Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Asztalok •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Asztalok - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
211
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Képességem :
☩ Multi :
Ophilia
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Wicked family
Valamiért vonz ez a bár. Magam sem értem, hogy miért. De egyszerűen csak tudom, hogy vonz. Muszáj ide újra és újra visszajárnom. Talán a maga bujasága és sötétsége miatt. Itt az ember igazán az lehet, aki valójában. Egy rothadó lélek, ezernyi bűnös kívánsággal szívében. Itt levehetik a mindennapi álarcukat. Itt igazán megmutathatják valódi arcukat.
Itt igazán önmaguk lehetnek. Én pedig kedvem lelem elnézni a buja vágyaikat, erkölcstelen viselkedésüket. Úgy szemlélik a lengén öltözött lánykákat, mintha még életükbe nem láttak volna ilyesmit. Tegyük hozzá, hogy ebben a városba nem is sűrűn fordul ilyen elő.
Nemrég egy éjszakára kivettem ezt a helyet. Nagyobb forgalma volt, mint bármikor, most mégsem ismer fel engem senki. Nincs is ezzel baj, így újra nagy elánnal tudom magam belevetni az éjszakába.
Nem kell hozzá sok idő és máris pár férfi középpontjába kerülök - nem, nem akarok tudomást venni azon pecsétekről, melyeket idefestettem fel. Vérrel - hol emberivel, hol állatéval, festékkel. Alkohollal, krétával. Épp mikor mit találtam - épp mihez mi kellett.
Se nem a megmaradt koponyákra, habár az új italos üvegeket abba helyezik őket. Kezdek divatot teremteni! Haha!
Jaj hol is jártam. Ja igen, néhány könnyedén megvezethető vadbaromnál. Még erőmet sem kell használni és ingyen hozzák az italokat. Ma nem akarok nagy őrültséget, sem gyilkolászást. Egyszerűen csak le akarom magam inni. Fenékig.
Meg egyéb dolgokat is, de ezekre nemsokára úgy is visszatérek.
Az előbbieket elmondva lehet az, hogy percekkel később már magastalpú bakancsomba a  pult tetején járkálgatok, kísérő kezek tartanak meg térdemnél. Még több perccel később már azon hasalva, nevetve hagyom, hogy idegen férfiak igyanak hasamról, mindenféle undormányokat, miket csak ráöntenek. Közbe persze én is kapom őket elég hevesen. Egy óra sem kell ahhoz, hogy tudatom elszökjön a túlvilágra. Nem baj, ma legyen nekik egy szép estéjük. Ennyit ők is megérdemelnek. Velük együtt nevetek én is. Amíg ők részegségükbe, én ezt betudom bomlott elmémnek.
A pulton ülve, lábammal ölelem át az egyik fiatal fickó derekát. Nemrég valami finomságot ajánlott nekem. Most pedig kacéran vigyorogva kéreti magát.
Szemem egy pillanatra megvillan. Engedem derekát, cipőm talpa mellkasára simul. Könnyedén rúgok rajta egyet. Ha nem akarja nekem megadni, ami neki van, akkor nem is kell.
Engem nem lehet zsarolni, én vagyok, ki másokat zsarolni szokott.
És nézzétek a veszett férfi ösztönt. Máris jön pitizni, hogy enélkül is megadja. Egy feltétellel… Persze, hogy eggyel…
Nyelvére helyez valami fehér bogyót. Mohón csillannak meg kékeszöld íriszeim. A férfi felé hajolva lopom ezt el tőle, pár pillanatig egymásba gabalyodva.
Az események innentől kezdve pörögnek fel. Fogalmam sincs, hogy miként kerülök egy böhöm nagy állat nyakába. Odafent csápolok valami régelmúlt zenére. Mintha Guns n’ roses lenne, de már ez sem jut el az agyamig. Pedig éneklek vele. Vagyis valami hang kijön a torkomból.
Alattam az ogre megbotlik egy asztalba, vészesen közelgünk a föld irányába. Még ekkor próbálok elválni tőle, én egy asztal és egy boksz közé esek be.
Percekre elválok tudatomtól, senki sem foglalkozik velem már. Elmúlt az újdonságom varázsa, ott fekszek. Kezem végül megtalálja az asztal lapját. Nehezen tápászkodom fel rajta, és lám!
Valaki itt hagyta a whiskyjét! Elkényelmesedve a bőrülésen, fel sem tűnik, hogy halántékomról apró csíkban folyik vérem. Ebcsont, beforr.
Inkább csak vidáman húzom meg az italt, mire valaki helyet foglal velem szembe.
- Nagyfater! - örülök meg a jelenlévőnek. Aztán csak gyanúsan húzom össze szemöldökömet. - Wow… Valamit ütőset beletehettek ebbe, ha megint azt képzelem, hogy velem szemben van a nagyfater - pislogok nagyok a pohárra. Onnan nézek fel újra lopva, de az alak továbbra is ott ül. Ne, meg ne kérdezd, hogy honnan tudom, hogy ő az, vagyis de tudom. De fingom sincs, hogy miért tudom miként néz ki. Az asztalon eldőlve kezdek bele hangos röhögésbe, felkönyökölve rajta kócos hajam mögül tekintek a fickóra. Nyakamba lógó kereszt az asztal lapján koppan, a körülöttünk lévő zajtól mégsem hallatszódik. - Áh, nem, te tuti nem vagy valós. Vagy! Mindig, de mindig megtalálod azt a pillanatot, amikor teljesen be vagyok nyomva. Nem, inkább csak megint nem vagy valós. Avagy mégis, de akkor meg fene nagy unokakomplexusod van, hogy te engem követsz! - hiszen nem is oly régen New Orleansba futottam vele össze. Az estéből semmire sem emlékszem, csak foszlányokra. Az arcára mégis. Mégis hiába kérdeztem meg bárkit utána: a pokol urát hónapok óta nem látták a városba és ha megjött volna, biztos nem velem bájcsevegett volna. Habár egy jó húzása mégis volt. Na tessék elmém, kápráztass el. Most is vajon vízbe fogom magam fojtani, azt gondolva, hogy ő teszi ezt meg velem?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Why are you serious?
I talk, I smile, I laugh too

But be carefull when I'm silent
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 26, 2018 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ A Little Wicked Family

Nagypapi x Cukorborsó

 

Luci nem mehetsz ide, nem mehetsz oda...A fenéket nem! Mindig is rühelltem, mikor meg akarták mondani mit és hogyan csináljak. Vagyis nem mindig, az Idők Kezdetén még alázatosan hullottam alá a Pokolba Atyám kedvéért. De az már a múlté. Már réges-régen a magam ura vagyok! Szóval, úgy döntöttem, hogy ellátogatok az Új Vár városába. Miért is ne? Azt csicseregték a madarak, hogy van ott egy jó didibár! Ki nem hagynám! Örömömre szolgál, hogy végre kezdi összekapni magát a földi lakosság és újjá építeni a kártyavárként összeomlott világukat. Hiszen nincs jobb hely a szórakozásra, mint ez a pöcegödör! Ezért is jöttem fel a halandókhoz. A szívem megszakadt, mikor a testvéreim mindent tönkre tettek! Pedig itt aztán lehet tombolni...szex, pia, drogok! Én pedig szeretem halmozni az élvezeteket. Játszi könnyedséggel slisszoltam be a városba, magasról téve a vadászokra és a többi csürhére. Engem a bár érdekel! Úgy is régen szórakoztam már egy jót. Az ilyen helyeket nem tűrik meg bárhol az új világrendben. A saját báromat pedig néha már unom, sajnos. Kis vérfrissítésre vágytam, hát jöttem. Talpig feketét viselek-a legdrágább kelméket, amiket még a világvége előtt szereztem be-egy leheletnyi bordóval, ami kimerül a díszkendőmben és a cipőm talpában. Csak stílusosan! Ahogy viszont beteszem a lábam, széles, önelégült vigyorommal, megérzek valamit. Egy különös, még is ismerős jelenlétet. Kátrány-fekete szemeimmel pásztázom a terepet, közben meg stírölgetek pár dögös és alul öltözött pincérnőt és táncost: Határozottan kedvemre való ez a hely! Maze-nek is tetszene, bár fogalmam sincs, jelenleg merre járhat. Lehet, hogy éppen kufircol vagy egy halandót kínoz unalmában, az ő dolga. Majd ajánlom neki, ha újra össze futunk. Most viszont, ez az illat felkeltette az érdeklődésemet! Ki lehet ez? Körbe fordulok, egy pincérnő az orrom elé tart egy tálcát, közepes minőségű whiskey várakozik rajta, amit nem is hagyok veszendőbe! Rá mosolygok, felhajtom és mikor elhalad, alaposan megnézem a hátsó fertáját. Egyik kezemmel zsebemben, másikban a pohárral indulok meg kereső utamra. Nincs nehéz dolgom: csak követnem kell a szagomat! Hiszen ez az érdekes a dologban, a lény kipárlása valamelyest a sajátoméra emlékeztet. Csak nem egy alkotásom fattya?! Én nem ítélkezem. Tudjuk hogy megy ez: Ördögporontyaim fel mászkáltak mindig is, most meg mind itt lebzsel. Össze fekszenek ezzel-azzal, hiszen szükségletei mindenkinek vannak, a vérmérsékletüket pedig amúgy is tőlem "örökölték". És...ahogy körbe nézek, már ki is szúrom a kicsikét! Fogom magam és megindulok egyenesen felé. Egy magányos asztalnál ücsörög. Én pedig kérdezés nélkül leülök vele nagyjából szemközt a fekete bőrülésre. Sarokasztal, félhold alakban húzódik a bőrbútor és egy kerek asztal van a közepén. Lábamat keresztbe teszem, szenvtelenül piros cipőtalpam rá nevet az ifjú hölgyikére. Én pedig kezeimet össze kulcsolom a térdemen, miután leraktam a whiskey-s poharat.
- Mintha lenne valami közünk egymáshoz, drágám, nem gondolod?
Kérdezem tőle mézes-mázos, ördögi hangomon. De a sátáni ábrázatomat nem mutatom meg neki, egyelőre legalább is. Persze ez az egész csak megérzés részemről, de szeretek veszélyesen élni.


Megjelenés:
Asztalok - Page 2 006d24f949971703ec23e70f5be07e55
Music of your soul:
 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 19, 2017 11:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Megint elmész? - tekint rám érdeklődve Kuroka az én drága "Titkárnőm" bár igazából inkább a "Társam" a megfelelő kifejezés rá az eltelt hosszú évek után, amelyek alatt közösen fáradoztunk a kis mini birodalmam azaz, a Dél-keleti Régió irányításán, és felvirágoztatásán. Na jó az utóbbi egy kicsit talán erős kifejezés, de jómagam mindig is ügyeltem rá, hogy az én régióm területén gördülékenyen menjenek a dolgok, és ne legyenek túlzottan nagy problémák. Nem egyszerű dolog, de igyekeztem mindig is a legtöbbet kihozni abból, ami a rendelkezésemre állt. - Igen muszáj, de ígérem igyekszem nem sokáig elmaradni. - felelek neki egy fél-mosollyal. - De ne aggódj maradt némi papírmunka az irodámban, szóval nem fogsz unatkozni. - kacsintok rá a lányra. - Vagyis megint minden melót velem akarsz elvégeztetni. - vonja fel a szemöldökét. - Nem mindent csak amire nincs időm. - vonom meg a vállamat, miközben magamra terítem a kabátomat. - Ha valaki keresne, akkor a könyvtáramban vagyok, és ne zargassanak. - fordulok még egyszer a lány felé, aki bólint a szavaimra. Tudja már, hogy mi a dörgés, szóval nem kell magyarázkodni Neki. És a másik legjobb tulajdonsága, hogy nem kérdezősködik. Tisztában van vele, hogy amiről tudnia kell, arról tudni is fog...
Nem sokkal később egy kapu segítségével immár New York utcáit rovom. Mivel van saját testem szerencsére, így nem kell más emberek megszállásával vesződnöm, ami csak plusz macera meg kockázat lenne, és nyugodt szívvel sétálgatok fel s alá az emberek világában. Persze most már ez sem olyan biztonságos sajnos, mint régen. Pedig jómagam szerettem időt tölteni az emberek között, mert érdekesnek találtam őket, és mindig volt valami csetlő botló dolguk, amivel elszórakoztattak főleg ott Keleten. Ott mindig kitaláltak valamit a kis szentjeim...Elég átlagos ruhákat viselek így még csak ki sem lógok igazán a sorból, és fütyörészve haladok az úti célom felé. Nemrég egy bukott angyal vette fel velem a kapcsolatot - pedig rájuk annyira nem jellemző, hogy olyan nagyon lelkesednének értem, és bájcsevejre hívnának - mégpedig azért mert üzletet akar velem kötni. Bevallom őszintén felkeltette az érdeklődésemet a dolog, szóval ha más nem legalább meghallgatom, amit akar. Amúgy is már fel akartam nézni egy ideje. Mostanában úgyis csak akkor jártam idefent ha "Apu"-val akartam találkozni...
- Ez most komoly? - szalad ki a számon, amikor végre elérek a bukott által megadott találkaponthoz, amiről kiderül, hogy nem más - peregjenek a dobok - mint egy...sztriptízbár. Bár be kell, hogy valljam a BeelzeBoobs nagyon kis hangzatos név. Kíváncsi vagyok, hogy az ötlet ihletőjének is ennyire tetszene-e...Mindazonáltal nem habozok tovább hanem fogom magamat, és belépek a "vendéglátóipari egységbe",ahol aztán először a pulthoz sétálok, és rendelek magamnak egy szimpla italt, hogy ezután egy félreeső asztalnál foglaljak helyet, hacsak nem jelenik meg az újdonsült, potenciális "üzlettársam", hogy máshol foglaljunk helyet.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7