• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Ashtaroth
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Vas. Márc. 12, 2017 3:04 am írtam neked utoljára
Online

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Stamiel!
Borzasztóan örülünk -én is, a staff is és Gabriel is-, hogy megérkeztél. Óh, és  mindenek előtt üdvözöllek az oldalon! Very Happy
Nagyon örülök, hogy elhoztad ezt a karaktert. Azon felül, hogy végre valaki a másik tábort is gyarapítja, olyan feladatot vállaltál el, ami viszonylag nehéz és sok macerával jár, és épp ezért már most kivívtad a tiszteletem. Megemelem a kalapom, uram.
A pb-det úgy érzem, hamar megfogom szeretni. Egyszerre sármos és creepy, amely nagyon illik ahhoz a furán pszicho ember-mészároshoz, akit lefestettél. Gabrielnek egy igazán jó, és hű követője lesz! Az előtörténeted és a fogalmazásod tetszett, egy-két szóismétlés volt, de éjjel 3kor ez bőven megengedett! Very Happy Alig várom, hogy láthassalak akcióban, szóval spuri pofit és rangot foglalni! Wink

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Stamiel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
warrior psychopath
☩ Posztok :
68
☩ Keresett személy :
☩ Rólam :
☩ Képességem :

☩ Rang :
fated to fail
☩ Play by :
mr. chris wood
☩ Pokol vagy menny? :
in the hell, darls'


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Márc. 08, 2017 9:44 pm írtam neked utoljára


Stamiel
Meghalunk azért, amiben hiszünk.
chris wood
harcos angyal
keresett
ashtaroth & gabriel
iphraem
menny

Személyes adatok

Véleményem az emberekről: A személyes véleményem teljes mértékben megegyezik Gabriel nézetelveivel. Ugyanis ki nem állhatom az embereket, amióta csak megteremtett az Úr, nos a pusztulásukban látom a megoldást.
Nincs kivétel, hisz' egytől egyig égjenek!

Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: Megszámlálhatatlan, de ha gondolod, akkor neki állhatsz számolni helyettem is. Csak túl időigényes, nos az az egyedüli baj vele!

Gabriel vagy mihály?: Egyértelműen Gabriel oldalát pártolom. Tán csak nem kétségbe merted vonni?

Vélemény a természetfelettiről? : Csak a velem egy oldalon állóakat fogadom el, így ha netán démon keveredik közénk, akkor azt sem vetem meg. Viszont nem éppen rajongóm értük.

Város: Las Vegas.

Család: Isten teremtett, és Gabriel-nek fogadtam hűséget. Csak azokat fogadom el testvéreimként, akik Gabriel oldalát erősítik. Más esetben a szememben megszűntek létezni!

Beosztásod: Gabriel bizalmasa vagyok - avagy, tábornoka.

Szakadár infó: -

20
strife
5 éve
Képességem


Sok évem volt arra, hogy elsajátítsam a képességek jelentős részét tökéletesen, míg másrészről Gabriel oldalán, nos a lehető legjobbtól tanulhatok, nem igaz?
Bár, ami a leginkább közelebb áll a szívemhez -, nem létezik, de semmi gond sincs ezzel -, nos az a harcokhoz kapcsolható képességek egyvelege, mint például az emberfeletti erő, vagy a kitűnő érzékek.
Mindent egybevetve pedig, egyenlő mértékben alkalmazom az adottságokat, amelyekkel az Úr megajándékozott.
.
Ezt a történetet vérrel írják
A nevem Stamiel, és a történetem valahol ott kezdődik el, ahol szinte ezrek borultak térdre Isten akarata előtt.
Már a kezdetektől a katonasort gyarapítottam, és a legjobbaktól tanulhattam. Akkoriban, Michael szakaszában szeretett volna lenni mindenki -, vagy legalábbis híresebb volt tőle tanulni, mintsem akármelyik másik arkangyaltól. S bár nem volt önálló rendelkezésünk, de alakíthatunk a tudásunkon, a képességeinken, és a fejlettségünkön. Ez alapján soroztak be minket. Nem volt szabad döntési jogunk, hiszen színtiszta és tökéletes katonák voltunk, akiket úgy tologathattak a sakktáblán, ahogy azt a kényük-kedvük tartotta. Sohasem vetettem meg a testvéreimet -, ugyanis imádtam őket. Az Úr akaratának szenteltük magunkat, s feljebbvalóink parancsát úgy követtük, mintha maga Isten állt volna előttünk. Bár sosem láthattuk az Urunkat szemtől szemben, ugyanis ez az arkok kiváltságának számított, s volt, hogy ők sem mindig állhattak elé, avagy csak úgy akármikor. Tökéletes összhangban volt a rendszerünk, amíg el nem érkeztünk ahhoz a bizonyos hibához. Atyánk megteremtette a Földet, és annak teremtményeit: az embereket. Túlságosan is beleszeretett a művébe, dicsőítette az alkotást, s mi fejet hajtottunk. Mert hitünk neki és a szándékainak.
A legnagyobb hiba Lucifer letaszítása volt. Sokunk sajnálta, siratta, megkönnyezte őt. De az alaphelyzeten nem változtatott -, nem térhetett vissza közénk.
Azt hiszem, miszerint sosem kedveltem igazán az embereket. Nem volt velük dolgom, tekintve, hogy harcos révén csak parancs alapján érintkezhettem a személyükkel, de akkor is csak káoszt okozva és pusztulást idézve elő. Igyekeztem a képességeimet a szabad idő intervallumomban is tökéletesíteni, ahogy próbáltam ellesni Michael technikáit, és az általa adott tanácsok alapján, nos a lehető legtöbbet kihozni magamból. Most persze, felmerülhet benned a kérdés, hogy mi közöm is van nekem Michael arkangyalhoz? Igazából csak annyi, miszerint egykoron az ő harcosainak voltam az egyike. Mostanra a nézetelvek, és a felvázolt helyzetek alapján, Gabriel sorát gyarapítom.
Mindig is abban a hitben éltem, hogy az emberi érzések feleslegesek, megvetendőek, avagy csak értékelhetetlenek. Rideg közömbösséggel jártam köztük, és kihűlt nyoma maradt a legtöbbnek. A háborúnk sokak életét elvette, de még mindig megmaradtak bő számmal, és éppen ezért is kell folytatnunk a harcot, hogy leigázhassuk a satnya sorsuk. Ám, koránt sem számoltam a felismeréssel, hogy a belőlük kiváltódó érzelmek egy napon engem is befolyásolhatnak, hogy a tökéletes sziluett jellemem elsorvadhat, és hogy helyette valaki olyanná válhatok, akit e földön, nos legszívesebben pszichiátriára utalnának. Most már látom, hogy joggal, s okkal keveredtem el Michael mellől, de hogy Gabriel mit látott bennem, nos nem tudom. Egyszerűen átpártoltam hozzá; kétségtelenül jobb nézetelveket vallott, és egykori önmagának már csak torz homálya. S az esküm, amelyet egykoron előtte tettem minden végletben igaz; érte és a céljainkért, nos képes lennék az életemet is feláldozni.

Fogságba esve, nos nem éppen kellemes érzés lenni. Már csak tapasztalatból is beszélhettek, ugyanis foglyul ejtet egy kedves kis vadász. Váratlanul ért az ellenem irányult támadás, és kétségtelenül voltak annyian, hogy az egyiknek sikerüljön megsebeznie az angyalpengével -, amelyet a vállamon lévő seb is jelez. Míg mostan egy szent olajjal körbevett, tűzkör közepén állhatok, igazán sajátos rálátással.
- Most pedig ideje cseverészni, angyalka. - Jegyzi meg mosolyogva, ahogy keresztbe tett karokkal sétál a tűzkörhöz igencsak közel. - Csak nem ellopták a nyelved? - Oldalra döntött fejjel méregettem, ahogy végül lassú mozdulattal fordulok körbe.
- Kétlem, miszerint beszélnék, és főleg veled, halandó. - Válaszolom néhány percnyi csendet követően.
- Ha kell az életed, akkor szépen elmondod, hogy merre van Gabriel és hogy hányan vagytok még! - Emeli meg a hangját ingerülten, ahogy én kellemes mosolyt öltök.
- Ott az ajtó.. - Mutatok el a hátához. - ..kimenve fordulj jobbra, majd megint jobbra, és aztán újfent, míg ezt követően menj csak egyesen, hogy a falnak ütközhess. Addig is remélhetőleg, megérted a helyzetet.
- Ha-ha-ha, haláli, mondhatom. - Rázza meg a fejét. - Tudatlan bábok vagytok, Gabriel alatt. S hidd el nekem, könnyen pótolhat akármelyikőtöket. Mit számítana, ha meghalnál? Viszont, ha segítesz.. akkor élhetsz, távozhatsz, csak nem éppen hozzá. Mert számára eljött a végidő. Tudod minden játéknak előbb-utóbb vége szakad...
- ...csak nem éppen ennek. - Mosolyodom el sejtelmesen, ahogy telepatikus úton kitöröm az ablakok üvegét, ám ezzel jócskán vesztek az erőmből is. Kissé megerőltető, a szent olajtól égő, tűzkör erejét túlnyomóan alkalmaznom, amit tudok. Viszont mindenesetre beválik a módszer, és másodpercek tört része alatt borítják be az üvegszilánkok a kihalt házat -, némileg megsebezve és ájult állapotba téve a vadászt.
S mielőtt még magához térhetne, a tűzkör megszűnt, én pedig magam után vonszolom, mintsem egy állatott. S ha felébred, akkor ígérhetem a számára, miszerint megfizet még ezért.. 

 
Stamiel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: