☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Ashtaroth
WHISPERING AMEN
avatar☩ Reagok :
267

Szer. Márc. 22, 2017 7:55 pm írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Bathym!
Szóáradatot nem fogok tudni neked szolgáltatni jelenleg, de tudod jól, mit gondolok úgy általában a karaktereidről és írás módodról. Most is sikerült egy igen sármos urat alkotnod, bár nem épp a legelbűvölőbb jellemmel. Leviathan bizonyára egyszerre sír és nevet, amiért megkapott téged. Figyelemmel fogom kísérni a játékaitokat - már csak a kreatív szitkok és elnevezések miatt is - no meg azért, hogy üssek, ha netán bántanád... *over protective boss mode on* Very Happy
Irány arcot, rangot foglalni és játszani!

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Bathym
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
22
☩ Keresett személy :

Szer. Márc. 22, 2017 1:25 pm írtam neked utoljára


Bathym
One day, I am gonna hurt you. I promise.
Eric Bana
Démon
Keresett
Leviathan
-
Ókori Róma

Személyes adatok

Véleményem az emberekről: Magam is egy voltam közülük. Különös érdeklődéssel fordulok feléjük a mai napig, bár tény, hogy romlásuk vagy bukásuk nincs rám semmilyen hatással. Ha pusztulniuk kell, hát legyen, addig is szórakozásaink és élvezeteink megtestesítői.

Porhüvelyem neve: Tiberius Maximus

Mióta élsz?: Nagyon régóta

Gabriel vagy mihály?: Teljesen hidegen hagy ez a téma. Semmilyen érdekem nem fűződik hozzájuk. Bár, ha fizetnének érte....

Vélemény a természetfelettiről? : Pár ezer évvel ezelőtt létezésükről sem tudtam. De úgy gondolom, elborult elmém egy percig sem ellenkezett, befogadtam ennek a világnak létezését és azóta is élvezem minden percét.

Város: Északi régió (pokol), New Orleans néha (Föld)

Család: Apám hitvány, pénzéhes alak volt, ebben teljesen ráütöttem. Keserves véget ért élete, ugyanis egyik ágyasát bízta meg anyám, hogy koncolja fel, akár egy malacot aktus közben. Anyámat is valami nemi betegség ragadta magával. Borzalmas szülők voltak, így se arcuk, se hangjuk nem maradt meg elmémben. Emberi életemben három feleségem is volt, két lányom született, bár a harmadik hitvány egy fehérnépnek bizonyult, egyetlen utóddal sem tudott megajándékozni. Mikor lelkem eladtam, a lányaiméval is ezt tettem, választásuk nem volt. Azóta is a közelemben élnek.

Beosztásod: Az északi régióban szolgálom az Első Kiválasztottat.

user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Démoni képességek, blablabla... Ezek unalmasak.
Sokféleképpen szoktak emlegetni. De ami talán emberi múltamból kifolyólag a leginkább rám ragadt, az az, hogyan bánok a növényekkel - legyen az drága és ritka fűszer, vagy gyógyító fű - és a drágakövekkel, valamint ezeket saját mágiámmal hogyan hozom összefüggésbe. Megteremtem régiómnak a gazdagságot, fellendítem a kereskedelmet, valamint profi szintű okkult mágiámmal saját malmomra hajtom a vizet. Mások arról ismernek, hogyan kötök alkukat olyan démonokkal, kik ehhez nem értenek. Bármiért, amit értékesnek tarthatok - a fentiek közül természetesen - eljuttatok bárkit A pontból B pontba, kapuk segítségével.
.
Ezt a történetet vérrel írják
Pézsma és tömjén illata árasztotta el az egész lakrészt. Nyári szellő mozgatta lágyan az átlátszó, nemes anyagot a magas boltívezett bejáraton át. Vártam. Sosem a türelmemről voltam híres, s kezdett igencsak betelni a pohár. Most, vagy soha, te átkozott nőszemély. Úgy lesz, ahogy akarom, vagy nem lesz benne köszönet.
Idős, ám kedves arcú hölgy lép át a függönyön. Kontyba fűzött hajának kósza szálaira homlokára tapadtak az izzadtságtól. Semmi jót nem sejtek. Ahogyan arcizmaim megfeszülnek és ökölbe szorul a kezem, a bába némán áll előttem és néz rám. Ökölbe szorított kezemmel a falra csapok.
- Beszélj hát asszony! - Förmedek rá, ahogyan szoktam. Gyűlölöm, mikor a bolondját járatják velem. Hát pálcát dugjam le a torkán és úgy húzzam ki belőle a választ?
- Uram. Kedvese nem terhes. - Nyögi rémülten, mire felüvöltök mérgemben. Intek neki, hogy takarodjon a szemem elől. Kivételesen ezt nem fogalmazom meg, tudja azt ő magától is. Ha nem is az ő hibája, azon csattan főként az ostor, aki a rossz híreket szállítja.
Egy szolgáló lép elém, mondani akar valamit. Én viszont se rá, se a nőre, se senkire nem vagyok most kíváncsi. Elég volt ebből. Nem azért tettem meg feleségemmé, hogy ezt csinálja velem. Hogy merészeli?! Nyilvánosan kellene megöletnem.
Ennél azonban sokkal nagyobb büntetés járt a fejemben. A római gazdag réteg rengeteg lehetőséget tartogatott magában. Őt pedig sok Úr, igencsak gazdag urak megnézték maguknak. Egy időben ölni tudtam volna, ha más akár csak egy kósza gondolatban is magáévá teszi, de most nagyon kihúzta a gyufát.
Így hát pénzt és üzletet csináltam belőle. Mikor arról volt szó, hogy olcsón hozzák a tömjént, megkapták a testét és valóban olcsóbban kaptam meg az árut. Mikor gyémántokkal kereskedtem, néhány karátot nyertem vele, a teste miatt. Egészen jó tétet találtam magamnak a bevétel növeléséhez. Erre tökéletes volt, ha már gyermeket nem volt képes szülni nekem.
Így már azért kockázatosabb volt hálni vele... Ha terhes lett, nem kockáztathattam, kié a utód, ezért elintéztem, hogy az sose jöhessen világra. Megvoltak erre az eszközeim, de saját kezemmel is rásegítettem a folyamatra, ha erről volt szó. Sohasem jöhetett világra már egyetlen gyermeke sem. Megadtam neki az esélyt, nem élt vele. Többé nem csinál belőlem bohócot.
Ez sem volt neki elég, hogy engedelmet és hűséget gyakoroljon irányomban. Tudomásomra jutott egy titkos kis románc valamelyik olcsó cselédfiúval, kivel szökni tervezett. Ritkán ötlik elmémbe, milyen verést kapott azért az éjszakáért, mikor én magam kaptam őket rajta, de nem is szívesen emlékszem rá. Vagy egyáltalán Diánára. Rengeteg fejfájásom okozója volt.
Mielőtt beteljesíthettem volna sorsát és kivégeztettem volna, eltűnt. S bár némileg fellélegeztem, mindez nem tartott sokáig. Mintha csak elátkoztak volna, a balszerencse minden léptemet árnyékként követte. Volt, hogy megsérültem, volt, hogy pénzt veszítettem. Rémálmaimban Diána szórta ezeket az átkokat, de nappal, józanul nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget.
Aztán egy éjszaka saját lakrészembe törtek rám. Ütöttek, vágtak, egészen addig, míg már a légzés is pokoli fájdalmakat okozott. Azt hittem, ott ér a vég és a szuszt is kiverik majd belőlem, azonban a támadóim valamitől megijedvén gyorsan távoztak.
A földön, saját vérembe feküdve kinyitottam szemem és egy sötét, rettenetesen rusnya alak ált előttem. Nem mutatkozott be, viszont érdekes dolgokat mondott. Azt állította, Diána még életben van és neki köszönhetem mindazt a rosszat, mik az elmúlt években értek engem. Megígérte, hogy bosszút állhatok rajta, a lelkemért cserébe. Halálom küszöbén, agyamban méreggel telve mondtam rá igent.
Így születettem újjá azon a démoni néven, mit sokan ismernek ilyen, vagy olyan okokból kifolyólag. Bathym. Teljesen új világ nyílt meg előttem, bár lelki szemeimmel szinte csak ezeket az ármányos, romló értékeket láttam, amit a Pokol is képvisel.

 
Bathym
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: