We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Egyetlen lányom
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Hétf. Május 22, 2017 1:44 pm
Következő oldal


Shekinah
Minél többet tud egy lány az édesanyja életéről, annál erősebb lesz.
: Darya Goncharova
Démoni rangja
• • •
kor: vén vagy
Szabad/ Foglalt
Megszállt

Személyes adatokPorhüvely neve: te válaszd ki

Gabriel vagy Mihály?: rajtad múlik

Város: NO / NY

• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírásaDrága kislányom!
Emlékszem a napra, mikor megszöktem a paradicsomból, le földre, hogy ott új életet kezdhessek, férjem hisztijeitől mentesen. De arra nem számítottam, hogy bennem is növekedni kezdett egy új élet. Te voltál az kicsikém, az egyetlen, aki odafennt fogant. Igen Ádám gyermeke vagy, így az elsőszülött. Gyűlöltem őt, amiért sosem értett meg, mindent el akartam pusztítani magamban, ami hozzá kötött. Kivéve téged, egy csoda voltál számomra, amit az életem árán is óvtam. Te voltál az egyetlen gyermekem, aki emberi testet öltött, a többiek torzszülöttek voltak. Gyönyörű kislány, akit jósággal ruháztam fel, neveltelek és megtanítottalak mindenre, amit tudtam. Az évek lassan teltek, mi pedig vándoroltunk, nehogy ránk bukkanjanak. De egy hibát vétettem és megtaláltak. Talán négy esztendős lehettél, mikor arra kértelek bújj el, nem tudhatnak a létezésedről. Ostoba, makacs nő voltam már akkor is, megtagadtam a parancsot, így a szemem láttára mészárolták le gyermekeimet. Teljesen összetörtem, magatehetetlenül rogytam a földre, tudtam téged is megtalálnak és kivégeznek. Legalábbis én azt hittem egész életemben.
Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna! Az egyik angyal megszánhatott, látva benned azt a temérdek fényt. Így magához vett és titokban nevelt, azt hazudva neked, hogy anyád meghalt. Fiatal nővé cseperedtél, de nem tudtad elnyomni magadban, azt aki vagy, nevelőd bárhogy próbált a jó útra terelni. Éppen olyan makacs, csökönyös nő mint az anyád, magadban hordozod az én tulajdonságaimat, akár a tükörképem is lehetnél. Valahogy megtudtad, hogy életben vagyok és immár démonként töltöm vígan a napjaimat a pokol bugyraiban. Alkut kötöttél egy démonnagyúrral, eladtad a lelked, hogy te is olyanná válhass, mint én. Mikor már benépesedett a föld, letelepedtél a virágzó Egyiptomban, erőt akartál gyűjteni mielőtt találkoznál velem. A csábítás mestere vagy, sikamlós és hűvös, úgy mozogsz akár egy kígyó. Tökéletes méregkeverő voltál/vagy, amihez a skorpiók, kígyók mérgét használtad fel, majd jó pénzért eladtad őket. Persze mások is próbálkoztak a mérgek keverésével, de mindegyiken túl tettél, percre pontosan megtudtad határozni egy-egy ember halálát attól függően, hogy mennyi méreg jut a szervezetükbe. Az emberek egy idő után tisztelni, imádni kezdtek. Mafdet - kígyók, skorpiók - istennő reinkarnációjának tekintettek és istenítettek, te voltál a mindenük.  
Épphogy betetted a lábad a Pokol kapuján, mikor kivetett minden démont. Talán nyomozásba kezdtél, hogy újra rám találj? Fogalmam sincs, ahogy arról sem mi történt veled. Csupán meséket hallottam egy démonnőről, aki kiköpött másom és a lányomnak mondja magát. Képtelen voltam hinni nekik. Egészen addig, míg meg nem jelentél nálam. Tombolt benned a düh, harag az irányomba. Szent meggyőződésed - hála az angyali nevelődnek -, hogy elhagytalak akkor... Szeretnék mindent elölről kezdeni és az édesanyád lenni, mint egykor. De mondd mégis hogyan tehetném, mikor gyűlölsz és megvetsz?

A pb-t nagyon szeretném, ha ő maradna, de meggyőzhető vagyok. A név változtatható, de legyen valami angyalibb. A leírtakhoz nem ragaszkodom, inkább csak kedvcsináló. Egy másik történetet is kialakíthatunk együtt vagy ha van konkrét elképzelésed annak is örülök. Sok játékot tervezek vele, van jó pár le nem írt ötletem. Ha megérkeztél és kérdésed van nyugodtan dobj meg egy PM-el.
Nagyon várlak hercegnőm!
 luv  luvu   
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

fontos linkek
MINDEN AMI KELLFONTOS, GYORSAN ELÉRHETŐ LINKEKfriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Zagan
Today at 10:03 am
☽ Zagan
Ki van itt?
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
7
Félvér
3
Harcos Angyal
6
Vadász
10
Nephilim
5