• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Cyros Marquess
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Nephilim
☩ Posztok :
2
☩ Keresett személy :
Keresem a kishúgomat, remélem, megérkezik!
☩ Play by :
Hugh Jackman
☩ Pokol vagy menny? :
"Menny" a pokolba!
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Ápr. 22, 2017 3:36 pm írtam neked utoljára


Cyros Marquess
” Kill them all. God will select
the ones to send to heaven from the ones to be damed to hell.”
hugh jackman
Nephilim/ Szakadár
saját
keresőm neve
none
Les Clérimois

Személyes adatok

Véleményem az emberekről: Parazitaként tekintek a hatalmas egészre. Egy veszedelmes daganatra, amely saját maga ellen ront, és felemészti a közeget, mely vajúdta. Viszont az egyes egyedekről egyenként alkotok véleményt, még ha ezt az olykor pozitív véleményt gyakran háttérbe is szorítom a „nagyobb jó” nevében.

Mióta élek: cirka 45 tavaszt láttam eddig.

Gabriel vagy Mihály: Inkább Gabriel ellen, de nem Mihály mellett. Viszont a szükség nagy úr. A közös cél olykor barátokká teheti az ellenségeket. De ne hidd, hogy egy ilyen barátság örökké fog tartani!

Véleményem a természetfelettiről: Gyűlölöm szinte mindegyiket. Ha lenne egy bomba, amit ledobva csak őket pusztítaná el, akkor gondolkodás nélkül csapnék a nagy piros gombra. Még akkor is így tennék, ha egyik-másik jó szándékú bajtársam éppen a soraik közül kerülne ki. Sőt, akkor is így tennék, ha tudnám, hogy a hozzám hasonló fattyak is elpusztulnak. Annál jobb!

Város: San Franciscotól északra eső területek

Család: A szüleim halottak. Az anyám rokonai gyűlölnek. Az apám rokonai gyűlölnek. És van egy élő húgom, akit évek óta nem láttam.

Beosztásod: Valami seborvos félének tartanak Deedra szakadárjai, habár én inkább sokat látott nomádnak tartom magam. Többségüknél idősebb is vagyok. Nagy hasznomat veszik, hiszen bármilyen sebet összeöltök, (de ha megfázással jössz, garantáltan félre kezellek)! Mivel én még voltam kiscserkész – még emlékszem arra, milyen volt a régi „békés” világ, ezért minden más tekintetben jó hasznomat láthatják, főleg, ha van is kedvem segíteni. Mert különben, ha éppen nem muszáj, akkor jobb, ha nem szólnak hozzám. Addig van békesség. Csak mert letörik valakinek a körme, nem fogok ugrani!

Szakadár infó: Még ifjú emberként hallottam arról, hogy voltak, akik családdal együtt otthagyták a falakat, hogy a pusztákban éljenek, azonban nem vágytam közéjük. Egyedül akartam járni a földeket. Mégis, váratlan események folytán időről-időre mindig találkoztam egyik-mások csoporttal. Az elmúlt időszakban kicsit hosszabb időt töltöttem el a szakadárok között. Már-már kezdik megszokni mogorva ábrázatomat.

X
T. S.
rég
Képességem
Mindig úgy gondoltam, hogy a képességem a bizonyítéka annak, hogy egykor az angyalok is képesek voltak új életformák létrehozására, hogy ők mint Isten kezei hozták létre az állatokat, növényeket, gombákat, hegyeket, folyókat, míg Isten maga pusztán az embert alkotta meg. Más különben hogy lenne lehetséges, hogy egy ilyen borzalmas képesség él bennem?

Testformázás
Bevezető: Mások vagy akár saját. De inkább mások. A képesség használható jóra, úgymint sérülések összeforrasztására, vagy akár rosszra is pl. ha "spontán" lehúzom valakinek az arckoponyájáról a bőrt, az biztos, hogy nem fogja megköszönni. Na, de hogyan működik a képesség? Érintéssel. Kis túlzással élve mondhatom azt, hogy egyszerűen csak annyit csinálok, hogy megfogom az áldozat puha húsát, és úgy gyúrom át, ahogy a gyermekek a gyurmát szokták formázni. Hosszú idő volt, míg megtanultam elég ügyesen kezelni ahhoz, hogy értelmét is lássam annak, amit cselekszem, ne csak fájó haszontalanságát.

Habár ez a képesség igen sok rétűen felhasználható, azonban mint oly sok minden a világban, nem tökéletes. Például, hiába forrasztom össze a kettészelt bőrt, ha alatta a kórokozók beeszik magukat a húsba. Nincs az a fertőzés, aminek útját tudnám állni pusztán a képességemmel, hacsak nem metszem ki újra a károsodott részt, hátha ez alkalommal sikerül a művelet. Persze, egy megfelelően felszerelt rendelőben lehet találni fertőtlenítőt, de ki jut manapság a pusztában ilyesmihez?
Elveszítetted volna a csatában a májadat? Semmi baj! Megoldom. Hiszen más meg a fejét veszítette el! Annak már úgyse kell az a félig használt máj. Próbáljuk a tiéd helyére. De nincsen ám rá garancia, hogy benn marad! Hiszen azok az orvosi szerek, melyekkel megállapítható lenne, hogy passzol-e egymáshoz a két szervezet, már nincsenek! Lehet, hogy másnapra besárgulsz, harmadnapra meg már dög leszel. Sorry! Azért én megpróbáltam, ugye nincs harag?
Angyali és eredeti démon pácienseket hosszú távú plasztikai kezelésre nem fogad rendelőnk. Sajnálatos módon a makacs kis testük nem hajlandó megtartani ügyes ujjaim formázta új testüket. Előbb-utóbb ugyan úgy néznek ki, mint előtte. Pláne, ha időközben visszatérnek a helyükre, mert ott aztán azonnal újra a régi lesz minden. (Angyalok és démonok: Rövidebb ideig tart a hatás, hosszadalmasabb a kezelés. Arra mondjuk jó, hogy ne vérezzenek össze mindent. Nephilimekre, félvérekre, porhüvelyekre ugyanúgy hat, mint az emberekre – kivéve ezzel összefüggő ezt ellensúlyozó képesség.)
Hogy mi a helyzet a fájdalommal? Semmi különös, itt-ott kihúzok egy-két dugót az agyadból, és volt fájdalom, nincs fájdalom. Hogy honnan tudom, hogy hová kell visszatenni a kábeleket? Hát, fogalmam sincs, csak tippelni szoktam. Néha bejön, néha nem. Ja, hogy akkor maradhatnak a fájdalomérző idegek? Engem nem zavar, ha üvölt valaki műtét közben, csak ne mocorogjál. Szokták mondani, hogy a szépségért meg kell szenvedni, nem igaz?
Nem úgy működik, mint az a trükk, mikor a bűvész kirántja az asztalon található tárgyak alól a terítőt. Egy tenyérnyi-maroknyi területet kikapok egy pillanat alatt (rusnya lyuk lesz a helyén), de ahhoz, hogy nagyobb felületeken használjam a képességemet, sokkal hosszabb időre van szükségem, főleg, ha a feladat még precíziót is igénylő műtét, ahol odafigyelésre van szükség, mint például visszatenni egy kipottyant belsőszervet..
Ezt a történetet vérrel írják
Évekkel ez előtt történt, hogy egy számomra idegen nőt vetett partra a víz San Franciscótól messze északra, olyan messze, melyre nagyjából fél nap leforgása alatt képesek a hullámok vinni egy szerencsés halandó testét. Eszméletlen feküdt a homokos parton, miközben vérét a sós víz mosta tovább. Félholt volt, a teste már-már kihűlt, de a lelke küzdött az életért. Miután felnyaláboltam, hogy táborhelyemre vigyem, órákon át minden erőmmel azon igyekeztem, hogy benne tartsam az utolsó lélegzetet. És sikerült, habár még napokig gyötörte a láz, mire elméje újra feltárta előttem megtörten csillogó szemeit. Köszönetet szóltak az ajkai, de a láz újra elrabolta hamarosan. Hétköznapi esetben útjára engedtem volna, amint talpra állt, ám a családtagjukat féltő szakadárok mondhatni rajtam ütöttek. Többen voltak, mint amennyivel egy ép eszű ember kiáll, de sosem voltam épeszű, ők pedig eléggé forró fejűek, ahhoz hogy kérdezés nélkül cselekedjenek. Lecsaptam kettőt, mire akik még talpon és a közelemben voltak, gyorsan lefogtak, majd egy jó nagyot lendítve valami tárgyon - talán egy kard lapjával - leütöttek. Lehet, ha nem védelmezem ennyire vehemensen kis búvóhelyemet, akkor nem kötöttem volna ki a táborukban.

A vezetőjükhöz vittek, mert nem tudták eldönteni, hogy ellenség vagyok-e, aki a bajt okozta, vagy barát, aki életet mentett. A még mindig lázban hánykolódó nő sérüléseiből következtethettek erre is, arra is. A vezetőjük kihallgatott, amint fellocsoltak egy-két vödör hideg vízzel, és lehiggadtam annyira, hogy senkit se akarjak darabokra cincálni két puszta kezemmel. De nem döntött azonnal, hanem tömlöcbe vetett, hogy ott gondolja át, vajon igazat szólok-e vagy pusztán az irhámat akarom megvédeni szavaimmal. Talán én se mértem fel jól a helyzetem, hogy érdemes lett volna kicsit szebben szólni egy vezérhez, de sose voltam az a mézes-mázos fajta. Érdes vagyok, akár a smirgli, amivel nem egészséges s.gget törölni.

Azonban szerencsémre másnapra Kathleen újra magához tért, elegendő erővel arra, hogy elregélje a családjának, hogyan érte a csúnya baleset vadászat közben, melynek következtében a vízben kötött ki. 
Cyros Marquess
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: