Lerombolt lakónegyed

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☾ Anael
☩ Reagok :
78
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 05, 2019 11:05 am
Következő oldal


Lie to me honey
@dai jie && Raiden BEST FRIEND  • Credit:
Mosolyom nem lankad, de kis barátom arca egyre jobban torzul. Nem érti a viccet. Sajnálom szegény párat. Sajnálom, hogy káró van a seggében, ahogyan az emberek mondják.

Szavaimat nem találja szórakoztatónak, pedig valami eszméletlen poénokat sütök el! Sziporgázom, meglepvén magamat is.
Fröccsög a vér, mi arcomra is kerül, ahogyan rá nézek új pajtimra az valami iszonyú arcokat vág.
- most mivan?.-mondanám,hogy nem csak a haja, de ezek szerint a lelke is nőies,de asszem így se kedvel most. Ezért csak vigyorgok, majd letörlöm a vért, ami csodás képére fröccsent.

Na a nevével sem okoztam örömöt neki.
-figyu te is adhatsz becenevet. - trörlöm le pengém a nadrágomba, majd teszem el a helyére.

Majd ekkor! Valami végig fut rajtam. A lelkem megborzong, az agyamban cik adáznak a gondolatok s a tettek. Azurát látom magam előtt, s látom, hogyan meghal s valami távozik vele belőlem is. Mintha áram csapott volna belém támaszkodó az egyik fába, de ekkor ismét egy fertőzött bukkan fel s terít le a földre. Képtelen vagyok mozogni, nem hogy harcolni. Erőt véve rúgom le magamról.
Látom a riadt emberi arcokat, a sok megőlt démon, angyalt ebben az egy évben. Fejemben gyerek sikítás. Tudatosul benne mit tettem. .
comment: bocsáss meg Sad l


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Dai Jie


Lerombolt lakónegyed C335fdbd3c353ccce06d2239c2a94f61
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
őrangyal
☩ Play by :
wang yibo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 24, 2019 5:57 pm
Következő oldalElégedetlenül húzom el a szám, amikor az embereket emlegeti fel; persze, hogy benne van az a kurva fellengzés, ami a fajtánkra volt jellemző, persze, hogy nem érdekli őt a halandók sorsa, hiszen ő is egy volt azok közül talán, akik ártatlanok vérét vették, amikor a világ véget ért. Rengeteg mindent mondhatnék neki erről, ebben a témában, felróva neki az emberek iránt érzett lekezelését, mégsem szólalok meg; arcom is sietősen rendezem vissza egy valamivel közömbösebb kifejezésbe, hiszen nem akarok konfrontálódni, nem itt és nem így, hogy a bokrokban van valami, ami potenciálisan ránk vadászhat, várhat a megfelelő pillanatra, hogy támadhasson. Szavai egyáltalán nem szórakoztatnak; és nem is bírom megállni, hogy meg ne forgassam a szemeimet arra, hogy vajon honnan szedi ezeket az abszurd ötleteket egyáltalán, hogy mégis mi lehetne a bokorban vagy mit csinálhatok a zsebre tett kezemmel. meg hát, talán mindkettőnknek jobb is úgy, ha ebbe nem megyünk bele...
...mondjuk nem is nagyon lenne időm bármit is mondani, hiszen a bokrok közül előbukkan egy rusnya pofa, és hörögve is tántorodik meg, mikor a nyilam átfúródik a torkán; nem, mintha ezzel olyan sokat érnék el, ennek már régóta tudatában voltam, hogy ez a módszer és ez a fegyver hosszú távon semmire sem volt kifejezetten jó - de legalább ő letudja a problémát helyettem, amíg én csak undorodva fintorgok, mikor fröccsen a vér és reccsen a csont, csak megbizonyosodva arról, hogy ezt az új világot elfoglaló lények tényleg gusztustalanok, és igazából szörnyen szerencsétlennek mondhatom magam, hogy egy ilyen világban kell élnem.
Bár lehet, a fintorom nem is nekik szól, sokkal inkább az ő megnyilvánulásának - és a szemöldököm is elégedetlenül vonom a magasba, mikor még csak meg sem próbálja helyesen kimondani a nevem, mert hát... Nem olyan nehéz, tényleg.
- Most csak viccelsz, ugye? - Félig már szinte sziszegem a szavakat, hangot adva az elégedetlenségemnek; és egy hosszabb pillanatra megint elmegy a kedvem attól, hogy a jobbik énem mutassam, talán nem is kéne rendesnek lennem, de akkor meg... emlékeztetnem kell magam, hogy akár a gerincem is kitörhetné, ha akarná. Végül ez tántorít el attól, hogy kötekedni akarjak; így jobb híján csak az íjam piszkálom, lélekben búcsút mondva annak az egy nyílnak, amit már nem láttam a fertőzött nyakában, sem a bokor környékén, sem máshol. Mínusz egy, így már csak hét maradt...○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○pray for my sins, make me stronger where i'm weak
we die, we die together, the prophecy complete

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☾ Anael
☩ Reagok :
78
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 02, 2019 7:08 pm
Következő oldal


Lie to me honey
@dai jie && Raiden BEST FRIEND  • Credit:
Mérgetem tovább az angyal pajtit, aki nem éppen van egy hangulatban velem. Teljesen szép idő van, minden ember szenbed mi kell még ennek? Fel horrkantok. Persze, bár lehet én máshogyan is születhettem, nem emlékszem rá, hogy ne viccelődtem volna. De bevallom a fenti életem már nem rémlik.
- Emberi rossz szokás. - Fintorgok, majd figyelem őt tovább. Már megint a francos bokrok mi van ott? - Csöcsös csajszi van a bokorban? - Kérdezem szemöldök ráncolva a férfit. Sokan nem bírják a stílusom ez tény, de szerintem pedig elragadó a személyiségem. Csak féltékenyek. Anyukám mindig azt mondta az ilyen emberek csak féltékenyek...de várjunk!! NINCS IS ANYUKÁM..... Raiden koncetrál visszaaaa. Mikor válaszra méltat összezárom a kezem, s bologatok mosolyogva. Igen, gondoltam én valami különleges technikával óvja a fürjeit.
- HéhÉhééé, haveeer. Ha mogyizni akarsz inkább itt hagynálak. - Tartom fel kezem, hiszen az övé igen csak zsebre csúszott ennyire nem vagyok szexy naaa.

Idilli pillanat el túnnik, mikor is nyilacska sővít el mellettem, s nem értem mire ez a hajcihő. Ha ember úgy se lehet megölni, ha meg angyal angyal, démon penge kell. Mikor megpillantom miről is van szó.
- Jaj ez most komoly? Éppen barátkozom. - Veszem elő az angyal pengém, s állok készenlétbe.  Elindulok, s ha még mindig szabad az út könynen és hirtelen szakítom le a fejüket egy laza mozdulattal, s úgy megy át pengém a húson, mint a vajon.
Rápillantok, mikor meg mondja a nevét elfintorodom, még gondolatban se tudném úgy kiejteni.
- Ez nem tetszik, legyél... - mondom gondolkodva. - GAZSI! - Kiáltok fel a megoldással.
comment: Gazsikám l s4h4h  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Dai Jie


Lerombolt lakónegyed C335fdbd3c353ccce06d2239c2a94f61
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
őrangyal
☩ Play by :
wang yibo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 23, 2019 3:30 am
Következő oldalNem igazán tudom, hogyan kéne éreznem azzal kapcsolatban, hogy ennyire zavartalanul mosolyog; nekem legfeljebb fintorogni volt kedvem a mindenhol uralkodó világvége-hangulattól, meg az egész környezetünktől úgy nagy általánosságban, az elfajult növényzettől és romos épületektől, amik már semmiben sem emlékeztettek régi fényükre. Kiábrándító látvány; mégis a bokrokat figyelem ahelyett, hogy Őt nézném, szemöldököm óvatosan összevonva fürkészem a növényeket, mintha csak várnék arra, hogy valami előmásszon közülük. Bár ez nem is lenne annyira meglepő ebben a helyzetben, tekintve, hogy már az úton idefelé is találkoztam mindenféle ocsmány kreatúrával...
- Ez mondjuk nem lep meg... Az angyalok nagy részének sose volt humorérzéke. - Nem számít, hogy mindketten angyalok vagyunk, ugyan; minden normális esetben talán legyintenék is ehhez, de épp mindkét kezem foglalt, szóval ezt már nincs hogyan megtennem. Ehelyett inkább felé fordulok egy pillanatra, elszakítva a tekintetem a gyengén mozgó bokroktól, meggyőzve magam arról, hogy ez nem volt más, csupán a szél az ágak között.
Csitítania mondjuk fölösleges; a világvégére jellemző, standard paranoián kívül nem volt bennem semmiféle ártó szándék, és minden istenek mentsenek attól, hogy esetleg az Ő torkának akarjak ugrani, mert azzal minden bizonnyal aláírnám a saját halálos ítéletem. Meg hát nem is volt okom rátámadni; még annak ellenére sem, hogy a közvetlensége miatt kezdtem kellemetlenül érezni magam. "Édes", randi, szívi? Újabb szavak, amik vaskarmokkal marnak a húsomba, arra késztetve, hogy végül elfordítsam a tekintetem megint, vissza a bokrok irányában; nehéz így koncentrálni bármire is, bár nem azért, mert szavai zavarba hoznának, sokkal inkább fájdalmas emlékeket idéznek vissza, amiket egyébként igyekeznék a lehető legmélyebbre elzárni.
- Szüzek vérében... pontosan. - Halkan nevetem el magam, végül a fülem mögé tűrve a tincset, amivel eddig játszottam; felszabadult kezem jobb híján a nadrágom zsebébe csúsztatom, ahogy végül ellököm magam a faltól és teszek egy lépést az irányában. Lehet, egyáltalán nem olyan veszélyes, amilyennek első látásra gondoltam; végül is egész eddig én vagyok az, aki fegyvert tart készenlétben, valószínűleg teljesen indokolatlanul... Vagy legalábbis ebben a hitben élek addig a pillanatig, amíg a korábban zörgő bokrok között fel nem tűnik egy rusnya fej, aztán egy mocskos kéz. Akár megvárhatnám azt is, hogy ezt Ő oldja meg helyettem, definitíven ez lenne a legjobb döntés, mégse teszek így; gyakorlott mozdulattal nyúlok az övemhez rögzített tokban lévő nyilak után, hogy elővegyek egyet és az íj húrjára illesszem azt, megcélozva a susnyásból előbújó, vánszorgó zombit. A jobbik esetben a nyíl Raiden mellett süvít el és a fertőzött nyakába fúródik; ez elég szokott általában lenni ahhoz, hogy lelassítsa őket annyira, hogy még én is képes legyek lefejezni őket, de ezúttal úgy döntök, ezt a nemes feladatot meghagyom inkább neki, ha szeretné. Még csak az kéne, hogy összemocskoljam itt magam...
- Mielőtt elfelejteném... - Tartok egy hosszabb pillanatnyi szünetet, csak hogy biztos legyek abban, hogy a zombi nem fog felkelni a földről a következő tizenhét másodpercben, amíg nem nézek majd oda; elég kínos lenne, ha csak így kiharapna bármelyikünkből is egy darabot, meg egyébként sincs szükségem egy újabb sebhelyre, aminek tartós nyoma maradna. De az a szerencsétlen nem tervez egyelőre felkelni, így végül csak elszakítom tőle a tekintetem, hogy legalább arra az időre megint az angyal felé pillantsak, amíg elárulom neki a nevem. - ...Dai Jie.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○pray for my sins, make me stronger where i'm weak
we die, we die together, the prophecy complete

