Devil's Advocate Karaoke Bár

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Devil's Advocate Karaoke Bár Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
775
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 5:30 pm
Következő oldal


Amelia & Inanna
Bûn és bûnhõdés
Ami azt illeti őt is megmosolyogtatja kettejük hasonlósága. Hányszor de hányszor hallotta vissza, hogy a Büszkeségnél nem él csábosabb démon a föld kerekén? Ha erre a címre hajt, hát legyen, ő aztán sose akart első lenni, azt se igazán érti pontosan hogyan került főbűni pozícióba. Valószínűleg érti a dolgát. Más ötlete nincs, hiszen aktívan sosem pályázott erre a pozícióra.
- Ó hát ki tudja. A büszkeség néha a józan ész útjába áll. – Vigyorodik el. Na jó, volt kitől tanulniuk az alatta szolgálóknak, de a magas labdákat kínszenvedés kihagyni. Ez mondjuk igaz rá is, a kéjvágy se éppen arról híres, hogy megfelelő döntéseket hoznak az emberek a hatása alatt. Gondoljunk csak az édes Borgia pápára. Nagyot sóhajt a felmerülő emlék hatására. Valójában hiányoznak számára azok az idők, mikor még rejtve sétálhatott a városok utcáin, mikor még csak kevés démon járta a Teremtés felszínét.

- Szerintem egy pár mondatot még nyugodtan beszélgethetnek. Bár, ami azt illeti… - Vonja meg a vállát. – Nem feltétlenül kéne kihagyni egy jó lehetőséget se. – És talán már az első mondatoknál akad valami, amit felhasználhatnak. Persze az az igazság, hogy készült… Kicsit előre dolgozott, na nem a démonokon, őket tényleg érintetlenül hagyta.
- Ha viszont azonnal nekik esünk, akkor kérlek engedd meg, hogy én kezdjek. A kezdeti lökés elég, hogy sokáig viaskodjanak a menni vagy maradni között. – Ha a másikon múlna talán sose ülnek le egymással beszélgetni, szóval a hosszan tartó szórakozás érdekében jobb, ha ő fogja a kezébe a gyeplőt.

A pár hamar megérkezik, igazán nem kell sokat várniuk a csinos, fiatal lányra és a feltűnően jóképű fiúra. Értelemszerűen sokkal jobban kinéző testeket választottak maguknak, mint azt nem is olyan régen még birtokoltak, szóval nagy az esélye a testi vonzalom ismételt kialakulásának. A fiú előzékeny, még az ajtón is előre engedi azt, akiért eladta a lelkét. Pont a mellettük lévő boksz-ban foglalnak helyet, ehhez mondjuk van némi köze Inannának, aki a lehetséges ülőhelyek számát saját embereivel korlátozta. Kiválóan fognak viszont mindent hallani, és a kicsit zavart pillantásokat, halvány pírt is jól megszemlélhetik ilyen közelségből.
- Hát… nem gondoltam volna, hogy valaha is újra látlak Joshep. Igazság szerint egyáltalán… nem hittem volna, hogy bárki ismerőssel még találkozom... tudod… a körülmények miatt… – Kezdi kicsit zavartan a fiatal lány, mert valószínűleg már az ideúton is kicsit feszélyezte a közéjük telepedő csend.
- Ami azt illeti engem is meglepett, de tudod ez valahogy… - Kezd válaszolni a fiú, ám a pincér megjelenése félbeszakítja a mondandóját. A felszolgáló, azon felül, hogy szeretné felvenni a rendelésüket egy szál kaméliát tesz a hölgy elé az asztalra, majd a fiú felé int.
-  Az úr kérte, hogy kedves hölgye ne maradjon ajándék nélkül. – Közli a férfi. – Mit hozhatok? – Teszi fel a fontos kérdést, miután a rá bízott feladatot letudta. A lány meglepetten pislog a virágra, de látszik, hogy azonnal el is érzékenyül.
- A kedvencem, hát emlékeztél? – Veszi kezébe a virágot és az orrához érinti, hogy megszagolja. – Nehéz lehet errefelé ilyesmit kapni. – Telitalálat, mármint Inanna annak értékeli a kis trükkjét.
- Öh… igen… persze… - Mosolyodik el a fiú a kezdeti zavartság után. Valószínűleg éppen azt veszi sorra, hogy miért is nem emlékszik ő ilyesmire, de ahelyett, hogy megmondaná az igazat, csak hagyja, hogy tovább sodorja a folyó. – Én… egy sört kérek. Világosat. – Pillant a pincérre, majd vissza egykori partnerére. – Te is? – Mert úgy emlékszik ebben még egyezett az ízlésük.
- Ó hát… én jó ideje nem iszom sört. Valami koktélt… vodkásat. – Adja le a rendelését, de ennél pontosabban nem is kell meghatároznia, hogy mit akar. Kicsit szegényes a választék a háború kezdete óta.
- Én léptem. – Támasztja meg állát összefűzött ujjain Inanna, miközben Ameliára emeli a tekintetét. Lényegében olyan ez, mint egy sakkjátszma. Most, hogy elkezdik felemlegetni a múltat ezernyi lehetőség adódik, hogy a másik viszályt szítson. Volt bőven ellentét már gyerekkorukban is, de a kérdés az, hogy valóban alfától és omegától kezdik-e el a beszélgetést, vagy inkább az utolsó külön töltött éveikre lesznek kíváncsiak.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 07, 2017 6:34 pm
Következő oldal


Inanna-nak

Inanna hol közelebb, hol távolabb áll hozzám. Igazából nem sokszor futunk össze, még akkor sem, ha amúgy sok bennünk a közös. Most viszont akadt némi probléma, amit Inanna orvosolni szeretne. Igazából engem kéne megbékítenie, de az ilyen játszmák mindig sokkal izgalmasabbak, mint néhány elcsépelt szó. Miközben mindenki más háborúzik, mi azon vagyunk, hogy elszórakoztassuk magunkat. Ezek vagyunk mi. Természetesen kések, mégis csak velünk packáztak a bujaság démonok. Inanna amúgy is sokkal de sokkal jobban élvezi ezeknek a játékoknak a leszervezését. Én már a démonok kiválasztásánál is órákat szenvednék. Remélem mindent sikerült jól elintéznie.

Lassan lépkedek a karaoke bár felé a fekete tűsarkúmban. Lazán beletúrok a hajamba, és átdobom a másik oldalra. Az ilyen tevékenységek nagyon vonzónak tűnnek, és hát miért is ne? Elvégre szórakozni megyek. Amikor a bár bejárata elé érek, megpillantom Inanna-t, aki szintén nagyon szexi, és szinte hasonmások vagyunk: bőrkabát, farmer, hosszú barna haj, gyönyörű vonások. Gunyorosan elmosolyodom.
- Csak semmi pánik, eszem ágában sincs kihagyni ezt a remek játszmát.
Elé állok, és hagyom beszélni. Szervező lévén nagyon lelkes, még aktát is készített. Lassan átveszem, és úgy teszek, mint akit nagyon érdekel, belepillantok: fényképet és egy csomó írást látok mellette, de nem nagyon érdekel. Fiatal démonok, akik szerelmesek, izgalmas és tragikus. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ennek a dolognak mi az előzménye, a vége érdekel. Mindenáron az a célom, hogy ne lehessenek együtt, mert akkor én győzök. Ha Inanna, akkor pedig valahol vadul dugnak majd. Éljen.
- Naná, hogy készen, menjünk.
Megvonom a vállam, visszaadom neki az aktát, és nyitom az ajtót. Móka indul.

