülemlik össze. Felrepedt ajkamról letörlöm ugyan a vörös nedvet, különösebb figyelmet nem szentelek neki. Sokkal gyengébb most, mint angyalként. Akkor erős volt, képességei enyémmel vetekedtek. Most viszont nem a fizikai fájdalom az, ami aggaszt, sokkal inkább az ember és Kaye szavai.
Tényleg olyanná válok, mint Gabriel? Nem, az lehetetlen! Előbb vagy utóbb azonban szembe kell szállnom az oldalán állókkal. Akkor kénytelen leszek testvéreim vérét ontani, méghozzá az emberek védelmében. Akkor is hibát követnék el? Azt hittem, felkészültem rá. Amennyiben van rá lehetőségem, kardom felveszem a földről és visszacsúsztatom helyére, tőrömmel együtt. Elég volt. Sötétlő szárnyaim megrebbennek hátam mögött. Ideje elhagyni ezt a helyet és elvinni innen a halandót, hogy most utoljára biztosan biztonságban legyen.
- Távozunk.


Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 2:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy, Aliyah & Kaye
Eme szavak, húg, nővér, testvér nem jelentenek már semmit, semmit ebben a világban, ahol az angyalok is a saját vérüket ontják. Hogy az emberek, a kezdetektől kezdve mártják egymásba tőrjeiket, ilyen a természetük. De eddig az angyalok a démonokkal harcoltak, de mostanra már elmosódtak a határok. Angyal pusztít angyalt, s furcsa szövetségek kötetnek. Meghatnának szavai, ha nem a düh itatná át minden betűjét. El is mosolyodom, oly szelíden, mint egykor. Magam is tisztában vagyok azzal, hogy miként fog ez végződni, s egy halott nyugalmával fogadom szavait. – Voltam. Abban a pillanatban, mikor egyedül hagytál a földön minden kötelék elszakadt. Nyugodt szívvel fordítotok hátat nekünk. S nézd, most te is ugyanabba a hibába esel. Nincs otthon a macska s cincognak az egerek. Nem jár következményekkel a tetteitek. - Cserebogár gúnyolódása úgy illan el mellettem, ahogy cigarettafüstöt fúja el a lomha szél. Nem lát a szavak mögé, s ezért nem hibáztatom. Szeretném hinni, hogy Aliyah érti, hogy a lánynak is vállalnia kell a következményeket a tetteiért, hiába is óvja most ennyire. El kell engednie, ahogy engem is elengedett, s bíznia abban, hogy okulni fog egyszer a hibáiból. Szóval csak egy mosolyt kap, mielőtt újra az angyal felé fordítom a tekintetem. Hallom a reccsenő ruha hangja mögött, ahogy bőre is felhasad, abban a minutumban szúrom saját magam is szíven. Olyan elszántsággal szorítom össze fogaim, csodálom, hogy nem törnek darabokra. S hogy miért? Azért, hogy ne ordítsak fel fájdalmamban. Aminek meg kell történnie, meg is fog történni. Az örökkévalóságig állhattunk volna itt –nyár fordult volna őszbe, s tél tavaszba évről évre,  a ház lassan vált volna semmivé körülöttünk, ahogy generációk tűntek volna el, s formálódott volna a környezet egy teljesen más vidékké – ha arra várok, hogy fegyvertelenül támadjon rám.  Sípolva akad el a levegő torkomon, ahogy ujjai nyakam köré fonódnak. Arcom kimerevedik akár egy kép, Ösztönösen fonom ujjaim csuklójára, tudom, hogy minden gond nélkül törheti el a gigámat, agyam egy zugában felkészülök rá. Mit nekem, egy kiadós alvás mindent helyre tesz. Igen, de tiszta munkát végez, s abból már nincs visszaút. Hiszem én ezt addig, míg várok az ítéletre.  Sokallom.  – S ezután mi lesz? – préselem ki a fogaim között a szavakat. Nagy meló, miközben egy szűkítő gyűrűt húztak a torkodra. – Levadászol mindenkit, akik az életére törnek? Mivel ér többet az ő élete, mint amazoké? – markolászom a csuklóját, hátha legalább annyit könnyít, hogy beszélni tudjak. – Semmivel sem leszel különb Gabrielnél. – a lány idegesítő szaladgálását még a vihar sem tudja elnyomni, ahogy szövegelésének elnyomásával is kudarcot vallott. Nem tudom eldönteni – nem mintha olyan sokat tudnék agyalni rajta, jelen helyzetben-, hogy ez most Aliyahval van vagy ellene. Mondom én, hogy csak egy pattanás, amit ki kell nyomni.  Míg az önti a sódert, tehetetlenül hull alá a penge, ahogy eleresztem. Halkan koppan a padlón előbb a markolata majd csilingelve a penge is földet ér.  Lábam lendül, hogy Aliyah lába közé sújtson le. Kezét letépem nyakamról, hogy aztán hirtelen felindulásból húzzak be neki egyet, lezárva ezzel a jelenetet.


Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 12:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Kamo, Aliyah & Tasy
Regret is for suckaz
Szavaim hatástalanok mindkét féllel szemben. Csődöt mondott volna az eddig hibátlannak tartott szónoki képességem? Lehetséges lenne, hogy fecsegésemre valaki önkétlen se figyeljen oda?
Képtelen vagyok felfogni eme angyali faj logikáját. Minden, ami eddig használt az emberek ellen, mintha rájuk nem hatna. Okés, értem én, hogy mi emberek gyarlóbbak és gyengébbek vagyunk, de akkor is. Ennyire ne legyek rájuk hatással?
Képtelenség. Nem, itt valami más van a háttérben. Nézem a két egymással szemben állót. Kamo rideg tekintetét, szavainak gúnyát. Ő... valahogy sokkal emberibb, sokkal jobban hasonlít egy megsértett vadra, mint Aliyah. Ő... egyszerűen csak mérges, tán először? Látom, ahogy izmai vibrálnak, érzem ujjaim alatt bőrének remegését. Amikor először találkoztunk, s harcba bocsátkozott annyival, de annyival nyugodalmasabb volt.
Most ez... valami olyasmi, mit eddig tőle nem láttam. Nem nyugodt, nem rendíthetetlen.
Az emberek ilyenkor követik el a legnagyobb hibájukat, s az angyalok?
Testvérek és oly kötelék van közöttük.
