Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Lucifer lakhelye
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Júl. 21, 2018 1:41 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


Utolsó Poszt Pént. Jún. 29, 2018 1:59 pm
Következő oldal


Végre valami izgi. Önkéntelen, gúnyos mosoly terült el arcomon, ahogy megláttam Luci fancsali arcát, amint szóba került a nő. Élvezettel nyaltam végig a felső ajkam, ahogy előrébb hajoltam, hogy jobban lássam. De persze nem hagyott túl sok időt, ahogy a pult körül sündörgött.
- Na, mit tettél? - kérdeztem őszinte kíváncsisággal. Hiába, a szenvedés az én lételemem, és maga Lucifer szenved egy nyamvadt halandótól, akkor az az én ünnepnapom. Persze, tudtam, hol a határ, nem vittem túlzásba az ujjongást, de a mosolyomat csak azért sem tudtam levakarni magamról.
- Hogy sikerült a bimbozó románcot így elcseszned?
Viszont a válasz, nem az volt amire vártam, így egy grimasszal visszadőltem és belekortyoltam az italomba. A kérdés hallattán, egy pillanatra elgondolkoztam, néztem az aranyszín italt a kezemben, majd végül megvontam a vállam.
- Megölted, mert elárult - közöltem a poharamnak. Nem néztem az ördögre. - Ha célod ezzel a megfélemlítés volt, hidd el, bejött - közöltem, ahogy újra felálltam tölteni magammnak, de a pultnál megáltam és újra felöltve gúnyos mosolyomat megfordultam. - Persze, nem nálam. Nem sokan nmernek ezek után szembe szegülni veled. De az, hogy mégis miért kellett megölnöd, arról csak szóbeszédek vannak. - Csípőmet nekivetettem a pultnak és kíváncsian néztem luciferre. - Több van itt mint holmi áruás, nem?
Eddig nem különösebben érdekelt a dolog, de most, hogy Lucifer felhozta, kicsit jobban átgondoltam a dolgokat és itt van valami bibi. Minek hozná fel a témát? Ha meg akarna félemlíteni, azt nem így tenné. Szóval csak az a lehetőség maradt, hogy valami nagy susmus van az egész ügy körül.


Utolsó Poszt Pént. Jún. 15, 2018 11:18 pm
Következő oldal
A Long Night
Maze & Lucifer
──────────── ────────────

"Welcome to the room of people
Who have rooms of people that they loved one day
Docked away
Just because we check the guns at the door
Doesn't mean our brains will change from hand grenades
You'll never know the psychopath sitting next to you
You'll never know the murderer sitting next to you
You'll think, how'd I get here sitting next to you?
But after all I've said, please don't forget"

A lift halk zümmögését hallom, midőn a whiskey utolsó cseppjeit küldöm lefelé a torkomon, kifelé bámulva a vak éjszakába. Sóhajtok egy halkat és leengedem a kezemet a kristálypohárral és ahogy a liftajtó nyílik, én komótosan a jövevény felé fordulok. Szabad kezem továbbra is zsebemben. Figyelem ahogy szokásához híven önt magának egy rövidet, majd letelepszik. Mi ketten jól ismerjük egymást, túlságosan is. Sok mindent éltünk meg együtt, Maze és én. Nem hiába lett ő a Választottam, aki kemény munkával és hűséggel érdemelte ki, hogy a démoni ranglétrán ilyen tisztségben helyt foglaljon. Nem ülök le mellé, inkább a pulthoz megyek és töltök még magamnak s onnan kezdek beszélni hozzá.
- Nem a nyomozó miatt hívattalak. Ő jó eséllyel többé nem kíváncsi a képemre.
Közlöm egykedvűen s fanyarul, ahogy ezt a pohár itókát is lehajtom, mint sok társát. Ismételten töltök és megindulok a démon felé, hogy aztán ott ácsorogva folytassam a kanapé mellett.
- Amiért hívattalak az az, hogy megkérdezzem mit csiripeltek az ördögfiókáim? Gondolom, már tudjátok, hogy Agramon a porral lett egyenlő. És azt is, hogy miért.
Most egy aprót kortyolok csupán, ahogy köntörfalazás nélkül zúdítom mindezt rá. Kíváncsi vagyok, mit hallott a többi démontól és hogy ő mit is gondol erről. Utána pedig, elmondom neki az igazat. Legalább is ez a terv.

"We don't deal with outsiders very well
They say newcomers have a certain smell
You have trust issues, not to mention
They say they can smell your intentions
You'll never know the freakshow sitting next to you
You'll have some weird people sitting next to you
You'll think "How'd I get here, sitting next to you"
But after all I've said, please don't forget...
(Watch it, watch it!)
All my friends are heathens, take it slow
(Watch it)
Wait for them to ask you who you know
(Watch it)
All my friends are heathens, take it slow
(Watch it)
Wait for them to ask you who you know
(Watch it)"
Theme:
 
Idézetek a dalból


Utolsó Poszt Kedd Jún. 12, 2018 1:08 pm
Következő oldal


Unottan tettem a dolgom, ami nem más, mint pultosként gürcölni Lucifer bárjában. Persze, a felhozatal mindig jó volt és az ingyen pia is csúszott, leginkább, mikor nem volt kedvemre való halandó a közelben. Unalmas meló egy magamfajta démonnak, de hiába, ha ezt kell tenni, hát ezt teszem, bármennyire nem füllik hozzá a fogam.
Lassan, komótosan ment le a nap és annak ellenére, hogy Lucifer magához hivatott, egyáltalán nem volt hangulatom semmihez. Ez is ritkán fogrdul elő velem. Hiába mosolyogtak rám a férfiak vagy éppen nők, hiába ittam literszámra a whiskey-t, semmi sem tudott feldobni, pláne nem a főnökkel való diskurálás.
Viszont jó kis démon vagyok, szót fogadok... néha.
Fekete, magassarkú csizmát viseltem, ami halkan kopogott a csmepézett padlón. Nadrágom jól megszokott feszülős bőr, ami szintén a legmélyebb ében színben pompázott. Derekamra, pengéket függesztettem, hogy felkészült legyek bármilyne támadás esetén, ezeket pedig hosszú, mély dekoltát felső alá rejtettem. Nem kell mindenkinek látnia az én kicsikéimet.
Barna hajamat egy pillanatra összefogtam, hogy levegőt engedjem nyakamra, majd újra leeresztettem, ahogy beléptem a liftbe.
Rossz kedvem csak fokozódott, ahogy lassú bádogdoboz csak zötykölődött. Nem akartam semmit, csak egy embert, akit kedvemre használhatok, csak egy éjszakára, de ehelyett hallgathatom Lucit, ahogy a nyomozóról beszél... vagyis azt hiszem, ezért hivatott, hogy már megint valakinek elmondhassa a gondjait. Persze, csak burkoltan, hogy ne tűnjön annaka a szívszerelmes ficsúrnak, mint a halandók jó része.
Nagy sóhajjal figyeltem, ahogy kinyílik előttem a liftajtó és nyugodt léptekkel indultam neki a pultnak, ahol mindenféle entiket mellőzése mellett, kitöltöttem magamnak egy pohár itókát, amit már hiányolt a szervezetem. Hiába, hosszú volt ez a liftezés.
Megforgattam a kezemben a poharat, majd leültem nem messze Lucifertől a kanapéra.
- Hivattál - közöltem köszönésképp. - Miről lenne szó? - kortyoltam egyet az italból. - Előre szólok, nem áll szándékomban Decker után nyomozni.
Ezt persze csak mellékesen jegyeztem meg. Tényleg nem akartam a halandó után futkározni, mikor Őnagysága éppen nem ér rá.


Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 12:58 pm
Következő oldal
A Long Night
Maze & Lucifer
──────────── ────────────

„Death darkens all
Right wing of the garden triptych
Left marks The Fall
The middle ground apocalyptic”
- Cradle of Filth: Right wing of the garden triptychA panorámaablak előtt állok. Egyik kezemben egy pohárka Virginia Black Whiskey. Háttal állok a bejáratnak, fekete inget és nadrágot viselek bordó mellénnyel. Kint éjszaka honol, a város romokban. Már-már földi pokol New Orleans látképe, mit önkényesen kisajtítottunk. Eltelt már annyi idő, hogy a Jobb Kezem és legjobb barátom, Agramon halálának híre elterjedjen démonaim között. Ahogy ők tudják, engedetlensége s lázadásszítása okán arkangyal-pecséttel átkoztam, ami viszonylag lassan pusztította el, kínok között. Halkan fütyörészek csupán- a Rammstein: Engel-jét -, kátrány-fekete szemeim a messzeségbe révednek, ahogy fejemet enyhén oldalra biccentem. Mély a sötétség, ahogy a dohányzóasztalon heverő könyv címe is jól illusztrálja: Stephen King - Minden sötét, csillag sehol. De ezen az estén még az egyik kedvenc hobby-m, az olvasás sem köt le. Valakik szervezkednek ellennem a sajátjaim közül, jól tudom s felettébb bosszant. Már az első hullám óta, mikor Gabriel az angyalokat az emberek lemészárlására vezényelte…A démoni tanácson úgy döntöttem végül, hogy Michael mellé állok, aki védi a halandókat. Haszonelvű alapon, természetesen. Hiszen ha nincs plusz lélek, nincs plusz lakó az alvilágban. Márpedig így működik a rendszer, a Pokolba rothadó lelkek kellenek. Szóval már ez a döntésem bizonyos körök nemtetszését váltotta ki. Utána pedig még Amara, A Sötétség, vagyis a Nagynéném is kitört a Pokolból. Lerázta láncait és béklyót tett mind a Mennyek, mind a Pokol bejáratára. S ezzel egy időben a Földre kergette az összes démont és fivérkét. Ez a többség legfőbb problémája jelenleg, de engem az árulás ténye sokkal jobban izgat. Hiszen a feladatom s filozófiám A Büntetés, maga. És hogy valójába mi is történt a (hajdani) első arkommal, abba most készülök Maze-t beavatni. A pokolfajzataimat nyilván sokkolta a hír, hogy az első emberemet szemrebbenés nélkül ítéltem kegyetlen és biztos halálra. Hát féljenek csak! Rettegjenek! Ha merték venni a bátorságot, hogy Uruk ellen áskálódjanak és szervezkedjenek! Senki sem önkényeskedhet az én birodalmamban. Ítélkezni mertek, pedig ebből kitűnik, hogy mit sem tudnak rólam. De a haragom eléri őket, ó, és akkor megbánják majd mire vetemedtek!
Csupán Maze-t hívattam, csak benne bízom annyira, hogy a kis cselszövésünkbe bevonjam.
Így hát a minap oda szóltam neki a pult fölött, hogy zárás után várom a lakosztályomban. Többet nem árultam el neki, a kis szexkazán fantáziájára bíztam milyen ügyben kéretem. S most lám, bármely percben megérkezhet.
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:55 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


Utolsó Poszt Kedd Május 16, 2017 6:00 pm
Következő oldal


16+..
Nem okoz meglepetést, hogy Maze-t a lakhelyemen találom. Igazából az okozna meg lepetést ha egy ilyen nagyságrendű tanácskozás után nem ott találnám. Meg persze őszintén. Maze azon kevesek egyike akiknek állandó bejárásuk van hozzám. Elvégre az ágyamban megfordul mindenféle jöttment nő vagy férfi. De csak nagyon kevesek, azok akik többször is megfordulhatnak az én privát szentélyemben. A saját lakrészemben. Végig nézek a lakberendezésen és elégedetlen vagyok. Bár a pokolban szarabb volt, de az ottani palotám díszítésére több ezer év rá ment. Művészek ezreinek válogathattam a lelkéből ki is faragja a szobrokat vagy fesse a freskókat. Így érthető, hogy egy pillanatra a lakrészem luxusát túl puritánnak találom. Azonban egyben ez segít is emlékeznem, hogy milyen másfajta és mennyivel jobb életem is van itt fenn a földön.
- Azt hittem valami erősebbet választasz egy ilyen tanácskozás után. – Mondom neki, mindenféle köszönés nélkül társalgási hangnemben. Olyan régóta élünk és olyan rég egymás mellett vagyunk, hogy egy ilyen gesztus fölöslegessé vált. A szavaim mindig olyanok mintha csak egy pillanatra félbe maradt beszélgetést folytatnék vele. Az italos pulthoz lépek és egy pillanatnyi tanakodás után egy üvegért nyúlok, amiben méregzöld ital lötyög. Nagy kristály poharat töltök meg magamnak, és szakítva a szokásokkal nem keverek semmit hozzá, nem hígítom. Ma tisztán iszom az Abszintot. A kanapéhoz sétálok én is Maze kezébe nyomom a poharam, hogy fogja meg. A következő pillanatban mellé huppanok és az ölembe húzva a nőt és a kanapé sarkába telepszek vele, hogy meg tudja vetni a hátát kényelmesen a karfán.
- Mi a véleményed? Ez a döntésem hány démon lázadását fogja ki váltani? – Kérdem, és vissza veszem tőle az italomat a balomba, miközben a jobb kezem felcsúszik a combjai közt egészen az ágyékáig. De ez utóbbi mozdulat nem kihívás „játékra”. Egyszerűen csak kifejezem a birtoklásom és a ragaszkodásom vele ahogy a tenyerem a combjába markol, és mindenféle hátsó szándék nélkül ott is hagyom. Ha durva hasonlatot szeretnék akkor azt mondom, hogy az ölemben tartom mint egy macskát az érintés kedvéért.

avatar


If you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Reagok :
37

Utolsó Poszt Pént. Márc. 31, 2017 5:34 pm
Következő oldal


• LUCIFER && MAZIKEEN •
[You must be registered and logged in to see this image.]
Meglepve ért véget a tanács, ami arrol tájékoztatta az össze fontosabb démont, hogy a nagy csatában majd Michael oldalán állunk. Értetlen voltam, de van benne ráció. Hiszen Michael védi a démonjaink porhüvelyét, és emberek nélkül sem maradhatna fenn a pokol.

Be szambáztam Lucifer lakhelyére, és gondoltam majd ott megvárom, hogy felbukkanjon, hogy legfőbb bizalmasának megnyíljon, és részletezze tervét.
Megtaláltam a piát, nagy mosollyal töltöttem magamnak, hiszen ez a kedvencem. Meg kell, hogy valljam az embereknek van pár remek szokásuk. Például a ruhák, cipők, ékszerek áhh.. imádom az ékszereket. És persze a pia és a cigaretta is ebbe a kategóriába sorolható.

Töltöttem magamnak egy 10 éves Glen Grant, aminek egy kis része is isteni, de hát az ára még jobban. Ráhuppantam a kanapéra, s keresztbe fontam a lábam.
Lucifer talán Los Angelesben nyilt meg nekem a legjobban, akkor és többször nem. Hiszen, akkor arra kért, hogy vágjam le az angyal pengéjével a szárnyát. Soha nem láttam olyannak, mint akkor. Megtört, hiszen nem akart tovább a pokolban senyvedni, és apjának engedelmeskedni, de minden megváltozott amikor eltűnt. Akkor a maga ura lehetett, talán a régi önmaga azóta. De meg kell, hogy valljam az én testemet alkotta a legjobbra. Minden férfinak a kedvence vagyok.

 Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3