• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Egyiptom - Királyok Völgye
SzerzőÜzenet

Ophilia
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Angel with... a big heart
☩ Posztok :
157
☩ Rólam :
☩ Play by :
Blake Lively
☩ Pokol vagy menny? :
Menny


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Márc. 04, 2017 7:18 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Királyok völgyeSzemeimet szorosra zárva lépek át a kapunk. Valami megfogalmazahtatlan kerít hatalmába. A gyomrom borsónyira szűkül, s mintha hirtelen váltanánk magasságot ugrik egyet. A lábam alól a talaj megszűnik létezni. Talán ez normális, a kapuknál? Bármikor kérdeztem bárkitől, sose tudták megfogalmazni, milyen érzés is ez.
Egy pillanatig élvezem a lebegést, ám ez csak a pillanat töredékéig tart, hisz a testem hirtelen kezd el zuhanni. Szemeimet ijedten nyitom ki, mikor meglátom a vészesen közelgő talajt előttünk. Az utolsó pillanatban lebbentem meg szárnyaimat, de nem úgy utazótársam.
Érzem, hogy az ujjaim kicsúsznak kezéből. Oldalra tekintve, látom, hogy az ő teste továbbra is magán kívül zuhan a aranyló talaj felé, majd pedig…
- Uh, Cassael… - hajolok le mellé, szám elé téve kezemet. Enyhén oldalra fordítva megállapítom, hogy nem sérült meg nagyon. Enyhe karcolás a halántékánál, de nála ez hamar elmúlik. Halkan szólongatom, finoman ütögetem arcát is, mind hiába.
Egy kósza fuvallat borzolja össze hajamat, s hordoz vele valamit. Nyitó szám hirtelen telik meg valami különös, ropogós, csikorduló jelenséggel. Halkan prüszkölve törölném ki onnan, ám ez a furcsaság ott van a kezemen is. A helyzet csak fokozódik.
Ekkor tekintek fel, s egy pillanatra elámulok. A sötétséget egy ponton fény töri meg. Tétován állok fel, s merészkedek a fény irányába. Szűk kis résen keresztül tárul elém a fényes világ. Végtelen homokbuckák, melyek felett szellő jár. Kósza fuvallatok kapják fel a buckák csúcsairól a homokszemeket, melyek a nap aranyló fénye által megcsillannak, elvakítják az embert. Mindeme kápráztatást csak addig művelik, míg a fránya szél a következő buckára nem repíti. Majd kezdődik minden elölről.
Egy újabb szellő, mely bemerészkedik a zárt helységbe szemembe fújja hajamat. Ujjaimmal óvatosan seprem ki őket.
Tétován tekintek körbe, s halk, örömteli sikoly hagyja el ajkaimat. Kezdek gyanakodni, hogy hol vagyok.
Hirtelen megfordulva futok az elém táruló falhoz, s mintha kincset találtam volna, heves felfedezésbe kezdek, ameddig persze a napfény enged. Óegyiptomi hieroglifa és énoki feliratok. Ha ez nem a mennyország, akkor semmi sem az, fut át a gondolataimon.
Oda-vissza rohangálva a fal előtt fel sem tűnik, hogy megmentőm is felkelt, csak a szólongatásra leszek figyelmes.
- Cassael! – szólítom meg lelkesen – Ez a… Ez a… -mutogatok hevesen a feliratokkal tarkított fal felé. – Itt van eltemetve I. Amenhotep és, és… Ha jól látom I Ramszesz is! – sikítok izgalmamba halkan fel.
- Ez a Királyok Völgye! – tudatom, ha magától ez eddig nem jött volna rá. Noha rájött volna is izgalmamba elmondom, hogy hol vagyunk. Ez az első alkalom, hogy lejöttem a Földre, s lám. Az első hely máris megnyerte tetszésemet. Izgalmamba fel sem tűnik elfeketült tollaim miként simulnak a hátamhoz s olvad össze vele.szószám 429 §§

Cassael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Posztok :
206
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Márc. 04, 2017 4:49 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


A Királyok Völgye
Egypt is full of dreams, mysteries, memories
Por… Sűrű, érces por, amely minden lélegzetvétellel befurakodja magát emberi tüdőm legapróbb szegleteibe, kínzó, kellemetlen fájdalomhullámokkal ostromolva mellkasom egészét. Igyekezve megszabadulni az oxigén helyét elfoglaló szemcséktől, erőltetetten, egy hangzatos köhögés formájában préselem ki magamból a levegőt, s csupán ekkor ér a felismerés, mindeddig az ébrenlét és az álomvilág mezsgyéjén lavíroztam. Szemhéjaim sürgető riadtsággal pattannak fel, az ijedelemtől pedig ösztönnel szívom meg bensőmet ismét a földön kisebb buckákban nyugvó homokból, amelyet ezúttal nem önnön szándékomból fogant köhögő rohamom kísér. Szemeim könnyekbe lábadnak az erőlködéstől, tudatom sajnos mégsem elég tiszta ahhoz, hogy hozzátegyek a gyógyulásomhoz, és megszűntessem kínjaimat.
Jobb híján a tenyereimre támaszkodva próbálom megemelni magamat, hogy ne lélegezzem be újra és újra az ezüstös színezetű port a rideg padlóról. Ülő helyzetemig jutok csupán, de az éppen elegendőnek bizonyul. Míg egyik kezemmel továbbra is a földet támasztom, másikkal kidörzsölöm szemeimből a sós cseppeket, pusztán egy óvatlanabb mozdulaton múlik, hogy felfedezzem, mellkasom mellett a homlokom és az orrom is rendkívüli mód sajog. Összevont szemöldökökkel puhatolom ki ujjbegyeimmel a halántékom csúcspontján pulzáló fájdalom forrását, nem igazán lep meg, hogy a sérüléshez nyúlva hűvös nedvesség fogad. Azért tekintetemmel is realizálom, hogy nem egyéb, hanem vér díszeleg a kezemen, azonban a sebnél jobban érdekel, hogy mégis miképpen fogant.
Ha az emlékezetem nem csal, legutóbb még a Mennyben voltam, méghozzá az egyik kapunál, amelynek egyenest a San Francisco külterületén elterülő erdőségbe kellett volna vezetnie, viszont nyilvánvaló, hogy nem ez történt. Homlokomon mély ráncok vernek éket, amint körbefuttatom pillantásomat a sötét, terebélyes helyiségben, hol még a magasból beszivárgó, leheletnyi fénynyalábok vonalában is a por szálldos sűrűn. Íriszeim végül a mögöttem nyugvó falrészleten állapodnak meg, annak is a közepe táján, hol az elkopott hieroglifák között jó néhány énoki rúnát is felismerek. Nem kétséges, hogy ez az egyik Mennybe vezető kapu, bár fogalmam sincs, ki tartotta jó ötletnek a padlótól jó, háromméternyi magasságba helyezni. Nem lepne meg, ha ez is egy lenne Jofiel tréfái közül... Noha bizonyíték arra nincsen, ő teremtette a járatokat, ám tekintetében annak, mindnek a helyét kívülről ismeri, nagy a valószínűsége, hogy ő felelt értük egykoron.
Bármiképpen is legyen, ez még mindég nem magyarázat arra, hogy miért itt kötöttünk ki… Ó, valóban, volt egy utastársam is.
- Ophilia...? - hangom nehézkesen hagyja el torkomat, amint összehúzott szemhéjaim mögül ismét végigpásztázom a helyiséget az irattáros után. Vélhetően őt is megpróbálta a landolásunk, hát még az előre be nem tervezett irányt vetett utazásunk. Hallottam már róla, hogy a kapuk nem egyirányúak, azonban a gyakorlatban erre példát még nem láttam. Megeshet, tudatalattim olyannyira a felkutatandó ládára összpontosított, hogy egyenest a közelébe repített az angyali folyosó? - Ophilia… - szólítom meg ismét, ezúttal erőteljesebben préselve ki magamból a szavakat, hátha több foganatja akad, mint az előző, suttogásnak is szinte jóindulattal bélyegezhető próbálkozásomnak.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Grace only exists to be fallen from