- Kíváncsiság? Irántunk? - fakad ki belőlem egy pillanatnyi gúnyos nevetés. Aláírom, hogy eddig ő a legemberibb angyal, de éppen az összes cselekedete számomra az ellenkezőjét mutatta.
Kíváncsi? Ránk? Ahhoz képest... Aliyahnak igazat kell adnom, valóban...
- Egy percig sem állítottam, hogy tudom ki vagy - feleselek vissza, hiszen ezt tényleg nem állítottam. Egyszerűen a túlélésért igen is szövetkeznünk kell. De ők ezt nem érthetik. - Jaj, a tetteimért én vagyok a felelős? Tényleg? - helyezem gúnyosan szívemre a kezemet. - Azta, te aztán tudsz valamit, te aztán...
Ohjaj. Érzem, ahogy az angyal mozdul, óvón ölel át egyik karjával. Látom a tőr pengéjén megcsillan gyér fényünk, szemem megvakítja, torkomból pedig sikítás tör fel. Szemeimet szorosan zárom le.
Aztán nem történik semmi. De semmi sem. Ali elenged, érzem, ahogy karjai elgyengülnek körülöttem s félve pillantok fel csak az egyik szememmel. Tétován lépek párat hátra, látva a veszély közelségét. Most kellene megfordulnom és talán kereket oldanom.
Igen, eddig is ment, most is menni fog, hisz itt nincs semmi, amit tehetnénk, közbeszólni? Balgaság lenne, Aliyah erős.
Gyorsan fordulok meg, cipőm sarka felveri az eső monoton zajában kialakult csendet.
Pár lépés csak, aztán megállok. Megfordulok és...
Aliyah hangja megállít, szívem pedig összefacsarodik. Nézem, ahogy testvérének a torkát szorongatja.
Még ha ez a kis mitugrászt legszívesebben egy pohár vízbe fojtanám meg... Ők egy nép, egy család...
Újra hangos kopogás töri meg a csendet, s vállánál fogom meg az angyalt és próbálom magam felé fordítani.
- Aliyah, hagyd abba! Ne légy olyan, mint a többi, ne kövess el hibát! Kemotól a hideg ráz, legszívesebben, brr... De ő a testvéred, nem? Mi értelme lenne cselekedetednek? Megölni valakit, miért? Mert betörte az orrom? Te ennél jobb vagy! - próbálom győzködni, remélve hangom utat talál tudatához. S hogy mit várok ettől? Magam sem tudom. A hideg, az éjszaka, az elázott, nyirkos, hideg ruhám. Csak haza akarok menni, csak biztonságba lenni egy pillanatra, őt biztonságba tudni. Nem értem miért fűz hozzá ily szál, hisz alig ismerjük egymást, mégis... Valami újra és újra visszavezet hozzá, a gondolataim, az elmélkedéseim, a lépteim. Cselekedeteim.Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 11:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy & Kaye
&
Aliyah
Azokat a bűnöket, amiért nem büntetnek meg, sosem teheted jóvá.


Valahol, legbelül egy kis részem örül annak, hogy viszont láthatja elveszett testvérét. A mennyben töltött idők élénken élnek elmémben. Néha még manapság is visszatekintek az odafent lezajlott múltra és a mostanihoz képest nagy békességre. Jóval kevesebb dolgunk volt, s nem kellett azon aggódnunk, miként viselkedjünk a halandókkal, vagy mikor kell végeznünk valaki hozzánk hasonlóval. Örülök annak, hogy jól van, épségben, szavai azonban tőrként hasítanak lelkembe. Vonásaim szoborszerűvé merednek, eltüntetve magukról az érzelmeket. Színtelen és érzéketlen, mint megannyi csatában egykoron.
- Mert a húgom vagy. Az angyal, aki halandók miatt veszítette szárnyait. Nem hittem volna, hogy eljön az az idő, amikor te akarsz ártani nekik. Hová vezetett a mérhetetlen kíváncsiságod?
Istenkáromló szavait igyekszem elereszteni fülem mellett. Mindig voltak kétségei, egyes dolgokon talán túl sokat rágódott, s meglehet, a számára adott válaszaim sem terelték a megfelelő út irányába. Az én hibám lenne? Alkalmatlanságom az oka mindennek? Talán pont ez az oka annak, hogy úgy vélem, a beszélgetés nem oldana meg semmit. Pont úgy, mint egykoron, ugyanúgy visszaesne bűnébe, folytatva onnan, ahol abbahagyta. Csupán idő kérdése. Akkor sok figyelmet tudtam neki szentelni, mégsem jártam sikerrel. Az állandó harcok miatt jóval kevesebb időm lenne rá, így esélytelen, hogy felügyeljem. Mellettem pedig nem harcolhat erőtlenül.
Kardom átadom neki, növelve szemernyi esélyét. Tudom, hogy nagyszerűen bánik a fegyverekkel. Okos és rafinált harcos, éppen ezért figyelnem kell rá és tetteire. Az elhajított penge irányába figyelek. Hallom a kötél szakadását, majd a fejünk fölül lehulló kacatok összezörrenését. A halandót azonnal magamhoz húzom. Valamivel fölé hajolva próbálom védeni őt a lehulló tárgyaktól, saját fegyveremmel végigvágva a hálón, hogy legalább abba ne gabalyodjunk bele. Ekkorra ér oda Kaye. Tőröm amint végigvág a hálón, az általam átszolgáltatott kard felé közelít. Mélyen vállamba hasít mire sikerül elérnem, de ott megállítom. Fegyvereink egy pillanat alatt egymásnak feszülnek, én pedig megmarkolom a kardot keresztvasánál, hogy kiemelhessem magamból az angyali acélt. Másik kezemmel a támadó torkát ragadom meg, mielőtt azonban jobban rászorítanék, valami megálljt parancsol bennem. Hezitálok.
- Nem engedhetem, hogy még több halandónak árts, Húgom, ahogyan azt sem, hogy a halandók szabályai szerint végezd be. A harcosok csatában esnek el,  emelt fővel - szólalok meg, inkább magam győzködve hangosan, mintsem számára indoklásként.
Meg kell tennem. Nekem, ki alatt katonaként szolgált. Még most, amíg lehet harcnak nevezni a kivégzés helyett. Sérült vállam egyre nehezedik, de nem csak az. Az épségben lévőre éppoly teher nehezedik, ha nem nagyobb. Nyom lefelé, egyre erőteljesebben, szomorúsággal átkozva bensőmet. Ő az első, aki ellen fegyvert emeltem. Az első testvér, kivel végeznem kellene. Pont ő... Miért? Miért kellett így lennie? Akárhogy is, meg kell tennem!
Ujjaim lassan szorulni kezdenek. Lomhán, akár egy gépezet, mi olaj nélkül próbál működni. Kötelességből, szív nélkül. Arcomon furcsa jelenség lesz észrevehető. Szemeim könnycseppek eregetésébe kezdenek. Tudom, miként fog ez végződni. Lelkem már most siratja ujjaim közt fuldokló angyaltársam.


Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 9:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy, Aliyah & Kaye
Undorodva figyelem, a nyálcsorgást. Nővérem egykori büszke képe tintaként folyik szét előttem. Az egykor erős jellemű angyalt, a hűvös távolságtartó Aliyaht rabul ejtette egy földi halandó. Micsoda szerelem. Csak megingatom a fejem. A kis szemtelen bogarat egyszerűen kipöccintem a gondolataimból. Egyetlen dologra jó, elvonni a figyelmet. Szerencsére nekem nem kell foglalkoznom az épségével, legyen ez csak nővérem gondja, egy púp a hátára. – Szóval ezzel nyugtatod magad, hogy változnak az idők? Bort iszol s vizet prédikálsz. Miért tétovázol akkor még mindig? Tudod, hogy nincs esélyem ellened. – nincs mit szépíteni a dolgon, ez valóban így van. Talán, ha az lennék, aki voltam egyenlő esélyekkel indulnánk. Hiába a halhatatlanság, ha olyannal állsz szemben, aki feletted áll. – Egy mozdulattal véget vethetsz ennek, s elmondhatod, hogy Isten nevében elpusztítottál egy bűnöst, vagy most Mihálynak nevezi magát? Vagy Gabriel? Netalán Aliyah? Segíts, kérlek! – Billentem oldalra fejem, kicsit játszok a hangommal is, mint aki annyira el van veszve ebben a keszekusza világban. Nem mintha annyira érdekelne, mindenki Istent játszik mióta lelépet a színről. Magamhoz mérten túl sokat beszélek, persze nem véletlen. – És te miből gondolod, hogy tudod ki vagyok? – fordítom most először fejem a cserebogár felé. – Eleget éltem közözöttetek. De ez azt jelenti, hogy még Aliyah neked még nem mondta, hogy másokat nem hibáztattathatsz a tetteidért. Imádkozz, hogy legyen még rá alkalma. - A penge útját követem addig, míg a lábaim előtt meg nem áll. Most rajtam a sor, hogy lehunyjam szemeim, s mély levegőt vegyek. Szeretem volna, ha másképp dönt. Talán csak kérnie kellett volna, megoldottuk volna, úgy hogy az mindenkinek megfeleljen. Na jó, lehet, hogy Cserebogár kapott volna még egy-két pofont, na de a cél szentesíti az eszközt. A pillanat mikor a késem előkerül a hátam mögül, az mikor Tasy megragadja Aliyah karját. Vágja a levegőt s egyenesen afelé a kötél felé halad- a viskó jobb oldalán -, mely a felettük lévő kifeszített hálót tartja, benne mindenféle kacattal. Enged a kötél, a hálóba burkolt égi áldás lehetőleg mind a nyakukba zúdul. Ekkor kapom fel csak a felkínált kardot, s néhány lépéssel termek nővérem előtt. Sajnálom, ha azt hitte ez egy tisztességes küzdelem lesz, bár belegondolva, ez sehogy sem lett volna kivitelezhető. Új életem kezdetén, fájdalmak árán hamar meg kellett tanulnom, hogy aljas módszerekkel vehetem fel a versenyt a „hatalmasokkal”. Kövezzenek meg érte, akkor sem lesz szégyenérzet bennem. Csak ily módon tehetek némi előnyre szert, s meg lehet ez volt az első és utolsó alkalom. Nem is tétovázom, lendül is a kardom, a vélhetően még felocsúdó angyal felé. Függetlenül attól, hogy a padlón fekve vagy állva találom, vállától indul útnak saját pengéje, hogy valahol az oldalán érjen véget az útja.


Utolsó Poszt Kedd Jún. 27, 2017 7:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Kamo, Aliyah & Tasy
Regret is for suckaz
Az események gyorsan pörögnek. Túl gyorsan én pedig képtelen vagyok ily kevés koffeinnel a szervezetembe reagálni rá. Vagyis fejben igen, ott képes vagyok. Elregélem ezernyi gondolataimat Nemo kapitánynak, de szavakra nincs már időm. Hol a vihar zaja, hol egy-egy villám utáni mennydörgőparádé szakítja félbe, hol pedig némi székráncigálás, minek hála kezemből az a kevéske koffein is kizuttyan, félig leforrázva engem is.
És ha ez nem lenne elég, akkor még egy másik szék is közelít felém. Fejmagasan.
- Már megint az orrom? - nyüszítem, ahogy próbálok elhajolni előle, de szerencsémre erre nincs szükség: Aliyah levédi karral. Oh, saját karvédőm van. Ez annyira, de annyira menő. Ha nem ebben a szituban lennék, biztos, hogy így reagálnám le.
Jó, ne aggódjatok, mert még így is kicsúszik ajkaimon egy: - Azta! - hangzatú csodálkozás. Gyönyörködtető pillákkal tekintek fel az angyalra, ki értem jött. Olyannyira jó látni, hogy épségben van, hogy mindaz, amit álmodtam, amit valósnak hittem, semmiség csupán. Szívem megnyugszik, aggodalmam tovaszáll.
No de csak addig, amíg harcba nem akarna szállni Nemoval.
Oly düh járja át, melyet eddig nem láttam tőle - kemény két találkozásunk alkalmával.
- Nagyszerű, meg tudod ismételni a nevét! - tapsolok egyet a háttérben, hallva, hogy biza Nemo, vagyis Kaye, Kemo, maradjon ez, is kiejti utánam az angyali harcos nevét.
Igaz, most mindennek tűnik, csak angyalinak nem. Nem baj, változtatunk ezen.
- Igazából tök izgi, ahogy kardméregettek, meg minden, de rém unalmas… - tekintek rájuk, megpróbálva oldani a feszültséget, mely egyébként bennem kezd el egyre jobban nőni.
Félek, ha ezek ketten itt egymásnak esnek, akkor még nagy baj lehet. Nem csak azért, mert Aliyah is meggondolatlanságot tehet, melyet nem kívánok, hogy Miattam megtegye, hanem mert tényleg olyan vadászok tartanak erre, kik képességeivel szembe bizonyosan hátrányba hoznám őt.
- Inkább próbáljátok megbeszélni, tudjátok, egy-két üveg pia mellett. Elsírhatjátok egymásnak a panaszaitokat, egymás vállába kapaszkodva, tán még orrot is törhettek. Al, vigyázz, remekül tör orrot, aztán mindennek a végén jöhet a nagy ölelkezés, egymásnak is eshettek, no de csak finoman, ne az én szemem előtt - hörrenek egyet, kezeimet feltartva, némileg hátradőlt testtel.
De ahogy látom ez sem nagyon hat. Szemeimet egy pillanatra megforgatom, de eszem ágába sincs Aliyah közeléből tágítani. Meg amúgy is: mégis hova mehetnék?
S persze jön a következő csípős megjegyzés. Hitetlenkedő tekintettel nézek fel Kemora. Persze, egy magafajta - mert hát biztos, hogy angyal, nem? - hogyan is érthetné meg, hogy mit miért tettem eddigi életemben? Számára, ki halhatatlan, honnan is tudhatná, hogy világunk, melyet egyébként ők pusztítanak, az egyik túlélés ha remek vadászokat ismersz?
- Ha bűnnek számít, hogy ebben a világba mindent megragadunk, hogy túléljünk, hát legyen. Kerüljek a pokolba - szólok ridegen, tán hangom némileg gyűlölettől is átitatódik. Furcsa, ritkán antipatikus valaki. Mégis miből gondolja valaki, hogy nekem nem jár védelem? Mit tettem eme föld ellen, amiért ilyeneket kell hallgatnom? - Al… - fogom meg az angyal karját finoman. - Menjünk, tényleg, akik jönnek… Nem tudod, hogy milyen emberek valójában - szólok hozzá halkan, kissé borzas hajjal, de tekintetem mindvégig Kemon tartom.


Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy & Kaye
&
Aliyah
Azokat a bűnöket, amiért nem büntetnek meg, sosem teheted jóvá.


A látvány ami fogad, elképeszt és haraggal telít el. Olyan érzés ez, mit nem lenne szabad éreznem, mégsem tudok gátat szabni neki. Akit kerestem, jelenleg egy székhez van kötözve, s aki ezt tette vele, nem más, mint saját húgom. Tudom, a jelenlegi állapotokban elkerülhetetlen hogy valamely testvérem kárt tegyen a halandókban, végtére is az angyalok egyik fele épp eltörlésükkel foglalatoskodik, azt azonban nem hittem volna, hogy pont Kaye lesz az, aki így cselekszik.
Karommal csapom félre a felém száguldó széket, nem hagyva abba Tasy közelebb húzását. Végül akár akarja a bukott, akár nem, mellettem köt ki a lány, kedvező távolságban tőle. Csupán el kell oldoznom ahhoz, hogy elmehessen. Az említett nevet mintha meg sem hallanám. Ismerem őt, miként ő is engem. Minket nem verhetnek át holmi ideiglenesen felvett nevek. Képes lennék kardot szegezni rá? Igen. Jelenlegi dühömmel valószínűleg habozás nélkül, egyelőre mégsem teszem. Egyszerűen hallgatom szavait, csendben dühöngve, a lehető legkevesebbre redukálva saját szavaim számát. Hogy miért? Mert ki nem állhatom jelenlegi hanghordozásom. A dühös sziszegést, mi fogaim közül szűrődik, az indulatot mi bennem ég. Azt, hogy bármilyen hezitálás nélkül rá tudnám vetni magam, ha úgy hozza a helyzet.
Natasya fecseg, mint mindig, ami egy némi nyugalommal szolgál. Túl nagy baj mégsem lehet, ha így képes szövegelni. Bár... Nála nem biztos, hogy ez sokat jelent. Mikor rávilágít arra, hogy ideges vagyok miatta, meglepetten nézek rá. Ha ő is észrevette, akkor nagy baj lehet. Uralkodnom kell magamon, nyugodtnak kell lennem. A harcos aki dühvel indul csatába, hatalmas hátrányból indul. Jókora levegőt veszek, miközben közé és Kaye közé lépek. Szemeim lehunyom néhány másodpercre, amíg kieresztem azt tüdőmből. A légzést még elismétlem néhányszor, mielőtt kardom húgom elé dobnám. Ha fegyvertelen, hát adok neki egyet.
- Bárki ellen képes vagyok kiállni, ha kell. Képtelen lennék elfeledni a kötelességemet. Megküzdöttem annyi démonnal, amennyivel csak összefutottam. Az idők változnak, Kaye. Jelenleg az is feladataim közé tartozik, hogy vigyázzak a halandókra, tehát a lány nem marad - jelentem ki határozottan.
Tőröm kezembe veszem. Készen állok az elkerülhetetlen küzdelemre. Nem áll szándékomban csak úgy itt hagyni őt, várva, mikor próbál meg lecsapni újra valamelyik halandóra. Szó sem lehet róla. Lehet, hogy a mögöttem lévő lány nem ártatlan, de ezzel tisztában vagyok. Tudom, hogy tolvaj, hogy valószínűleg rengeteg bűnt követett már el, az elítélése azonban nem az én dolgom. Talán... Egyszerűen képtelen lennék őt elítélni. Pont úgy, miként annak idején testvérem büntetése ellen is voltam, hosszú éveken át.
- Állj hátrébb, Natasya! - szólítom meg a lányt, le sem véve pillantásom az előttem lévőről - Te pedig fogd a kardot, Kaye!


Utolsó Poszt Szer. Jún. 14, 2017 9:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy, Aliyah & Kaye
Eddig is sejtettem, de most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ennek a nőszemélynek semmit, de semmit nem szabad mondani. Komolyan említettem olyasmit, hogy szórakoztató? Még sem tűnik olyan rossz ötletnek az a tömés, ami a száját illeti. Igen, az lesz a legjobb, hogy miután megitta a kávéját, elhallgattatom. - Ki csinál? - kérdezek vissza. Biztos tudja rá a választ. - Amúgy az nem egy rossz találmány a részetekről, valamelyiknek olyan selymes az íze. - mellékesen megjegyzem, miközben ábrándozok a csendről. Furcsa ez a kettős érzés vele kapcsolatban. - Te kérdezted. Ne kérdezz, ha úgy érzed nem fog tetszeni a válasz. - jegyzem meg ridegen. - Már mondtam, hogy ez nem az a világ már, hogy megengedheted magadnak azt a luxust, hogy ne tudj magadra vigyázni. Bár ahogy eddig elfigyeltelek benneteket, néha elég elképesztő dolgokra vagytok képesek. - vonom meg a vállam, fátyollal fedett bók, bár konkrétan nem neki szól. Bár csodával határos módon még mindig képes beszélni. Akár magára is veheti. - Ugyan minek? Rossz úton jársz, ha azt hiszed bármilyen módon rávehetsz arra, hogy elengedjelek, szóval ezért kár pazarolnod a szavakat. Talán el is hallgathatnál. - ér valamit enyhe célzásom? Dehogy ér, ugyanúgy folytatja. Csendben hallgatom kifakadását, nem válaszolok, csak halk motozásomból lehet biztos abban, hogy még vele vagyok. Egyszerűen nincs, ezt nem tudom jobban kifejteni. A semmi az semmi a nincs meg nincs. Ezt is ráhagyom, agyaljon rajta egy kicsit, addig is csendbe van. - Változtat a helyzeteden, ha tudod? Nem. Akkor meg mi értelme? Amúgy meg időben úgy is megtudod. - érthetetlen számomra, hogy egyesek miért nem tudják elfogadni azt, ami várj rájuk. - Nem született még meg az az ember. De tartogasd inkább a szavakat azoknak, akik érted jönnek. Náluk talán lesz esélyed. - újabb tanács, hátha megfogadja. Szeretném, nagyon szeretném. - Tökéletes vagy, már mondtam. - ejtek meg felé egy műmosolyt.

A szél játékának vélem a csattanást, - megbízómat csak holnapra várom, ki másnak jutna eszébe ebben az ítéletidőben idejönni, a semmi közepésre- így csak unottan fordítom fejem az ajtó irányába. Csak akkor állok fel, mikor megpillantom a betolakodó árnyat. Természetfeletti erejét hamarabb felfedi előttem, mint arcát. Ahogy nyilvánvalóvá válik szándéka, reagálnom kell. Nem hagyhatom, hogy véghez vigye. Megragadom a széket melyen eddig ültem, s az idegen felé hajítom, megpróbálva ezzel is elvonni a figyelmét. Reményeim szerint ez elég lesz ahhoz, hogy a lány ha nem is ott ahol eddig volt, de kettőnk közt maradjon megkötözve. Legyen bárhogy is, nevem a suttogó széllel szárnyal felém egy ismerős hangon, s egyszerre ejtem ki övét Locsi-fecsivel. - Aliyah. - a jég alatt parázsló tűz a pillanat törtrésze alatt lobban lángra, elmosva meglepettségemet. Egykoron nővéremnek nevezett angyalnak olyan érzelmek torzítják arcát, melyet soha sem láttam rajta. Még akkor sem, mikor sajátjainkat ölték egy-egy csatában. Vajon mivel nyugtatta magát, hogy kötelességből haltak? S lám most egy halandóért kockáztat, kiktől maga óvott egykoron. Dühös vagyok? Igen. Csalódott? Igen. Utoljára bukásom napján érintettek meg ezek az érzések, s tomboltak bennem egy darabig. Aztán idővel eltemettem őket, de a leggyengébb szavak is képesek egy sebet újra feltépni. De ezek a szavak egy cseppet sem gyengédek. Mély levegőt veszek, s lassan fújom ki. - Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ennyi év után, kardot rántanál ellenem? - tárom szét karomat, hogy lássa fegyvertelen vagyok. - Hány éve is már? - kérdezem, talán ő emlékszik arra mikor letörték szárnyaim, s kidobtak, mint egy zsák szemetet. Sose nehezteltem rá azért amiért elbuktam, bár szerintem születtek nagyobb bűnök is, mint az enyém, még akkor is, ha sokszoros visszaesőnek számítottam. A rideg tekintettére vagyok dühös, arra, hogy soha sem keresett, még azután sem, hogy az Öreg úgy döntött inkább lelép. - Veled nincs dolgom, ahogy jöttél, úgy távozhatsz is, de lány marad. - jelentem ki ridegen. Nem akarom bántani, de nem fogom hagyni, hogy meglépjen a feladatom, de ha nem hagy más választás… még akkor sem, ha ehhez más módszerekhez kell folyamodnom. Kezeimet leeresztem egyiket magam mögé, míg a másikat a hátam mögé, hogy míg beszélek megragadjam késem markolatát, melyet korábban az asztalba állítottam. - Látod, nem szent, felesleges érte vért ontani, vannak mások, akiknek nagyobb szüksége lehet rád. Démonok ragadnak el ártatlan lelkeket, s gyilkolják angyalaid. Vagy már elfejtetted kötelességedet? - billentem félre fejem, s a parázsló tekintett fürkészem.


Utolsó Poszt Kedd Jún. 13, 2017 9:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Kaye, Aliyah & Tasy
Regret is for suckaz
Megjegyzésére csak nagy levegőt veszek és jól bent is tartom, kidüllesztve mellkasomat, hogy lássa, ebben most igaza van. De hát nem is, hiszen tüdőm kapacitása… na jó igazán nagy tud ám lenni. Nem akkora, mint egy gyöngyhalászé, nem is verseng vele, de azért pár percet – legalább egyet – kibírok a víz alatt.
És most is. Megfogadtam, hogy nem szólalok meg újra, de csak nem bírom ki.
- Csokisat, ha kérhetem. A banánosat mellőzzük, arra allergiás vagyok. De tényleg, ki csinál még manapság banános csokit? – teszem fel a költői kérdést. A háborúval új divatok jöttek létre, mint például ez is. A drága csokoládét így elrontani, no meg a sütiket is…
A szemkanalazásra csak szimplán összerázkódok. Inkább nem akarok még jobban belegondolni, de nem megy. Újra és újra ott van a szemem előtt a kép.
- Fúj – jegyzem meg magamnak enyhén grimaszolva.
- De azért téged sem árt… - jegyzem meg fű alatt, hisz az életem most ha akarom ha nem az ő kezében is van. Őt is meg kellene győznöm, hogy azért annyira ne szadizzon halálra. De egy kicsikét se. Sehogy sem, semennyit sem. Nem bántjuk a szép és tökéletes testem és személyemet. Nem, nem, nem szabad ám bántani. No senoritas.
- Feküdtél már koporsóba? Tudod, hogy milyen kicsi benne a hely? És milyen szűk? És hogy milyen merevek benne az emberek? – faggatozóm teljesen felháborodottan. Naná, hogy nem tudja, hogy milyen, azrét bezsél róla ilyen könnyelműen. No de én honnan tudom?
Arról inkább ne beszéljünk.
- Mi az, hogy nincs… Oh… - esik le a tantusz… Vagy ő is csak blöfföl? Igaz legutóbb kiderült, hogy az nem is annyira blöffölt kire azt hittem, hogy ezt teszi. Alsó ajkamba harapva fülelek és révedek el gondolataimba és próbálom összehasonlítani az eddig látott lelketlen példányokkal.
Nem, ő túl sokat beszél hozzájuk képest.
- Hogy hogy miért érdekel? Talán nincs jogom tudni, hogy ki tör ártatlan életemre? – lepődök meg teljes mértékben. Még, hogy minek nekem tudni. Mit érdekeljen engem? Hát talán azért, mert az életem múlik rajta? Néhányan bele sem gondolnak, hogy milyen értékes ez manapság? Ha már meg kell döglenem, legalább valahova adjam már el a lelkemet, nem?
- Mintha akadályt lehetne gördíteni beszélőkém elé – püffögök és hüffögök egy sort. Aztán csak szemeimet forgatom meg újabb szavaira. Hát már a poénokat sem érti? No meg a kötöszködést? Vagyis inkább jó tanácsot?
- Hé! Nekem minden grimasz jól áll, rendben? – emelem meg egy pillanatra gyógyító italomat és talán még folytatnám is, hogyha nem jelenne meg valaki e pillanatban. Vagyis dördülne be az ajtó, mire nyakamat húzom be.
- Esküszöm nem én voltam! – kezdek el mentegetőzni, mielőtt megpillanthatnám, hisz egyelőre nekem háttal áll az illető. Halk sikollyal fogadom, a szék húzását s hirtelenjében még a kávé is kiesik kezemből. A fémbögre hangosan kordul meg az eső zajában, fekete lőrém kiborulva kezd egyre nagyobb tócsát venni. Én pedig hökkenve bámulok rá, majd már-már dühösen az érkezőre, ám ekkor ő szólal meg.
- Aliyah! – sóhajtom megkönnyebbült mosollyal az ajkaimon, ahogy felé pillantok. Aztán szememet sütöm le, hiszen nem éppen így képzeltem viszont látásunkat. – Nem, nem, a neve Nemo… -nézek a másik nőre kijavítva az angyalkámat. De az események felgyorsulnak, s úgy tűnik, hogy nem nagyon tudok közbe szólni, így csak engedem, hogy eloldozzanak. Karjaimat megdörzsölöm a kötél nyomán, lábaimat már magam engedem ki.
Lassan állok fel és kiropogtatom minden csontomat.
- Atya, gatya, hogy ez mennyire jól esik, el sem tudjátok képzelni! – kiáltok fel újra csak megkönnyebbülten, ügyet sem vetve a fent álló eléggé kínos szitura. Még a levegőben érződő vibrálást sem vagyok hajlandó felvenni.
- Hogyne, a szárnyaim máris kinőttek – ropogtatom meg kezemet. Ha igaz, amit Nemo mondott, akkor innen nincs kiút oly egykönnyen, aztán csak figyelem a két szemben álló felet, szemeik vibrálását, izmaik feszülését. Aliyah furcsa viselkedését.
- Öhm… - hajolok be kicsit Aliyah mellett, hogy magamra vonjam a figyelmét. – Igazán megható, hogy ilyen ideges lettél, de azt hiszem, hogy ideje lenne picikét mennünk… Ugyanis lehet, hogy régebben együtt dolgoztam pár vadásszal, kik nem nagyon szívlelik az angyikat és akik most fenik rám a fogukat, mert nem vagyok hajlandó velük dolgozni? – nyögöm ki nagy nehezen félelmemet, félig kérdésnek álcázva izgatottságomat. – Bármi is van itt… - emelem fel mindkét kezemet és mutatok rájuk, próbálva tenyeremmel simítási mozdulatokat tenni – ráér.


Utolsó Poszt Kedd Jún. 13, 2017 10:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy & Kaye
&
Aliyah
Azokat a bűnöket, amiért nem büntetnek meg, sosem teheted jóvá.


Megfogadtam magamnak, hogy a múltkori után nem megyek a lány közelébe, mégsem bírok magammal. Csupán látni akarom hogy egyben van még. Hogy távollétem alatt nem kapta el valaki azt a démonmágnest. Az is lehet, hogy most másba botlott bele. Jó ideig háza környékén vártam. Az eső teljesen eláztatta ruhám, miközben azt néztem, mikor ér haza. Nem jött. A városban kezdtem el járni, jelenléte után kutatva. Hallgattam a neszeket, bejártam azon helyeket, melyeken korábban gyakrabban megfordult, de arra sem járt. Senki nem látta az elmúlt órákban, ilyen esőben pedig nem hiszem, hogy az utcán rohangálna. Eszében sem lenne kilépni egy épületből, hacsak nem áll fenn az a helyzet, hogy ott nem juthat kávéhoz. Igen, azért talán képes lenne kimerészkedni, hogy futva tegye meg az utat az első ellátóig.
Emlékszem, egyszer azt mondta, a vízben lehetne legkönnyebben eltüntetni valakit, ezért vagyok most itt, a kikötő környékén. Ugyan remélem hogy nem így van, de meglehet, pont itt akadok majd nyomára. Ahány veszélyes alakkal találkozott már, s ahányat minden bizonnyal felbosszantott, megvan az esélye annak, hogy itt bukkanjak rá, vagy olyanokra, akik tudják, merre van.
Nagyjából fél óra múlva hallom meg hangját. Jár a szája, mint mindig. Akkor is ha nincs semmi gond és akkor is, ha nagy bajban van. Egy másik szavai társulnak övéihez. Ismerős tónus, mi egyszerre költöztet belém nosztalgiát és szomorúságot. Biztos vagyok benne, hogy találkoztam már a hang tulajdonosával, de a hallottak nem engedik meg nekem, hogy leállva azon kezdjek merengni, ki lehet. Egyébként sem ismerős a megejtett név, de nem is ez a probléma. Miért kellene a legrosszabbra készülni? Csak nem? Már megint bajban van. Mi másért lenne egy ehhez hasonló helyen?
Nekem sem kell több. Mivel nem érzek a pároson kívül más jelenlétet, így úgy döntök, nincs szükség arra, hogy taktikázzak. Egyenesen a bejárathoz megyek, mit nagy zajjal nyitok ki, türelmetlen indulva meg befelé. Kezem kardom markolatán pihen. Az angyali penge készen áll arra, hogy elővegyem, s harcba hívva vért ontson, ha szükséges. Nem akarok kárt tenni senkiben ha nem muszáj, ez az elhatározás azonban csupán addig létezik fejemben, amíg meg nem látom az elfogott lányt. A harag gyorsabban költözik belém, mint ahogy lecsapott a mai vihar. Ahogy összetört, koszos alakja kirajzolódik fejemben, úgy szabadul el erőm egyetlen pillanat alatt. Nem érdekel ki tette, megfizet. Még ha ember is az illető, akkor sem tehet ilyesmit! Az alatta lévő széket felém mozdítom erőmmel, hogy távolabb húzzam a mellette lévőtől, kire csupán most téved tekintetem. A felismerés valamiért még dühösebbé tesz, mint előtte voltam.
- Kaye - ejtem ki nevét, haraggal hangomban.
Valószínűleg még életében nem látott így. Amíg odafent voltunk mindketten, sosem kerültem még hasonló állapotba sem. Feszült már voltam, vagy dühös magamra, de másra, méghozzá ennyire... Soha. Most mégsem tudok uralkodni érzelmeimen. Az, hogy elbukott húgom ezt tegye valakivel... Mivé lett mióta nem figyelem útját? Az én hibám lenne? Azért, mert aznap hagytam őt elbukni? Meglehet, rosszul gondoltam azt, amit. Talán mégsem könnyebbült meg, mikor az angyali terhek lehulltak vállairól, szárnyaival együtt.
- Ránts kardot, Kaye! - utasítom.
Hangom betölti a teret, ide-oda pattogva a falakon. Közben odalépek a magamhoz közelebb húzott emberhez, hogy eloldozzam. Sajnálom, hogy ez történt vele. Ha nem megyek el, talán mindez elkerülhető lett volna.
- Nem maradhatsz itt, Natasya. El kell menned - mondom neki, valamivel lágyabb hangon.
Egykoron az őt elfogóhoz is hasonlóan szóltam. Testvér volt, barát, kinek reménykedtem fejlődésében és próbáltam egyengetni útját, mindhiába. Mikor letaszították a földre, hibásnak éreztem magam. Miféle szeráf az, akinek megbukik egy katonája? Elbuktam, nem csak mint vezető, de talán úgy is, mint testvér. Azzal győzködtem magam, hogy jobb így neki. Hogy kevesebb aggodalommal kell majd szembenéznie. Biztos voltam benne, hogy boldogul és megtalálja az útját, de sosem hittem volna, hogy így végződik. Mert bizony végződik. Nem engedhetem, hogy másokkal is hasonlóan bánjon, érzéketlenül ártva nekik. Amennyiben nincs fegyvere, úgy átadom neki kardom. Ez esetben csizmámból tőrt veszek elő, hogy azt használhassam ellene. Valószínűleg, az erőkülönbség miatt nem is baj, ha szerez némi méretbeli előnyt.


Utolsó Poszt Szomb. Jún. 10, 2017 10:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Tasy & Kaye
Félig lehajtva a fejem nézem továbbra is. – Több levegőt szívsz be, mint amit kifújsz. – kezdenék bele, hogy válaszoljak a kérdésére. Enyhén megrázom a fejem, lábamra támaszkodva állok inkább fel, s indulok meg a konyhának nem nevezhető részhez. Lehetetlen mellette szóhoz jutni, nem is tudom, mire lehetne hasznosítani a csipogóját. – Kávé, leves. Apró süteményt nem akarsz? –  a maga módján még jópofa is a kis csaj. De ezt csak magamnak vallom be. Szóval akár ezt ki is húzhatjuk. – Nem tudom. – állok meg néhány másodpercre. – Azzal még nem próbáltam, de minden bizonnyal igazad lehet. – folytatom tovább a keresgélést. – Ha a szükség úgy hozná, egy szemet talán ki lehetne vele kanalazni. – fogok meg egyet s forgatom meg, majd visszadobom a többi közé. – Nem engem kell meggyőznöd erről. – válaszolok kurtán. A magam részéről még mindig nem izgat, hogy mit tud vagy sem. Egyelőre nem gondolkozom azon, hogy társulnom kellene bárkivel is. S amúgy is ez nem az ő terepe lenne. – Ezt a gondolatot lehet kevesen osztják és jobban el tudnának képzelni egy koporsóban. Az is lehet, van olyan kényelmes, mint egy ágy, csak a baldachin hiányzik felőle. – nyugtatom meg.  – Mivel, hogy nincs, ezért lényegében igen. – és nem is hazudok, bár Atyánk adott szabad akaratot, de a lelket valahogy kifelejtette. Vajon miért? Ez az a kérdés, amire szerintem senki se tudja a választ. Bonyolult dolog ez, lelketlenek vagyunk, mégis lehetnek érzéseink. – Már mondtam, hogy nem tudom. A részletekbe nem folyok bele, fizetnek s kész. Téged miért érdekel? Készülj fel a legrosszabbra és akkor csak meglepetés érhet. – megtanultam már, hogy minél kevesebbet tudok, annál nagyobb az esélye, hogy útban leszek, s esetleg én leszek a legközelebbi préda. Persze, akadnak kivételek, de ez most pont nem az. – Nem! – vágom rá azonnal. Isten ments! Bár inkább a faggatózásával van a probléma, túl sokat kérdezz. – Szerintem semleges név, nemo latinul annyit tesz senki.  Hogy mi? – meresztem ki a szemeimet. – Nekem mások a módszereim, az szerintem a te asztalod. – vigyorgok rá kissé kényszeredetten.


Utolsó Poszt Csüt. Jún. 08, 2017 8:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Kaye & Tasy
Regret is for suckaz
Hevesen bólogatok, komolyan tekintve rá, csak hogy lássa: igen, lehet ennél még rosszabb is, sőt! Igazából a külvilág felé mindig a bolondosabb arcomat mutatom, a gondtalant, azt akit igazából semmi sem izgat és mindenen könnyedén túllép. Csakhogy sokszor nem így van, sokszor magamban őrlődöm, de van, hogy tényleg igazán gyorsan jutok túl rajta. Minden csak helyzet kérdése.
A leütésem előtti állapotomban viszont ritkán lát bárki is. Ezért is próbálok újra csak beszélni és beszélni, elterelve a figyelmet.
- Nem hűlt ki a gyomrom? – pislogok rá nagyokat, mint aki nem is érti, hogy miről beszél. Valójában nem értem. Sok beszédstílust hallottam már, de ezt? – Ne is hűljön ki, nem akarom, hogy kihűljön, maradjon csak ilyen meleg mint most. Sőt lehetne melegebb is, mh, egy tányér finom, forró leves – ábrándozok hangosan, s hallom, ahogy hasam ennek hatására megkorgul. Na szép, még ez is, mintha nem lenne így is elég kínom. Lássuk, szedjük ráncba őket: fejfájás, szédülés, végtagjaim zsibbadása, egyre növekvő feszültség. S most még az éhség érzet is. Mi ez ha nem egy igazi érzelmi atombomba alapja?
Mosolya azonban mégsem bizalomgerjesztő, sőt. Egy pillanatra belém is fagy a szó. Mi van ha tényleg megteszi? Mi van ha többet nem tudok beszélni hangosan? Atya gatya egyedül fogok maradni a gondolataimmal? Szemeimet meresztve rá figyelem, ahogy felém sétál, egyre közelebb és közelebb ér, majd… elmegy mögöttem.
Forgatnám hátra a fejem, de pont nem látom, hogy mire készül, csak hangokat hallok.
- Na, azt pont gondoltam, csak épp azt nem mondtad, hogy miből. Fogadjunk, hogy még egy kiskanállal is ölni tudnál – forgatom meg szemeimet. Miért, miért bókolok neki, amikor épp meg akar ölni? Jah persze, hízelegni kell, még akkor is ha nehezemre esik. Hallom, ahogy szekrényeket nyit ki. A rozsdás zsalu éles hangon visít fel, én mégsem tehetem. Csak reménykedem, hogy hű barátaim a patkányok megeszik az arcát.
- Igazán nagy baj, pedig amiatt is lehetnél. Igazából tejbe vajba kellene füröszteni engem, hisz rajtam kívül nem találsz még egy olyan embert a városba, aki képes lenne bármikor, bármit, bárkitől megszerezni – hangzik a hasonlóan szerény kijelentés magamról, mint amaznak az imént önmagáról. – Mh, tökéletesen… - ábrándozok el egy pillanatra és már mozdulna is a lábam, hogy keresztbe tegyem, de lekötözött bokám megakadályoz ebben. – Valójában egy baldachinos ágyba néznék ki tökéletesen, nem, nem is. Híres énekesnőként, vagy balerinaként – sóhajtozok továbbra is ábrándos hangon, ahogy fejemet felemelve a plafont nézem. Ha már ide vagyok kötözve, biztos, hogy nem fogok magamba roskadni… Roskadjon a fene.
- Nana, neked aztán mindegy, hogy milyen lelki állapotban dolgozol? – néznék rá merőn, de hát, még továbbra sem látom, csak a hangokat hallok. Valami csorog, valami kattan, valami meggyullad.
Kész, ez itt a vég, nincs kiút. Szívem egy pillanatra elfacsarodik. Még újra akartam látni Aliyaht. Még egyszer, hogy a szemére vethessem, mennyire is aggódtam érte. És hogy elbüszkélkedjek neki, hogy mennyire nem kerültem bajba az elmúlt hetekbe… Annyira. De azt hiszem, ha így látna nem hinné el nekem.
- Oh, épp annyira értékes, hogy bebiztosítsam magam ilyen helyzetekre. Mellesleg, legalább elmondanád, hogy mégis melyik gazfickó akar látni? Csak, hogy felkészüljek lelkiekben – nyúztótatom hátra a nyakamat, hangom bár gondtalan, de azért az ingerültséget lehet érezni belőle.
Naná, kell kávé. Kávé, kávé, kávé.
S hallom, hogy közeledik. Szívemet elfacsarja a félelem, mégis merészen tekintek oldalra, fel rá, majd… Elérzékenyülve a kávéra. Halk, meghitt oh csúszik ki a számon, ahogy orromba fúródik az édes, érdes illat.
- Auch, auch, auch… - pattanok meg egy pillanatra, s halk fújolgatásba kezdek, amint megérzem a nedves nadrágomon keresztül a forró bögre alját. De kit érdekel most? Jah, igen a kezem.
Szavaira már nem is figyelek, csak vasmarokra kapom a bögrét és mohón kortyolok bele. Az sem érdekel, hogy végigégetem vele nyelvemet és nyelőcsövemet. Halk, jóleső morgást hallatok. Szemeimet becsukom és úgy élvezem az érdes, üres ital finom ízét. Na jó egy picit furcsa, mit ne mondjak, de kávé. Innentől kezdve meg nem érdekel, hogy milyen.
- Köszönöm… - berregem halkan, akár dorombolhatnék is. A lelki békém immár lassan helyre áll. Immár kezdhetnék valami okosat is a helyzetemmel. – Tényleg nem? Uh, akkor beszélhetek jó sokat, jó sok mindenről úgyse hallja meg senki – vigyorodik el szemtelenül. Jó hát szeretek beszélni na. Vessetek meg érte.
- Nemo? Mint a kapitány, kinek tengeralatjárója van? Azt hittem, hogy ez inkább pasi név, habár... – tekintek végig a nőn, tetőtől, talpig, szemérmetlenül . – Nem nagyon tűnsz nőnek. Hiba, pedig egy kicsit más stílus, s wow, bomolnának utánad a férfiak. Mindenki a tenyeredből enne. No meg akkor is ha levakarnád a képedről a grimaszt és a fintort. Nem áll jól – rázom meg a fejemet, miközben immár teljesen nyugodtan ülök a székbe, kortyolgatva forró italomat.Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
8
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3