• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Ashtaroth
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Ápr. 24, 2017 10:38 pm írtam neked utoljára
Online

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Belial!
Sok-sok szeretettel üdvözöllek az oldalon! Azt hiszem, rekordot döntöttél karakterlap elkészülés idejében. És a tartalom nem ment a kárára! Óóó a tartalom... Föld és Pokol, nagyon élveztem a soraidat és úgy mindenki az adminok között. Egy egoista, elegáns, zseniális ficsúr, ha lehetek őszinte. Very Happy A stílusod hasonlít Mammonéhoz, ó kérlek, könyörögve, játszatok mindenképp, mert azt olvasni akarom! Very Happy
Foglald le az arcodat, rangodat és irány játszani! Very Happy

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Belial
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
12
☩ Rang :
Démon-lord
☩ Play by :
Ian Somerhalder
☩ Pokol vagy menny? :
Pokol


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Ápr. 24, 2017 9:10 pm írtam neked utoljára


Belial
"És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön"
Ian Somerhalder
Démon
kanon
-
Démon-lord, Viszály
Pokol

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:Levadászni való állatok


Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: Teremtés óta

Gabriel vagy mihály?: Lu...Lu...Lucifer

Vélemény a természetfelettiről? : Ú, hát létezik? *Elsápad* Na, ne mondjátok már. Mostantól nem fogok kimenni az utcára, mert félek, hogy megfognak enni a csúnya lények.

Város: Pokol és ott ahol lennem kell.

Család: Hát nézzük csak... anyu? Az micsoda? Apu? Lucika. Vele azt hiszem, hogy jó a kapcsolatunk. Mindig csinálunk ilyen apa-fia programokat, meccs nézés, mozi és együtt szoktunk venni jégnyalókát. Tesók? Hát vagyunk rajtam kívül még hárman. Háború, Pestis, Halál. Mi is jégnyalókázni szoktunk.

Beosztásod: -

Szakadár infó: -

19
use neve
5+
Képességem
Profi módon használom a mágiát, mert hát én ilyen menő vagyok.  


.
Ezt a történetet vérrel írják
Úúúú rólam lesz csak szó ebben a részben? Háhh, gyerünk gyerekek tegyétek ki a pénzt, mert ez egy olyan történet, amit nem kaphattok meg ingyen. Hehe, csak vicceltem.
Elég lesz a lelketek, vagy a szívetek amit megehetek. Háháhááá *Az erejével belöki az ajtót.* Hova szeretnétek menni? Mondtam egy szóval is, hogy ellehet menni? Na, most mindenki üljön le a kis fenekére és hallgassa azt, amit mondani akarok. Na hát akkor kezdjük én kedves kis barátaim.
Hát nem nagyon emlékszem a születésemre elég régen volt már azt illeti. Azt hiszem a Teremtés óta létezek, amióta a Viszály megjelent az emberek életében. Ja igen, mert hát az Apokalipszis egyik Lovasa vagyok, a legidősebb, a legmenőbb, a legtökéletesebb. S, hogy mi igazolja ezeket az állításokat? Hát nem mindenki tudna elrabolni egy arkangyalt és egy ideig fogságban is tartani, nem igaz? De ne szaladjunk ennyire előre az életemben hiszen soha nem szokták az izgalmas részekkel kezdeni a meséket. Sajnos, nem sajnos, nem egyedüli gyerek vagyok a Pokolban, van még három testvérem. Háború, Pestis és Halál. Néha az agyamra mennek meg idegesítőek, de hát csak van egy kapocs közöttünk s nem hagynám azt, hogy valamelyiket megölje valaki, mert őket csak én iktathatom ki. Most mi van,
mit néztek így? Én vagyok a rangidős úgyhogy az van amit én mondok. Amikor az első feladataimat végeztem a világban, akkor unalmas volt az élet, nem volt semmi izgalom benne. Az angyalkák is ültek szárnyukon és csak lesték a drága halandóik mindennapjait. Néha volt egy-két csata, háború, öldöklés, amikor én és a testvéreim beavatkoztunk a dolgokba, de ez nem mehetett örökre. Tudtam, hogy tennem kell valamit annak érdekében, hogy elkezdődjön az a bizonyos nagy háború.
Így hát elkezdtem Lucifer háta mögött szépen lassan elrabolni az angyalokat, hogy az én kis kísérleti patkányaim legyenek. Néhányat én kínoztam, néhányat pedig az én kis jó barátom a bukott angyal, akit régen a Halál Angyalaként emlegettek, Azazel. Türelmesen vártam az eredményt, de semmi nem történt, ahogy észrevettem a Mennyország nem fordít figyelmet jelentéktelen katonákra. Így hát egy olyan merész lépésre szántam el magam, hogy elrabolok egyet a Nagyurunk testvérei közül, egy arkot.  Sokat gondolkoztam azon, hogy melyik legyen az és természetesen azon, hogy melyik lenne a legkevésbé öngyilkos akció. Két jelöltem volt, Uriel és Raguel. Sariel a Hóhér? Áhh,  nem akartam otthagyni a fogamat ezért. Meg hát az én szép arcom el is csábította volna szegényemet. Michael? Meghagytam Lucinak. Gabriel? Vele más terveim voltak. Hosszas gondolkodás után végül eldöntöttem, hogy ki lesz az a szerencsés. Egy kész tervem volt, csak először be kellett szerezni ahhoz a hozzávalókat, ami valljuk be nem volt könnyű feladat, főleg Apci háta mögött. Mikor végre meglettek azok a dolgok amik kellettek, el is kezdhettem a tervem második fázisát. Egy csellel elértem azt, hogy a választottam leszálljon a Földre. A fogadtatására küldtem legalább egy légiónyi démont, hogy vegyék körül. Azt akartam tudatosítani benne, hogy csapdába sétált bele és innen már nincs menekvés. Egy háztetejéről néztem a műsort és amint láttam a kétséget az arcán, leugrottam a páholyomból és egy nagy mosollyal köszöntöttem őt.
- Helló, drágám! Van egy olyan érzésem, hogy  nagyon jól fogunk szórakozni az elkövetkezendő időkben! Lepillantottam a lába alá és pont oda állt őméltósága, ahova én akartam. A szent olaj egy nagyon jó gyengesége az angyaloknak.
- Ó, nem is mutatkoztam be. Milyen udvariatlan vagyok. A nevem Belial, bár lehet, hogy Viszályként jobban ismersz.      

 
Belial
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: