Gretna katonai tábor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Gretna katonai tábor Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
775
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 14, 2019 12:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Seth x Belphegor

Majd megszakadok, mire behúzom a fedett részre ezt a szerencsétlen balekot, aki tévedésből belelépdelt a másnak állított csapdába. Mialatt a férfi a földön hever, derekamra csúsztatom a kezeimet, majd meredeken hátradőlök, mire hatalmasat roppan a hátam.
-Basszus. Ahhh...- érzem, ahogy csigolyáim újra a helyükre kerülnek. Csak ezután láncolom egy masszívabbnak látszó székhez a férfit. A művelet közben azért vetek rá egy kóbor pillantás, lecsekkolva miféle szerzet akadt fenn a hálóban.
-Uhh, de rusnya egy démon. - állapítom meg elnézve a kígyóra hajazó pofázatát. - Öcsém, Lulu alaposan kitolt veled, amikor teremtett...Vajon büntetésből kaptál ilyen arcot? - tűnődöm. - Amúgy...azok ott pikkelyek??? - hajolok közelebb fintorogva, mert ilyesmit bevallom még nemigen láttam. Érzek némi késztetést, hogy ujjammal megbökjem kicsit, de ez az érzés gyorsan elillan és átfut rajtam a libabőr. Démonnak hiszem, fel sem merül bennem, hogy ő valami egészen más lehet. Bár fajtámbelinek vélem, mégis óvatosságra intem magam és az ősi, jól bevált módszerhez folyamodom. Megszállom kedvenc testemet. Egy féldémon testet, ha pontos akarok lenni. A táborban élő, emberi léptékben - nyugdíjas éveihez közeledő cimborámhoz tipegek, míg "zsákmányom" az igazak álmát alussza a láncaim ölelésében. Vállammal betámasztom az ajtófélfát, komisz vigyort villantok és intek az öreg felé, aki egy mély sóhajjal veszi tudomásul, újra dolog van. Nem mondhat nemet, hiszen évekkel ezelőtt megállapodtunk. És a tőlem kapott szívességért, így törleszthet. Az orosz hátradől székébe, míg magam kényelmesen elfekszem a kanapén. Testem biztonságba helyezem és egy pillanattal később már a vén csont bőrében tetszelgek. A démonlét egyik legmókásabb része a megszállás. Mi értelme többnek lenni a halandóknál, ha nem élvezzük és használjuk ki démoni képességeinket? Immáron 273. alkalommal öltöm magamra Rick bá porhüvelyét. Ha ruhadarab lenne, azt mondanám, ő a kedvenc kabátom. Nadrágomba mélyesztem kezeim és komótosan ballagok vissza a démonkígyócsávóhoz, ám félúton hatalmasat kordul a gyomrom. Akár egy égzengés. A francba! A félvér test egyik átka az éhség. Nincs mit tenni, teszek egy balkanyart és elsprintelek a sarkon lévő Luc'donaldshoz egy dupla sajtos szenyáért. Amikor visszaérek a "foglyom" még mindig belülről nézi a szemhéját. Megállapítom, nem maradtam le semmiről.
-Anyám, hát jól kiütöttem szerencsétlent. - jegyzem meg azért gondolatban. A következő pillanatban a test megmozdul. Alig nyílik ki a csipája, rögtön "kedves" szavakat intéz felém.
-Hmmmm. - dörmögöm és reakcióm ennyiben ki is merül. Fura a modora, de ennek ellenére előtolom magam. Akár egy szófogadó kölyök, akire ráparancsolt az apja. Alakom előtűnik a szoba homályából, szemei előtt egy vékony, magas, őszes hajú, régimódiasan öltözött férfi terem. Rekedtes, mély hangon intéznék felé egy hellót vagy valami ahhoz hasonlót, a szám még tele van, amit a kólának nevezett édes folyadékkal egy szívószálon keresztül hangos szürcsöléssel öblítek le. Lenyelem a falatot. Nem zavartatom magam, befejezem táplálkozásom. Amikor végzek az utolsó falattal, megtörlöm szám sarkát a Lucifer képével ellátott szalvétával, majd gombócot gyúrok belőle és egy laza csuklómozdulattal dobom a szemeteskosárba. Telibe. Elégett vigyorral markolom meg az egyik széket és húzom-vonom magam után. A földet érő lábával éles, fülsértő hanggal végigkarcolom a padlót. A leláncolt "démonkától" nem is olyan messze megállok, felé fordítom az ülőalkalmatosságot és ellentétesen irányban ülök rá, karjaimat a háttámla tetejére támasztom, államat pedig a karjaimra.
-Ez egy raktárépület. - felelek a kérdésére, bár erre ő maga is rájöhetett. Tipikus raktérhelység kinézete van.
-Azok... - mutatok a testére csavart vasláncokra.
-...óvintézkedésből vannak. - válaszolom miközben hangos zörgéssel felbontok egy zacskó chipset.
-Kérsz? - kínálom meg a "vendégemet" illedelmességből - mert én adok a látszatra, - nem mintha jelenleg lenne szabad keze, amivel a zacskóig nyúlhatna.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 18, 2018 2:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Belphi x Seth

We All Have Demons. I Just Choose To Feed Mine


A New Orleans-i terepszemlém nem volt eredménytelen. Több szempontból sem. Mégha némi fájdalommal is járt, de ezt is betudtam a kötelező rossznak. Áldozatok meghozatala nélkül nincs jutalom. Mindennek megvan a maga ára, nem hullik minden ingyen és bérmentve az öledbe. Elégedett arckifejezéssel szeltem keresztül az erdőt, hogy elérjek a legközelebbi tóig, ami majd hazajuttatott volna, merthogy számomra kedvező alkut kötöttem és már egy kis részben otthon is éreztem magam a városban. Persze azért nem voltam elbizakodott, tisztában voltam vele, hogy még nagyon sok harc és kemény munka áll előttem, hogy elnyerjem azt, amire vágyom jelen esetben. Kicseszni Lucifert, mint macskát szarni és elfoglalni a várost. Jelenlegi kapacitásaimból ennyire még futja. Később meg kiszélesíthetem a palettát, kiterjeszthetem más városokra is. Hagy gyilkolja csak egymást Michael és Gabriel, pusztulna bele mindkettő, könnyebb dolgunk lenne. Utam közben egy agyatlan faszfej nekem jött hátulról, mintha muszáj lett volna neki. Még elnézést sem kért. De ugyan mit is várhatnék egy rohadék pokolszökevénytől?
- Kikerülni luxus? - kérdeztem meg arcomon nuku érzelemmel, mire megfordult.
- Ki a fasz vagy te, he? - kérdezett vissza fennhangon. Éreztem, hogy nem egy erős démon. Nem mintha érdekelt volna, mert a drágalátos urára is nagy ívben szartam. És meg akartam neki mutatni, velem nem érdemes baszakodnia, ha jót akar magának.
- Az, aki megmutatja, hol a helyed. - válaszoltam és telekinézissel a magasba emeltem a nyakánál fogva, az erőmmel szorongatni kezdtem, míg szinte el nem kékült a feje, kapálózott, de mindhiába. Hirtelen eresztettem el, összerogyott és a nyakához kapott. Odasétáltam elé, a hajánál fogva húztam hátra a fejét, hogy a szemembe nézzen. Cittegve megcsóváltam a fejem, majd öklömet megismertettem az orrával. Fájdalmas reccsenést hallatszott, feljajgatott és nekem esett, hátradöntött. A szemei feketén villantak fel, fingom nem volt mire készült, de gondoltam, nem fogom megvárni a végét. Erőlködni kezdett, mintha csak szorulása lett volna, ránc gyűrűzött a homlokán, nyögdécselt.
- Mi a szar? - kérdeztem meg, miközben éreztem, hogy a mágiája a bőrőmet akarja áttörni. Sikertelenül. Kezdtem unni a dolgot, és mielőtt még beszart volna az erőlködésben, istenesen megfejeltem, majd lerúgtam magamról. Kissé az én fejem is bekongott, de legalább abbamaradt a bosszantó erősimogatás.
- Ez nem volt túl izgalmas. Már ti villásfarkúak sem vagytok a régiek. Hová lett az ősi erő, a pokoli tűz, amitől a halandók maguk alá hugyoztak a félelemtől? Mondjuk nem hibáztatlak érte benneteket, elvégre a főnökötök is leeresztett. Legszívesebben az arcába röhögnék. - húztam el a számat, miközben feltápászkodtam és leporoltam magam. Majd sor kerül rá bizonyosan.
- Legközelebb jól vigyázz, mit csinálsz, ha a fajtámmal kezdesz! - tapostam a nyakára izomból és megvillantottam kígyószemeim, majd nemes egyszerűséggel otthagytam és tovább álltam. Szégyen, mivé lett ez a faj. Anno fenségesek voltak, megvolt a tekintélyük, istenként imádták őket vagy félték a nevüket, manapság pedig? Engedjük is el. Elmélkedésem közepette megéreztem a vas jelenlétét. Körbenéztem, sehol semmi. Furcsálltam a dolgot. A következő pillanatban aztán megérzésem értelmet is nyert, mert a pillanat töredéke alatt került ki a lábam alól a talaj és fordult meg velem a világ. Rendesen beszédültem, ahogy a fejembe vándorolt a vérem, ráadásul a vas jelenléte sem sokat segített szar állapotomon. A levegőben himbálózva homályosan láttam a felém közeledő alakot, aki valami vastartalmú rudat tartott a kezébe.
- Hééééé! Várj! - próbáltam volna leállítani, de már suhant is a vasrúd és a simogatása nem volt kellemes. Sőt. Szépen kiütött vele, az illúzió, amivel elrejtettem leviatán vonásaim, megszűnt. Fingom nem volt, meddig lehetettem kiütve, de mire felébredtem, már egy faszékhez voltam hozzáláncolva. Persze, hogy az is tartalmazott kibebaszott vasat! A fejem kóválygott, legszívesebben kiokádtam volna a Lucifer pofájával reklámozott ebédem. Érzékeltem, hogy a terem sötétjében megbújt valaki, a mágiája erős volt.
- Előtolhatnád a pofád, bárki is vagy és elregélhetnéd, mi a francért kellett egy székhez láncolnod. - mordultam fel. Nem voltam túl jó kedvemben, de a szituáció miatt ez nem is volt meglepő.
- Egyáltalán hol a tökömben vagyok? - tettem fel a kérdést, bár nem sokat számított jelen helyzetben.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 26, 2018 4:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Seth x Belphegor

Egy sűrű lombozatú fa ágai között rejtőzködök az árnyékban és épp visszaszámolok.
-Nyolc.....hét.....hat.....öt..... - közelednek a léptek a csapdám felé.

Minden 8 napja 10 órája és 32 perce kezdődött, amikor békés lustálkodásom közben valaki megzavart. Jóformán még ki sem nyitottam a szemem, de egy büdös nagy zsákban találtam magam. Pár perc alatt leesett, hogy démonrablás áldozata lettem. Fejbe vertek, megkötöztek és bedobtak valami szállítóeszköz hátsó részében, ahol sötét volt és hideg. Órákon át csak zötykölődtünk, mire egy kihalt raktárépülethez értünk. Csak akkor jöttek rá, hogy apró félreértés történt, amikor lekerült a fejemről a zsák. Nem voltam a legjobb kedvemben. Pillanatok alatt kiszabadultam a fogságból és szarrá vertem az elrablóimat. Kivéve egyet, az ötletgazdát. Neki bámulatos módon valahogy sikerült kereket oldania. Sebaj, biztos voltam benne, hogy még találkozunk. Közben kiderült róla, hogy pár jó ismerősömnek is nehézséget okozott, így különleges bosszút tartogattam a számára. Le akartam vadászni és levágni az egyik lábujját, mert az egyik démonpajtim ezt kérte. Nagy lehetett a sérelem.

-...négy...három... - lélegzet visszafojtva figyelem a közeledő alakot, miközben várom, hogy belelépjen az előtte csak pár lépésnyire elrejtett csapdába. Kifigyeltem a férfi szokásait. Minden nap a kora délutáni órákban sétál erre, percre pontosan. Ugyanazt csinálja, ugyanakkor, totál kiszámítható.
-...kettő...egy és....kapás. - vigyorodom el démonian, amikor a vasháló foglyul ejti a gyanútlan férfit. Nem látom az arcát, de tuti meglepetésként érte a dolog. Hát ami még ezután jött. Egy vascsővel suhintok egyet a nyaka közé, amitől nagy eséllyel be is kábul. Csak ezután veszem észre, hogy ez nem is az a pasas. Ki a fene ez? És mit keres a hálómban?
-Uhh...ez kínos. - állapítom meg, majd gondolkodni kezdek mit kezdjek vele. Rövid töprengés után elvonszolom a közeli táborba. Bár majd megszakadok, mire behúzom az épületbe, hatalmas darab ez a fickó. Egy lánccal lekötözöm és távolabb, meghúzódva a terem sötétjében várok, míg magához tér.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Gretna katonai tábor Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
775
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 16, 2017 8:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Kíváncsi pillantással figyelem, ahogy a férfi felkel, egy dobozhoz sétál, majd kivesz belőle egy kis erszényt. A hangját hallva kiráz a hideg és izgatott pillantással figyelem, ahogy felém fordul. Szavaira természetesen rá nézek és figyelek, de már szinte megnyalom kiszáradt ajkaim, ahogy függőségem tárgyát tartja a férfi a markában. Amint felém lendíti a zsákot, mint valami ügyes kiscica el is kapom, már azonnal súlyát saccolom.
- Várni fogom, uram! - felelem vidáman, miközben felkelek és a kabátom magamra kapom. Egy belső zsebbe süllyesztem az aranyt, felkapom a kardom és még rá mosolygom a férfire.
- Addig is viszlát! - és már ott sem vagyok. A sarokban az árnyak is rendeződnek, én pedig haza megyek, hogy átszámolhassam és megbecsülhessem az értéket, amit kaptam ezért az aprócska látogatásért.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 7:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Vigyora egyáltalán nem lep meg, nem is nagyon reagálok rá. Felajánlottam neki egy lehetőséget, de mivel kapcsolatunknak lényege az objektivitás lesz, egyetlen esélyt kap. Amint átlép egy határt, vagy elkotyogja az engem érintő, bizalmas dolgokat, kivégzem. Ezt neki is tisztába fogom tenni.
Felhajtom italom maradékát és felállok helyemről ismét. Egy közeli asztalkához sétálok, amin egy díszes fadobozka pihen, leginkább egy ékszerdobozra hasonlít. Kinyitom és egy zsákot veszek ki belőle, éppen akkorát, mi tenyeremben elfér. Mozgatom a kezemben, mire fémes csilingelés hangját lehet hallani. A nő felé fordulok.
- Nem, mára ennyi. Tudod a részleteket, tisztában vagy a történtekkel. - Mondom komoly hangsúllyal, mert ismét lefektetek neki néhány alapszabályt. Tudja, mert ezt már ismeri, hogy a lazaság csak akkor kezdődhet, ha már minden szükséges szabályt ismer az alattam szolgáló egyén. Addig senkivel sem jó pofizok, mert a végén rosszul értelmezi a természetem és azt hiszi, bármit megtehet.
- Előre szólok, nem lesz egyszerű a feladatod. Egyetlen esélyed van, úgyhogy kincsként őrizd a lehetőséget. Az első alkalommal, hogy kinyitod a szád olyannak, akinek nem kellene, kivégezlek. - Szúrósan nézek rá, majd vonásaim némileg meglágyulnak.
- Légy résen, ha a földön járok meg foglak látogatni. Ez bármikor lehet. - Lendítem kezemet, a zsák pedig a benne lévő arannyal együtt a nő kezében landol.
- Ne feledd. Magasról lehet a legnagyobbat esni. - Az ajtó felé nézek. Sejtetem vele, hogy ideje mennie. Amit akartam, elintéztem vele, talán még a napját is feldobtam.
- Elmehetsz. - Adom ki útját. Nem lehet elégedetlen. Ugyan még semmit nem tett, amiért jutalmat kaphatott volna, én értek a nő nyelvén. Tudja majd, ha úgy cselekszik, ahogy szeretném, ha konfliktus nem lesz köztünk, sem anyagi probléma, mert bőségesen meg lesz jutalmazva. Ellenkező esetben pedig az arany már nem fog számítani neki többé.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 7:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Elmosolyodom. Próbálom kedvessé varázsolni a mosolyt, de a ravaszdi, elégedett csillogással a szememben inkább lesz "cápavigyor", mint barátságos. Háh.. HÁH! A bukásból egyből a csúcsra! Ennél jobb hírt nem is kaphatnék. Persze ez nagyobb felelősséggel jár, mint a pénz, de teljesen megéri. Objektíven közölni a férfivel az álláspontomat a dolgairól nem lesz nehéz, a lényeg, hogy ne kötődjek hozzá, vagy máshoz, akiről szó lenne. Ami nem nehéz, mert egyetlen és igaz szerelmem a pénz. Azzal pedig soha nem lenne gondom, ha Asmodeus keze alá kerülnék. Az biztos, hogy Jezebeth-el (ahogy ezelőtt is) most is problémáim lesznek, de lerázom majd magamról a dühpamacsot és átlépek felette.
Azért nem kis büszkeséggel tölt el, hogy pont az első herceg akar engem bizalmasának.
- Örömmel fogadom a kinevezést. - mondom végül tovább mosolyogva.
- Örülök, hogy hasznot látsz bennem. - teszem hozzá. Egyrészt szeretek hasznos lenni, mert akkor kellhetek embereknek/démonoknak, másrészről a kapcsolatok sokan segíthetnek nekem sajátos céljaim elérésében. Bár hogy most, jelen pillanatban mi a kérdése, még mindig nem jutottunk el. Még mindig csak felvázolta a történteket és elmondta, hogy keze alá emel. De ezen kívül? Kérdés, kívánság, óhaj, sóhaj?
- De amúgy... A jövőt picit félre téve, a jelenlegi helyzeteden miként segíthetnék? Ha a véleményemet kérdezed erről az egészről, ahhoz gondolkodnom kell egy kicsit. Elég kevés még így is, amit tudok. Háború jellemvonásai pedig még mindig homályosak előttem. - mondom, miközben biccentve elveszem az asztalról a poharat és felhajtom a tartalmát.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 6:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Értékelem, hogy Ragály példáját hozza fel annak érdekében, hogy jobban érezzem magam, de teljesen felesleges. Róla is megvan ily formán a véleményem, de hangoztatni nem szoktam, tiszteletből. Rólam is bőven sokat elmondanak a történtek. Ennél nagyobb megszégyenülés nem érhet egy démon herceget. Azon csodálkozom, hogy Lucifer még nem tépte le a fejem kiáltva ki alkalmatlannak a posztomra.
Megértem azt is, hogy sikerült őt összezavarnom. Nem tudhatja, hogy megkeresésemnek mi áll a hátterében és miért éppen egy tolvajra bízom mindezt. Ha nem dolgozott volna nekem, biztosan nem hozzá fordultam volna. Kellett egy ismerős arc, akinek némileg ismerem a gondolkodását. Akiről tudom, hogy fél engem és mindene a bőrének mentése.
- Több ezer éven keresztül sosem volt problémám az érzéseimmel. - Elkalandozó tekintetem most a nőre szegezem. Én is észrevettem magamon, hogy az elmerengés egyértelmű jelét adja, mennyire nehezen viselem a körülöttem zajló eseményeket.
- Ezért sosem volt tanácsosom, akivel beszélhettem volna ezekről. - Hátradőlök a hófehér kanapén, de még mindig csak őt nézem. Sóhajtok.
- Most pedig azt érzem, bármikor leomolhatnak a falaim. Beszélnem kell valakivel a történtekről. - Végül felállok a kanapéról, hogy ismét töltsek magunknak italt. Még ha ezek a löttyök nincsenek is túlzottan hatással rám, keserű íze nyugtatólag hat az idegeimre. És bármire, ami képes most erre, szükségem van.
- Nem kell megsimogatnod a buksimat és azt mondani, hogy minden rendben lesz. Akkor Jezebeth-tel beszéltem volna először. De ő érzelmileg közel áll hozzám. Olyan személyt kerestem, aki objektíven tud ítélni, nem az érzelmi oldalát nézi. - Visszaülök, ahonnan felálltam. Poharát elé csúsztatom az üvegasztalon, én pedig kortyolni kezdem a sajátomat.
- Számítok rád Gráinne. Nem feltétlenül csak most, hanem a büntetésed letöltését követően is. Létrehoztál valamit az Északi régióban és nem lenne fair, ha nem adnék érte semmit sem vissza. Egy helyet ajánlok fel neked a palotában. Mellettem. - Zárom rövidre a végét. Remélem így már nem tűnik teljes katyvasznak ez az egész számára, bár ha igen, akkor azt is meg tudom érteni. Talán én sem tudok teljesen tisztán gondolkozni a történtek után. Egyszer üvöltenék, egyszer hisztérikusan nevetnék, de egyiket sem tehetem. Olyan álarcot kell viselnem, ami szöges ellentétben áll önnön érzéseimmel. Talán kiérezheti a történetből mindannak súlyát. Ehhez nem kellenek érzelmek, csak egyfajta meglátás.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Pontosan nem tudom, miért nevet, de az arcára kiülő enyhe meglepettség arra engedett következtetni, hogy nagyjából jó vizeken evezek. Hiába... ha sok-sok apró démontól szerzett információ nagy része megegyezik, úgy hogy ők függetlenek egymástól, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az a pletyka igaz. Persze akadt rengeteg haszontalan infó is, mint hogy ki erőszakolt meg kit, meg hogy Háború feni a fogát az északi régióra és még egy csomó olyan dolog, amelyet egyszer hallottam felbukkanni, de ezek főleg tarkításnak hallatszanak. Még is mi a francért kezdene háborút Háború a Pokolban, mikor a felszínen készülődik egyre éppen?
Aztán Asmodeus neki áll annak, hogy elmondja, mi történt, én pedig érzem, hogy valami nagyon-nagy érzelmi szarviharba tenyereltem bele és a férfi ezt fogja rám zúdítani, vagy legalább is mutat belőle valamit. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a szavai közben elmerengés, a maga elé meredés, a vallomása... Miért mondd el nekem ilyeneket? Hülye kérdés. Könnyíteni akar a lelkén.
Becsukom eddig enyhén tátott számat és sóhajtok. Most látom csak igazán, hogy a titánnak vélt vezérem mennyire esendő is a színfalak mögött. Pár másodpercig csak nézem, mintha az elmondottak igazságtartalmát elemezném, pedig csak azon gondolkodom, hogy mit mondjak mind erre.
- Ragályt vadászok kapták el, ha hihetek a híreknek. Egyszerű, halandó kisemberek. - mondom, s lehet, elsőre egy idegen nem értené, de én tudom, hogy Asmodeus mekkora szégyenként éli meg a fogságát. Már a seregét is a szárnyasok gyűlöletére képzi, amely saját érzelmeiből fakadnak. Ezzel a mondattal vigasztalni akartam: egy nála hatalmasabb démont az angyaloknál gyengébb teremtmények tartanak fogva nagy valószínűséggel. Nincs értelme rágódnia ezen, nem került folt a becsületére. Bármennyire is gyűlölik az angyalokat a skacok, erősek, főleg tömegben. Aztán halkan sóhajtok és hátra dőlök, kicsit megvakarom a nyakamat, miközben azon gondolkodom, mit mondhatnék még.
- Nem vagyok túl jó az érzelmek terén, hogy őszinte legyek. Mármint... - veszek egy mély levegőt és ismét előre dőlök. - Ha meg akarok kaparintani valamit, tudom, hogyan manipuláljak bárkit, tudom, kinek mire van szüksége és eltudom játszani a nagy szerelmest, vagy a hideg seggfejet, ha az kell. De azért, mert ezt kitudom használni, nem tudom, hogy miként lehetnék a segítségedre. - mondom kissé lassan, elmerengő hangon, mert gondolataim közben formálom a szavakat.
- Nem tudom, mit tehetek érted. Hogy miért hívtál ide. Hogy.. miért fogadtál a bizalmadba és mondtad ezt el nekem. - értetlenül állok az eset előtt. Kitárulkozott nekem, de nem tudom, miért. Az egész annyira váratlanul ér, hogy összezavarodom tőle. Kicsit félni is kezdek... Ha meglennék kötözve, vagy fegyver lenne az oldalán, biztosra venném, hogy ez egy gyilkosság előtti vallomás. Nem mintha bármilyen fegyver kellene neki, hogy itt helyben egy mozdulattal agyon tudjon ütni...

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 3:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Mire a mondandója végére ér, hangosan kitör belőlem a nevetés. Elképesztő, mennyit beszélnek rólunk és mennyi pletyka kering. Bár jobban belegondolva az igazságot szűkítette le pár mondatba, de akkor is meglepő, mennyire tisztában van a dolgokkal. Lehet nem is tanácsosnak, sokkal inkább kémnek kellene magamhoz vennem. Ezért kap Gráinne egy jó pontot.
Bólintok, tovább nem is firtatom az általa mondottakat. Úgy is azért jöttem, hogy én mondjam el a sajátjaimat.
- Együtt voltunk. Hegyeket is megmásztam volna, hogy ez így is maradjon. - Kezdem neki, arcom már nem komoly, de nem is látszik rajta, mennyire vagyok ténylegesen összetörve. Minden perc, amit a nő nélkül kell töltenem, szinte fojtogat.
- Sokat veszekedtünk, voltak nézeteltéréseink, de mi mindig így működtünk. Nem gondoltam többet bele. - Felsóhajtok, de arcvonásaimat még mindig igyekszem egyben tartani. Hiába akarok valakinek erről beszélni, teljesen megtörtnek senki előtt nem mutatkoznék.
- De Ashtaroth... Ahogy változni kezdett, érezni, szeretni, teljesen elvesztette az összhangot. Önmagával, Háborúval harcolt. Később már rangját, rátermettségét, talán az épp eszét is megkérdőjelezték miattam. - Kinézek a közeli ablakon át. Tartok egy kis szünetet. Próbálom összeszedni a gondolataimat.
- Pár hónapja angyalok ragadtak magukkal. Nincs emlékképem arról, hogy sikerült nekik. Végig láncon lógva egy pincerészben tartottak. A láncok elzárták erőimet és nem tudtam tenni semmit. Kínoztak éjjel s nappal is. Aztán egy nő kiszabadított. Valami démon, nem mutatkozott be. - Mély levegőt veszek és bent tartom egy ideig. Amit ezután mondani fogok neki a legnehezebb része az egésznek, pedig most vallottam be egy tolvajnak, hogy angyalok ilyen szinten meggyaláztak egy herceget.
- Elborzasztott, amire visszajöttem. Ashtaroth teljesen meg volt törve. Hiányzott egy karja, bár nem kérdeztem tőle, hogyan veszítette el, de van sejtésem róla. Már egy ideje a bőröm alá mászott, hogy nem tesz jót neki, hogy velem van. De abban a pillanatban szinte arcon csapott a felismerés. Teljesen tönkretettem őt. Végül azt hazudtam neki, hogy direkt tűntem el szó nélkül, mert már nem bírom a drámát, meg ezt az egészet. Egyenesen az arcába hazudtam. - Fejezem be a kis történetemet, közben annyira elkalandoztam, hogy nem is nagyon néztem a nőre. Most viszont ráemelem tekintetem, hogy láthassam reakcióit. De arra is kíváncsi vagyok, mit tudna minderre mondani.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Úgy tűnik, "sikerül" megnyernem magamnak a férfit, bár szerintem inkább csak a félelmemben bízik vele szemben. Jól is teszi, mert nem vagyok a fájdalmak híve. Úgy tűnik, szavaim után meg is enyhül egy kicsit. Komolyan figyelem, míg ő arra kér, hogy fejtsem ki, mit tudok róla és Ashtarothról. A démon neve egy másodpercre nem ugrik be, aztán rájövök, hogy Háborúról beszélünk. Hát persze... Az alsóbb rétegek ritkán nevezik nevén a tiszteket, mert pofátlanság. Mindig csak hercegek, lordok, arkdémonok, lovasokként vannak említve. Persze, névről is ismerjük őket, de a rangok említése még is gyakoribb.
Közben, mint valami amőba, mindenféle irányban kinyúltak képzeletbeli karjaim, hogy a meglévő információimat róluk mind-mind egy helyre kaparjam. A démonok pletykás népség, főleg az alja népe, akik szinte szó szerint a semmibe olvadnak már... mint ahogy én is. Senki nem figyel ránk, egyszer felhasználható, értéktelen semmik vagyunk. Hátra dőlök, lábamat keresztbe teszem.
- Lássuk csak... 7-8 hónapja körülbelül olyasmit rebesgettek, hogy egymásnak estetek... A katonák közül néhányan felemlegették Harag és Háború szikráit, aztán a hirtelen elsöprő kéjt... - itt egy kicsit elvigyorodom, de aztán köhintek egyet és újra komolyságot erőltetve magamra folytatom.
- Mindenki arról beszélt, hogy összejöttetek. Meg hogy mi lesz így a régiókkal, seregekkel. Azután olyasmiket hallottam, hogy az életedre tört, a saját kastélyodban, éjjel. Tanácsot kellett küldenem a jelenlegi helyettesemnek, hogy kivel javíttassa a falakat, kivel a legolcsóbb. - iigen... még ha száműztek is, vannak dolgok, amiben még mindig jó vagyok, és ez a spórolás. Ha pedig a jelenlegi kincstárnoka villogni akar a tudásával, hát most lelepleztem, hogy suttyomban azért néha kér tőlem tanácsokat.
- A kincstárnok szerint meg kellett volna ölnöd, mikor lehetőséged adódott rá. Aztán valami olyasmit hallottam, hogy ki kellett menteni őt valami szorult helyzetből, nem messze New Orleanstól. Ezek után nem sokkal kerestek fel, hogy nem láttalak-e. Néhányan arra tippeltek, hogy Háború másodszorra már sikeresen tett el láb alól, sokan dühösek is rá, vagy legalább is voltak, hiszen itt vagy és élsz. - ennyi, amiről tudok és ezeknek az információknak a fele talán nem is igaz, hiszen ezek csak pletykák a pór nép között.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 2:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Nem kell esküdöznie, vagy megértetnie velem, hogy tartani fogja a száját. Egyetlen egyszer jöjjek rá, hogy kinyitotta formás kis ajkait és végzek vele. Persze csak a kínzások után. Amilyen kapzsi és szarka a nő, annyira fél a kínzástól, ezt jól tudom. Nem fog beszélni és talán megértjük egymást annyira, hogy a tanácsosom lehet a jövőben, mikor majd visszatér. Rá kellett ébrednem, hogy jobb kezem túlságosan is érzelmekkel viseltet dolgaim iránt, éppen ezért vele legmélyebb dolgaimat nem oszthatom meg, mert nem lesz objektív. Azzal pedig nem leszek előrébb. Gráinne viszont épp arról híres, mennyire nem érez. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs véleménye erről, vagy ne tudna megfelelő tanácsokkal ellátni. Pontosan erre van szükségem. Egy szívtelen nőre, ki teljesen objektíven tud nyilatkozni.
- Tudsz dolgokat. Hallasz dolgokat. - Kezdem a rávezetéssel, de hamar a tárgyra fogok térni. Kedvem sincs ahhoz, hogy burkoltan adjam elő a történetet. De előbb tudnom kell, ő mennyivel van tisztában. Az egészet nem tudnám most végigpörgetni neki, mert lemenne a nap.
- Mond el nekem először, hogy mit tudsz az Ashtaroth-al való kapcsolatomról és mennyit tudsz az elmúlt hónapokban történt eltűnésemről. - Már kezdek fellazulni, hisz a komoly, vérre menő részen túl vagyunk. Megértette, mi lesz a sorsa, ha eljár a szája. Pedig tudom, démonként még nagyobb a kísértés. Néha már azt érzi az ember a pokolban, hogy valami ostoba szappanopera résztvevője. Nem elég a saját nyomorod, mások még beszélnek is róla. Ezért fontos, hogy tisztában legyen azzal, mi történik gyenge kis testével, ha ugyanezt eljátssza velem. Arról nem is beszélve, hogy a lehetősége is odavész, hogy magasabb rangban lépjen mellém, ha végre lejár a büntetése. Persze ha a kincstárral is foglalkozni akar, tőlem megteheti. Jó benne, sőt, ügyes. De ezt nem kötném az orrára.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 2:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Annyi értékes tárgyat látok és tudom, hogy kifognak belezni, ha csak hozzájuk érek, de nem tudom megállni, hogy legalább a szememet ne legeltessem rajtuk, így újra körbe nézek. Az a három tárgy, kapásból annyi pénzt hozna, mint amennyin Smaug csücsült a törpök hegyében. Kissé az ajkamba harapva küzdök, de aztán a férfi köti le a figyelmemet. Felszólít, hogy tegezzem, aztán olyan komolyan kezd el hirtelen beszélni és fenyegetni, hogy már szinte meg is szeppenek. Az állam leesik, de nem a fenyegetés hirtelenségétől -a fenyegetéseket megszoktam-, hanem attól, hogy személyes információkat fog velem megosztani.
Innentől kezdve, mintha a tárgyak ott sem lennének, minden figyelmem a férfire összpontosul. Nem tudom, mivel érdemeltem ki, mivel világhírű svindler vagyok, de ha úgy érzi, bízhat bennem, az olyan magasra löki az egómat, hogy a Mount Everest hangyának látszik a tetejéről.
- Kalózbecsületemet rá teszem, hogy a titkaid velem fognak pusztulni és a legértékesebb kinccsel a világon sem fogják tudni kiszedni belőled. - ezúttal komolyan gondolom, amit mondok. Nem véletlenül szegődtem Asmodeus mellé, és törtem át magam a rangsoron közkatonából egyből kincstárnokká. Szeretem a fényűzést, amelyben él és a keze alatt nagyon sok dologhoz hozzáfértem. Fontos démon lettem, minek után a magam kis vagyonát tovább tudtam gyarapítani. Hülye lennék eldobni magamtól egy újabb ilyen lehetőséget! Meg az életemet... Bár ha éppen nincs mellettem az illető, kevésbé félem, ez látszódott akkor is, mikor eladtam a Végzet Lándzsáját.
- Tényleg! Esküszöm! - még fél kezem a szívemre (haha) teszem, másikat felemelem. Nem tudom, hogy nyomatékosítsam benne jobban, hogy rám bízhatja a titkait. Szinte már bizsereg a tenyerem, vajon miféle szaftos dolgokat fog nekem mondani. Izgatottan fészkelődöm is egy kicsit, leengedve kezeim, kicsit én is előrébb dőlök, térdeimre támaszkodom könyökeimmel.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 1:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Nem kerüli el figyelmemet, egyetlen pillanatra sem, hogy éppen mit néz ki magának a lakásból. Emberi, értelmet dísztárgyakat még mondanám, hogy vigyen, ha úgy tartja kedve, de a démoni ereklyéket, miket én gyűjtöttem több ezer éves létezésem alatt nem fogja megkaparintani. Egész szórakoztató a jelleme egyébként. Kívülről határozott, nőies, de a tény, hogy nem tudja megállni, hogy lopjon. Egészen derítő.
- Hagyd el a magázódást. - Szinte ráparancsolok. Semmi szükség sincs erre. Szolgálóim magázódnak velem, bizalmasaim nem. Márpedig ha a földön valaha élt leghíresebb tolvajra rábíztam a kincstárat, akkor vagy teljesen bolond vagyok, vagy látok benne valamit, amiért rászolgált a bizalomra. Nem fogok sokáig kertelni, mert sosem voltam a mellébeszélés, vagy a hátulról megközelítés híve. Kivéve persze a két hete történteket.
Kényelmes, hátradőlt helyzetemből előrébb hajolok. Az italt kiiszom a kristálypohárból, majd lehelyezem az üvegasztalra, hol a két anyag találkozása éles hangot eredményez. Komolyan nézek a nőre.
- El fogok mondani néhány dolgot neked. Néhány személyes dolgot. - Tartok egy kis szünetet, arcom megkeményedik, tekintetem szigorú. Ő nem értheti, miért pont vele osztanék meg bármit is, de nekem jó okom van rá. A szolgálatomban állt és fog is, amíg létezik. Csak talán más munkakörbe jön majd vissza hozzám. Ezt pedig meg kell alapozni.
- Ha bárkinek beszélni mersz róla, először kitépem a nyelved, majd hetekig kínoztatlak, végül én magam foglak kibelezni. - Arcom nem rezzen beszéd közben, továbbra is szigorúan nézek rá. Nem a megfélemlítés alapvetően a célom, csak határozottan közlöm vele a következményeket. Megvárom, míg válaszol, reagál. Addig semmit nem mondok, míg nem látom rajta, hogy felfogta, amit mondok.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 1:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


A férfi arca, olyan, mint egy szikla. Nem mozdul, talán csak egy picit és talán pont ez a fura benne. A saját emberei között olyan szokott lenni, mint egy "laza" vezér, most meg olyan merev, mint az acél, amelyet forgatni szokott egy csatában. Azt mondja, menjünk be, én pedig biccentek és nem kell kétszer kérni tőlem, már bent is vagyok. Tekintetem végig futtatom a luxuson, amely szinte megborzongat. Már is látok három olyan tárgyat, amit ooolyan szívesen eltennék, de nyelve egyet legyűröm a késztetést, hogy lopjak attól, aki a kisujjával képes megölni. Belépve leveszem a kabátot és az ülő alkalmatosságom hátára dobom, majd a kardot is neki döntöm az oldalamról, hogy ne legyen kényelmetlen lecsüccsenni, mikor hellyel kínál. Ő is leül, majd végül elvigyorodik és rá kérdez a mindennapjaimra. Egy sunyi kis mosoly szalad az ajkaimra és megállom, hogy a mögötte lévő polcon pihenő dísztőrre nézzek. Egyenesen a szemeibe nézek, néha lágyan pislogom, fent tartom a látszatot, hogy innen nekem semmi nem kell. Úgy is tudja, hogy csak színészkedés az egész és minden mozdíthatót kivinnék innen, ha lehetne.
- Nagyon jól megy, most szereztem meg nem rég egy csodás, régi coltot még a western időszakból. - csak nem sikerül megállni, hogy rá nézzek arra a kurva tőrre. Leplezve hibámat gyorsan a kristálypohárért nyúlok és bele is iszok. Fékeznem kell vágyaimat és függőségemet. Hiába, rég volt már, hogy bárki miatt vissza kellett volna fognom magam, hiszen főleg emberek körében mozgok. Most azonban kénytelen vagyok, mert habár a férfi már nem a főnököm -illetve még-, attól még ugyan úgy megbüntethet, ha ellene cselekszem. Nem kívánok kínpadra kerülni.
Eközben nem veszem észre, hogy az árnyékok szinte megmozdulnak a sarokban. Nem is tudnám egykönnyen észre venni, ha oda figyelnék se, mert alig egy tenyérnyi méretű a mozgolódás kiterjedése, s az is csak egy pillanatig tartott.
- És ön? Rég nem hallottam maga felől. - magázódom, amíg nem utasít másként. Hiába, egy ekkora izomkolosszustól még akkor is félek, hogy keresztbe lenyel, ha ismerem korábbról.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 12:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Pár perc telik el, míg a nő mellém libben. Ahogy felé fordulok, rögtön látom szemein, ahogy méregetni kezd, mintha nem találna rendben valamit. A nők valamiért a férfi kisugárzásra különösen érzékenyek. Valóban nem ugyan az az erő sugárzik belőlem, mint hetekkel ezelőtt. A fogva tartásom és az Ashtaroth-al történt dolgok közepette még nekem is meg kell találnom a régi énemet. De ezt sem seregem, sem a nő előtt nem fogom mutatni.
Szükségem van valakire, aki mindenről tud. Ashtaroth kérésére sosem beszéltem rólunk senkivel, a mi kis titkunk volt. Jezebeth-t nem avathatom be és más pedig nem jutott eszembe, aki képes lehet végighallgatni. Tisztában vagyok vele, hogy az előttem álló száműzött nő hadilábon áll az érzelmekkel, de mint nő, talán képes tanácsot adni. És nekem is lehet valakim, aki tud erről az egészről. Aki, ha legközelebb találkozunk egyetlen rezzenésből ráérez, mi éppen a helyzet az életemmel. Sohasem volt ilyesmire szükségem, de még azelőtt soha nem is éreztem magam ennyire kutyául. A nőtől azonban vigyoroghatnékom támad.
- Menjünk fel. - Fogom rövidre, itt semmiről sem beszélhetünk, az utcákon a falnak is füle van.
Elindulunk felfelé. Beérve a lakásba azon emlékeim törnek fel, mikor Ashtaroth egyik katonája dörömbölt az ajtómon. Bajban volt, segíteni kellett, én pedig rohantam. Most ugyan az az érzés járja át testem, mint akkor. Mikor rettegtem, hogy elveszíthetem. Csak ennek most már két hete, egyfolytában. Persze ez mind a mélység, a felszín egy gond nélküli, kiegyensúlyozott vezért mutat. Mert a környezetemnek erre van szüksége. Talán a büszkeségemnek is.
- Foglalj helyet. - Intek a nőnek, az egyik hófehér kanapé felé. Töltök magunknak italt egy-egy kristálypohárba, majd letéve az üvegasztalra a nő elé, helyet foglalok a vele szemközti kanapén. Talán kisugárzásom nem éppen a legfényesebb, arcomon egyelőre nem látszik semmi.
- Mesélj valamit. Hogy meg a fosztogatás, mások átverése? - Vigyorodom el, hisz ismerem őt. A saját kincstáramban is igyekezett úgy lopni, hogy ne legyen túl feltűnő. De mivel mindent saját magam tartok kézben, nem pedig az embereimre bízom bizonyos részlegek működését, nem kerülte el ez sem a figyelmem. Hiába egy szarka, nem mondhatni rá, hogy haszontalan. Bár kissé őrült. Ezt kár lenne tagadni.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 12:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


A cigaretta sercegve égett, ahogy szívva belőle felizzott benne a parázs. Legújabb szerzeményem néztem az asztalon, amely nem volt más, mint egy nagyon-nagyon régi colt. Használhatatlan, még golyó sincs hozzá, de értéke nem a működésében rejtezik, hanem a származásában.
Túl sokat azonban nem gondolkodhatok ezen, mert kopogtatnak az ajtómon. Hátul, csípőmre erősített tőrömet fogva nyitok ajtót. Egy full ismeretlen alak áll az ajtóban, bár külsőre már levágom, hogy Asmodeus seregében szolgál. Közli is velem, hogy a hadvezér találkozni kíván velem. Persze az agyam már pörög ezerrel, hogy mi a lószart csináltam, ami miatt hívat. Megint elloptam valamit, ami nem tetszett Lucifernek? Egy ismerősét fosztottam ki? Vagy lehet, megrövidítik a büntimet? Minden esetre, mivel én a város szélén éltem, ő meg magához hívott, be a démonok közé, kénytelen voltam összekaparni magam és ledobni magamról a magassarkút és valami olyat felvenni, amiben meg is tudom védeni magam ha kell, plusz takarja azt a kardot, ami az oldalamon lóg. Habár általában kibeszélem, vagy kivásárlom magam a szorult helyzetekből, azért Harag seregében megtanultam forgatni a pengét az oldalamon. Még is... könnyű préda vagyok a köcsögösködni vágyó démonoknak, így, hogy le van pecsételve minden erőm. És démonokból fakadóan, sokan szeretnek köcsögösködni. Szerencsére most takarózhatok azzal, hogy "Jaj, hát engem maga az első választott hívott meg ebédre, jobb ha nem érsz hozzám, mert fogja és kitépi a gerinced, majd agyon ver vele!" Még ha a valóságban nem is csinálna ilyesmit értem, ezt más démonoknak nem kell tudnia.

A megbeszélt időpontban sétálva értem oda a főhadiszálláshoz. Szerencsére a város túl elfoglalt, így nem kötöttek belém. Asmodeus már ott vár én pedig már most a homlokomat ráncolom. Nézem, nézem, de valami nem kerek. Ahogy mellé érek, realizálom, hogy ha most helyben, egy ló mellé pottyantana, még az is jobban nézne ki, mint ő. Nem is a külseje az, ami megváltozott, egyszerűen maga a kisugárzása. Az erő, ami áradt belőle, mikor legutóbb láttam, mintha ott se lenne benne. Mi a franc történik?
- Nagyuram... - azért a formalitásokon gyorsan túl esek, hajolgatás, miegyebek. Kezdem úgy érezni, hogy nem magamért hívtak, ami kíváncsiságot gyújt bennem. Miért vagyok itt? Persze elmerengek. Pletykák terjengenek New Orleansban nem túl messzi csatákról, önmagukból kiforduló hadvezérekről, akik egymás életére törnek, ehemm...
Végül csak besétálunk, én pedig elmerengek, hogy mikor jártam itt utoljára. Hónapokkal ezelőtt, mikor valami üzlet ide hozott egy rövid időre. Akkoriban elég feszült volt itt a hangulat, most valahogy sokkal... nyugodtabb. Nem tudom megmagyarázni. Akkor a katonák arca olyan volt, mintha görcsöltek volna, most azonban, ahogy végig nézek Asmodeus démonain, ennek csekély részét sem látom.
Lemaradtam valamiről!
Franc... sebaj, majd kihúzom a hercegből, ahogy mindig mindenkiből, ha valamire kíváncsi vagyok!

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 9:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Biccentek felé, mikor indulni készül. Valóban nem kísérem ki, a sátorban maradok és hagyom, hogy energiái eltávolodjanak. Csak akkor török meg végül, mikor már Háborút egyáltalán nem érzem, így ő sem érezheti esetleg Haragot. Nem szabadul fel belőlem sok energia, arcomra azonban minden kiül. Minden gyötrelem és fájdalom, ajkai némán üvöltenek, ahogy próbálom kiadni magamból a feszültséget. Szörnyen érzem magam és bár tudom, hogy az idő segítségemre lesz és csillapodni fog bennem ez a borzalmas érzés, valahogy nem akarom, hogy így legyen. Jobban fájna, ha már feledésbe merülne minden, ami valaha iránta éreztem mint maga a fájdalom. Nem akarom őt feledni.
Épp összeszedem magam, mikor Jezebeth a sátorba lép. Arcom ismét a régi, vonásaim határozottak. Intek neki, hogy jöjjön közelebb, pillantásommal jelzem, hogy egyetlen hozzászólására sem vagyok kíváncsi. Ez most nem egy egyszerű veszekedés, konfliktus köztem és Ashtaroth között. Nem akarom, hogy tovább tépázza ezt a témát. Sokat nem beszélünk ugyan a történtekről, de néhány félmondatból tudom, hogy érteni szeretné ő is. De neki nem beszélhetek róla. Bár ismeri minden lépésem és követ bennük, tudom hogyan viseltet a nő iránt. Egyetlen rossz szót sem akarok, hogy kiejtsen ajkain Ashtaroth-al szemben. Akkor azt hiszem minden kontrollom odaveszne.
- Fogd őket most pihenőre. Igyanak, mulassanak, ha úgy tetszik. Bemegyek a városba. - Nézek rá komolyan. Ennek talán ő is örül. Szeret a csürhével vegyülni, ő is jól érzi magát ebben a közegben.
- Mikorra várhatunk vissza? - Kérdi tőlem bizonytalanul, bár arcán ebből semmi sem látszik.
- Pár óra, nem több. Néhány napig még a felszínen maradunk, aztán visszatérünk Északra. - Bólint, megértette. Minden egyéb szó nélkül elhagyja a sátrat, én pedig megmosdom annyira egy vödör víz segítségével, hogy el tudjak készülni. Felöltözöm és lóháton megindulok.
A városszéli őrségnél hagyom lovamat, onnan utam egyenesen a Főhadiszálláshoz közeli lakásomhoz indulok. Oda hívtam Gráinne-t. Ő most az egyetlen, akinek őszintén elmondhatom mi nyomaszt. Mindig erős voltam, ha nehézségekbe ütköztem, némán magamba fojtottam érzéseimet és megvártam, hogy az idő kegyes legyen hozzám és jobb szeleket hozzon felém. Ezért sem beszéltem Jezebeth-el soha a lelkemet érintő zűrzavarokról, nem volt rá szükség. Neki mint katonát kell ismernie engem, nem mint férfit.
Hogy miért volt Gráinne más... Már nem emlékszem. Mikor száműzték, üvöltöztem vele, elhordtam mindennek. Semmire sem tartottam tette miatt, viszont azt vettem észre, hogy mikor a földön jártam mindig meglátogattam. Voltak dolgok, amiért hálás lehettem, mert mikor alkalmazásomba lépett, a kincstárat és a kiadásaim néhány héten belül helyrehozta. Neki köszönhetem hercegi címem mellett, hogy a fényűzés démonaként is emlegettek egy időben. Akkor újítottam fel a palotát, azóta gazdag a kincstáram és a régióm is. És bár mindez szöges ellentétben áll azzal a képpel, ahogy porban fekve küzdök, valahogy még sem annyira erős a kontraszt. Még büszkeséggel is tölt el, hogy bár a gazdagság és a fényűzés megadatott, a régiómra és a katonáimra mégsem a kapzsiság és a telhetetlenség a jellemző. A harctéren bátran küzdünk, semmilyen körülmény nem gátol minket céljaink elérésében, otthon azonban pompában pihenhetünk. És itt rejlik az egyensúly.
Mikor megérkezem lakásom elé, az utcán sehol nem látom még a nőt, ezért várok. Egy szemközti torony órájára terelem tekintetem. Én érkeztem hamar.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Gretna katonai tábor 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Multi :
Raguel, Iliana
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 11:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAsmodeus & Ashtaroth
❝ ... Ferre decet patienter onus, quod ferre necessum est ... ❞
Hiába adtam vissza az irányítást Háború kezébe, a keserű érzés legbelül még mindig ott mart. Néztem kifejezéstelen arcát szavai közben és nem akartam elhinni, amit látok. Tudom, hogy becsületét marja kérdésem. Felelőtlennek állítom be. Régebben már éreztem volna Haragot és leordította volna a fejemet, most viszont olyan fegyelmet tanúsít, amely szinte össze is zavar. Piszkálja a csőrömet. Hergelni akarom, feldühíteni, hogy aztán verekedhessünk, úgy, mint régen. Megfeszített állkapoccsal, már-már sértetten csillogó szemekkel nézem őt. Hiába kapom magam elé Háborút, ezek a gondolatok így is átkúsznak sötét szobámnak ajtaja alatt.
Ennek ellenére persze meghallgatom a férfit, még ha közben az is jár a fejemben, hogy legszívesebben bemosnék neki, amiért képes ilyen nyugodtan előadni magát. Szóval van 13 kiválasztott katonája. Legalább tényleg nem lesz teljesen szét szórva a serege. Ez is több a semminél. Próbálom végig gondolni a dolgot, talán kérhetnék listát ezekről a katonákról, ám amikor rá kérdez, hogy van-e még valami, egyértelműen tudtomra adja, hogy nem akar tovább itt tartani. Ordítani tudnék vele. A fejéhez vágni, hogy fél éven át szenvedtem miatta, hogy utána küldtem az egyik legjobb emberem, hogy találja meg, hozza vissza. Minden fájdalom, minden küzdelem a semmiért, mert ellökött magától. Meg akarom ragadni nyakát és kirázni belőle a válaszokat, ám ezek nem ülnek ki arcomra, hacsak nem annyiban, hogy megfeszítem állkapcsomat, és feljebb emelem fejem.
- Nem, nincs más dolog. Csak ennyit akartam tudni. - hazugság. Sok mindent akarok tudni, de lenyelem érzéseimet, mint egy keserű gombócot a torkomban. Pár másodpercig még figyelem a férfi arcát, mintha csak azt remélném, hirtelen megered a nyelve, de hamis ábrándokat kergetek. Nem szólok többet, csak biccentve egyet kiengedem magam a sátorból és elindulok vissza a kapuhoz. Iumentum idegesen kaparja a földet, miközben közeledek felé, várakozó katonáim kicsit távolabb is állnak tőle a lovaikkal. Nem számítok arra, hogy kikísérjen és nem is akarom. Még a végén nem tudnám visszafogni a nyelvem és szembesíteném minden kétségemmel és dühömmel. A kapuhoz érve felülök a lovamra és még egy utolsó, talán kissé haragos pillantást vetve a táborra elindulok vissza New Orleansba a katonáimmal.

Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5