☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Raiden
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Reagok :
32

Vas. Ápr. 30, 2017 6:48 pm írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Üdvözöllek! Karakterlapod elvarázsol, ahogyan csavartad a szavakat igazán művészi volt. Remekül be pillanthattunk Uriel életébe, gondolataiba külső szemlélőként.
Érdekes nézetei, gondolatai vannak a világról, az emberekről. Igazi apuci kicsi lánya, aki várja vissza az apját. Fivéreid már nagyon várnak, és ahogyan tudom Anael is , így játékokban nem lesz hiány.
Remek avatár alanyt választottál a karakteredre, érdekes párosítást, de szerintem teljesen elképzelhető, én már bele is láttam Uriel jellemét, és össze párosítottam az arccal.
Foglalj, és irány a játék, remélem nálad jó kezekben lesz a lányka, és nem hagyod magára ^^

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Még a mennyország is rusnya hely,
ha egyedül vagyunk ott.

Uriel
WHISPERING AMEN
avatar☩ Reagok :
9

Vas. Ápr. 30, 2017 4:27 pm írtam neked utoljára


Uriel
"Here's everything I know about war: Somebody wins, somebody loses, and nothing is ever the same again."
Odette Annable
arkangyal
kanon
a tesók
arkangyal
szül hely

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:Ők is az Atya teremtményei, akiket talán szeretnie kellene, de sosem fognak felérni a várakozásokhoz, s épp ezért sosem fogja igazán kedvelni őket. Ennek ellenére nem vetemedne az Úr teremtményeinek tömeges elpusztítására. Még akkor sem, ha ők maguk felelősek azért, hogy emberek s angyalok egyaránt árvák lettek.

Mióta élsz?:

Gabriel vagy Mihály?: Nem tud jó szívvel állni egyik oldalra sem. Az egyetlen, amit gyűlöl, hogy ez az egész helyzet szétszakította a testvéri kötelékeket, s most hazudnia titkolóznia kell, ha fivéreit látni akarja.

Vélemény a természetfelettiről? : Nem is tagadhatná, hogy az angyalokat magasabbrendűnek tartja az embereknél. Biztosra veszi, hogy az emberiség bűnei és istentelensége vezettek atyja eltűnéséhez, amiért igencsak neheztel. A démonokkal nem ápol túl jó viszonyt, de nem ránt azonnal kardot, ha Lucifer teremtménye a szeme elé kerül. Talán azért is van így, mert nem tart eléggé tőlük.
Város: San Francisco

Család: Atyja eltűnése egy örökké sajgó seb a lelkén. Bármit megadna, hogy újra lássa, s nagyon várja, hogy végre helyre tegye rendetlenkedő gyermekeit;  a bátyjait, akik most halálos ellenségekként állnak szemben egymással. Sereget gyűjtenek s Uriel attól retteg, tényleg képesek lennének elpusztítani egymást. Ezt semmiképp sem hagyná, s reméli, megállíthatja őket, vagy legalábbis késleltetheti a vérontást, míg az Úr visszatér. mert biztosan tudja, hogy visszatér előbb-utóbb. Csak nehogy túl késő legyen.

Beosztásod: Gyakran ölti magára Mina, a tisztánlátó szerepét.

user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Az arkangyalok szokásos képességeivel rendelkezik, ill. atyja ajándéka, a jövőbelátás képessége, mely az Úr eltűnése óta lassan megkopik. Jóslatainak, tanácsainak nagy része elmeolvasás és egyéb angyali trükkök segítségével születik, ami az esetek nagy részében tökéletesen elég, hiszen a legtöbb ember nem konkrét dolgokra, hanem csak útmutatásra vágyik.  
.
Ezt a történetet vérrel írják
"Üdv Szürkület,
Üdv Sötétség,
Üdv Sötét Éj!
Sötétségben láthatom csak lelked."

A tükör előtt, fél lábon egyensúlyozva olvassa a rég elfeledett költő sorait, ráhangolva magát Dido búcsúénekére. Az ária első taktusainak felcsendülése jelzi, ideje letennie a könyvet. Lassú, kecses mozdulatokkal lépdel a szoba közepére, figyelve minden apró kis mozzanatra, mintha csak közönségnek játszana. A  lamento keserűsége szinte a bőre alá férkőzik. Minden lépés egy láthatóan nagy munkával megszerkesztett koreográfia része, de annyiszor táncolta már el, hogy az izommemória megoldja helyette a dolog technikai részét, a lány pedig átadhatja magát a zenéből áradó lélekgyötrő fájdalomnak. Bár az ő esetében szó sincs szerelmi bánatról, nagyon is jól tudja, milyen érzés az elhagyatottság. Atyja hiánya mélységes sötétség képében borul a lelkére olykor, s ezt a művészetek valamilyen formájával tudja leginkább orvosolni. Táncol hát, amíg csak szusszal bírja. Egyik zene a másik után csendül fel a régi lemezjátszón, s a szinte révületbe került lány észre sem veszi, hogy figyelik. Csak, amikor a lemezjátszó tűje leugrik a régi bakelit lemezről, akkor tér némelyest magához. Borongós hangulatához igazodik most még az időjárás is. Sötét fellegek gyűlnek San Francisco felett, villámokkal sűrűn teleszórva az eget. A lány kiszökken az ablakon, s szárnyait kitárva a tetőre röppen. Ott várja meg, míg elered az eső, s hideg cseppjei bőrig áztatják, lemosva róla a lelkét elnehezítő fájdalom egy részét.


“Whatever you wish to pay for a glimpse of your future,"

Az idős hölgy leteszi a lány asztalára a kopottas verseskötetet, amelynek megsárgult lapjai itt-ott már kirojtosodtak, s fedelén is jól látszik, sokat forgatták. A lány óvatosan végigsimít a könyv borítóján és bólint. Fizetségnek megteszi. Kinyújta kezét az asszony felé, aki bátortalanul tenyerébe helyezi sajátját, Uriel pedig megválaszolja a legfontosabb kérdést, mielőtt az elhangzana. - A lányod életben van. A falakon kívül ugyan, de él. Hozd haza, mielőtt az életével fizetne radikális nézeteiért. - a beszélgetés még eltart néhány percet, de a jósnő  hamar elunja a siránkozó nő panaszait, s kitessékeli az elsötétített, sejtelmesen megvilágított lakás ajtaján. Mára elege volt a tehetetlen emberekből. A gondolatolvasás már nem mindig olyan szórakoztató, mint az elején volt, és az energiái,  melyek a jövőbe látás képességével felruházták jócskán megcsappantak, mióta Isten elhagyta a mennyeket, s vele gyermekeit is.  Ennek ellenére San Francisco lakói évek óta járnak hozzá tanácsért, segítségért, és útmutatásért. Emberi álcája nem csak saját védelmét szolgálja, de egyben gyűjteményének gazdagítását is. Az emberek ugyanis nem pénzzel fizetnek Mina, a tisztánlátó szolgálataiért. Egy megkapó tájképért, régi verseskötetért, vagy egy ritka hanglemezért cserébe bárki kaphat néhány jótanácsot, vagy akár egy pillantást a jövőjébe.  Nem, mintha megérdemelnék...


"And from your lips she drew the hallelujah"

- Ha csak egy ujjal is hozzám érsz, gondoskodom róla, hogy a bátyám apró darabokra szabdaljon, és megetessen a kedvenc kutyáival, erről biztosíthatlak. - feleli mosolyogva a démonnak, aki megpróbálta megfosztani fegyvereitől, mielőtt ura elé bocsátja az arkangyalt.  De nincs egyszerű dolga. A Sátán - bizonyára már csak  pozíciójából adódóan is -  elfoglalt lény, így Uriel várakozni kényszerül, s ez alatt mindent megtesz, hogy az agyára menjen szerencsétlen démonnak, aki tehetetlen dühében magára is hagyja néhány percre a lányt. Neki pedig ennyi idő is elég, hogy kedvenc bátyjának szemtelen üzenetet hagyjon. Mikor a démon visszatér, Uriel bejelenti távozását, mire a démon, önnön mivoltát meghazudtolva elsuttog egy halleluját.  Bárcsak Atyánk is hallhatta volna! ~ suhan át a lány a fején a gondolat, mielőtt kiterjeszti szárnyait és hazarepül morcosabbik fivéréhez. Út közben lesz ideje kitalálni, mit mondjon majd, merre is járt.

 
Uriel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: