• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Deedra
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
Ω [url=lnk] Szakadárok vezére [/url]
☩ Faj :
Ω Szakadár / Vadász / Ember
☩ Posztok :
110
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :

Ha bátran harcolsz, győzelem, dicsőség és gazdagság vár reád,
másként elpusztítanak


☩ Rang :
Ω North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Pokol vagy menny? :
Ω FöldΩ Deedra&Lincoln •• Egy népet csak úgy lehet vezetni, ha
jövőt mutatunk neki. A vezető: reménységmondó..

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Pént. Ápr. 14, 2017 10:05 pm írtam neked utoljára
Online

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Quinlan !
Üdvözöllek előszór is itt nálunk, remélem hamar beillesztetsz, és fantasztikus játékaid lesznek!
Másodszor is szeretném kiemelni, mennyire boldog vagyok jöttödnek. Legelőször én hirdetlek meg és az amazonodat is, Rowenát. Sokáig vártam, és vártam, és megérte.
Mind a ketten elragadóan hozzátok amit kell. Úgy érzem erre mondják, hogy a türelem rózsát teremt.
És a történeted. Remekül vissza adtad a karakter személyét, és igazán remek kis történetet építettél fel. Írásod csodálatos volt, szép szavak, csodás leírások. Boldog vagyok, hogy a szakadárok bűvöltek, hiszen nem titok ők a szívem csücskei. Remélem még több embert csábítasz a szakadárokhoz, és az oldalra is.
Foglalj avatárt kérlek, aztán irány í játék tér, remélem hamarosan velem is majd találkozol ott, de tudom előbb Rowenát akarod lerohanni.

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Deedra North commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•

Quinlan
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :

☩ Faj :
§ hunter||human
☩ Posztok :
4
☩ Keresett személy :
§ all of them and i will hunt them down
☩ Rólam :

☩ Képességem :

☩ Rang :
§ they make me fighter
☩ Play by :
§ travis fimmel
☩ Pokol vagy menny? :
§ earth


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Ápr. 13, 2017 6:46 pm írtam neked utoljára


Quinlan
travis fimmel
ember/vadász
keresett
rowena
harcos
boston

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:
Magunk maradtunk, egymásra kell támaszkodunk. De ez nem azt jelenti, hogy vakon meg kell bíznunk egymásban. Az évek során remek emberismerő lettem, könnyen leszűröm, ki hazudik szemrebbenés nélkül és ki az, ki valódi könnyeket hullajt. Ha a falu érdekei úgy szolgálják, gond nélkül ölöm meg egyik lakóját. Ellenben ha úgy érzem, hamis, koholt vádak miatt bűnhődik valaki, kiállok mellette, még akkor is, ha ezzel saját életemet veszélyeztetem. Az emberek felnéznek rám, tisztelnek, néha magam sem tudom, miért.


Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: harmincegy éve

Gabriel vagy Mihály?: gyűlölöm őket, ellenben szeretem irtani őket

Vélemény a természetfelettiről? : mocskos egy banda. elképzelni sem tudom, hogy amiért az egyik elvesz, a másik majd megadja nekünk a kegyelmet. egy ócska játék részei vagyunk, amiben úgyis mi húzzuk a rövidebbet. meghalunk, hisz ez az élet rendje, de nem mindegy, kinek a keze által. nem félek a haláltól, sokszor elébe megyek és az arcába nevetek, de nem nyugszom addig, míg ezek a férgek itt vannak közöttünk.

Város: a szakadárok területén

Család: anyám, Neela még él, ahogy az öcsém Kian is. apámat hidegvérrel megölték az angyalok.

Beosztásod: harcos

Szakadár infó: hat éves koromban kerültem a táborba, akkor még egy jobb jövő reményében. azonban az évek során felnyílt a szemem és ráeszméltem, itt már semmilyen jövő nincs kilátásban, egy szebb pedig pláne nem.
anyám még mindg hisz a jóban, bár apám halála után hite megingott. kian ellenben hallgat rám, hisz nincs más példakép az életében csak én.


under 30
l0l
8 years
Képességem

Rowena-tól

"Remek harcos vagy, bőven kiérdemelted a szakadár címet, puszta kézzel is képes vagy gyilkolni, de valljuk be: elfordul, hogy átesel a ló túloldalára. Van, aki azt hiszi, pszichopata vagy – talán igazuk van, de én inkább dühkezelési problémának nevezném. Nem mindig tudsz uralkodni az indulataidon, és ez hamar ahhoz vezet, hogy valahol vér fog folyni, de ha van melletted egy horgony, aki vissza tud tartani, ez is javítható."

Nincs szószám!
.
Ezt a történetet vérrel írják

25 évvel ezelőtt

-Mami, mami hol vagy? – A sötét házban bujkálok, a rettegés a csontomig hatol, a fájdalom a húsomba mar, ahogy rádöbbenek mindössze hat éves fejjel a szörnyű tényre… az anyukám itt hagyott. Apró talpacskák vernek visszhangot az üres házban, ahogy maszatos lábbal a szobám felé ballagok. A lépteim óvatosak, ellenben gyorsak, minél hamarabb szeretnék az ágyamban lenni. Belököm az ajtót és egyből a takaró alá ugrok.  Mintha csak ez a vékony textil képes lenne megvédeni és kizárni fejemből az ordító valóságot. Emlékszem, Anya mindig kicsi angyalkájának hívott, most viszont, ez a szó értelmét vesztette. Eltűnt belőle a kedvesség és nem maradt más, csak a rothadó szomorúság, ami olyan, akár egy mocsár. Egy óvatlan lépés és magába szippant.
Kövér könnycsepp talál utat arccsontomon, egész az államig érkezik, amikor hirtelen fény lesz az addig sötét szobában. Apró pontocska világítja be a helyiséget és meghallom az anyukám hangját. A szívem kipottyan mellkasomból. Finom, puha kéz nyúl csuklóm után, bilincsként zárja körbe.
-Gyere Quin, mennünk kell. Siess kicsim, várnak ránk odalent.  – Ahogy lépteit szaporázza, úgy szedem én is egyre gyorsabban lábaimat. Igyekszem tartani a tempót, néha megbotlok és csak anyámnak hála, hogy nem landolok a padlón.
A házból kiérve autóba tuszkolnak. Az utolsó emlékem a régi otthonomról a születésnapom volt. Épp csak betöltöttem a hatot. Anya áfonyás pitét sütött, Apa barkácsolni vitt. Sosem felejtem el ezt a napot.

Három évvel korábban

Világunk kifordult önmagából és ontja magából okádékát a Földre. Isten már nem az, akinek annak idején hittük. Az angyalok lemészárolták az emberiséget, csupán néhány százezernek sikerült megmenekülnie. Klánokba kényszerültünk, ahol fejet kell hajtanunk vezetőinknek. Értelmetlen hierarchia uralkodik minden faluban, aminek következtében akadnak olyan ellenállók, mint jómagam és Rowena. Egymás mellett állunk, ám mégis, ha nem szeretőmként tartanám számon, akkor is támogatnám eszelős tervét. Vezetőnek születtem, egyszer talán az is leszek. Talán ebben az életben, talán a következőben, de beváltom Apám ígéretét.

Napjainkban

-Feljebb! – Kiáltok rá az előttem álló, épp csak tizenhat esztendős fiúra. A balta, melyet egykoron Apám birtokolt, most a földet súrolja, kacskaringós nyomot hagyva a homokban. – Azt mondtam feljebb! – Hangom nem tűr ellentmondást, vállammal a fiú vállának ütközöm. Rémület villan szemében, amikor a kardom centikre lendül el arca előtt.
-Nem lehetsz lassú! Egy percre sem lankadhat a figyelmed megértetted?! – Felsegítem a földről. Még gyerek, nem ezzel kellene foglalkoznia, nem ilyen világot érdemel. Egyikük sem. Hisz az öcsém. Alig, hogy megszületett. Mégis gyakorolni kell, minden nap, ugyanabban az átkozott órában. Nézni, ahogy a gyerekekből kegyetlen gyilkosok cseperednek. Nem tűrnek kegyelmet, parancsszóra ölnek. Mert muszáj. Az életben maradásunk a cél.
-Menj, igyál egy keveset. – Elveszem tőle nagy becsben tartott baltámat. Apróság, valaha apám használta, téli hideg éjszakákon nagy hasznát vette, mikor elfogyott a tüzelő. Kicsi voltam, alig emlékszem. Kian születése után nem sokkal meghalt. Megtámadták a tábort. Tizenöt éves voltam, tapasztalom csupán annyi volt, ami a gyakorlással elszenvedett órák során rám ragadt. Végignéztem, ahogy megölték… Halála bosszúért kiáltott, ami nem váratott sokat magára. Népünk egy része azt hiszi, Apám elvitte magával eszemet a túlvilágra, ahol démonok játszanak vele és egyre csak véresebb terveket kieszelve, irányítanak, mint valami sakkbábut. Szeretem nézni, ahogy az életükért fohászkodnak, ahogy vér csorog le gyönge torkukon, ahogy kihuny a fény szemükből. Élvezem, ahogy fájdalmat okozok és nem félek bevallani, én vagyok családunk egyetlen kínzómestere.
Egy kidőlt fatörzsön találok pihenőt. A távolban felsejlik Rowena alakja. Hangja kettészeli az erdőséget, bizsergést hagyva tarkómon. Túlságosan megkedveltem. Tán badarság részemről, hogy vezetőnk ellen fordulok? Csupán a szívem, az a húscafat szórakozik velem a bordáim közt és bódítja el ép eszemet? Nem, hosszú ideje tudom már, hogy ha kell, feláldoznám életem. Ha kell, önként vállalnám a halált, csak hogy megmentsem Őt.


 
Quinlan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: