Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Irak - Dur-Sharrukin •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 14, 2017 8:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Ophilia - Nasargiel•

Az emlékeink hangot adnak nekünk. Tanúskodnak a múltról, hogy mások tanulhassanak belőle, hogy ünnepelhessék sikereinket, és figyelmeztetve legyenek a hibáinktól. [ Lejátszás ]

Az angyal egyike azoknak, akik régen a csapatomban voltak, azonban a háború miatt szétváltunk. Most keresem az embereimet, szedem össze őket, hogy ismét egy egységet kovácsoljunk. A mennyben ragadtakat sajnos még nem tudjuk lehozni, de majd idővel remélem odáig is eljutunk. Ophilia egészen meglepettnek tűnik, hogy felismertem.
- Sokat jártál az édenbe, úgy hogy igen, emlékszem rád. Mi olyan meglepő ezen? - kérdezem, hiszen számomra minden testvérem egyenlően fontos, legyen "aktakukac", vagy terepen lévő harcos. Észre veszem a csalódottságát a kihaltságot illetően, én pedig hümmögök egyet. Az egyetlen előnye, hogy az ember nagyobb városokba szorult vissza az, hogy a Föld kezdi visszavenni régi paradicsomi képét. A hátránya, hogy körülbelül nincs munkánk, az angyalok elkanászodnak, egymás ellen fordulnak, csatároznak. Néha már-már rosszabbnak érzem magunkat a démonoknál. - I-igen. - nyújtom el egy kissé keserű mosollyal a szót. - Semmi gond. A példámból sokan tanulhatnak. Elvakított a barátság és a sok ígéret. De végül megtanultam a leckét és visszakerülhettem a helyemre. - itt kicsit ki is húzom magamat, hiszen hány angyal mondhatja el magáról, hogy bűneiért megbocsátást nyert? Mondjuk eleve nem volt túl nagy bűnöm, de Isten meg akarta velem értetni, hogy miért káros, amit tettem és végül meg is értettem. - Hát annyira nem volt érdekes. Ugyan abba a hibába esett, mint sokan általában közülünk. Szerelem, gyerek. Az ő elvesztésüknek bosszúja éltette. - mondom, majd végül kissé felé fordulva lepillantok rá. - És te hogyhogy itt vagy? Mert rólam elmondható, hogy szentimentalizmusból ide látogatok, de rólad ezt fura lenne elmondani, nem igaz? - persze nem számon kérem, egyszerűen csak érdeklődőm, hogy őt mi vezette erre a helyre.

credit && Akkor jó, örülök!


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Irak - Dur-Sharrukin - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 9:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Magic of Dur-Sharrukin


Ijedten ugrom enyhén meg a hirtelen hang hallatán. Gyorsan megfordulva veszem szemügyre, hogy ki is az oly ismerős hang forrása. Kibontott szárnyam apró porfelhőt kavar bokám körül, elrejteni fekete tollazatomat már nincs időm. Teljes óvatlanságba voltam itt.
De a látvány rögtön meg is nyugtat. Hosszasan bent tartott levegőmet lassan engedem ki egy megkönnyebbült sóhajtás kereteibe.
- Nem éppen erre gondoltam - tudatom az egykori lelkek őrzőjével, de talán ő maga sem értette komolyan a szavait. A mellette álló, számomra ismeretlen figura láttán kissé feszélyezve érzem magam. Nem azért mert itt van, hanem mert ha angyal, fogalmam sincs róla, hogy ki ő. Ez pedig kellemetlenséggel tölt el, hisz én nem tudnám?
De nem sokáig marad közöttünk, magam pedig szórakozottan fordulok vissza a fal felé, melyen továbbra is az uralkodót ábrázoló motívumokat figyelem.
- Igen - szólok elhalóan, hirtelen fel sem fogva, hogy nevem előtt mit is mondott, tekintetem hirtelen kapva felé. - Te emlékszel rám Nasargiel? - csillan fel tekintetem egy röpke pillanatra. Oly kevesen jegyzenek meg, hisz túl sok mindent nem csináltam a mennyekbe. Vagyis akkor nem gondolták fontosnak - talán most sem - engem mégis élvezettel töltött el.
Kérdésem csak azért is lehet furcsa, mert rengeteg időt eltöltöttem az édenbe, a Gihon partján, figyelve a folyóba úszó lelkeket, vágyva, hogy megérinthessem őket, meglátva ők miként látják a Mennyeket.
- Igazából én sem gondoltam, hogy itt még bárki megfordul, manapság. A vidék... Elég kihalt - húzom el enyhén ajkaimat, tudatva, hogy számomra sem annyira üdvös az emberek írtása.
- S te remek segítséget nyújtottál neki, hogy kiépítse birodalmát, meghódítson más kisebb államokat - teszem hozzá történetnéhez, egy kedves mosoly kíséretébe. - Sajnálom - teszem hozzá végül, a Mennyekből néztem végig, hogy mi is történt közöttük.
- Az emberek csak Sarrukínnak hívták, az első nagy akkád uralkodó volt. Azonban érdekes, hogy mennyire meggyűlölte fajtársainkat. Szíve felett a hatalmat lassan vette át a gonoszság, megfertőzve ezzel elméjét is - hajolok közelebb az egyik faragványhoz. - Tiltott mágia - suttogom inkább csak magamnak, ahogy leheletem enyhén megkavarja az évtizedet alatt megbúvó port a domborművön.


tökéletes volt :3§§ §§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 1:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Ophilia - Nasargiel•

Az emlékeink hangot adnak nekünk. Tanúskodnak a múltról, hogy mások tanulhassanak belőle, hogy ünnepelhessék sikereinket, és figyelmeztetve legyenek a hibáinktól. [ Lejátszás ]

- Egy seggfej volt. - fejezem be a mondatot a nő helyett mély, dörmögő hangomon. Tudom, hogy nem erre gondolt, de hirtelen ez csúszott ki a számon, ez volt az első gondolatom vele kapcsolatban. A mellettem álló harcos fel is kacag. Az egyik sötétebb átjáróból jutottunk idáig, tettünk beszélgetve egy kört a palotában. Felkeresem a régi ismerőseimet, harcosokat gyűjtök magam köré. Egy halvány mosolyt engedek barátom felé, aztán megveregetem a vállát. - Akkor a megbeszéltek szerint. - a harcos bólint, és sietve meg is indul kifelé. Én újra a nőre pillantok. Nem mozdulok felé, mert nem akarom megijeszteni őt hatalmas termetemmel, kardommal az oldalamon, bőrvérttel a testemen. Meglehetősen régiesen öltözködöm, sőt, hátamon van oroszlánbőr köpenyem, amitől csak mér furcsábbnak tud hatni az összkép. Ezt szoktam meg régen. Nem igazán tetszenek az új emberi öltözetek, és amióta felfedtük magunkat nekik, nem is nagyon érdekel, ha meglátnak és furcsálkodnak a kinézetemen. Habár ismerem a nőt, a mostani kaotikus helyzetben megijedhet bárkitől a fajtájából, aki egy kicsit is erősebb nála. Még én is kétszer olyan óvatos vagyok, mint eddig. Egy barátságos mosolyt veszek arcomra és a domborműre pillantva teszek pár lépést közelebb. - Bocsánat. Nem gondoltam volna, hogy mások is lesznek itt. Ophilia, igaz? - nehéz megjegyezni minden angyalt, akivel csak találkozom, de azokat, akiket gyakran láttam az Édenbe való belépés miatt, könnyebben megjegyeztem. Pár lépésre megállok mellette és a falra nézek. Rég volt már, hogy itt éltem. - Eremielnek hívták. Akkor emelt hamis bálványt és ült a trónra, mikor lebukott. - mesélem neki, miközben a napistenséget ábrázoló dombornyomra nézek, feljebb emelve tekintetem. Remélem, ezzel megválaszoltam a nő ki nem mondott találgatásait, talánjait.

credit && Kicsit rövid, remélem megfelel!


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Irak - Dur-Sharrukin - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 11:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Magic of Dur-Sharrukin


Szárnyaim lágy vonalat húznak a finom szemcséjű homokban kondezcsíkhoz húzva magam után. A szél egy pillanat múlva eltüntetni nyomaimat, apró porréteget fújva rá. Az egykor keményre száradt föld kezdi visszanyerni eredeti állapotát, s átadja helyét a sivatagnak.
A nap vakítóan ragyog az égből, bőrömet perzseli égeti. Mégsem hunyorítok, bújok óvó ruharedők alá. Élvezem a forróságot, mely eddig nem adatott meg nekem a mennyekben. A szél gyöngéd fuvallattal fújja hajamat, mit szüntelen vagyok kiseperni arcomból, hogy láthassam az elém táruló látványt.
Az emberek csodának is mondhatnák az egészet. Atyánk eltűnését megelőző években egy vallási csoport a földdel tette egyenlővé az egykori királyi várost, mely lám, újra itt magasodik előttünk. Az ókornak nevezett ember építményei mindig is lenyűgöztek, főleg eme kietlen vidéken. A kitartásuk, a kreativitásuk, mindazt, mit képesek voltak egyedül elérni.
Vagyis majdnem egyedül. Halvány mosoly kerekedik ajkamra visszaemlékezve, hogy miként is alakult ki az egykori Akkád Birodalom. Oh, emberek, ha halvány fogalmatok lenne, hogy kik voltak a valódi uratok.
Fejemet enyhén rázom meg, ahogy belépek az egykori városba. Lépteim céltudatosak egy helység felé vezetnek. A palota szentélye felé. Mindvégig szemmel követtem a térség életét - ahogy más térségeit is - s volt valami ami soha nem hagyott nyugodni.
Kietlen vidék, egy ember sem lézeng erre. Erre? Még a környéken sem. Halkan sóhajtok fel ezen, a világ legtöbb vidéke mára kihaltá vált, alig maradtak valahol emberek.
Lehajtott fejjel lépek be a palota agyagköves épületébe. A falak árnyként véd meg a tűző naptól, kellemes hűvösséget biztosítva számomra.
A porba apró állatok lépteinek nyoma fedezhető fel nem messze tőle egybefüggő csík szlalomozik. Atyánk legkedveltebb teremtményei az emberek voltak, pedig oly lenyűgöző az állatvilág, melyet alkotott is és magára hagyott, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez.
- II. Sarrukín palotája- szólalok meg halkan, ahogy a falba vésett domborműveket követem tekintetemmel. - Mindezeket Enlil papjai szabták meg, hogy miként építsék meg. Nabuaba pedig nem vagyok teljesen biztos, hogy valódi ember lett volna - beszélek magamba, már csak a megszokás miatt is. Nem gondolnám, hogy bárki más jár ezen a vidéken, így szabadon kitárgyalhatom magammal a gondolataimat.
- S ha gyanúm igaz, akkor... - léptek közelebb az egyik Sarrukínt ábrázoló domborműhöz és puhán simíton rajta végig ujjaimat.


megjegyzés §§ szószám 493 §§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6