⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Jezebeth
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 10:21 pm
Következő oldal


Jezebeth
My right hand
Poppy Drayton (változtatható)
Jobb kezem
Porhüvely: sajátja
1000+
Szabad
Pokoli

Személyes adatok

   


Porhüvely neve: Sajátja

Gabriel vagy mihály?:Lucifer

Város:Pokol (Északi régió), New Orleans

• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírásaTöbb ezer éve ismerlek már téged. Kéjdémonként fiatalabb koromban azt a megbízást kaptam Nagyurunktól, hogy erőmet használva idillikus, boldog házasságokat tegyek tönkre. Ez így is történt. Jártam a Földet, mikor az idő úgy kívánta, hogy ezen kötelességemnek tegyek eleget, s férfiakat vettem rá hűtlenségre. A terméketlenség démonaként benned egy annyira elvetemült, romlott nőszemélyt ismertem meg, ki gond nélkül csatlakozott hozzám, segítette a munkámat a földön, ráadásul még szórakoztató is, szívja a véremet és érti is a tréfát. De ennyiben nem merülsz ki. Makacs, önfejű vagy, nehezen lehet veled megértetni mások igazát, mert csak a sajátodat látod. Viszont eszes vagy, okos, gyorsan átlátod az összefüggéseket. Erős démon vagy, bármilyen fegyverrel jól bánsz, mellettem katonává képezted magad.
Egy ponton történt veled valami, amit mindig csak félmondatokban emlegetsz nekem, sosem mondtad még a történetet egészében, de megtörtél benne, egy ideig nem voltál önmagad. Talán szerettél valakit, ki nem közülünk való volt és csúfos véget ért, nem tudom pontosan... Hónapokig a palotámban időztél, nem akartál egyedül lenni és úgy tűnt, rajtam kívül nincs senkid. Volt, hogy jókedvűen a nyakamon lógtál, volt, hogy szobádba bezárkózva napokig nem is láttalak. Mikor a földre mentem feladatom teljesíteni, követtél, mikor visszatértem palotámba a sarkamban voltál.
Kialakult. Nem kértelek meg rá, te sem kértél meg semmire, az együtt töltött idő alatt szolgálni kezdtél és néhány évszázaddal később realizálódott bennünk, hogy jobb kezemként viselkedsz. Más hasonló, pokolbéli kapcsolatokhoz képest a miénk lazább, de csak, ha kettesben vagyunk beszélünk úgy, mint a barátok. Minden egyéb megjelenlésnél tudod a helyed, én is az enyémet. Nem ellenkezel velem, bár közlöd négyszemközt, ha hülyeséget csinálok.
Hosszú évezredek óta játszok macskaegér játékot az egyik lovassal, Ashtaroth-al. Az elmúlt hónapokban érdekes irányt vett a kapcsolatunk, összemelegedtünk és együtt vagyunk, bár titokban tartjuk más démonok előtt. Nem vagy ostoba, nem is próbállak annak nézni... sejted. A probléma az, hogy sohasem tudtad őt elviselni, gyűlölöd, mert rossz hatással van rám a te elképzeléseid szerint. Próbálsz tőle távol tartani, terveket szövögetsz, hogy szétszakíts minket. Persze sem én, sem Ash nem vesz egyelőre ebből észre semmit, mert nem mutatsz ki ebből semmit.
// A karaktert eddig én vittem NJK karakterként, de nagyon szeretném, ha valaki elvinné. Ash és én is nagyon várunk. PB változtatható, minden egyéb is megbeszélés kérdése. Ha megtetszett a leányzó, küldj pm-t és mindent elmesélek, megbeszélünk Smile // 
Jezebeth
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: