This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Robert Crossen
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Natasya Alaskeevich
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
67

Utolsó Poszt Kedd Márc. 21, 2017 9:50 pm
Következő oldal


Robert Crossen
I'm not playing a role. I'm being myself, whatever the hell that is.
Play by Chester Bennington (változtatható)
Démoni Apja neve: Unknown
Kora: 25-35
* * *
Szabad/ Foglalt
* * *

Személyes adatok

   


Véleménye a természetfelettiről : Te is a háború kezdetén, vagy kicsivel előtte születtél. Ha vannak is emlékeid milyen volt az élet az angyalok és démonok érkezése előtt, haloványak már. A természetfelettivel együtt nőttél fel, s egy idő után te magad is azzá váltál, mit sem tudva származásodról. Nem mondom, hogy természetesnek tartod, de kíváncsi vagy. És irigy, hogy te miért csak ennyit tudsz, más miért tud többet? Ezt mégis próbálod titokban tartani mások előtt, nehogy rájöjjenek.

Gabriel vagy mihály?:Alkotóra bízva

Város: SF

• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírásaRobert, te vagy életem megrontója. No, nem abban az értelemben, amiben először hiszed. Fiatalon ismertük meg egymást – talán túl fiatalon is – a csatornába. Együtt éltünk egy darabig odalent, és bizony te vittél bele a rosszba. Mentorom és barátom voltál/vagy. Te voltál, ki megmutatta, hogyan máshogy is lehet élni, hogy nem csak kuncsorgásból és alamizsnából, hanem magad is megszerezheted a nehezen beszerezhető ételhez szükséges pénzt. Lelkes tanítványod voltam, gyorsan tanultam tőled, noha nem szárnyaltalak felül, de utol értelek.
Származásodról eleinte még mit sem tudtunk. Egészen addig a pontig, amíg egy ivászatunk alkalmával gondolatban fejemhez nem vágtad a rumos üveget. Persze a gondolataid kivetültek, s nem csak elméd tekervényeibe játszódott le a jelenet. Valóban fejbe kólintottál azzal az átkozott üveggel, te galád! Majdnem betört a csinosan befestett fekete buksim! Még így is kidőltem pár percre, hallatlan. Nem tudtuk, hogy miként csináltad. Ezután vetettük be magunkat a megmaradt könyvtár romjai közé, hogy kiderítsük mi is vagy te valójában. Nephilim vagy félvér?
Nem jutottunk semmire a megsárgult lapokkal, viszont arra jutottunk, hogy lelked túlságosan elkárhozott, hogy angyali lény legyél. Főleg, miután nem nőttek ki a szárnyaid sem. Fogalmad sincs, hogy ki az apád – ahogy anyádról is csak keveset tudsz. Az idő folyamán felcsaptál kincsvadásznak (vagy tolvajnak, amelyik megnevezés jobban tetszik). Egy-két alkalmi melóra engem is elvittél és nem is vetted oly rossz hasznomat.
A magunk különös, bohókás módján kötődünk egymáshoz. Amíg te elzárod érzéseid tréfás jellemed mögé, én kimutatom azokat. Ragaszkodom hozzád is, kevesen maradtunk, kik túlélték az elmúlt évtizedeket. Az emberek fogyatkoznak, s noha te csak félig vagy az, a barátom vagy. Voltál. Leszel.
//Igazából nem ragaszkodom a nevedhez sem és a pb-hez sem. A történetedet is magad alakíthatod, amiket leírtam, csak útmutatóul szolgálnak, de ha van hozzá jobb ötleted, szívesen fogadom. Legfeljebb különös szoros kapcsolatunkat tarthatnád meg, hogy ne legyünk olyannyira ismeretlenek egymásnak az első pillanattól kezdve.
Gyere, mert valakivel ki akarom fosztani az Alcatrazt és kell hozzá egy bűntárs s egy alávaló harácsoló nem is lehetne jobb partner *-*//
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Tori Mayer
Yesterday at 10:53 pm
☽ Versek, idézetek

Abaddon
Yesterday at 9:02 pm
☽ Frick Collection

Ophilia
Yesterday at 9:13 am
☽ Erdős terület

Tori Mayer
Szer. Ápr. 18, 2018 10:53 pm
☽ New Yorki kórház
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/2
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
1
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3