⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Baʿal Hammon
The devil's voice is sweet to hear.

Loki
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
58

Utolsó Poszt Pént. Márc. 03, 2017 1:12 pm
Következő oldal

Baʿal Hammon


Véleménye az emberekről
Userre bízva
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Rangja
Rang nélkülibr>
● ● ● ● ● ● ● ● ●

» Mihály, vagy Gabriel  vagy, semleges?
Loki
● ● ● ● ● ● ● ● ●
Te lennél az én híres, hírhedt szolgám, kit csak Bélának szólítok, mert képtelen vagyok kiejteni az igazi neved. A kísérleteimben segédkezel már nagyon rég óta, másokkal ellentétben azonban te egészen tartós munkaerőnek bizonyultál...egyenlőre.
Sajnos a munkánk veszélyes, és a legtöbb esetben olyan dolgok történnek, ami korábban még Lovecraft regényeinek is legfeljebb a lábjegyzetében, szóval nem úsztad meg az éveket sérülések nélkül, és bizony le kellett már cserélned a gazdatested párszor. senki ép eszű nem cserélne veled, még akkor sem, ha a másik opció a biztos halál lenne.

A valóságban Loki egyik legközelibb barátja, bizalmasa, és tanítványa vagy. Mások viccelődése, gúnyolódása egy cseppet sem érdekel, csak boldog vagy, hogy végre békés, nyugodt helyed van, ahol a főnököd nem küld halálba, és csak néha harapja le a karod valami.
Réges-régen Ashtaroth seregében szolgáltál, és állítólag egész jól bántál a karddal, úrnőd azonban már rég elfeledte ezt. Valamiért halálra ítélt téged, ám én meggyőztem őt, hogy szükségem van rád egy kísérletre, amibe könnyen lehet, hogy belehalsz, csak lassabban. Nem tudom pontosan mi volt a bűnöd, de bizonyos kultúrákban termékenységi istenként emlékeznek rád, szóval minimum lehet pár érdekes történeted.
Szabad/Foglalt
Mindegy
kora:3000+
mindegy, userre bízva
 
Baʿal Hammon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: