Raiden the Warrior angel

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Raiden


Raiden the Warrior angel Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Raiden the Warrior angel Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Reagok :
76
☩ Rang :
Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 27, 2016 4:37 pm
Következő oldal
Raiden
HARCOS MINDIG CÉLBA ÉR
Jason Momoa
Harcos angyal
saját
nem volt keresőmVéleményem az emberekről:Mihály oldalán állok, de nem nagyon érdekelnek az emberek. Bár birom amikor megijednek, és kicsit megrémülnek

Porhüvelyem neve: nincs

Mióta élsz?: nem számolom

Gabriel vagy mihály?: Mihály

Város: Megnevezése

Képességem: kicsit erősebb vagyok az átlag angyaloknál, de nincs más képességem

Képességem kifejtése -
Ezt a történetet vérrel írják

Nem szerettem titkolózni, főleg Mihály elött, aki velem volt mindig, és mind végig mellettem állt. Mihály nekem mindig csak útmutatást adott, és segített megtanulni, hogy hogyan használjam az erőmet. Harcos angyal létére melegszívű is tud lenni, de van, ahogyan a múltban is, amikor árízként tekíntett vissza rá az emberíség. Voltm hogy megtisztitotta az emberíséget Isten parancsára, vagy volt, hogy jobbá tette a világot. De mit tehete az ember, ha szerelmes lesz? A szerelem minket válasz, ne mi választjuk a szerelmet, nem tehetsz semmit se, ha a szerelem kopogtat az ajtódon. Félnek, félnek, hogy gyermeket nemzzünk, azt mondják az angyalok egymásba nem lehetnek szerelmesek, mert egymás testvéreink vagyunk, de még is kit érdekel, nem vagyunk azok. Valóban igaz, hogy az édes gyümölcs, mindíg a tiltott, de félelmetes is egy kicsit.

Éppen gyakorlatoztam, harcos angyalként mindig kell magam edzeni, de ez nekem már a lét elemmé vállt, olyan lett nekem ez, mintha csak lélegzetett vennék, nem tudom már magam máshogyan elképzelni. Elindultam, hogy felkeressem szerelmem, hiszen féltettem. Féltem, hogy valaki megkövezzi azért, mert szeretem. Belém nem mernek belém kötni, de ő más. HIába mutatja magáát keménynek igazából lágy és csodás lányról beszélünk.

Ahogyan haladok, és egyre közelebb kerülök hozzá még jobban aggódom. Megpillantottam, és rá mosolyogtam, de komor volt a tekintette.
- Minden rendben? - Kérdezem. de bár ne tettem volna fel és marad volna minden a régiben. Amikor ez történt egy világom omlott össze. Szerelmembe Sealiah egy új élet kezdett alakulni, új szív és új élet cél. Sötétség uralkodott el rajta, és tudtam, hogy ez egyet jelent azzal, hogy szerelmünknek vége, nem állhattam a gonosz oldalán én, aki a jót védelmezi.
Így esett meg, hogy ő megbukott, mint angyal, én pedig nos... nekem a szívem szakadt bele. Elhagyott engem, elhagyott engem, nem kellettem neki. Neki Gabriell kellett és nem én. Gabrielt megölném, kinyifantanám, érezném, ahogyan a jellentéktelen emberi teste semmibe száll.

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Azóta sok minden történt. Mihály védelme alá vette az embereket, és én pedig kitartottam mellette. Védelmeztem, akit nekem szánt, és óvtam atyánk teremtményeit. Gábriell makacs módon ölni akart, vérbe mártani pengélyét, de soha nem tudott át törni a védelmen, vagy is még nem láttam próbálkozni.
Az emberek el vanak, hisznek Mihályban, hisznek benne, hogy megvédik őt. És én velem mi van most? Szerelmem azóta se láttam, elvesztettem örökre, soha senkiben nem tudok majd így bízni, és talán nem is akarok még egy embert, aki megbántana vagy angyalt.

Számomra a szerelem nem tartogat sokat, csupán az örömlányok, na azok fel dobják a napom. Nem tudtam, hogy mi az a szex, amíg ide nem vetett a sors, hiszen apám félt a gyermekektől, de imádom. Mindig arra gondolok, hogy ha Sealiah itt lenne, mi lenne, de nincs itt. Nyalogatja sebeit, amit a szeretett Gabrieltől kapott.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
3