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☾ Anael
☩ Reagok :
78
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 12:50 pm
Következő oldal


Lie to me honey
@dai jie && Raiden zene  • Credit:
Kérdésem láthatóan kizökkentette abból, hogy meg akarjon "enni". Mosolyom őszinte, ami nem lankad irányában. - Hát most miért? Kedves angyalka vagyok. Rám ragattak az emberi szlengek. - Gesztikulálok kezemmel. - Kérdezhetném hogy ityeg a fityeg is, de ... - Suttogom tovább. - 28 év után is vannak olyan angyalok, akik még nem találták ki mire is van, így lehet a poén se lenne hatásos. Szóval MIZUUUU??? - mosolygok ismét. Remélem tényleg nem hiszi nekem tudna jönni a kis csöpnyi testével, de jöjjön. Csiklandozásnak mindig örülök. Bár Gabriel nem örülne, ha darabokban vinném oda neki a hapsit. Bár lehet csaj? Olyan szép a haja.. nekem is kell olyan. Majd meg is kérdezem mit használ rá. Ahogyan a tincsel játszik konrétan ismét eszembe ötlik a nő hiányom. Vadítóan játszik, csak nehogy megkívánjam itt.

"Attól függ kikérdeni." Hogy oda ne rohanjak, micsoda kemény csávó ez itt mellettem. Nem mutatkozott be, de nem is gond. - Héé..héé. - Csitítom kezeimmel, majd fonom őket össze. És teljes komolysággal kezdek bele.
- Édes előbb ismerjük meg egymást. Nem szeretek sietni egy randin se. KEDVES...???  - Kérdem ismét a nevét. - Nyugi szívi csak Raiden papa van itt. Én és te a csodás séróddal. TE  áruld már el mitől ilyen fényes? Van valami balzsam, vagy szüzek vérében fürdesz... - Vonom fel a szemöldököm. - Nyugi én nem ítéllek el, csak furcsa lenne, de az enyém sose ilyen fényes. - Fogok meg egy tincset és nézem meg alaposabban.  comment: Gazsikám l s4h4h  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Dai Jie


Lerombolt lakónegyed C335fdbd3c353ccce06d2239c2a94f61
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
őrangyal
☩ Play by :
wang yibo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 16, 2019 5:04 am
Következő oldalTalán ha nem önmagam lennék, hanem egy másik, valamivel tisztelettudóbb angyal, még csodálnám is a delikvenst, aki ilyen bátran kiabál egy efféle környéken. Nekem eszem ágában sem lett volna így üvölteni, már csak azért sem, mert ki tudja, miféle pokolfajzatok mászkálhattak a környéken - mint például az a szerencsétlen holdkóros halandó, aki, hát, nevéhez hűen halott volt, mert irgalmas szamaritánus módjára enyhítettem a szenvedésén. Bár így, jobban belegondolva, magam sem tudom, volt-e még benne egyáltalán bármi emberi, hiszen sokkal inkább emlékeztetett a hatvanas-hetvenes évek zombis filmjeinek kreatúráira, mint életképes emberekre; és talán pont arra készülve, hogy még feltűnhet belőlük néhány, teszem készenlétbe az íjam, mert hát több eszem van annál, mint hogy olyan angyalra akarjak támadni, aki nagyjából két mozdulattal ki tudna ütni. Ha lett is volna bennem bármiféle támadó szándék, abban a pillanatban vesztettem volna azt el, amikor csak így ideveti, hogy "mizu", mintha csak egy teadélutánon lennénk, nem az istenverte apokalipszis kellős közepén.
- Nem hiszem el, hogy ezt tényleg megkérdezted. - Hitetlenkedve rázom meg a fejem; de a jókedvem csak a következő kérdéséig tart, amikor viszont már elégedetlenül vonom össze a szemöldököm, mert hát legyünk őszinték, ez a kérdés semmi jót nem szuggerál.
- Az attól függ, ki kérdezi... - A fülem mögé simítom a hajtincset, amivel eddig játszottam; bármennyire is igyekszem, nem tudom felidézni magamban, hallottam-e már valahol korábban a nevét, de mentségemre szóljon, hogy talán már az összes arkangyalt se tudnám megnevezni, olyan régóta nem jártam a közelükben. A józan eszem azt súgja, hogy valamelyiküknek talán ehhez is köze volt, mármint ahhoz, hogy pont a semmi kellős közepén botlok bele egy fajtársamba, aki egyáltalán nem néz ki úgy, mintha eltévedt volna - és mivel nem hittem a véletlen találkozásokban sem, kizárásos alapon jutok arra a következtetésre, hogy valamit (vagy valakit) biztosan keres itt, és az a valaki valószínűleg én vagyok, máskülönben miért kérdezné, ki vagyok? Hacsak ez nem valami territoriális viselkedés, mert teljesen véletlenül besétáltam a területre, amit korábban körbepisilt, hogy a sajátjának jelölje...
- Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül vagy itt. - Óvatosan billentem félre a fejem, szinte már kérdőn; mondjuk reménykedem abban, hogy nem fogja az elővigyázatosságom provokációnak felfogni, mint már olyan sokan előtte, és nem fogom egy fára felkoncolva végezni - egyébként is, ha az éjszaka itt érne minket, több esélyünk lesz a mindenféle pokolfajzatok ellen kettesben, mint ha engem egy fára aggatna (azt hiszem, érdemes lenne azon is elgondolkodnom, honnan jött ez a fára aggatási mániám, bár ezt nem feltétlenül most kéne megtennem). Egyből körül is nézek, nem rejtőzik-e valamiféle valamelyik bokorban vagy épület mögött; korábban már volt az a kétségbe vonható szerencsém, hogy találkoztam velük, és nem hiszem, hogy akartam volna ebből egy ismétlést, még társaságban sem.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○pray for my sins, make me stronger where i'm weak
we die, we die together, the prophecy complete

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☾ Anael
☩ Reagok :
78
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 15, 2019 6:52 pm
Következő oldal


Lie to me honey
@dai jie && Raiden zene  • Credit:
A fák susognak, s a hűvös szél bele mar a bőrömbe. Érezni, hogy a sötétség eljött hozzánk, és itt tanyázik egy ideje. Az emberek zombiként mászkálnak, ami kurva ijesztő, még nekem is.  Pillantok jobbra balra, várom kiáltásom eredményét, de semmi. Majd hirtelen hallom a szemtelen hangot, mire kapom oda a fejem. Mosolyt engedek, s nézek rá a férfira.
- Na mizuuu? - Vonom fel szemöldököm. Ő az kit kerestem.
- Ki vagy te? - Teszem fel a kérdést, hiába a leírás és az utasítás megerősítés sose árt, főleg olyannak, akinek a memóriája olyan, mint egy aranyhalnak. Íját látván ismét mosoly húzódik a szám sarkára. Hmm, csinos kis piszka vas az. Nem hinném, hogy egy arkangyalnak teremtett harcos angyalt majd pont ezzel tudna elnáspángolni, de meglehet próbálni. Várom mit reagál, idő közben kezd esteledni, s a nap igyekszik messze kerülni. Vajon mi mehet át a fejében a férfinak? Vajon mire gondol, amikor engem lát, azon kívül, hogy micsoda jóképű ficsúr is vagyok.
- Raiden. - Kezdem én, hátha elhiszi, hogy nem akarom megenni, vagy hasonlók. Gabriel feladatát el kell végeznem, vagy jó ideges lesz. Azurát jó rég láttam, vajon él e még, rég nem volt már a fejemben, hiányzik a simizése az agyamnak. Vajon meg tudnám őt is húzni? Vagy teljesen maga köré csavarta az a csávó? Hmm, Raiden rég nem volt már valaki akivel elszórakoztál. Kéne egy kis móka is. Démonok olyan, pfff... nem tudom nekem rágósak, Friss pipi húsi kellene.comment: Gazsikám l s4h4h  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Dai Jie


Lerombolt lakónegyed C335fdbd3c353ccce06d2239c2a94f61
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
őrangyal
☩ Play by :
wang yibo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 07, 2019 6:23 pm
Következő oldalMinél messzebb kerültem az improvizált táboromtól, annál biztosabb voltam abban, hogy hiba volt azt egyáltalán elhagyni. Volt valami a levegőben, ami nem tetszett, a csend túlságosan természetellenes és fenyegető volt, másabb, mint ott, a semmi közepén, ahol a mindennapokat töltöttem. Kezdtem megbánni, hogy egyáltalán ennyire közel merészkedtem Vegashoz; hiszen nem volt itt semmi keresnivalóm, ezen a lerombolt, elhagyatott részén már hullát sem igazán találhattam (nem, mintha kerestem volna), nem hogy bármiféle hasznos dolgot, ráadásul bármennyire is igyekeztem, a hajam is mindig beleakadt azokba a kurva növényekbe, amik körülvettek.
Egy pillanatig bevillan a gondolat, hogy ha az Isten most hallana, valószínűleg levágna nekem egy akkora fülest, hogy csak úgy nyekkennék; mert hát nem volt angyalhoz illő viselkedés, hogy csak úgy káromkodjak minden elehetséges alkalommal, de mentségemre szóljon, hogy tényleg elegem volt már a növényzetből, és igazából visszavágytam már a sivatagba, a semmi közepére, ahol halálosan unatkoztam, de legalább nyugtom volt mindenféle hülyeségtől, ami itt várhatott. Még az a kevés információm is, ami volt a jelenlegi szituációról, elég volt ahhoz, hogy tudjam, kísértettem a sorsot az ittlétemmel, hiszen ha én tudtam az itt tartózkodókról, akkor ők is biztosan tudtak rólam, nem igaz?
Rezignáltan sóhajtok; minél tovább kószálok erre, annál biztosabb vagyok abban, hogy teljesen fölöslegesen tettem meg ezt az egész istenverte utat a táboromtól idáig, hiszen még egy elfelejtett vadászkést sem sikerült találnom, nem hogy bármi hasznosat, és a józan eszem azt is súgta, ideje lenne elindulni visszafelé és felhagyni ezzel az egész felfedezősdivel... Aztán a természetellenes csendet megtöri valaki hangja, és hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy az első reakcióm nem az volt, hogy azt morogjam az orrom alatt, hogy "a kurva élet".
Minden normális angyal, ha a helyemben lenne, most valószínűleg elkezdene menekülni; mondjuk egy ilyen lehetőség is megfordul a fejemben, de végül csak odáig jutok, hogy az íjam készenlétbe helyezzem, ahogy a hang irányába indulok, reménykedve, hogy akárki is legyen az, nem azért jött, hogy meggyilkoljon, aztán megerőszakolja a hullám, vagy valami hasonló aberrált dolgot tegyen szerencsétlen testemmel. Elég volt, hogy egész életemben legalább tizenhét alkalommal meg kellett már halnom...
- Shhh, a holtakat is fel fogod ébreszteni, ha továbbra is így kiabálsz. - Mikor végre rátalálok az illetőre, aki ilyen bátran kieresztette csodás hangját, rájövök, hogy talán hibát követtem el; de most már szörnyen gáz lenne visszafordulni, szóval jobb híján az egyik, viszonylag egészben maradt falnak támaszkodok és afféle pótcselekvésként az egyik szabadon maradt hajtincsem kezdem el piszkálni, mert hát miért ne? Valamit csinálnom kell, amíg eldönti, hogy felköt-e az egyik fára a közelben vagy sem.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Lerombolt lakónegyed Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☾ Anael
☩ Reagok :
78
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 01, 2019 6:27 pm
Következő oldal


Lie to me honey
@dai jie && Raiden zene  • Credit:
Tökéletesen tudom, hogy mit vagy inkább kit keresek. Ugyan pontos leírást nem kaptam, de parancsot annál inkább. Egy úrangyalt kell megszereznem, ki a múltra nagy hatást gyakorolt. Nem tudom miért kell Gabrielnek egy ilyen angyal, de megteszem amit kér.

Mióta elhagytam Michaelt, s csatlakozztam az igazsághoz, már ideit sem tudom mikor volt, hogy egy jót pihentem. Angyalként nem fáradok el testileg, de érzem valami néha mintha nem lenne a helyén. Gyötrodom, s talán egy jó kis harc majd felrázz, de nem tudom. Kéne szereznem egy szép csini csajt magamnak pár estére. Picsipacsizni.

Haladok tovább, s van ahogyan még oszladozó kövek hangját hallani. Ennyi év után is a természet utat tőr magának. Minden csendes, minden hol csak a megfáradt épületek vannak. Sehol egy ember, sem más lény. A világ darabjaira hulott, s én ezt élvezem. Eddig nem tehettem, hiszen hazugságban éltem, s Michael árnyékában rejtőztem.
Tökéletesen tudom, hogy mit vagy inkább kit keresek. Ugyan pontos leírást nem kaptam, de parancsot annál inkább. Egy úrangyalt kell megszereznem, ki a múltra nagy hatást gyakorolt. Nem tudom miért kell Gabrielnek egy ilyen angyal, de megteszem amit kér.

Mióta elhagytam Michaelt, s csatlakozztam az igazsághoz, már ideit sem tudom mikor volt, hogy egy jót pihentem. Angyalként nem fáradok el testileg, de érzem valami néha mintha nem lenne a helyén. Gyötrodom, s talán egy jó kis harc majd felrázz, de nem tudom. Kéne szereznem egy szép csini csajt magamnak pár estére. Picsipacsizni.

Haladok tovább, s van ahogyan még oszladozó kövek hangját hallani. Ennyi év után is a természet utat tőr magának.
- Halihóóóóó!? - Engedem ki csodás hangom. Engedem ki csodás hangom.comment: Gazsikám lesz ennél több is Razz

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Lerombolt lakónegyed Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
776
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:59 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 24, 2017 11:58 pm
Következő oldalblythe & gabriel
the world is on fire

Az elmúlt időszakban történt pusztítások olyan állapotba taszítottak, amit el sem tudtam igazán képzelni. Mondhatni már betegesen féltettem a gyermekeim életét és habár az eredeti feladatom az lett volna, hogy felmérjem a pusztítás okozta károkat a szívem csak egyetlen dolgot követett igazán. Hogy ők még életben vannak-e. Megkönnyebbülés volt a számomra azt tapasztalni, hogyha még nem is olyan egyszerű minden, mint mondhatni eddig volt.. Még mindig életben vannak. Ez pedig az egyetlen dolog, ami számít. Az emberek számára ez egy újabb hatalmas lökés volt a kipusztulás felé és még talán koránt sem ért véget. Hiszen hallottam egy-két szóbeszédet, de ezekre nem igazán szeretnék alapozni, amikor Gabriel-hez fordulok. Úgy gondolom, hogy számára is igazán csak a színtiszta tények azok, amik létfontosságúak lehetnek.
Miután meggyőződtem arról, hogy a gyermekeim rendben vannak békésen visszatudtam térni a feladatomhoz és azt a lehető legjobban elvégezni. A világ szinte újra a feje tetejére állt csak úgy, mint annyi évvel ezelőtt, de most van egy rossz érzésem is, ami valahogy nem hagy nyugodni. Mintha valami készülődne a világban. Csak rá kell jönnöm, hogy mi az. Mert egy puszta rossz érzésre még semmit nem lehet építeni.
Tudtam, hogy már várni fog rám ezért könnyedén szálltam le pár lépésnyire tőle majd már a lábaimon tettem meg a maradék távolságot.
- Az emberiség most talán az egyik leggyengébb pillanatait éli meg. Minden, amit eddig felépítettek szinte elpusztult. A kár hatalmas. Sok a sérült, de vannak halottak is. A védelmük megdőlt, hiszen jelen pillanatban azt sem tudják, hogyan kellene talpra állniuk. - Lehet, hogy 26 évvel ezelőtt egy teljesen új életbe taszították őket és ugyanúgy fel kellett készülniük a legrosszabbra. Egy teljesen más életmódra, amihez csak azok szokhattak igazán hozzá, akik már ebbe születtek bele. Akik látták a világot a régi pompájában kétlem, hogy ne vágynának vissza. - Ha esetleg csapást kívánsz mérni egy városra, akkor talán keresve sem találhatnál jobb időzítést. - Könnyedén a kezébe vehetné a hatalmat egy-egy város felett. Csak reménykedni merek abban, hogy New York meghódítása még a közeli jövőben sem áll a tervei között.
♥️
bénácska, bocsi fgbhjfk
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 07, 2017 12:12 am
Következő oldal


we're gonna build a new world
Blythe && Gabriel
make it rain • • credit:

Ami az utóbbi napokban, hetekben történt a világban, az nem csak döbbenetes, váratlan, de elfogadhatatlan is. Atyánk és az ő testvére, hatalmukat tekintve, talán jóval felettünk állnak, de egyszer már sikerült legyőznünk a Sötétséget, összefogva, egyesítve az erőinket. Hinnünk kell abban, hogy minden széthúzás és bonyodalom, az egyet nem értésünk ellenére, és a teremtőnk támogatása nélkül is ismét képesek lehetünk még egyszer megtenni ugyanezt. Attól tartok, nem lesz más megoldás, mint félre tenni a harcokat, ha átmenetileg is, de békét kötni Mihállyal, és együttesen szembeszállni a nagynénénkkel. Annyi biztos, hogy ezek a csapások most senkinek nem jöttek jól. Sem az angyaloknak, sem a démonoknak, a fivérem imádott halandóinak, akiket újabb és újabb katasztrófa sújtott, és a tovább tizedelte a népességet – de mi tagadás, ez a részlet nem igazán tudott megérinteni már. Az azonban sajnálatos, hogy Lucifer korcsai ahelyett, hogy örök időkre rájuk zárult volna a Pokol kapuja, ugyanúgy idefent rekedtek a földön, ahogy a mi feljutásunk is lehetetlenné vált. Azzal, hogy nem tudunk visszajutni a Mennybe, nem csak elestünk egy helyzeti előnytől, nem csupán a fegyvereink egy részétől fosztott meg bennünket Amara, hanem attól a terebélyes tudástártól is, amit a mennyei könyvtárak jelentettek, és így sajnos többé már a feljutott lelkekről sincs tudomásunk. Mindemellett pedig elveszítettük az otthonunkat, az egyetlen helyet, ahol még néha érezhető volt atyánk jelenléte, ahová a társaim menekülhettek, ha túl sok volt nekik a földi életmódból, a háborúkból, a démonokból és a bűnből. A Mennyei Birodalom inspiráció is volt a számunkra, egy biztos pont, és mindez most elveszett. Akaratlanul is eltűnődtem, mi lesz, ha a terveim megvalósításának a végére érek, és a feljutás továbbra is képtelenség marad, és rájöttem, hogy nem elég csupán az emberiség elpusztítását kitűznöm célomul. Ám mielőtt konkrétabb ötleteket gyártanék, szeretném megvitatni a témát a bizalmasommal is, tudni akarom, mi a véleménye erről, és mit gondol a kivitelezés lehetségességéről.
De nem csak erről kell beszélnünk Blythe-tal. Elküldtem őt, hogy nézzen szét a világban, és mérje fel a helyzetet, hogy mekkora a kár, mekkora a Sötétség ereje, és mi mindent művelt még, amiről esetleg egyelőre még nem tudhatok. Hiszen itt már nem csak az égi otthonunk, vagy a testvéreim jövője a tét, hanem mindaz, amit Atyánk létrehozott. Félő, hogy az egész univerzumot megronthatja, elpusztíthatja, ha nem lépünk közbe időben, kezdve a Földdel, minden állatával és növényével, melyek mindig oly kedvesek voltak Atyánk szemében.
Amikor angyalaim között meghallom a hírt, hogy az iphraem-mem már visszafelé tart, félrevonulok a többiektől, hogy nyugodtan tudjuk majd megvitatni a témát, hisz ez egyelőre nem tartozik másra. A lerombolt lakónegyed egy még egységes, magasabb épületének tetején állapodok meg, ahonnan tökéletesen belátható a terület, mindaz a pusztítás, amit itt véghez vittünk. Elismerem, kissé talán szomorú látvány, de ma én már csak a jövőt látom ebben, mindazt, amivé válhat majd hamarosan. Közben kiterjesztem a gondolataimat, hogy telepátia útján üzenjem meg a bizalmasomnak, pontosan hol is várok rá. Csak akkor szakítom el pillantásomat az üresen tátongó romok felől, és fordulok felé, amikor már hallom, ahogy leszállt mögöttem.
- Nos? Mit láttál? - szegezem neki a kérdést, és karjaimat összekulcsolom a hátam mögött, ahogy teszek felé egy lépést.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 05, 2017 9:29 pm
Következő oldal


To: Gabriel
Easy To Start, Difficult To End and Impossible to forget..Minden tökéletesen készen áll, a tervet ezerszer is átvettem, s egyetlen lépést sem ronthatok el. Észrevétlenül besurranok San Francisco-ba, majd utam közben beszélgettek néhány egykori harcostársammal, hiszen fedetlenül nem vonulhatok végig az utcákon, ám, legutoljára meglátogatom a jó öreg Michael-t. Egy bájos kis teadélutánt tartunk közösen, visszaemlékezünk a régi szép időkre, és természetesen együtt kémleljük az eget. Hogyne már! Előbb ásnám el magamat, mintsem egy asztalhoz üljek le vele, azok után, hogy nélkülözött, nos... nem éppen a kedvencem. Maradjunk annyiban, hogy beszélnem kell vele, de nem azért, mert annyira imádom. Persze, erről a velem szemben álló Gabriel mit sem tud. Sőt mondhatni sok mindennel le van maradva, ami velem kapcsolatos. Nem, nem azért, mert a háta mögött szervezkednék, ugyan erről szó sincs, sőt a javát akarom. Azt, hogy nyerjen, és célt érjen, mert ő még remél... hisz vakul Istenben. Velem teljesen ellentétesen, ugyanis én ki nem állhatom -, gyűlölöm, amiért magamra hagyott. Két évnyi kín, szenvedés, és megtörés... Két év imádkozás, amelyek süket fülekre találtak. Két év, mely megtört, és darabokra szedett. Két év, amelyről egyetlen szót sem meséltem még a főnökömnek sem. Bár észrevehette, hogy nem ugyanaz vagyok, aki. Mégis... mégis nem akartam sajnáltatni önmagam. Így nem mondtam el a számára, miszerint mi volt, nem meséltem arról sem, hogy Asmot egyrészt bosszúból fogattam el, ahogy erről a mostani kis kiruccanásomról sem beszélek. Nekem nem kell védőőrizet, nem kell sajnálat, nem kell semmi... Nekem az kell, hogy a terv sikeres legyen, hogy a célunk előrébb lépjen, s amikor visszatér az Úr, nos újra rend legyen. Michael és Gabriel kibékülhetnek, én meg... megbukhatok. Hisz' sosem fogom már az Isten akaratát szolgálni, túlságosan is tönkretett... Ashtaroth egy örök pecsétet hagyott rajtam. A sebek, a hegek, a történtek.. Nem hiába hordok folyton vászonkabátot, bőrdzsekit, avagy éppen hosszú ujjút.
Erősen megrázom a fejemet, és kiürítem az elmémet is, miközben Gabrielt figyelem. Végül megindul, viszont a tette kapcsán hátrébb lépek. Kényelmetlenül érint, ha hozzám érnek, s bár illetlenség volt a részemről, de képtelen voltam tűrni.
- Sajnálom, én... - Elfordítom a fejemet, és csak azután indulok meg, amikor már legalább három lépésnyi távolság van kettőnk között. Mindig is kimért voltam vele szemben, megfontolt, és túlságosan is tartózkodó. Három lépésnél közelebb sosem kerültem hozzá. Úgy viselkedtem, mint, ahogy egy rendes katonától várható lett volna. Tisztelet, parancs, hűség, szabály, becsület, törvény..
- Uram, nem igazán jártam ennek utána. - Maradok tárgyias, és közvetlen, miközben jóval utána lépkedek. - Bár... csak nem a futás? - Kérdezem meg egy szelíd mosollyal, ahogy az égre pillantok. Annyival egyszerűbb lenne minden, ha sosem emelkedne fel a Nap a horizontra, de egyszer úgy is fel fog... S akkor eljön az idő.. az idő a távozásra. De még addig is.. túl hosszú ez az éjszaka!

▲ music: ❝ champion sound ❞▲ ▲Words: 449▲ ▲Note: -
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 04, 2017 1:26 pm
Következő oldalMagasra szegett állal figyelem az elém térdelő férfit. Stamiel jelenléte mindig kellemes érzéssel tölt el. Csodálatos angyal. Bár minden katonám ilyen elvakult és hű lenne, mint ő. Ő tudja, hol a helye. A párosunk tökéletesen egészíti ki egymást, az iphraemem nélkülözhetetlen számomra. Ha kezd elszaladni velem a ló, ő akkor mellém áll és tisztelettel, de visszatart. Felmutatja a piros lámpát, ha kell. Az egyetlen, akinek a szavát meghallgatom. Kivételezett. Az angyalaimtól pedig épp olyan tiszteletet várok el iránta, mint amivel irántam is fordulniuk kell. Nem mintha nem tudnám én magam is, hogy megköveteli ő magának, amiről úgy gondolja, hogy jár neki. Nem kell oda az én szavam. Mindig megmosolygom a tüzességét. És épp ezért, olykor  feszélyez az irántam tanusított kimértsége. Nem lehetne laza? Mélyet szusszanok hát az orrom alatt, ahogy intésére elsétálok előtte, s barátian megveregetem a vállát. Tisztel, de vajon imád is, ahogy én az Atyát?
- Azért ennyire ne örülj. - Mondom némi daccal, ahogy kimérten, angyali dicsőséggel előre sétálok. A hangom egészen szórakozott. Megszokhatta már a megjegyzéseimet, ahogy azt is, hogy közeli barátként tekintek rá. És úgy is kezelem, amíg megkapom a szükséges tiszteletet. Szeretném, ha ő is a barátomként viselkedne. Találja hát meg az aranyközéputat.
- Mondd, testvérem. Tisztában vagy a nephilim képességével? - Őszintén érdekel a válasza, de mintha némi gúny is meghúzódna a szavaim alatt. Szinte érezheti a kikívánkozó mosolyt. - Egy óra előnyt kapott tőlem.
Szeretnék kedveskedni neki a szolgálataiért, ez egyértelmű a tónusomból. De nem beszélek nyíltan, így nem is sejtheti, hogy micsoda megtiszteltetés éri. Együtt vadászunk, jól szórakozunk, de a nephilim élete csak az övé. Övé az élvezet, hogy amikor végre a kezeink között lesz, mélyen a húsába döfhesse a pengét. Vagy... lényegében tegyen vele amit csak akar. Ey biztos, én élvezettel fogom végig nézni.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 02, 2017 11:11 pm
Következő oldal


To: Gabriel
Easy To Start, Difficult To End and Impossible to forget..Démonok fogtak közre minket, s bár lehetetlennek tűnt a kijutás esélyének apró kis reménye is, de én mégis igyekeztem a társam számára a lehető legkedvezőbbé tenni. A mozdulatom egyszerre volt megfontolt, és szimplán jelentős mértékű, ahogy a szavak elhagyták az ajkaimat. Kértem, hogy tűnjön el, sőt neki adtam az angyalpengét, de mégsem... mégsem jutott ki. Azok a mocskok elzárták előle az utat.. s bár két oldalról elkezdtünk harcolni, de az erőfölény sokat sejtetővé vált.

Miután megkaptam a követtől a hírt, nos azon nyomban futásnak eredtem az adott helyszín felé. Meg kell hagyni persze, hogy nem igazán sürgette magát az érkezett angyalka, s a szavakat is félmondatokból rakta ki, mintha csak azt várta volna el, hogy harapófogóval húzzam ki belőle. Bár... bár legközelebb megteszem, ha több időm lesz rá, s nem sürget így az óra kattogása. Sőt fogadom, ígérem, esküszöm, miszerint visszatérve számolni fogok vele.. vagy lehet mégsem, mert ezt az akciót követően már indulok is az utamra. Cél irányba véve San Franciscot, és annak a teljes angyali állományát.

A partneremet megbénították, térdre rántották, és kitépték az ujjai közül a pengét. Volt egy pillanat, amikor megállt az idő, amikor nem ütött újabbat a mutató, hanem csak mi voltunk -, egymagunk.

Épületről épületre szökkenek, és egymást követően hagyom el a romosabbnál is romosabb helyszíneket, míg végül a távolból kirajzolódik Gabriel ékes alakja.

Ahogy a penge átfúrta a bőrét, s a húsába vájt, ahogy megszűnt létezni... én is vele haltam. A perc megfagyasztotta az ereimben a vért, szinte mozdulni sem tudtam, és azon nyomban kizökkentem a harcból. A fegyverem a porba hullt, és a démonok engem is odanyomtak. Elfogtak, megkínoztak, majd másnap elé állhattam. Két év fogsággal nézve szembe, és ekkor még semmit sem sejtettem.

Néhány mozdulatot követően leugrottam az épület tetejéről, és kiengedve szárnyaimat, nos végül térdre érkeztem előtte. Fejemet mélyen leszegve tartottam, míg eltüntettem angyali mi voltom kis jelzését. Nem álltam fel, meg sem mozdultam, csak egy helyben maradtam. Minden tiszteletem az övé volt, és ezt akárhányszor is találkoztunk, nos teljes mértékig a kifejezésére juttattam.
- Elnézését kérem.. - Hangom halk volt, mégis sokatmondó. Tekintettem továbbra is a földet pásztázta, szándékomban sem állt másként tenni. Tisztelet, becsület, hűség.. - Ahogy óhajtja. - Csak ekkor voltam képes megemelni a fejemet, és felnézni rá. - Öné az elsőbbség. - Emelkedem meg, ahogy jobb kezemmel elmutatok egy adott irányba. S miután megindult az arkangyal, csak azután szegődöm a nyomába.

▲ music: Don't test me▲ ▲Words: 389▲ ▲Note: -
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 01, 2017 7:35 pm
Következő oldalStamiel && Gabriel
Három nap és három éjjelen át imádkoztam töretlenül. Ahogy oly sokszor, ez alkalommal is süket fülekre találva. A testvéreimhez sosem szólok, de ha az Úr a türelmem és iránta érzett kiapadhatatlan szeretetem teszi próbára, hát ne higgye, hogy meg fogok törni. Imáim közben természetesen senki nem zavarhat meg. Külön protokoll szól az ilyen esetekre. Rend a lelke mindennek. Nem szeretem a kilengéseket. Így a fontosabb hírek is az iphraememhez érkeztek be, akinek döntésjoga van.
Az Atyámmal való egyoldalú beszélgetés befejeztével a jobb karom nekem is átadta a híreket. Nephilimet találtak és Las Vegasba hozták a förtelmet. Stamiel jól ismer. Tudta, hogy mi lett volna a következő parancsom, így a dolgok elébe menve a nephilimet világra hozó angyalt is felkutatta és a lábaim elé vetette. Nem ő az első kistestvérem, aki bűnbe esett és az emberi mocsokhoz ért. Beleuntam már a szentbeszédbe, így minden vallatást mellőzve kivégeztettem.
A torzszülöttet szabadon engedtem a külvárosban, ahol jelenleg én is tartózkodom. Pontosan ötvennégy perccel ezelőtt. A hely huszonöt évvel ezelőtt békés kertváros volt, a néhai családiházak maradványai ma is erről árulkodnak. Egy ilyen maradványon lépkedek el-vissza sétálva, mintha a világ minden ideje az enyém lenne. Egy összezútott otthon megmaradt külső falán. Még van hat perccem. Ahogy Stamielnek is, hogy ideérjen, mert érte küldettem.
- Áh. Épp időben. – Rajzolódik ki arcomra egy vészjósló mosoly abból a fajtából, amikor szórakozott vagyok. Az alattam tornyosuló téglákról egy könnyed mozdulattal ugrok le, hogy egy szintbe kerüljek az iphraememmel. – Vadászni megyünk. Mit szólsz? – Nem mintha szólnia kellene hozzá bármit. Megyünk és kész. A nephilim egy óra bőkezű előnyt kapott tőlem. Tik-tak.// hihetetlen, hogy tényleg sikerült rövidre fognom yess //
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 01, 2017 7:04 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Milyen jövő vár az emberiségre, a földi ökoszisztémára, az életre?

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5