Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Black Horse London Pub
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Hell or Heaven☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
542
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Kedd Okt. 02, 2018 5:55 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Ramiél
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
185
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Vas. Feb. 26, 2017 10:09 am
Következő oldalto Richard Harrison


Jó ideje keresem egy korábban érzett energia gazdáját, így jutottam ide, ehhez a lukhoz. Ahogy közeledtem, egyre erősödött a kénköves pokol szúrós szaga, úgyhogy most már biztos vagyok benne, ott lesz bent. Maga a helyiség olyan kicsinek tűnik innen kívülről, hogy egy percre megállok az ajtó előtt és felfelé tekintek a feliratra.
- Fekete Ló..hm.
Felfelé ível a szemöldököm, mert nem tudom összehozni ezt az odút a névvel, viszont odabent heten vannak. Ami nem nagy létszám, simán ki tudom szúrni az illetőt. Így aztán fogom magam és bemegyek. Jószerivel emberek ülnek bent, leszámítva azt az egyet, ezért nem akarok feltűnést kelteni, ha nem muszáj. Szolidan ellavírozok a pultig, majd helyet foglalok egy fiatalabb, szőkés barna hajú, kék szemű férfi mellett. Megjelenik előttünk a pultos, aki az imént a másik végében mókolt valamit, aztán megszólít.
- Mit adhatok, uram?
Erre kapom fel a fejem a nézelődésből. Ő nekem akar adni..valamit? Kérdőn tekintek rá és kibököm a kérdést.
- Mije van?
Persze erre elkezdi sorolni az italokat és az ételeket, amikből jó ha néhányat ismerek.
- Egy Mennydörgést kérek.
Gondolok itt a baljós aláfestésre, de a pultos persze félre érti, egyből valami lónyálat kezd el keverni nekem. Bár én erről nem tudok, nem őt figyelem, hanem a mellettem lévő férfin keresztül tekintve pillantom meg azt, akit kerestem. Emberi alakban egy majd két méter magas, derekasan pocakos, hájas, de izmos jószág büfög a pult másik végében. Bőrszerkó van rajta, egy halálfejes pólóval, a szakálla leér a mellkasáig, fején motorokat ábrázoló kendő, a bajsza pedig azt hiszem összeboronálódott a szakállával. Nyugodtan nézi a meccset a falra szerelt tévén, észre sem vette hogy itt vagyok. Még csak az energiám sem érzékelte, ami azt jelenti, hogy számomra csupán gyenge hurkalé. Nagyon megerőltetnem sem kell magam. Ez után találkozik a tekintetem a mellettem ülővel.
- Miért pont fekete ló? Miért nem vidám bárányok például?
Tör fel belőlem a komikus kérdés, rendre rá koppan a poharam alja a pult tetején, amire rájövök, valami italt adott ez a jó ember nekem.
- Nem ezt kértem.
Jelentem ki hidegen és előre hajolok a pohár fölé, hogy megszagoljam. Számomra kellemes illata van. Nem tudom a tartalmát meghatározni, de a régebben ivott whisky illatát határozottan érzem. Tehát ez egy ital, ez már biztos.
- De, pontosan ezt kérte. Igaz?
Bök rá a mellettem ülőre, és affektálóan kezd el mutogatni nekem, miközben a homlokát redőzi.
- Uram, ezt kérte, ezt adtam Önnek!
Azt hiszem kezd dühös lenni, pedig semmi rosszat sem szóltam. Nem akarom hogy felhívja rám a figyelmet, úgyhogy beleegyezően bólintok. Nekem édes mindegy mit vág elém a pultra.
- Jól van.
Az itallapon valóban szerepel egy Mennydörgés nevű, helyileg kitalált ital arzenál, amiben whisky, vodka, narancs, citrom és abszint kerül bele. Persze a vodkáról és az abszintről halvány lila fogalmam sincs. Megemelem a poharam, amire a pultos megszólít, megint.
- Kevesen húzzák le ezt egyszerre!
Mintha aggodalom ülne ki az arcára, mitől? Ez csak egy ital, nem? Rámosolygok, majd lehúzom egy szuszra. Az íze olyan nem is tudom, furcsa? A whisky-t kiéreztem belőle, de volt egy másik íz ami dominált.
- Jöhet még egy!
Leraktam a poharat a pultra, a pultos értetlenkedve néz rám.
- Rafinált egy szemétláda maga!
Bök rám a mutatóujjával, valamiért hangosan nevet. De ne! Egyszer felénk néz a nagydarab, bár biztosan nem ismer fel, azért kínos pillanat ez. Hangosat böfögök én is, talán tényleg nem kellett volna egyszerre lehúzni...
- Köszönöm!
Apró mosolyt ejtek neki azt hiszem megdicsért vagy ilyesmi, de aztán ha lehet nem foglalkozom vele többet. Tervem a következő: egy ideig elnézelődöm és iszogatok, a démon fattyát fogom szemmel tartani és amint alkalmam adódik rá, úgy véget vetek szánalmas létezésének.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3