This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
♥ Sara Wallenberg ♥
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Pént. Május 12, 2017 12:48 pm
Következő oldal


Sara Wallenberg
I have a hero I call him dad
Summer Fontana
Apa angyal
•       •      •
7 éves
beregisztrált
nincs képesség

Személyes adatok

   


Képessége leírása: A korod miatt nincs képességed.

Gabriel vagy mihály?: Lényegében egyikük sem. Gabriel miatt halottak a szüleid. Mihály eszméivel szimpatizálsz, legalábbis szimpatizálnál, de próbállak távol tartani a falakon kívül zajló eseményektől, és a saját eszméim szerint nevelni.

Város: New York

• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírása

Egy angyal férfi és ember nő gyermeke vagy. Gabriel parancsai nyomán egy csoport angyal mindkettőjüket megölte aznap, amikor én magamhoz vettelek. A szüleid New Yorkhoz közel húzták meg magukat, egy elszigetelt farmon. Tudtunk róluk, de nem háborgattuk őket. Különösen miattad nem, hiszen olyan apró voltál.
A közelben járőröztünk aznap, amikor eljöttek értetek. Először apád ölték meg, majd anyád. És te következtél volna. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy szíven ütött a dolog, hisz figyelmeztettem anyádat előre, hogy előbb utóbb el fognak jönni értetek és nagyobb biztonságban lenne ő és a gyermeke New York falain belül. De ő nem volt hajlandó elhagyni a kedvesét. Hát, azt hiszem erre mondják, hogy egye meg, amit főzött.
Nem feltétlenül volt egyszerű, de visszavertük az angyalokat, mielőtt bánthattak volna téged. A nagy kérdés ez után jött, mit kezdjünk egy három évessel?
Van, aki ott akart hagyni. Én is húztam a szám, de a döntés az enyém volt. Magunkkal hoztunk a városba és egy idősődő asszony gondjaira bíztalak, aki Gabriel ámokfutása kezdetén veszítette el a családját. Ezzel én le is akartam zárni a dolgot. De néhányszor meglátogattalak, később pedig, ahogy időm engedte, egyre sűrűbben. Ahogy nőttél, a kötelékünk elmélyült és mára apaként tekintesz rám. Aki nem ismeri a teljes történetet, azt hiheti, hogy tényleg az én lányom vagy. Hisz a neved is Wallenberg. Rám apaként tekintesz, arra, aki nevel téged nagymamaként. A te kis családod.
Veled gyengéd vagyok - igyekszem lenni - de azt sosem titkoltam előled, a korod ellenére sem, hogy milyen keménykezű vadász is vagyok valójában. Tudod jól, milyen odakint a világ. Talán aprócska vagy, de az sosem állt szándékomban, hogy álomvilágban tartsalak. Sokat tudsz és ez így van jól.
Mammonról természetesen nem tudsz, de az feltűnhetett, hogy mostanában hanyagollak. Csak azt remélem, hogy okos lány vagy és megérted, hogy a papának fontos teendői vannak ilyen nehéz időkben és az az első, hogy vigyázzunk a városra.
Most még egyikünk sem sejti, hogy milyen nagy veszélyben is vagy valójában. (Mammon hamarosan fel lesz szabadítva, ekkor egy időre a karakterem is Mammon névre lesz keresztelve Drake Wallenberg helyett. És biztos vagyok benne, hogy te leszel a bosszúja első számú célpontja...)

(A legtöbb gyerek színésszel ellentétben, a PB-ről rengeteg jó gif és kép van. ITT pedig rólam olvashatsz néhány alap dolgot, főként hogy mi is ez a Mammon dolog.)
NAGYON NAGYON VÁRLAK  luvu 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Tori Mayer
Yesterday at 10:53 pm
☽ Versek, idézetek

Abaddon
Yesterday at 9:02 pm
☽ Frick Collection

Ophilia
Yesterday at 9:13 am
☽ Erdős terület

Tori Mayer
Szer. Ápr. 18, 2018 10:53 pm
☽ New Yorki kórház
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/2
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
1
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3