Még sosem játszottam ilyesmit vele, így hát jobban meg kell gondolnom, hogy mikor mit teszek. A büszkeség egy nagyon erős érzés, többszörösen is a szex útjában lehet, csak jól kell időzíteni. Magam elé húzom a gin tonicot. Azt hiszem, hogy értem a játékszabályokat.
- Világos. És hogyan kezdődik? Ők bejönnek, leülnek és máris lép egyikünk valamit?
Iszom a szívószálon át az italból, és hagyom, hogy a szénsav és a keserű íz elegye csiklandozza a torkomat. A kaparás, amit utána érzek, tökéletes. Mosolyt villantok Inanna-ra. Bizonyos részben bízom benne, mert a testvérem, ugyanakkor komoly kétségeim vannak afelől, hogy tudja, hogy mi a fairplay. Én csak érzelmet tudok kiváltani, mert a büszke ember büszkeséget érez. Egy démonnal mást nagyon nem lehet kezdeni, hiszen még rontást sem küldhetek. Szívók még egy jó nagyot az italomból. Kezdhetjük.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 04, 2017 10:41 pm
Következő oldal


Amelia & Inanna
Bûn és bûnhõdés
Hátával türelmesen a falnak simult, még korai lenne bemennie, hiszen se a társa, se a célpontok nem érkeztek meg. Ez a játék egy kicsivel több szervezést igényelt, mint ahogy azt megszokta, mármint sosem szokott ennyit kutakodni, ha valakiket ágyba akar juttatni, de ez most más. Egy játék, egy fogadás, vagy mondhatni verseny. Mert miért ne? Egyszer jön haza és máris kötekedni kezdenek vele. Mondjuk sokkal inkább a kis démonkái, akik ahelyett, hogy tennék a dolgukat más Főbűnök szolgáival kötözködnek. És milyen ügyesen teszik! Sikerült beletaposniuk pár büszkeség démonkába, és még néhány lustaságnak is a fenekére vertek. Na persze ez nem maradhatott szó nélkül, szóval most kénytelen feltakarítani utánuk. Mindegy is ki nyer a végén, a becsülete – már ha egyáltalán van ilyenje – megmarad, és mindenképpen jó mókának néz elébe.
- Csak hogy végre ideértél, már azt hiszem lemaradunk a lehetőségről. – Villant egy mosolyt az érkezőre. Most nem vett fel feltűnő ruhákat, bár még így is biztosan akadnak majd, akik rajta legeltetik a szemüket, esetleg kocsányokat növesztenek. Hiába a szűk farmernek és a bőrkabátnak is megvan a maga szexis bája.
- Remélem elégedett leszel a választásommal. Igyekeztem egyenlő feltételeket biztosítani mindkettőnk számára. – Elvégre szereti a fair playt a maga démoni módján.
- Két fiatal démon, még nincs egy évtizede, hogy meghaltak. – Nyújt át egy aktát. Hiába, ha alaposnak kell lennie, akkor mindent meg is tesz azért, hogy tökéleteset alkosson.
- Együtt nőttek fel emberként, szóval kellően hosszú a történetük. Tele fordulatokkal, amolyan igazi se veled, se nélküled kapcsolat. – Szereti az ilyeneket, mert a több partner mindig több élvezetet jelent. – A fiú végül eladta a lelkét hogy a lány szeresse, a lány meg... bevallom nem kérdeztem. – Vonja meg a vállát. – Most találkoznak először, mióta meghaltak, szóval lesz miről beszélgetniük. – Az meg már más kérdés, hogy mennyire van benne a keze a találkozásban. – Egyikük se az enyém, és nem is a tiéd. A mesterük se hiszem, hogy megharagszik ha kicsit szórakozunk velük. – Amúgy se lehet komoly vége. Ha ő győz, az ágyban vagy a mellékhelyiségben kötnek ki, ha a Büszkeség... akkor valószínűleg soha többé nem állnak szóba egymással.
- Készen állsz? – Mert akkor beülhetnek egy italra, a fiatalok által megbeszélt box közelében. A pontos szabályokat majd egyeztetik amíg meg nem érkeznek a célpontjaik.

- Szóval... arra gondoltam...
– Húzza maga elé a habzó sört miközben kicsit előredől az asztal felett. – Hogy körökben fogunk hatni rájuk. Mindegy, hogy a fiúra, vagy a lányra, de egyszerre csak egy dolgot érezzen... – Különben még azelőtt összezavarnák őket, hogy igazán érdekes lehetne a fogadás.
- Nem kell nagy hatás... és nem feltétlenül kell érzelem. – Elvégre ő tudja mennyire sokat segíthet egy-egy megfelelő mozdulat. – A lényeg, hogy mi is élvezzük ki a dolgot.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5