Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Kocsma Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
718
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:50 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 25, 2017 12:25 am
Következő oldal


A mai estém megint tökéletes semmittevéssel telt ha csak azt nem számolom, hogy megint megrövidítettem pár lecsúszott, csóró alkeszt. Ez akár rossz is lehetne, de egyfelől démon is vagyok, plusz a szerencsejáték a vesztesek sportja, másfelől Isten szerint az ivászat, és a szerencsejáték is bűn...vagyis ez esetben én az Isteni Igazságszolgáltatást képviseltem azzal, hogy tettem róla, hogy ezeknek a rossz útra tért úriembereknek ne legyen több pénzük, amit elverhetnek italozásra, és bűnös élvezetekre, mint amilyen a szerencsejáték, vagy mondjuk a kurvázás. Néha nem is értem, hogy miért is a pokolba születtem? Ilyen jó szívvel, és fedhetetlen szándékokkal valamint megingathatatlan igazságérzettel...azt hiszem jó pár angyalon túlteszek...a Mennyben lenne a helyem.
- Miért is? - vonom fel a szemöldökömet, amint a hang irányába fordultam. Egyből felismerem, hogy egy angyal, de már rég elmúlt az-az idő, hogy gondolkodás nélkül fegyvert rántsak vagy támadjak. Én a mérsékelt módszerek támogatója vagyok, így ha Ő nem fog támadni akkor jómagam sem teszek így. - Ehhh? Minek szórjam a nehezen, kemény munkával megszerzett pénzemet pár kamu jóslatra egy túlfejlett kanáritól? - kérdezem a hölgytől enyhe szarkazmussal a hangomban. - Mondjuk ha Daji rájön, hogy megint emberektől csaltam ki lóvét, hogy elpiázzam...az akkor elég szomorú végkifejlettel járna azt mondanám. - vakarom meg a tarkómat legondolkodva. - Na mindegy legyen. - adom be végül a derekamat. - Kíváncsi vagyok, hogy mivel tudsz előrukkolni.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 24, 2017 3:10 am
Következő oldal


Az éjszaka kellemesen hűvös és tökéletes nyugalomban csordogálnak a percek, amíg egy régi, kiégett buszmegálló viszonylag épen maradt padján üldögélek. Várok valakire. Hogy ki ő, és miért kell találkoznunk, arról fogalmam sincs, de nem sietek kideríteni. Erre fog jönni, én pedig majd eldöntöm, mit teszek, ha felismerem. Nem görcsölök rá különösebben a dologra, de nem is csigáz fel nagyon, hogy hosszú idő után újra látomásom volt ma délután. Egyszerűen csak tudomásul vettem és úgy döntöttem, kiderítem, mit akart mutatni nekem atyám. Kizárólag ezért üldögélek éjnek évadján egy utcai padon, ahelyett, hogy valami hasznos dologra fordítanám végtelennek tetsző energiáimat.
Amikor meghallom a hangját, már tudom is, hogy ő az. - A helyedben ezt nem hangoztatnám errefelé. - szólalok meg én is félhangosan, hiszen tudom, hogy meghallja, ahogy én is őt az előbb. - Viszont a következő jó tanács már fizetős... - úgy mondom ezt, mintha az előzőt kérte volna. Továbbra is nyugodtan üldögélek a padon, mintha nem is egy démonnal próbáltam volna az előbb kedélyes társalgásba bocsátkozni. Bármelyik fivérem vagy nővérem már rég fegyvert rántott volna, azt hiszem, de nekem eszemben sincs. Nem is hoztam magammal, mint az általában lenni szokott. Az emberi álcámhoz sehogy sem passzol az angyalpenge.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 07, 2017 9:26 pm
Következő oldal


- Ohhhh jajj Nekem! - kiáltottam fel elérzékenyülten. - Ez úgy néz ki mintha csak megint én nyertem volna nemde srácok! - jelentem ki szinte már-már csalódott hangon. - Szomorú...azt mondanám szomorú...-csóválom meg elmondóan a fejemet miközben magam felé húzom az asztalon heverő pénzt. Mondjuk a legszomorúbb az egészben nem az, hogy megrövidítettem ezeket az amúgy is szegény - de ettől függetlenül erősen szerencsejáték függő - embereket, hanem, hogy még csak csalnom sem kellett, hogy ezt elérjem. Az emberek érdekesek, de néha fájdalmasan ostobák tudnak lenni...Felhörpintem a maradék italomat, majd ezután érzékeny búcsút veszek az asztalnál ülő még mindig sokkos állapotban lévő úriemberektől, és vidáman fütyörészve kilépek a hűvös esti levegőre...
- Hmmm lehet, hogy vissza kellett volna adnom ezt a pénzt. - vakarom meg tanácstalanul a tarkómat, miközben lassú, de ruganyos léptekkel sétafikálok az utcán. - Végül is Nekem a pokolban nincs rá szükségem. - gondolkodom tovább fél-hangosan, nem zavartatva magamat különösebben. - Viszont itt igen, hisz a piáért fizetnem kell. - és amint eljutok erre a konklúzióra máris felderül az arcom. Hisz azzal, hogy elvettem a pénzt, Nekem van miből piálnom, de a csőalkeszek viszont nem tudják elvenni a piára. - Hiába..Egy igazi pokolbéli Gentleman vagyok, azt mondanám. - állapítom meg lelkesen miközben tovább bandukolok...
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3