We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Azura
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Szomb. Márc. 04, 2017 7:10 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Azura!
Örülök, hogy ezt a nevet választottad, nekem is nagy kedvencem.
Ejnye, Agramonnak túl jól megy mostanában, gyűlnek köré a nők! A pd-d kifejezetten illik hozzá, a közös gifek miatt nem nehéz elképzelni a kapcsolatotokat.
A lap szépen felépített és jól megfogalmazott, a sorokon könnyen átvitt a kis történeted, a felemelkedésed. Agramon fejére azért kíváncsi lettem volna, mikor megjelentél, hogy "Helló főni!". Talán majd a játéktéren láthatom. Wink
Foglalj rangot, pb-t és irány játszani!  


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


Utolsó Poszt Szer. Márc. 01, 2017 1:28 am
Következő oldal


Azura
"A patak és a szikla összecsapásából mindig a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."
Jennifer Morrison
Démon
keresett/saját
Agramon (?)
Tanácsadó
Pokol

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:
Nem kedvelem őket, mihasznák, semmire kellők, gyengék és nincs akaratuk. Mondhatni megvetem őket, de a gyűlölet távol áll tőlem. Okkal teremtette őket Isten vagy ki a fene, csak én nem látom az értelmét.
"Te nagy konyhádba helyzéd embered,
S elnézed néki, hogy kontárkodik,
Kotyvaszt s magát istennek képzeli."Porhüvelyem neve: Nincs, minek...

Mióta élsz?: Egy hölgytől nem kérdezünk ilyet

Gabriel vagy mihály?: Ott vagyok, ahol Agramon vagy ahol neki van rám szüksége.

Vélemény a természetfelettiről? : Meséljek magamról? Hiszen a természetfelettiek táborát erősítem, de most nem bonyolódnék bele az életembe, talán később, ha jól viselkedtek... A démonokkal semmi bajom, az alsóbbrendűeket általában kihasználom, a magasabb rangúakat tisztelem, főleg a második lord szerény személyét. A kitagadottakat megvetem, hiszen volt esélyük arra, hogy magasabbra jussanak, de nem tudtak mit kezdeni a hatalommal és a lehetőségeikkel. A félvéreket és nefilimeket semmisnek tartom. Nincs értelme a létezésüknek, állítólag szerelem gyerekek, de semmit sem ér azaz érzés. Viszont egyszer-egyszer szívesen kísérleteznék rajtuk. Az angyalokat gyűlölöm, szárnyas mitugrászok, akik azt hiszik uralkodhatnak. Maradjanak a seggükön a mennyben és nem lenne semmi gond most a földön...

Város: Pokol / New Orleans (?)

Család: Az meg mit jelent? Lucifer teremtett engem is, a pokol első nemzedékének egyike vagyok, de semmi közöm a megalkotómhoz. Az egyetlen, aki fontos nekem az Agramon, benne megbízom feltétel nélkül, tisztelem a tudása miatt és felnézek rá. Talán kedvelem is - jobban, mint kellene - valahol a fekete lelkem mélyén.

Beosztásod: A második Lord tanácsadója vagyok. Kell ennél több?

Szakadár infó: -

20+
Victoria
túl régóta
Képességem


Minden démoni képességgel rendelkezem, ami megadatott a démonok számára. Halhatatlanság édes mámorát élvezem már jó ideje. Mivel nem tartozom a harcos démonok közé, így hamar rá kellett döbbennem, hogy egyedül elmémmel vihetem valamire. Hosszú évek alatt elértem a haladó szint felső fokát, nem sok választ el a profitól. Tudok rontásokat, átkokat kivetni halandókra, tárgyakat fel tudok ruházni tulajdonságokkal, hála a rúna tudásomnak. Alkalmazom az elementális mágiákat és képes vagyok különböző síkokról lényeket idézni. Nem régen kezdtem gyakorolni a tükörmágiát és az űzést. De még van mit tanulnom Agramontól, csak ő meg ne tudja, hogy ilyet mondtam.
.
Ezt a történetet vérrel írják
"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Évmilliókig eljár tengelyén,
Mig egy kerékfogát ujítni kell."


Látjátok? Én megmondtam, ha jók lesztek elmesélem nektek a történetemet. Ne aggódjatok, nem húzom már sokáig az időt, akkor lássunk hozzá!
A nevem Azura, igen most mondhatnátok, hogy a szemem kékje miatt, ami olyan fényes akár egy angyalé. Talán, vagy csak vicces kedvében volt a nagyúr. Az első nemzedék egyike vagyok, akik világra jöttek azaz a mi esetünkben Pokolra. Jaj, azt még nem mondtam, hogy démon vagyok? Bocsánat, azt hittem ez egyértelmű... Jó, jó persze nem festek valami démoninak ebben az alakomban... Lucifer biztos be volt szívva, mikor engem megalkotott; kék szemek, hosszú szőke haj, tényleg mint azok a szárnyas nyomorultak. Gondolom nem kell magyarázni, mi a problémám az angyalokkal, ha kellene akkor sem fogom elmondani. Találjatok ki magatoktól! A legtöbb démon harcosnak teremtetett, akik a seregben szolgálnak. De a főnök valószínű belőlem kifelejtette a mérhetetlen erőt, pár év kemény edzés után rá jött mindenki, hogy ez nem nekem való. Viszont, mindig is elég fogékony voltam az okkultizmusra. Először magamtól tanulgattam, gyakoroltam, majd megtörtént az, amire sosem számítottam volna. Agramon, a második Ark-démon kiválasztott tanítványának. Mondanom sem kell ez mekkora megtiszteltetés, hisz köztudott arról az egoista pszichopatáról, hogy egyedül dolgozik.

"Mágus. Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk."

A híre megelőzte a Lord-ot, így tisztában voltam vele, hogy mi vár rám mellette, aminek meg is lett később az eredménye. De ne haladjunk ilyen gyorsan előre! Az első időszakban minden egyes nap izgalom járt át, hogy a legjobbtól tanulhatok. Tiszteltem őt, csillogó szemekkel, kezemben temérdek könyvvel vártam minden egyes reggel a laboratóriumában. Olthatatlan tudásvággyal rendelkeztem, akár egy pióca, aki szívja magába az információkat. A tanulás, gyakorlás és Agramon oktatása meghozta eredményét, rohamos tempóban fejlődtem, ami személyiségemet is nagyban formálta. Precizitás, szakmaiság elsődleges nálam, csak a tökéletes munka elfogadható számomra, megfontolttá és komollyá váltam, ugyanakkor dúlt bennem a harag csírája. A mesterem évszázadok múltán is semmibe vett, egy esetlen, szőke copffos kislánynak nézett, akinek parancsolgathat és lealacsonyíthat ha úgy tartja kedve. Inkább voltam a kisegítője, szolgája, mint tanítványa. Erős önérzetem bántotta ez a viselkedés, így egyik nap elhatároztam, ennek véget vetek. Szemem csillogása már régen megfakult, ahogy a gyakorlások ideje apránként csökkent, míg nem "elfelejtettem" bemenni hozzá. Muszáj volt leszakadnom tőle, jobbra értékeltem magam, tudtam sokkalta többre vagyok hivatott. Egyszerű rang nélküli démonként elkezdtem felfelé haladni a ranglétrán, hamar haladtam a lépcsőfokokon, de egy idő után megakadtam. Rá kellett döbbennem, hogy szükségem van Agramon tanítására, így néha napján megjelentem nála, az első alkalommal érveltem, hogy nem véletlen fogadott magához és jó segítség lehetnék. Nagy nehezen rá bólintott, de nem maradtam mellette, következő alkalommal bejelentés vagy egyetlen szó nélkül érkeztem. Ezt egyfajta korrepetálásnak tudtam be, ami sosem tartott tovább pár óránál vagy 1-2 napnál. Ezek a kisebb gyakorlatok közelebb hoztak hozzá, megszoktam a stílusát, amiért megvetettem, ennek ellenére felnézek rá és talán vonzónak találom.

"Téged gyűlöllek leginkább, mivelhogy vonzol, de nem vagy elég erős, hogy egészen magadhoz ragadj."

Agramon az a fajta démon, akit mindenki utál, megvet és az ellenségének tekint, hála a modorának, ami finoman szólva is pocsék. Kevesen vannak, akik kedvelik vagy akár igazán tisztelnék őt. Azt hiszem én azon kevés démonok közé tartozom, van benne valami, ami vonzó a szememben. Éppen ezért kellett tőle eltávolodnom, amennyire csak lehet, nem akarok beállni a sorba a démonnők közé, akiket ágyasnak használ. Minden percemet és erőmet arra használtam fel, hogy még jobb legyek, ezáltal feljebb törjek a ranglétrán.    Az egész megérte, mert a nagyfőnök magához hívott és felajánlott egy állást. Nem is akármilyent, tanácsadó lehetek méghozzá az egyik Lord-é. Mondanom sem kell, hogy kapva-kaptam az alkalmon, nem is gondolkodtam rajta, egyből igent mondtam. Hiába teltek el az évezredek, bennem tombol a bizonyítási vágy és most eljött az én időm. Ha elég ügyes vagyok be tudom bizonyítani, hogy erős, tapasztalt és nagy okkult tudással rendelkező démonná váltam. Nem vagyok az a fiatal démon, akit tanítani kell. Magamra öltöttem a fekete kabátom és elindultam a megfelelő irányba, ahol megtalálhattam a démont.
- Agramon - álltam meg előtte aprót biccentettem, ahogy a szemeibe néztem a szívem hevesebben kezdett verni, de arcom érzelemmentességről árulkodott - Lucifer parancsa alapján itt vagyok, mint az új tanácsadód - vágtam bele egyből határozottan, halvány mosoly bujkált a szám sarkában. Mindent bele fogok adni, nem fog megszabadulni tőlem.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ruben
Yesterday at 9:27 pm
☽ Mission Dolores Park

Seth
Yesterday at 9:05 pm
☽ Seth me on fire

Ramiél
Yesterday at 7:43 pm
☽ Don's Place
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
6