Abaddon
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Démon
☩ Posztok :
94
☩ Rólam :
☩ Rang :
Démonherceg, A Harmadik
☩ Play by :
Cam Gigandet
☩ Pokol vagy menny? :
Attól függ, ki kérdi.
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Márc. 04, 2017 3:16 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2A Királyok VölgyeTikkasztó hőség, apró zöld gyík sütteti hasát a tüzesen forró köveken. Homokkal és sziklákkal borított végeláthatatlan vidék. Sziklafalba vájt míves épület romos maradványa, letűnt korok halandóinak alkotása. Hosszú lépcsősor vezet fel a kimunkált épületbe melyet a hegy gyomra emészt fel és tűnteti el valódi kiterjedését a sötétben. Óvón takarva a kíváncsi szemek elől megannyi titkot és rejtélyt…

Egy újabb lépés következik terveim mezején. Vissza kell, térjek évezredekkel korábbi alkotásom egyik helyszínéhez, a Nílus partjától nem messze nyílik meg a pokol kapuja, hogy kilépjek belőle. Magányos utazóként mutatkozom, a sivatagi környezethez megfelelő öltözékben. Hosszú bőrkabát mely takarja a testet a nap kínzó sugaraitól, mellény és bőrnadrág. Arcom előtt kendő mikor épp szükséges a homokviharok elől óvandó.
Lépéseim határozottan vezetnek célom felé, a Királyok Völgye. Világi létem egyik eltitkolt helyszíne. Erről a mai kiruccanásról kellően gondoskodtam, hogy ne menjen híre, szinte biztos vagyok benne, hogy valaki a nyomomban van mióta a mágiatudóval találkoztam, efelől nincs kétségem. Ha igaz a gyanúm, hogy Agramon egyik csatlósa volt kivel beszéltem akkor ő van olyan kíváncsiskodó és bizalmatlan, hogy rám állítson valakit. Ha így ha nincs, teljesen mindegy, évezredek át ügyesen titkoltam fontos dolgaim, hát most sem teszek másként. Egyedül jövök, nincs velem senki. Annyit tudnak, hogy a felszínen vagyok, és a katonákat keresem most is. Amiben a legjobb, hogy részben igaz is. A napokban is ezt tettem miért is volna ez másként? Körültekintően hagytam el a poklot és onnan nem is rögvest ide jöttem. Egy kisebb felfordulást követően tűntem el melyet még San Franciscoban követtem el. Van most egy kis időm, melyben magam lehetek, és nem kívánom haszontalanul tölteni.
Hajdanán itt, Egyiptomban szereztem meg erőm forrásának javát. A gyűrűt, melyet most is hordok, de óvón takarja a kezemen lévő ujjatlan bőrkesztyű. A főpapé volt, kitől nagy árat fizetve, de végül megszereztem. Persze az árat nem én fizettem, ó nem. A vidék s annak lakóik rótták le az ellenértéket, de ez egy régi történet.
Egy sziklaforduló után végül megpillantom már a távolban kibontakozó, sziklába vájt bejáratot. Hatalmas homokkő falazat, gigászi szobrok és domborművek melyek nagy részét megemésztették az évek s a környezeti hatások. De én nem a szobrásztehetség miatt kerestem fel a helyet. A Főpap mást is birtokolt nem csupán egy ékszert. Tudást, egy iratot keresek, utalást, hogy az égből érkezett kő többi része, melyből a gyűrű is készült, bajon hova lett. A történelem folyamán mást is készítettek belőle, ami még hasznomra lehet, tudnom kell, hol lelem. Lehet, hideg nyomot tapogatok, de az első hely ez volt mely eszembe jutott. Még messzebb járok a bejárattól a sziklák óvó takarásában közeledem.
A távolban dögevők köröznek a magas égen. A pusztulásból ők is pozitívan részesülnek. Egy pillanatra vetem rájuk tekintetem s hunyorogva mosolyodom el parányit. De nem kalandozom el, tudom, mit akarok, tudom miért jöttem, nincs helye az elmélkedésnek. Vajon magam vagyok, vagy mégsem?megjegyzés §§ szószám §§

Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


 
Egyiptom - Királyok Völgye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: