Külterületi kocsma és környéke
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 13, 2017 10:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ophilia && Bartholomew
Gyanakvóan méregetem a látszólag fiatal nőt. Nyilvánvaló, hogy angyal, de nem ismerem őt fel. Akkor ő miért ismer engem? És ha ebben a városban tanyázik, akkor miért félt Mihálytól, ahelyett, hogy szimplán a karjaiba lökne? Elcsodálkozom, hogy mennyi mindenről maradhattam le, míg elvakultan Gabrielt követtem. Megemelt szemöldökkel, egyetlen mukkanás nélkül hallgatom az ismeretlen angyal szolid tajtékzását. Hasonló arcot vághatok, mint egy megszeppent embergyerek, amikor a szülőanyja leszidja. De nem tart sokáig. Hamar megszigorítom minden vonásom, s egy harcos angyalhoz méltó merevséggel nézek le rá. Majd megragad és erőteljesen próbál bentebb rángatni a sötétülő utcán. Én pedig hagyom. Úgy két lépés erejéig mindenképp.
- Miért segítenél nekem? – Rántom el végül a karom, hogy feltegyem a nagy kérdést. Miért? – Ki vagy te? – Nyilvánvalóan nem Gabriel beépített angyala, mert akkor már nem élnék. És ha ennyire félt a másik ark katonáitól, akkor valószínűleg azt az oldalt sem erősíti túlzottan. Ami számomra különös. De további kérdések és válaszok helyett csak elhallgatok és már-már zavarba ejtően meredek a szőkeség arcába. Mintha azt figyelném, hogy melyik ponton kezdjem lefejteni róla a bőrt. Erről persze szó sincs. Mindössze kezd összeállni a kép. – Neked... Fogalmad sincs, ki vagyok, ugye? – Teszem fel nyögvenyelősen a költői kérdést, majd egy gyors fejrázással javítok, illetve egyértelműsítek rajta. – Hogy mi történt velem. – Cseng a mondat végén a ki nem ejtett kérdőjel. Ami még inkább elgondolkodtat, hogy miért segítene nekem, de... Oké. Egyszerre csak egy rejtéllyel foglalkozzunk.
- Te tényleg ennyire ostoba vagy? – Bököm ki végül, ami a nyelvemen van. Tessék lássék, azért csak maradt bennem valami abból a nyers stílusból, amit Gabrielt szolgálva tanúsítottam a világ felé. De hogy mire gondolok ezzel? Nézzen rám. Mocskos vagyok. Nyúzott. Láthatóan régóta gyógyuló sérülésekkel. Nem úgy nézek ki, mint egy angyal. Sokkal inkább, mint egy koldus. Persze hogy is fordulhatna meg a fejében, hogy letaszítottak. Hisz ez esetben nyilvánvalóan nem kellene életben lennem. Gabriel és társai nem végeznek félmunkát.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Külterületi kocsma és környéke - Page 2 Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
667
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 13, 2017 9:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Bartholomew & Ophilia
New beginnings are often disguised as painful endings


Gyertyák lágy, meleg fénye világítja meg apró kis házikóm hodálynyi méretű helységét. Az apró fény töri meg a végtelen sötétséget eme baljós éjszakán. Megsárgult lapokat remegő láng ragyogja be aranyló színével. Minden apró lélegzetvételemnél egyre jobban vibrál, mégsem alszik ki, teszek róla.
Jane Austen lebilincselő művét végre kezeim között forgatva köti le teljes mértékkel gondolataimat. Vagyis, csak kötné le. Valami furcsa érzés kerít hatalmába, valami… megmagyarázhatatlan. Hirtelen szívembe aggódó fájdalom hasít, pulzosom fokozatosan emelkedik. Olyan, mintha valami rossz készüldődne, valami veszélyt sejtető. Legutoljára akkor éreztem ilyet, amikor a mennyben Ramiel…
Fejemet hevesen megrázva próbálom kiűzni eme érzést elmémből, ám ez mit sem változik. Neszek hallok meg a ház elől. Óvatos léptekkel indulok meg az ajtó irányába. Átnézve a bejárat melletti ablakon, kémlelem a sötét éjszakát. Semmi sincs odakint. Megkönnyebbülten sóhajtok fel, ám, éktelen zörej kavarja fel az éj nyugalmát.
Ijedten felpillantva, azonban csak azt látom hogy egy kóbór macska borítja fel a fémszemetest. Kezem szívemre tapasztva próbálom csillapítani heves szívdobogásomat. Ám a rossz sejtelem mit sem csillapodik.
Hirtelen ötlettől vezérelve nyúlok kabátomért, s lépek ki az éjszakába. Kellemes tavaszi éjszaka, a kabátra is csak azért van szükségem, hogy ne tűnjek ki nagyon a tömegből. Céltalanul indulok el. Vagyis nem is annyira: egyszerűen csak érzem, hogy mennem kell. Nem tudom, hogy hova és hogy miért, de hogy mennem kell abba az irányba. És kész.
Egészen addig, amíg egy ismerősnek nem vélt alakot meg nem pillantok befordulni egy utcába.
- Lehetséges lenne? – kérdezem magamból, szemöldökeimet ráncolva. Óvatos léptekkel indulok utána, talán csak rémképeket látok, hiszen mit keresne itt? Semmi dolga nincs eme városba. Nem, az nem lehet, hogy… Mindazonáltal a rossz érzés, mely egyre gyarapodott bennem, most mintha tetőfokára akarna hágni szívembe. Igyekszem több méternyi távolságot tartani az ismerős idegentől, mégsem téveszteni szem elől. Biztos, hogy tévedek, de nem kockáztathatom. Többé nem.
Több sarok elhagyása után is kitartóan követem az egyre elnéptelenedő apró kis utcákon. Lehajtott fejjel fordulok be, amikor éles rántást érzek hajamnál fogva. Halk sikkantásom töri meg az éj csendjét. Testem tehetetlenül csapódik a téglafalnak, kezeimmel próbálva tompítani az ütést.
- Várj, várj, várj… - tartom el tenyerem a faltól, habár alkarom szorosan simul rá, jelezve, hogy nem akarok semmi rosszat. A szorítás hajamon egyre gyengül, mígnem elengedve lép hátra pár lépést. Apót sóhajtva fordulok meg. Dorgoló hangjára szemöldökömet újra csak értetlenül ráncolom össze.
- Hogy nekem!? – kérdem értetlenül, aztán hirtelen eszembe jut, hogy miért is kezdtem el percekkel ezelőtt követni – Te normális vagy? Mit keresel itt? Tudod, hogy mi történne, ha megtudnák, hogy itt vagy? Főleg ezen a részen!? Atyánk szerelmére – elindulva felé, karját megfogva próbálom arrébb ráncigálni – Michael angyalai nemsokára erre tesznek egy kisebb kitérőt szokásos esti felderítésükbe – suttogom szinte halkan. Ugyanis nem esett nehezemre végre felismerni a harcost, ki Gabriel egyik hű katonája. Ez pedig… nem épp az általuk annyira kedvelt város. Az utóbbi időben elég időm volt megfigyelni, hogy merre is járkálnak nappal és éjszaka Michael harcosai a városba. – Bajba akarod magad keverni? – záporoznak kérdéseim egymás után, reménykedve, hogy válaszokat is kapok rá.


§§ szószám 497 §§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 13, 2017 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ophilia && Bartholomew
Elég időt töltöttem Gabriel földi birodalmában ahhoz, hogy meglepjen, mennyi minden fenn maradt San Fransisco vonzáskörzetében. Milyen más ez. Milyen halandó. Természetesen eszem ágában sincs Mihály területeire tennem a lábam, akkor sem, ha jó alkut tudnék neki kínálni a saját bőröm érdekében. Gondolj bele, mennyi mindent tudok. De a viaskodásnak részemről vége szakadt, amikor megfosztottak a szárnyaimtól. Nincs többé jogom egyik oldalra sem állni. Sem magamért, sem a magasabb célért. Így nem tudom, mi feladatom lehetne még... de azt hiszem, hamarosan kiderül. Hisz földi börtönömből kiszabadulva a vakvilágba indultam el. Hetek teltek el, én pedig jöttem, ahogy a lábam bírta. Útmutatás nélkül, csak egyetlen dolgot tartva szem előtt: minél messzebb Gabriel barakkjától. És amennyire céltalanul tartottam az irányt, épp annyira lepett meg, hogy végül hol lyukadtam ki. Tengerszintről szemlélve nehezemre esett felismerni a várost, hisz eddig a szárnyaim segítségével közlekedtem. Ami azt illeti, sajognak is a lábaim. Esetlennek és gyengének érzem magam. Én még a harcban is erőteljesen használtam a szárnyaimat, súlyos csapásokat mérve az ellenfelemre. Most meg? Csonknak sem mondható, ami a helyükön díszeleg. Talán el is van fertőződve. Nem tudom. Képtelen lennék ránézni, hogy kiderítsem.
Ma estére itt maradok tehát, San Fransisco mentén meghúzva magam. A kis külterületi városrészben sétálok el egy kocsma előtt. Megállok az ajtóban, be-be tekintketve. Azon mélázok, hogy igyak-e valamit. De ilyen szükségleteim még bukottként sincsenek, s lelkiállapotom miatt bármily jól esne is, talán jobb ,ha kerülöm a zsúfolt helyeket. Már pedig az, hogy van bent három-négy ember, nekem most zsúfoltnak számít. Egy mély lélegzettel tovább sétálok, bekanyarodva egy sarkon, hogy a konténerek mellett húzzam meg magam. De valami nem stimmel. Az érzékeim még a helyén vannak. Túl sokáig voltam harcos angyal ahhoz, hogy ne így legyen. Biztos vagyok benne, hogy valaki követ. Ezt a valakit pedig hamarosan a hosszú szőke tincseinél fogva ragadom meg a kocsma sarkán állva és rántom magammal a szűkös mellékutca felé. A nőt erősen tartom a hajánál fogva, arccal a falhoz szorítva, én pedig hátulról simulok hozzá, hogy moccanni se tudjon. Talán elbuktam, de egy angyalt még felismerek... és kis késéssel, de azt is, hogy ártalmatlan számomra. Így hát épp olyan indulattal engedem el, ahogy a falhoz szorítottam, némi bocsánatáért esedezéssel a szemeimben.
- Eszednél vagy? Meg is ölethetted volna magad. – A mondatom dorgáló, de a hangomból kicseng, hogy válaszokra várok.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 13, 2017 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/6
Angyal
5
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
5
Harcos Angyal
6
Vadász
13
Nephilim
3