⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
New Orleans Museum of Art
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Csüt. Május 18, 2017 6:12 pm
Következő oldal


- Azt mondják, hogy az öröm amit akkor érezni mikor egyet szerelmeskedik az ember az valójában csak be pillantás a mennyországba, hogy mi is vár oda át az igaz hithű halandóra. Ezek után nem csoda, hogy a művészet a szerelemről és a szexről szól szinte. –Mondom és egy bólintással viszonozom a köszönését. Majd a kérdésére, pontosabban a kijelentésére fel villan a szemem izzása pár pillanatra. Udvarias, de a kijelentése szemtelenséget leplez a maga módján. Szinte sürget engem, hogy elmondjam mit akarok tőle. Nem bántom, hiszen tudom nem ez a szándéka, és nem tudatosan sürget. De még is ahogy végig nézek a szépséges arcán, hibátlannak ható bőrén kedvem támad őt félholtra verni. A sötét énem könyörög és fortyog a szívemben. Szeretné össze zúzni ezt a tökéletességet. Szeretné beszennyezni, elcsúfítani. Persze több vagyok a szívemben lakó sötétségnél. Noha ez a szerepem az atyám által teremtett világban.
Elfordítom róla a tekintetem és az egyik ablakon át ki nézek az udvarra. Eltöprengő hangon szólalok meg, és lassan elszakítva a tekintetem a kinti tájról meg indulok egy másik műalkotás felé ami előtt pihenő pad van ki helyezve.
- Mond el nekem! Mi gátol meg engem abban, hogy most azonnal az életedet ne vegyem? – Kérdezem és mikor oda érek a pihenő padra kényelembe helyezkedek, és barátságosan meg paskolom magam mellett az ülőkét. A kérdésem persze költői, de elég komoly ahhoz, hogy a nő komolyan vegye. A ki állított mű alkotást bámulom és várom a válaszát.
- Nem tudom tisztában vagy-e vele de a viselkedésed bizonyos démon körökben alá ássa a tekintélyemet. – Tisztázom neki a dolgot miért is kérdeztem tőle azt az előbb.
- Hallottam pletykákat. Egyenesen pokolbeli démonoktól akik olyanokat suttognak, hogy „Miért kellene engedelmeskedni Lucifernek? Inanna sokkal hatalmasabb. Hiszen amíg a többi fő démon rendszeresen megjelenik Lucifer színe előtt addig Inanna nem tesz mást csak kényére kedvére elkerüli a mocskot! Nem engedi, hogy az a szemét dög be szennyezze őt.” – Idézek egy mára már halott démont. – Azután hallottam olyan beszédet is, mely szerint azért nem jársz nálam soha mert én Lucifer félek tőled és a hatalmadtól. – Jegyzem meg és le veszem a szemem a műalkotásról és jó alaposan végig mérem a Kéjt. – Csinos vagy!

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 6:11 pm
Következő oldal


Lucifer & Inanna
Erato meets Zeus
Sose értettem a haragvó tekintetet, azt a most-azonnal-elpusztítalak hozzáállást az erősebb démonok részéről, mégis, mikor Atyám hívat magához a szívem beleremeg a félelembe. Tettem valamit, amit nem kellett volna? Nem dolgoztam elég jól? Én mindent megteszek! Igyekszem megfelelni minden elvárásának, és még Nagyapám kedvében is próbálok járni, hogy az általa mutatott utat kövessék a halandók. Lucifer mégis méreggel telve hív magához, és nem tudom, nem tudhatom mi a szándéka. Az iránta érzett elköteleződésem, a kapocs, amely összeköt vele azonban sokkal erősebb annál, semhogy egy cseppnyi félelem a büntetéstől menekülésre késztessen. Ha vétettem, megérdemlem amit kapni fogok, ebben egészen bizonyos vagyok.
Megtalálni őt, bár nem egyszerű, mégsem esik nehezemre. Világ életemben azzal foglalkoztam, hogy a megfelelő személyeket felkutassam, így megvannak az eszközeim arra, hogy egy ilyen erős lényt megtalálhassak.
A múzeum érdekes választás, tekintve mennyi alkotást inspiráltunk mi, a nővéreimmel. Hány szobor, festmény, dal született a kéjből, az általunk választott múzsák nedves öléből. A reneszánsz ilyen szempontból igazán varázslatos kornak számított, hiszen a mezítelen női testek közszemlére tevése valóban művészetnek számított, főként, ha némi mitológiai körítést alkalmaztak. A kor pornója, elfogadható köntösbe bújtatva. A rómaiak és görögök bezzeg nem szégyenkeztek, olyan orgia mozaikok születtek, hogy még magam is meglepődtem, bár ami azt illeti azóta már olyan sok évszázad eltelt, és magam is annyit tapasztaltam, hogy igazán nehéz meglepni.
Bár igyekszem felkutatni a termekben elveszett Atyám, nem vetem el a késztetést, hogy magam is megcsodáljak egy-egy kiállított darabot. Milyen szomorú is, hogy jelen időkben az emberek kevesebb energiát fektetnek az alkotásba… igazán fel kéne lendítenünk a művészeteket.
Egy ókori alapokra építkező csodás nőalakot járok körbe épp, mikor meghallom a léptek zaját. Talán ő már sokkal korábban érzékelte jelenlétem, így nem is jut eszembe meghúzni magam, és elodázni a találkozást.
- Elképesztő, mennyit foglalkoztak a művészek az emberi testtel.– Szólalok meg, miközben ujjaimmal végigsimítok a hűvös bronz felületén. – Persze nem állítom, hogy nem volt közünk hozzá… - Csak ezután fordulok Atyám felé, hogy mély alázattal és meghajlással köszöntsem. A testhez tapadó bordó selyemruha amúgy is kötött mozgást tesz lehetővé, ám igyekeztem nemzőm előtt a lehető legjobb formámat hozni. És a legilledelmesebbet. Mikor is volt szerencsén utoljára szót váltani? Azt kell mondjam, nagyon, nagyon régen.
- Hívattál. – Pillantok fel kíváncsian. Visszafogom magam, hogy ne tegyem fel a bensőmet égető kérdést: Miért? A tárgyra tér, mikor úgy látja jónak, én nem sürgethetem.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 7:36 am
Következő oldal


Inanna & Lucifer

Szeretem a művészetet. Ahogy annak a megnyilvánulási formáit is. Zene festészet szobrászat. Imádom őket. Sosem vallanám be senkinek, de elképesztőnek tartom, ahogy az emberek alkotnak. Nem képesek teremteni, mint az atyám, mégis meg van bennük a vágy az alkotásra. Ez a vágy pedig arra készteti őket, hogy kifejezzék magukat festészettel, szobrászattal, zenével, és verseléssel. Ó mennyivel több lélek lenne a pokolban ha nem csak a bujaság lenne főbűn hanem a művészet alkotás is. Ezért is élvezem, hogy most szinte csak az enyém a város művészeti múzeuma.
De a bujaságra vissza térve. Itt beszéltem meg vele találkozót, vagyis jelen esetben fogtam egy angyali démon röplap futárt és lángoló szemekkel rá parancsoltam, hogy „Lucifer találkozna a Bujaság őméltóságával még pedig azonnal!” . Címet nem adtam meg, de ha a bujaság magától nem képes rám találni akkor ki fogom rúgni.
Lassan sétálgatok a műalkotások közt arra várva mikor is érkezik meg ő. Mindeközben alaposan át gondolom mit is szeretnék tőle. Az biztos, hogy az elején ellenkezni fog. Elvégre …


(bocsi a rövid kezdőért majd be melegszünk )

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 7:22 am
Következő oldalSponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal


 
New Orleans Museum of Art
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: