Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Ʊ Little adopted Payne girl •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


 Ʊ Little adopted Payne girl 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Multi :
Raguel, Iliana
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 10, 2017 12:12 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Kaitlyn!
Mit ne mondjak, terebélyes családod van, az biztos! Ha csak a sajátomból indulok ki, kiskorotokban micsoda zsongás lehetett a szüleitek körül. Talpra esett lánynak tűnsz, bár a kínzós oldaladat korántsem nézném ki belőled. Jó tanítványa lehetsz Drakenek, tehát még okozhatsz meglepetéseket a harcmezőn! Ezt pedig szeressük! (Az első gif az et-dben.. szemöldökemelgetés c'est magnifique!)
Foglalózz kérlek és suhanj démont ölni!


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


 Ʊ Little adopted Payne girl Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

 Ʊ Little adopted Payne girl Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
 Ʊ Little adopted Payne girl Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


 Ʊ Little adopted Payne girl Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
99
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 05, 2017 9:36 pm
Következő oldal


Kaitlyn Zoé Payne
Csak azt vesztheted el, ami sosem volt a tied.
Alycia Debnam Carey
Vadász/Ember
Saját
-
-
szakadároknál

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:New Yorkban más az élet. Itt arra tanítják az embert, hogy mindenféle természetfeletti rossz, pedig én hiszem, hogy nem mindenki rossz. Michael az egyetlen, aki hisz az emberekben. Mit is gondolok róluk ez a kérdés. SF város lakóit tisztelem, hogy együtt élnek velük, és nem kitaszítják őket, hiszen elvesztették az apjukat az angyalok, és árvák lettek. Az otthonuk sem megbízható hely többé.
New York embereiről pedig csak azt tudom mondani, hogy szűk látó körűek.Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: 24 éve

Gabriel vagy mihály?: Ha már választani kell Michael oldalát képviselem.  

Vélemény a természetfelettiről? : Mit már mondtam nem kell mindent meg vetni. Az angyalok elvesztették az otthonuk a testvéreiket, az apjukat. Gabriel is csak egy gyerek, akire már nem figyel oda többé apuci, Michael pedig a nagy testvér,a ki igyekszik megnyugtatni testvérét, amennyire csak tudja.
Démonok azok, akik beleikig romlottak, és megvetendő lények, hiszen ártatlanokat ölnek, szállnak meg. Drake arra tanít, hogyan tudom őket kínozni, és megölni.


Város: New York

Család: Családom egy vadász család az alapítók közül az egyik. Apám 10 éve meghalt édesanyám meg egy igazi amazon. Testvéreim is vannak egy nővérem, aki beházasodott a Ross vadász családba ő 26 éves, és két fivérem van egy 19 éves, akit örökbe fogadtak,  és egy 27 éves, aki vérbeli vadásznak született.

Beosztásod: New York városában a rendfenntartókhoz sorolhatom magam, hiszen Drake mellett vigyázom, óvom az embereket.

Szakadár infó: -user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Remekül értek a fegyverekhez, hiába van belőle kevés a családom megoldotta a tölténykérdést, bár ezt nem verjük nagydobra. Legidősebb fivérem járja a világot és olvaszt be mindent, amit arra érdemesnek talál.  Van egy össze hajtható késem, amit pillanatok alatt rántok elő, és vágom beléd. Közel harc nem annyira erőségem, de dolgozom rajta, és igyekszem azt fejleszteni.
Nem jövök olyan gyorsan dühbe, de nem is tartozom a legnehezebben felbosszantható emberek közé sem.
Kínzás már nagyon jól megy, Drake nagyon sok mindenre meg tanított többek között titokban szereztem egy rúnát, ami megakadályozza, hogy egy démon is megszálljon. Drake kínzott meg érte egy démont, aki képes volt azt a testemre tenni.
Remekül manipulálom az embereket, ha kell, ha nem. Értek ahhoz, hogy hogyan hízelegjem be magam, vagy mit mondjak, ami miatt elérem a céljaim.

.
Ezt a történetet vérrel írják


Mióta Drake Wallenberg vette át a vadászok felett az „uralmat” anyám ösztönöz engem, hogy legyek vele, hogy lépjek majd a nyomdokaiba. 24 évesen vinnem kell a családi bizniszt. Drake nagyon kedves, ám néha zavarodott személyiség, és igyekszem vele lenni, ha engedi. Pár éve nagyon más lett, folyamatosan titkolózik, és zárkózott lett. Bizalmasaként várom, hogy elmondja nekem a dolgokat, de soha nem teszi.
Hiába vagyok Payne, nem érzem magam annak, nem érzem magam olyannak, mint a családom, és a többi három család. Mind önteltek, s nagyra törő álmaik vannak. Nem mondom, vagyok olyan jó, és néha olyan kegyetlen, mint ők, de ego mániás soha nem tudnék lenni. Sokszor gondolkodom, hogy milyen lehet az élet olyan helyen, mint SF városa, ahol egy angyal irányítja a várost. Hiába hisszük itt ebben a városban, hogy a természetfeletti rossz, és megvetendő, hogy a föld az embernek lett teremtve, akkor maradjon a miénk, én úgy hiszem, hogy ha valaki segíteni akar, azt fogadjuk is el.
Anyám egy erős nő, ha látnád, se hinnéd el,hogy mikre képes, főleg a családjáért. Korán ment férjhez, 16 évesen, nagy szerelem volt, de a gyermek áldás sem váratott magára. 18 évesen megszületett első fivérem, majd 19 évesen nővérem követte őt. Kisebbik 19 éves öcsémet örökbe fogadták, aki most tudta meg és lázong.   Nővérem beházasodott a Ross családba, és született egy kisfiúk, idősebbik bátyám makacs önfejű, igazi harcos alkat, de annyira szeret minket, és nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, kisebb öcsém, az adoptálás miatt rögeszméjévé vált az igazi szülei. Mániája lett, hogy megtalálja a családját, eddig természetesen semmilyen sikert nem ért el ezzel. Lázad ellenünk, pedig anyám mindent megtett, érte. És apám? Katona volt az apokalipszis előtt, majd ő képezte ki anyámat, és a családját óvta, amíg 10 éve egy démon támadás során meg nem halt és meg nem ölték őt.

- Láttam a lányt. – mondta az idősebbik Payne fivér. Miss Payne mély levegőt vett, és az asztalnak támaszkodott.
- Kaitlyn nem tudhatja meg, össze törne, elég volt most egyszerre egy gyermekem elveszíteni a hazugságok miatt. – Leül az asztalhoz, s kémleli fia arcát. A férfi közelebb lép, majd tölt egy italt magának.
- Anya nem a te hibád, te meg mentetted az életét. – Suttogja, mélyen a szemébe néz.

- Lehet ő ezt nem így látná. – Kérdi érdeklődően.
Férfi csak megfogja anyja kezét és Kortyol egyet az italába.
A nő megrázza a fejét, majd feláll és csatlakozik, ő is tölt egy keveset.
- Nem találkozhat a testvérével, ezért te felelsz. – Parancsol rá. Hirtelen az ajtó nyikorog, s Kaitlyn lép be az ajtón, majd ahogyan megrezzennek, a lány furcsán pillant családtagjaira.

- Megzavartam valamit? – Kérdi érdeklődéssel.
- Nem, drágám- Lép közelebb a nő, s megöleli a lányát. Félti attól, hogy kiderülnek a titkaik, és kiderül az, hogy valójában Kaitlyn Zoé Payne, egy adoptál szakadár ikerpár egyike. 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
4
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7