• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Gabriel Arkangyal
SzerzőÜzenet

Cassael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Posztok :
206
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Máj. 01, 2017 1:42 pm írtam neked utoljára
Online

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Gabe! Smile

Nem kínozlak hosszú elfogadóval, ezt előre megígérem xD

Szóval nagyon örülünk, hogy te hoztad az oldalunk fő-főgonoszát!  OMG  Bár mint már írtam, szerintem kezdhet mindenki aggódni, mert ha rajtad múlik, tényleg vége lesz a világnak Very Happy A lapodat olvasva ebben egyre biztosabb vagyok xD

Amúgy, ha azóta nem írtál újat, és erre az előtörténetre értetted, hogy ratyi lett, akkor nem is értem, milyen bolygón élsz Very Happy Olyan szépen fogalmazol, öröm olvasni *-* nagyon tetszettek a hasonlatok, és a kis részlet is, amit kiragadtál. Kegyetlen ez a Gabi, de mi így szeretjük Very Happy

Mindannyian várjuk, hogy felforgasd a jelenlegi békét, tehát utadra bocsájtalak Wink A Pb foglalóba ne felejts el írni, az angyali összesített listát meg intézem Smile

Jó szórakozást ezzel a kariddal is! Smile

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Grace only exists to be fallen from

Gabriel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
arkangyal
☩ Posztok :
31
☩ Rólam :
☩ Pokol vagy menny? :
menny


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Vas. Ápr. 30, 2017 10:12 pm írtam neked utoljára


Gabriel
God is my strength
stephen amell
arkangyal
kanon
hadvezér

Személyes adatok

Véleményem az emberekről: A tetteim eleget szólnak. Megvetem őket, amiért nem szeretik és tisztelik eléggé Atyánkat. Hány esélyt kellene még kapniuk? Mennyi büntetést, hogy feleszméljenek? Eleget kaptak, itt a vége.

Mióta élsz?: Az elsők közt teremtettek

Gabriel vagy mihály?: Melyik irányba kezdjem el forgatni a szemeimet?

Vélemény a természetfelettiről? : Miután megtisztítottuk a Földet az emberi fertőtől és a testvéreim rájönnek, hogy végig nekem volt igazam, a démonok következnek. Együttes erővel törlünk majd el mindent, ami nem tartozhat Isten országához.

Város: Las Vegas

Család: Szeretem őket, de aki nem velem van, az ellenem és pusztulni fog.

Beosztásod: Boss

Szakadár infó: -

user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Arkangyal vagyok, az elsőszülöttek egyik legerősebbike.
.
Ezt a történetet vérrel írják
Ma is elevenen ég bennem az a nap, a testvéreimmel szemben állva. Hogyne lángolna. Hisz egy angyal az örökkévalóság egyetlen másodpercét sem felejti el. Aznap az idő lelassult, a világ mégis forgott körülöttünk, ahogy a bátyám szemeibe nézve éreztem őt kicsúszni a teremtés óta létező ölelésemből. A Mennyekben Mihály és én úgy mozogtunk együtt, mint a folyó áramlása a mederben. Egy céllal és eszmével. De ekkorra azt hiszem, ő már érezte, hogy megváltoztam. Érezte, hogy Atyánk hiánya megtébolyított. Érezte az oly hosszú ideje épülő keserű haragomat. Egy olyan haragot, amiben teremtésünk óta először, nem osztoztunk.
De ne hidd, hogy ezt az indulatot meggondolatlanul szabadítottam rá a Földre. A Végítélet nulladik napján pontosan annak a felhőkarcolónak a tetejéről szemléltem a mára már meggyötört várost, ahova sokszor ma is fellátogatok. Ahol közel érzem magamhoz Atyánkat, ahol emlékszem rá, miért kezdtem el. Las Vegas magától értetődő választás volt. Szodoma és Gomora megtestesítője számomra. Mintha az emberek sosem tanulnának. De sem Mihály, sem a többi fivérem és nővérem nem állt a jobbomon aznap, hogy segítse a döntésem. Nekem pedig szükségem volt valakire. Valakinek tudnia, értenie kellett. Éreznie a terhet a vállaimon. Ki lett volna erre megfelelőbb alany, mint az a halandó, kinek évtizedekig segítettem útját? Aki egykor a barátom volt.
Némán álltunk a tetőn, én kifejezetten a szélén, szinte már csak a sarkam érte a talajt, a férfi méterekkel mögöttem. Én a lent nyüzsgő életet figyeltem, ő az égen gomolygó felhőket. A Vatikán szívéből hoztam őt ide aznap. És tisztán éreztem az aggályait. A komor, fortyogó hangulatom ellenére is szórakozottan számoltam vissza magamban, az első kérdésére várva.
- Miért hoztál ma ide, Gabriel? – Bergoglio hangja jóval öregebben szólt, mint mikor utoljára hallottam. A kérdésére nem feleltem, hátra sem pillantottam, de éreztem az arcán ráncolódó keserédes mosolyt. – Én nem ítélkezhetem feletted. Hogy tehetn-?
- Azért hoztalak ide, hogy megbocsáss. – Léptem vissza az épület széléről, hogy közelebb sétáljak a paphoz. Az arcára döbbenet ült ki, pedig ha csak fele annyira érezte volna maga körül az Atya jelenlétét, mint én...! Noha tudtam, hogy a haragom tisztátlan, élve meg tudtam volna nyúzni Bergogliot, majd levetni az épület tetejéről, ami maradt az elmúló testéből.
- Te nem vagy a Megváltó, Gabriel. Ézsaiás könyve...
- Jól ismerem Ézsaiás könyvét. – A megszólalásomba az ég is belerengett, mély mennydörgés futott át a városon. De a leendő érsek tekintete nem változott. Türelmesen és megértően figyelt engem. Mintha rövid emberi élete alatt akkor először nézett volna rám barátként útmutató helyett. – De nincs több időtök. Mennetek kell. Nem vagytok többé méltóak.
- Én nem ítélkezhetem feletted, Gabriel. De kérlek, ne feledd, mit tett a mi Urunk azzal az arkangyallal, aki legutóbb a teremtése ellen fordult. – Éreztem a végtelen nyugalmát, a szavai mégis izzó parázsként égtek belém. Lassan emeltem felé a kezem, s egyetlen halvány érintéssel oltottam ki az életét. Ő volt az utolsó ember, akit a Mennyekbe juttattam. Ferenc. Remek pápa lett volna belőled.
Ironikus, de elgyengült perceimben, amikor mást sem szeretnék, csak újra Mihály testvérének lenni, egy halandó szavai visznek tovább. Ne feledd, mit tett a mi Urunk azzal az arkangyallal, aki legutóbb a teremtése ellen fordult.
Talán valóban indulatos vagyok, valóban elvakult. De túl messzire jöttem ahhoz, hogy itt visszaforduljak. Az emberiségnek mennie kell, hogy Atyánk egy új, tiszta vásznat kapjon. Hogy visszatérjen. Hogy betöltse az űrt, amit hagyott. Egyesek azt mondják, az Úr megváltozott. De Isten szent és örök. Ő nem változik. Ő tökéletes. Egy nap majd a testvéreim is megértik, hogy egy nagyobb célt szolgálok. És mellém állnak majd. Meg kell érteniük. Ha nem... Ők is égni fognak.


 
Gabriel Arkangyal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: