Isten - The Lord

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Isten - The Lord Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Isten - The Lord Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Reagok :
77
☩ Rang :
Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 08, 2017 9:23 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Hali! Nagyon örülök, hogy elvállaltad, és megalkottad a karaktert, azt hiszem remek kezekbe fog kerülni, hiszen te már majdnem az oldal születése óta tagja vagy a kis családunknak!
Érdesek volt olvasni a teremtésről, hogy milyen volt a világ, mik jártak a fejedben, remekül megragadtad azt, és elénk tártad. Wink
Tetszett, hogy látszik érdekelt a karakter, hogy nem adtad fel, és bele adtál apait anyait. Szót ejtettél minden olyan dolgokról, ami érdekes lehet egy olvasónak, és nem csak kérdések között hagytál minket.
Először, bevallom furcsállódtam az arcod, de utána, ahogyan olvastalak már megértettem. Ki gondolná, hogy te vagy isten, és deadpool-nak öltözve rohangál, akarom mondani..Tom Weston..khm..
Nagyon megnyerő a mostani életed, és a főnököd, háh remélem meghirdeted ^^
Nem is húzom tovább a szót, ha már eddig húztam. Futás foglalni, és várom, hogy olvassam a reagjaid Wink


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Isten


Isten - The Lord Tumblr_myncnpEOiR1s0723go1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
73
☩ Rang :
Mindenek felett állok
☩ Képességem :
Mindenható
☩ Multi :
Ramiél, Zagar
☩ Play by :
Ryan Reynolds
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 08, 2017 9:30 am
Következő oldal


Én vagyok a kezdet és a vég
Kanon


Isten - Tom Weston  
Karakter információ
Család - Húgom Amara, és a Föld összes teremtménye a gyermekem

Mi a beosztásod - Testőr

Melyik oldalon állsz? - Isten

Városod - San Francisco

Porhüvelyem neve - Tom Weston
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ryan Reynolds
Adminok
Mindenható
Az elsők
skh
skh

Karakter képességeinek leírása
[You must be registered and logged in to see this image.]Végtelen türelemmel rendelkezem, Isteni a humorom és egyébként képes vagyok bármire. Értelmezd a szót, hogy bármire...igaz, sosem cselekszem pusztán az érzelmektől vezérelten, úgyhogy olyant nem fogsz látni tőlem, amikor válogatott káromkodás közepette lerombolom a világot ...ez csak akkor várható el tőlem, ha a teremtményeim oltárira elkúrják! Bízzunk benne hogy ez nem fog megtörténni! És most mondj el egy Miatyánkot a kedvemért!
Minden történet rejthet titkokat
[You must be registered and logged in to see this image.]
~o~ Az idők kezdetén és még tovább ~o~

Képzelj el egy teremtményt, akinek megadatott az univerzum összes ereje, ez voltam én, persze nem voltam egyedül. Húgom, a sötétség boldogított akkoriban, nagyon jól elvoltunk ketten. Én adtam a fényt, ő adta a sötétséget, egyikünk sem vágyott többre. Emberi időszámításban mérve megszámlálhatatlan ideig ez ment, míg egy szép napon arra gondoltam, ha mi ketten megtehetünk bármit, akkor miért ne tegyük meg? Amara korántsem repesett az örömtől, én még is belefogtam. Hajtott a kalandvágy és a kíváncsiság különös elegye. Kigondoltam egy világot, alaposan átrágtam minden apró porszemét, majd elkezdtem megalkotni. Az emberek innentől számítják a Teremtést. Amara nem segédkezett benne, noha én sem buzdítottam erre, de úgy gondoltam ha látja arcomon a széles vigyort, mely kezem művéből fakadt, akkor talán ő is beszáll. Ez sosem történt meg.
Nem keseregtem rajta, sőt, egy idő után észre sem vettem, mert beletemetkeztem a munkába. Először a bolygót alakítottam ki, eljátszottam a színekkel, a formákkal, ezeknek a lényeknek életet adtam. Megteremtettem a szélt, a napot, a vizeket, a szárazföldeket, az anyagi lét minden morzsáját, azonban amikorron kész lettem, rájöttem még mindig egyedül állok a művemen. Még több élőlény kell bele. Ne legyen ilyen csend, elegem van a csendből, az ürességből, az unalomból.
Bár rengeteg sok szép növényt alkottam, ezek nem beszéltek hozzám, lehet ez volt a bajom. Megszülettek az első angyalaim, az arkok. Hogy miként? Jól van, elmesélem.
Húgom kárálása után telepedtem le a Föld legmagasabb pontjára és egóm sértettségébe temetkezve agonizáltam a számomra fontosnak vélt dolgokon, azaz, mi a fenéért ültem le a porba? Koszos leszek. Egyébként ennyi erővel mehettem volna az óceánra az mókásabb. Vizi lényeket teremtsek? Vagy Szárazföldieket? Ekkor ugrott be a zseniális ötletem, mely szerint ide hibrid lények kellenek. Erősek, büszkék, szépek és..és..és legyenek lojálisak hozzám. Nem akarok többet veszekedni senkivel, elég nekem Amara. A legelső, a leges legelső angyalom Mihály volt. Bizony. Jah..tudnotok kell, hogy ők sosem voltak földi értelembe véve gyerekek, de a teremtés hajnalán ők is gyerekcipőben jártak..velem együtt. Reklám szünet. Hol is tartottam? Óó, megvan!

Mihály után következtek sorban a többiek: Lucifer, Gabriel, Rafael, Rámiél..itt megint reklám szünet. Elégedett és boldog voltam közben, azt hiszem húgom ezért szólt bele, avagy csak szeretett volna megzavarni, nem is tudom. De azt mondta nekem, hogy mindegyik satnya lényemet hasonló mintára formáztam. Miért? Virág nyelven küldtem el, hagyjon békén, dolgozom. Igazából azonban sikerült bogarat ültetnie a fülembe, úgyhogy Rámiél után más formákon és kialakításon gondolkodtam el. Nem sokkal később teremtettem meg az utolsó három arkomat, Urielt, Sarielt és a kicsi Raquelt. Ha ezt az egész folyamatot hasonlítanom kéne valamihez, akkor próbáld meg így elképzelni: amikor egy író belővi magát, vagy csak hót részeg és nekiáll írni, mindenfajta elképzelés nélkül, pusztán az ösztöneire, az intuitására hagyatkozva. Na, megvan? Mind tudjuk, ilyenkor születnek meg a legjobb alkotások! Ha Amara ezt tudná, biztosan nem haragudna többé rám, no de lapozzunk!

Az arkjaimra rettentően büszke voltam, tanítottam őket, pátyolgattam őket és később kérdezgettem őket, még is mi a jó fenét teremtsek még? Dolgozni akartam. Így születtek meg az angyalok, majd később az ember, és az állatok. Ha jól megfigyeled, a teremtményeim meglepő módon hasonlítanak...igaz az embereknek nincsenek szárnyaik, és az angyalaimmal ellentétben nekik szabad akaratot hagytam, így közvetve nem is érintkeztek soha velem. Ennek is meg volt a miértje. Ugyanis az angyalaim nyihogása, amikor már azt is bejelentik, hogy elmehetnek-e ide és oda ezt meg ezt csinálni, nos, sok volt. Rájöttem hogy hülye voltam. De tényleg! Nem kell őket ellenőrizgetni, jó, ha döntéseket hoznak a saját meglátásaik szerint, de akkoriban halvány lila gőzöm nem volt arról, hogy egyáltalán nekik van-e ilyen? Hehe, az élet nagy kérdései! Pedig én teremtettem őket...
Az az igazság, hogy emiatt túl sokat foglalkoztam az emberekkel és a haladásukkal, amire először alig figyeltem fel, majd később ahogy egyre többet és többet figyeltem őket, rádöbbentem, hogy ezek fejlődnek..maguktól!
Ha ők képesek rá, akkor az angyalaim is képesek rá! Bezony!
Persze ez nem volt baldachinos, hintaágy..sajnos. Az emberek nem csak fejlődtek, de rengeteg rossz szokásuk lett, ezért hagytam rájuk a tízparancsolatom. Legyen, ami megálljt ad nekik, különben tényleg mindenki azt csinál, amit csak akar és akkor a Földön eluralkodik a káosz.

Nos, igen, ez volt az a korszakom amikor elkezdtem gondolkodni egy magasabb rendeletetésű körfolyamon, amit tulajdonképpen belőlem és Amarából merítettem, tekintve hogy ekkor már a kapcsolatom vele a nullára redukálódott, ami a hiedelmek ellenére szomorúsággal töltött el, de ugye nekem itt voltak a teremtményeim, akik feledtették velem mindezt. Kitaláltam a Mennyországot és körvonalazódott a Pokol is, és mind a két világot a harmadik köré építettem fel, ez volt a Föld, az emberek világa. Isten hozott a jungelben, barátom!

~o~ 25 évvel ezelőtt ~o~

Hát ha szépen akarom megfogalmazni, akkor kiégtem, hatalmasat csalódtam. Már éonokok óta nem teremtettem semmit, pont ezért! Az emberek elfelejtettek engem, az angyalaim közt egyre növekvő feszültséget éreztem, és egyre inkább elégedetlen voltam mindennel. Nem tették megfelelően a dolgukat, SZERINTEM, Lucifer, a fényhozó se tette már a dolgát, teljesen szabad útra tévedt. Az emberek pedig...pfej! De tényleg, TÉNYLEG én teremtettem ezeket? Ilyenre? Kizárt! Nem ismerem őket, letagadom mindet!
Nos, ilyen és ehhez hasonló gondolataim közepette született meg az az elképzelés, mely szerint boldoguljanak nélkülem. Lássuk mi lesz!

Elfáradtam és egy napon egyszerűen csak fogtam magamat, kitaláltam magamnak egy emberi testet és eltűntem mindenki szeme elől.

Miért?

Igen, pont ezért. Jah hogy ez nem válasz. Szerinted még is MIT KELLETT VOLNA TENNEM?! Nem üvöltök, halkan beszélek.

Miért az emberek?

Úgy gondoltam ha elvegyülök köztük, akkor rájövök majd mit rontottam el, nem csak velük kapcsolatban, hanem az angyalaim és a pokolbéli teremtmények kapcsán is, itt az egész rendszerre rálátást kapok és nem odafentről, hanem testközelből.

Ez egy próba lenne?


Igen. Próbára teszek mindenkit. De ha nagyon elcseszik..akkor én nem is tudom mit fogok csinálni. Nagyon mérges leszek!

~o~ Napjainkban ~o~

Rendes polgári nevem, Tom Weston. Foglalkozásom, testőr. Igen. Nos, a képességeimmel mégsem mehetek el utcaseprőnek, egyszer rínék ki a tömegből és az már feltűnő lenne. Azért választottam ezt a bárgyú képet, mert hát..nézz rá! Gondolnád hogy én vagyok az Úr? Ugye hogy nem!
Van egy főnököm, Mr. Winkley, aki esküszöm a tökéletes hívő a földkerekségen. Persze sokat káromkodik, gyakorlatilag minden második szava valami emberi nyelvezetben kialakult szleng, de emellett sokat imádkozik..főleg amikor lőnek rá. Ekkor jövök én a képbe! Ő tulajdonképpen egy politikus a sok közül és üzletember, de napjainkban ebben a káoszban már naponta az életét kockáztatja azzal, ha kilép az utcára.

Hogy mit csinálok most?

Tömören? Szórakozom. Epekedve követem az eseményeket a világban, helló, én vagyok Isten, látok ám mindent attól függetlenül hogy 50 decibellel üvöltenek a fülembe minden áldott nap! Nem akarok még egyszer csalódni, de tudom, nem avatkozhatok bele a világ dolgaiba, még nem. És ha jól alakul minden, akkor soha többé nem kell...de ez még a jövő zenéje, amely számomra is rejtély!
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3