⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Lucifer lakhelye
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Május 16, 2017 6:00 pm
Következő oldal


16+..
Nem okoz meglepetést, hogy Maze-t a lakhelyemen találom. Igazából az okozna meg lepetést ha egy ilyen nagyságrendű tanácskozás után nem ott találnám. Meg persze őszintén. Maze azon kevesek egyike akiknek állandó bejárásuk van hozzám. Elvégre az ágyamban megfordul mindenféle jöttment nő vagy férfi. De csak nagyon kevesek, azok akik többször is megfordulhatnak az én privát szentélyemben. A saját lakrészemben. Végig nézek a lakberendezésen és elégedetlen vagyok. Bár a pokolban szarabb volt, de az ottani palotám díszítésére több ezer év rá ment. Művészek ezreinek válogathattam a lelkéből ki is faragja a szobrokat vagy fesse a freskókat. Így érthető, hogy egy pillanatra a lakrészem luxusát túl puritánnak találom. Azonban egyben ez segít is emlékeznem, hogy milyen másfajta és mennyivel jobb életem is van itt fenn a földön.
- Azt hittem valami erősebbet választasz egy ilyen tanácskozás után. – Mondom neki, mindenféle köszönés nélkül társalgási hangnemben. Olyan régóta élünk és olyan rég egymás mellett vagyunk, hogy egy ilyen gesztus fölöslegessé vált. A szavaim mindig olyanok mintha csak egy pillanatra félbe maradt beszélgetést folytatnék vele. Az italos pulthoz lépek és egy pillanatnyi tanakodás után egy üvegért nyúlok, amiben méregzöld ital lötyög. Nagy kristály poharat töltök meg magamnak, és szakítva a szokásokkal nem keverek semmit hozzá, nem hígítom. Ma tisztán iszom az Abszintot. A kanapéhoz sétálok én is Maze kezébe nyomom a poharam, hogy fogja meg. A következő pillanatban mellé huppanok és az ölembe húzva a nőt és a kanapé sarkába telepszek vele, hogy meg tudja vetni a hátát kényelmesen a karfán.
- Mi a véleményed? Ez a döntésem hány démon lázadását fogja ki váltani? – Kérdem, és vissza veszem tőle az italomat a balomba, miközben a jobb kezem felcsúszik a combjai közt egészen az ágyékáig. De ez utóbbi mozdulat nem kihívás „játékra”. Egyszerűen csak kifejezem a birtoklásom és a ragaszkodásom vele ahogy a tenyerem a combjába markol, és mindenféle hátsó szándék nélkül ott is hagyom. Ha durva hasonlatot szeretnék akkor azt mondom, hogy az ölemben tartom mint egy macskát az érintés kedvéért.

Caelo Vel In Inferno
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Staff fiók
☩ Reagok :
133

Utolsó Poszt Pént. Márc. 31, 2017 5:34 pm
Következő oldal


• LUCIFER && MAZIKEEN •
Meglepve ért véget a tanács, ami arrol tájékoztatta az össze fontosabb démont, hogy a nagy csatában majd Michael oldalán állunk. Értetlen voltam, de van benne ráció. Hiszen Michael védi a démonjaink porhüvelyét, és emberek nélkül sem maradhatna fenn a pokol.

Be szambáztam Lucifer lakhelyére, és gondoltam majd ott megvárom, hogy felbukkanjon, hogy legfőbb bizalmasának megnyíljon, és részletezze tervét.
Megtaláltam a piát, nagy mosollyal töltöttem magamnak, hiszen ez a kedvencem. Meg kell, hogy valljam az embereknek van pár remek szokásuk. Például a ruhák, cipők, ékszerek áhh.. imádom az ékszereket. És persze a pia és a cigaretta is ebbe a kategóriába sorolható.

Töltöttem magamnak egy 10 éves Glen Grant, aminek egy kis része is isteni, de hát az ára még jobban. Ráhuppantam a kanapéra, s keresztbe fontam a lábam.
Lucifer talán Los Angelesben nyilt meg nekem a legjobban, akkor és többször nem. Hiszen, akkor arra kért, hogy vágjam le az angyal pengéjével a szárnyát. Soha nem láttam olyannak, mint akkor. Megtört, hiszen nem akart tovább a pokolban senyvedni, és apjának engedelmeskedni, de minden megváltozott amikor eltűnt. Akkor a maga ura lehetett, talán a régi önmaga azóta. De meg kell, hogy valljam az én testemet alkotta a legjobbra. Minden férfinak a kedvence vagyok.

 

 
Lucifer lakhelye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: