Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Elhagyott raktárház •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 24, 2017 12:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Gabriel&Sophia

Ha a bénázásnak van bajnoka, az csakis kizárólag én lehettem. Ennek bizony lesznek következményei, és garantáltan megkapom a magamét, amiért túl messzire mentem. Köztes, semleges területen gyakoroltam a repülést, amíg Zach intézte a dolgokat a rászorulókkal, osztotta az élelmiszereket és ruhákat, amiket vittünk. Jóval a felhők felett repültem, amikor egy csúnya, erős, gonosz légáramlat elsodort Las Vegas határába, pedig valamiért külön kikötötték nekem, hogy kerüljem messzire a területet.
Nos, erről ennyit. Ha valami szabályt nekem kikötnek, hogy így csináljam, garantáltan nem sikerülhetett. Nem tudom, ki felelős a sorozatos balszerencsémért, de garantáltan meg fogom mondani az illetőnek, hogy nincs humorérzéke, mert nem igen nevetek a viccein, ha ezt annak szánta.
Csúnyát zuhantam, ismételten, a szárnyamat lehet, eltörtem az eséskor, elég nagyot puffantam. Ez talán még annak is fájhatott, aki látta, és becitált. Kivételesen örültem, hogy felnyaláboltak.
- Ugye nem nekem kell a saját lábamon mennem? – nyöszörögtem. Kegyetlenül fájt a szárnyam, és meg se bírtam mozdítani, pedig aprócska kísérletet tettem rá, hogy segítsem az egyensúlyozást. Egy tapodtat se mozdult, úgyhogy ja, valószínű eltörhetett a bal.
Semmi vész, amúgy is kétbalszárnyas voltam.
- Egyébként is vittünk volna, hogy megakadályozzuk a szökésed.
- Törött szárnnyal nem valószínű, hogy ilyesmire vetemednék, de jó, felőlem.
- Túlságosan nagy a szád, angyal – a szemem forgattam erre. Szóval még arra se vette a fáradtságot ez a hatos-fogat, hogy olvassanak a fejemben. Szuper. Gabriel, Gabriel, ideje lenne leváltani őket, így nem lesz ennek jó vége…
- Őszinteségnek hívják ezt. Mellesleg nem angyal vagyok.
- Hát akkor?
- Egek, ti komolyan nem használjátok a képességeteket? Minek van akkor? Nephilim vagyok.
- Egyel több ok, hogy elé vigyünk akkor.
- Ki elé? – csak ne Gabriel legyen, csak ne ő…
- Gabrielhez – hogy az a… nekem miért nincs soha szerencsém? Örököltem egyáltalán valami értelmeset és használhatót is apámtól a szárnyaimon, meg a felismerőkémen kívül? Remélem, igen.
Hogy örültem, hogy vittek. Legalább a két lábam nem érte a talajt, és így nem fájt. Ilyenkor mit nem adtam volna azért, hogy olyan gyorsan gyógyulhassak, mint angyali rokonaim. Vajon milyen lehet Gabriel? Tényleg olyan zord, kegyetlen, mint amilyennek állítják? Már a felvetés is nevetséges, hogy Mihály engem kémnek alkalmazzon. Fel sem érek hozzájuk. A firkáláson kívül más tehetségem nincs is.
Hát, nézzük a dolgok jó oldalát: ha már itt vagyok, legalább van pár hordár is, akik cipelnek. Legalább az megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ilyen tehetetlen. Talán túlzottan is rosszul láttam magamat, de képtelen voltam máshogy gondolni magamra, mert folyton menekülnöm, rejtőznöm kellett annak okán, hogy nephilimnek születtem. Nephilimnek. És ezek a tökéletlenek még egy Nephilimet sem ismernek fel… Istenem, segíts meg!
Az egyetlenek, akik ténylegesen elfogadtak, azok Isten, az apám, és Zachriel voltak.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 02, 2017 8:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 2:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


To: Gabriel
When one door closes, an other one opens..A sötétség erdejében jártan, s árnyképként végig vonulva, nos csak egy homálya vagyok egykori önmagamnak. A színtiszta, a fenséges, és a fénnyel teli énemnek, tova tűnő másává váltam. Minden szó, amely az ajkaimat elhagyja, s minden lépés, amellyel előrébb kerülök a célom felé, csupán csak a fekete lepel mögé vezető útszakasz. Azt hiszem, miszerint végleg elvesztem és az elfeledettség részéve lettem. A glória lehullt, hamvaira omlott, és a szárnyak eltipródtak, éjfekete sötétségbe burkolózva. A tökéletes mintakatona immáron elbukott a személyemben. Talán, ezért is rendelkezhettek némi szabadsággal, amellyel élve, nos egészen más szemszögből tekinthettek mindenre; magára a történtekre. Tudtad, hogy mindannyian egykoron ugyanolyanok voltunk? Egyformán bábok, és alárendelt hűséges szolgák -, katonák? Hitted volna, hogy az emberi érzelmek töménytelen kellege, befolyásolhat egy hozzám hasonlót? Mert én nem, abban a pillanatban, amikor rájöttem, hogy milyenféle indulatok kavarognak bennem -, dühös voltam. Rendkívüli módon haragot éreztem, amely végül elszunnyadt, és a megvetésbe torkollott át, amit a kis pornak való egyedek irányába nyújtok. Gyűlöltem, hogy atyánk előnyben részesítette az ócska halandóit, mintsem minket, és utáltam, amikor huszonöt évvel ezelőtt káoszt okozva, se szó, sőt se beszéd nélkül, eltűnt. Még a legtisztábban hívő ember sem tudná elképzelni azt, hogy akkor és ott mit éltünk meg! Én magam csalódottságot, s némi módon megvetést. Belátva mostan pedig; az embereket okolom mindenért. Elvették tőlünk az Urat, és elkergették a szánalmas jellemükkel. Most komolyan kérdem, kérlek, az ilyenek tényleg érdemelnek újabb lehetőséget?
- Te sem vagy másabb a fajtársaidnál.. - Vágom neki a kedves vadászt, a közeli falnak. - ..fenyegetőzöl, megzsarolsz, és azt merted feltételezni, hogy engem csak úgy kivégezhetsz, te nyomorult! - Rántom el, ahogy újból a falnak vágom őt. - Tudod te egyáltalán, hogy ki vagyok? Hozzád képest több, te kis senki! - Húzom magammal a ruhájától fogva, ahogy bevezetem az elhagyatott raktár épületébe. - Most pedig, drága kis porlandó.. - Beszélek tiszta megvetéssel a hangomban. - ..elárulod nekem szépen, hogy hol is van a többi társad! Megmondod e szent pillanatban, merre bújtak el, mert megfogtok mindannyian ezért fizetni! Mégis hogyan voltatok képesek rám kezet emelni? - Elengedve a földhöz vágom, ahogy idegesen lépek tőle hátrébb. - Beszélj már! - Ordítok rá szokatlanul, ahogy végül megrázom a fejemet. Nevetésben török ki, miközben a hajamba túrok. Igazából sosem képzeltem el ezt a szituációt, annyi évvel ezelőtt nem volt alkalmunk akármikor a földre lépni, és azt csinálni büntetlenül, amit akarunk, míg most... most körülöttünk rengeteg káosz uralkodik. Testvérek hullanak el, buknak meg, vagy épp fordulnak egymás ellen. Itt az én példám.. az én tökéletes szituációm! Isten angyalaként sosem képzeltem volna, hogy kezet emelek egy halandóra, hogy.. hogy idáig juthatok.
Mélyen szívom magamba a haszontalan levegőt, ahogy elcsendesülök, és finoman lépek közelebb felé. - Kérlek.. - Nézek rá komolyan, szomorkás szemekkel. - ..nem akarjuk ezt, ugye? Te se, és én sem! Csak békét akarunk, egy jobb helyet, ahol az Istenünk újra megjelenik, és nem éppen sátorfát bont. - Hízelgő, ócska kis hazug szavak, amellyel őt kecsegtettem, míg a lelke ennek a szerencsétlen egyednek egy pillanatig tán', hisz is benne. - Én segíthettek neked, ígérem. Csak mond el, merre vagytok, és haza viszlek. Vissza a szeretteidhez, ahová tartózol. - Suttogom, ahogy segítek neki felállni, ám az átverésben, nos nem csak én jeleskedem, ugyanis elcsórja tőlem az angyalpengét. Hirtelen szúrja a vállamba, ahogy éktelenül rideg pillantással illetem, és míg futni kezd, én egyszerűen húzom ki magamból, hogy aztán lassú léptekkel, és egy ördögi nézés keretében a nyomába szegődjek.
- Nem menekülhetsz sehova! Lassú vagy, és sebesült... - Szólalok meg fennhangon, ahogy az épület kijáratánál eltűnik, de semmi gond, hiszen úgy is meglelem, viszont... neki, akkor végérvényesen annyi!

▲ music: I get wicked▲ ▲Words: 592▲ ▲Note: -
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 2:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/3
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6