• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Régi romos McDonald's, párszáz kilóméterre SF-től
SzerzőÜzenet

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Pént. Júl. 21, 2017 9:41 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Nincs ellenvetésem azzal kapcsolatban, hogy a városban találkozzunk legközelebb, ugyanakkor igencsak meglep ez az ötlet. Azt hittem, jobban szereti az emberektől elkülönülő területeket. Jobban mondva, az emberektől és más lényektől egyaránt mentes övezeteket. Abból, hogy szeret egyedül lenni, én erre tudtam következtetni. Meglehet, mégsem úgy van, ahogyan azt állítja. Talán ő is szereti a társaságot, s kevésbé ismeri magát, mint ahogy azt gondoltam. Ennek ötletére elmosolyodom, majd egyszerűen biccentek, mielőtt kardjának rajzát kezdem el figyelni.
A romos épület látványa nem okoz nagy meglepetést. A harcoknak köszönhetően gyakran találkozni lelakott, vagy éppenséggel egyszerűen háború viselte épületekkel. Az sincs túl jó állapotban, amelyikben Natasya lakik. Remélem, nem dőlt rá azóta. Tessék, már megint itt járok. Szemeim lehunyom egy pillanatra, hogy elűzzem az ember gondolatát. Amint újra felnyílnak pilláim, vetek még egy utolsó pillantást az elém tárt képre, mielőtt az egyszerűen eltűnne. A részletek világosak. Azt hiszem, tudom is, hogy pontosan merre találhatom.
- Nem szoktam túl sok ételt fogyasztani, de ha megmondod milyet szeretsz, szívesen viszek neked fagyit, vagy bármi mást - mosolygok az arkangyalra.
Úgy tűnik, itt a búcsú ideje. Felém nyújtott kezét finoman ragadom meg. Hálás vagyok neki azért, hogy engedte, hogy vele gyakoroljak. Jót tett, ebben biztos vagyok, elvégre jóval nagyobb nyugalmat érzek most, mint mikor idejöttem. Szárnyaim megmozdulnak hátam mögött. Sötét tollaim egymás mellett rendeződnek, ahogy kitárom tollas végtagjaim, majd újra összecsukom azokat, csakhogy mielőtt elbúcsúzhatnék, szokatlan kérdést kapok. Egyik szemöldököm meglepetten szalad fel, úgy lesek rá.
- Csupán egy egyszerű szeráf vagyok, Rafael. Semmi több - közlöm vele nyugodtan.
Ez a tény egyáltalán nem zavar. Nem vagyok olyasvalaki, aki rangokra vágyik. Nekem az is tökéletesen megfelelne, ha még mindig katona lennék, amíg tehetem azt, amit szeretnék. Amíg tehetem azt, amiért meg lettem teremtve.
- Azt hiszem, ideje visszamennem a városba. Köszönöm, hogy engedted, hogy veled edzhessek! Még találkozunk - engedem el kezét.
Egyet még biccentek felé, mielőtt szárnyaim repüléshez nyílnak. Némi port felkavarva emelkedem a levegőbe, mindvégig az arkangyalt figyelve, amíg menetirányba fordulva el nem indulok. El kell intéznem egy-két dolgot és alighanem... el kell szakadnom ugyanennyitől.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Júl. 12, 2017 1:06 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Kezdek rádöbbenni, hogy Aliyah jégkirálynő kisugárzása alatt valójában annyira aranyos, mint a karakter Disney hercegnő változata, ah nem jobban. Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az ilyen gondolatokat jobb megtartani magamnak. Bármilyen tündéri is, attól még pont olyan veszélyes, mint amilyennek kinéz.
nehéz megmondani amúgy, mi a helyzet velem. Egyrészt, kapásból rávágnám, hogy én kifejezetten szeretem a magányt. nagyon élveztem a társaságát, és szívesen látom legközelebb is, de ha ezer évig nem futnék össze senkivel, az sem zaklatna fel. Ugyanakkor....kettőnk közül én vagyok az, akinek gyermeke van, szóval a fene tudja, lehet jobban vágyom a társaságra, mint azt hajlandó lennék beismerni.
-Nos, ha máskor is szeretnél találkozni, inkább a városban tegyük. Amikor azt mondtam, hogy itt vagyok minden nap, úgy értettem idekint a pusztában. A puszta nagy.
A kardommal rajzolni kezdek a homokba. Valójában, egyáltalán nem vagyok ügyes ebben, így amit most lát, az ismét a valóság manipulálása, ahogy a húzott vonalaimból kikörvonalazódik a romos épület, ahol elszállásoltam magam. elég jellegzetes, de azért köré rajzolom a város térképét is légvonalban, lehetetlen sebességgel. Így már biztosan odatalál.
-Ha unatkozol, vagy nem bírsz egyedül egy nagy tál fagyival, ugorj be nyugodtan. Csak ne számíts rá, hogy lesz ülőhely. A polgármester húga valami állat menhelyet vezet ott, és a macskák befoglalnak mindent.
Hagyom, hogy tanulmányozza egy ideig, aztán újra véget vetek az illúziónak, és a kezem nyújtom felé, hogy elbúcsúzzak.
-Egyébként...milyen rangban szolgálsz Michael-nél?

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Jún. 27, 2017 9:50 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Válasza bár halk, mégis határozottan cseng elmémben. Tudja, mit akar, hogy mit szeretne, velem ellentétben. Még én magam is tisztában vagyok vele, hogy túl sokszor vagyok határozatlan. Nem akkor, amikor a parancsokat kell adni, addigra összeszedem magam, sokkal inkább... Akkor, ha rólam van szó. Ha saját magamat kell fejtegetnem és a földi léttel való kapcsolatomat. Fogalmam sincs, mit tehet meg itt egy angyal és mit nem. Még mindig nem tudom. Az biztos, hogy más, mint odafent. Alkalmazkodni kell, de meg kell tartani a határokat, egy pillanatra sem feledve a kötelességet.
- Ha egymagam lennék, azon járna az eszem, hogy mi van a többiekkel. Szeretek a város felett járni, ahol érezhetem a jelenlétüket és vigyázhatok rájuk. Azt hiszem, most már egy egymaga kószáló arkangyal is felkerült a listára, de... néha még nekem is kell némi egyedüllét. Arra az időre a bizalmamhoz fordulok. Bízom az összetartásukban és az erejükben. Hiszek abban, hogy képesek nélkülem is kitartani vagy boldogulni.
Ezért tudok hosszabb időre távol maradni, tudva, hogy a hátrahagyott angyalok továbbra is őrzik a halandókat. Ők nem tudják megvédeni magukat, legalábbis nagyon kevesen képesek rá, főleg, ha egy halhatatlannal van dolguk. Sokuk a baj ellenére is más emberekben tenne kárt, széthúzást okozva. Nem tudunk velük mit kezdeni. Amennyiben kárt tennénk bennük, pillanatok alatt elterjedne a híre és újabb rettegés forrásává válnánk.
Vállamra tett kezére pillantok. Ez a hirtelen közelség kirángat korábbi gondolataimból és kicsit feszélyezni kezd. Nem vagyok hozzászokva, mégsem húzódom el, mert tisztában vagyok vele, hogy miattam teszi mindezt. Lágy mosolyt eresztek el felé. Azt hiszem, most már jobban vagyok. Azzal, hogy eljöttem ide és beszélhettem vele, gyakorlásunk közben, vagy éppenséggel utána.
- Azt, amit kell. Visszamegyek a városba, továbbra is figyelem és vigyázom őket, közben pedig próbálok nem megtörni - felelem őszintén - Alkalomadtán talán meg is látogatlak. Lehet, hogy szeretsz egyedül lenni, de néha elkélhet a társaság. Vagy egy edzőpartner - teszem hozzá, a szétvert épület felé mutatva.
A világ így is egy romhalmaz, nem kellene pont nekünk fokozni mindezt. Azt megteszik a démonok és a harcok. Az edzésnek van más módja, ami ráadásul hatékonyabb. Talán. Nem biztos, hogy túl sok hasznomat veszi.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Jún. 22, 2017 2:49 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


-Nem... - felelem halkan, és őszintén - én többnyire jobban szeretek magam lenni. Valahogy megnyugtat a tudat, hogy csak a saját fejem miatt kell aggódni. Talán ezért is nincs Ipharem-em.
Aztán megint rá emelem a tekintetem. A halandók világában Aliyah elképesztően népszerű lenne. Vagány, felelősségteljes, és nem mellesleg, elképesztően gyönyörű. Az angyali hölgyeknél persze ez nem meglepő. Kevés halandó érhet a nyomukba. Nagyon kevés...
-De nem mondhatom meg, hogy neked mi a jó. ha társaságra vágysz, biztos vagyok benne, hogy megtalálod. Ha más nem, annyi előnye biztos van, hogy akik tudnak csapatban dolgozni, több eséllyel maradnak életben, még akkor is, ha nem arkangyalok.
Fanyar mosoly, aztán felkelek, és kezem a vállára teszem. Tényleg próbálok bátorító lenni. Nem az én műfajom, de igyekszem.
-Szóval, mihez kezdesz most?

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Máj. 23, 2017 11:31 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Önkéntelenül megmosolygom a hallottakat. Játék… milyen jó lenne csupán játszani a háborúskodás helyett, vagy csupán megjátszanánk mindezt. Ha olyan lenne ez, mint a gyerekek által kitalált önszórakoztatás, minek végén az összes elesett visszatérhet az élők közé, amint vége a játékidőnek. Bár igencsak távol áll tőlem az ilyesmi, most úgy érzem, én is szívesen részt vennék benne, ha csupán arról lenne szó.
- Játék… Most jó lenne csupán játszani, tudva, hogy egyik testvérünk sem sérül meg.
A gondolat hamar elveszik. A baj már megtörtént, a valódi csata kezdetét vette, s jó páran áldozatául estek már ennek a szétbomlásnak. Nem tudnám megmondani, hogy kettő, vagy inkább három részre szakadtunk-e. Igaz, vannak térfelet nem választók, mint például a mellettem lévő arkangyal, de nem hiszem, hogy túl sokan lennének. Szemöldököm felvonom feleletére, de ismételten csak mosolyogni tudok a hallottakon.
- Az engem is meglepett volna.
Egy ilyen helyen élni… Nincs szükségünk élelemre, így számunkra nem akadály, de… nem lehet túl kényelmes. Igaz, én sem élek fényűző életet. Még házam sincs, néhányakkal ellentétben. Ha alszom, egy tetőn teszem, még egy ágyat sem engedve meg magamnak, az viszont én vagyok, és mégiscsak vannak körülöttem élőlények. Olyanok, akikkel szóba elegyedhetem alkalomadtán, még ha csupán egy köszönés erejéig is. Ezzel azt hiszem, meg is válaszoltam kérdését magamnak. Nem kell túl sokat agyalnom azon, miféle feleletet adjak.
- Nincs bajom az egyedülléttel, de úgy vélem, néha még nekünk is szükségünk van társaságra. Nekem is. A hosszú egyedüllét még egy angyalt is magányossá tehet. Nem így gondolod?
Nem azt mondom, hogy bárkivel leállnék órákon át csevegni. Az egyszerűen távol állna tőlem, nem vagyok annyira társasági angyal, de önmagában a tudat, hogy vannak körülöttem mások, hogy egy-egy szót intézhetek hozzájuk, megnyugtat és örömmel tölt el.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Máj. 15, 2017 5:38 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Néha utálom a saját legendámat. Kívülről úgy tűnik, semmi sem könnyebb, mint arkangyalként harcolni, és igaz, hogy rengeteg előnyöm van egy átlagosabb természetfelettivel szemben, de az igazság az, hogy bármikor becsúszhat egy sérülés, bármikor történhet valami, amire nem számítasz, és akkor aztán hiába vagy erősebb, csak a szerencsén múlik, hogy túléled. Ha túléled. A testvéreimnek talán elég azt hinniük, hogy Isten az ő oldalukon áll, és ezért úgyis megúsznak minden csatát, ahogy eddig történt.
-Néha mindenkinek szüksége van segítségre. És van, hogy még én is közhelyeket szajkózok. Attól még igaz. Ha nem eshetne bajunk, ez nem harc lenne, csak valami játék...
És továbbra sem próbál rávenni, hogy csatlakozzak hozzá, bármelyik oldalon is áll. Igaz, Cassael nevéből van egy sejtésem, hogy az Michael serege lenne. Talán ő lenne ott az egyetlen angyal, aki tudja, hogy fölösleges? A végén még megkedvelem.
-Hát, nem is Happy meal menüt szerettem volna.
Körbenézek a pusztításon újra. Most, fél óra elteltével nehéz megmondani, mi volt része a tájképnek eddig is, és mi az, amit én adtam hozzá, vagy éppen vettem el. Alapvetően romboltam én is, de ennek a bolygónak a legtöbb részén ez már oly mindegy.
-És amúgy is, szeretek egyedül lenni. No és te?

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Pént. Máj. 12, 2017 3:54 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Szavait megmosolygom. Való igaz, hogy az öröklét több időt jelent, mint azt valaki el merné képzelni. A halandók számára nyilván felfoghatatlan létünk ezen momentuma. El sem tudják képzelni, milyen lehet évezredeken át létezni, miközben kívülről szemléljük a világot. Szerintem békés volt és pihentető. Örültem hogy csupán a démonokkal kellett foglalkoznunk időnként. Való igaz, nekünk harcosoknak sem volt akkoriban sok tennivalónk, mégis megteremtettünk. Meglehet, Isten előre látta hogy mi fog történni. Talán el is tervezte mindezt, végtére is minden az ő akarata szerint történik.
- Ebben erősen kételkedtem amikor Háborúval álltam szemben. Ha Cassael nem gyógyít meg, már nem lennék köztetek - ismerem be.
Igaz, más eset nem volt, amikor ily közel kerültem volna az elmúláshoz. Valahogy akkor sem aggasztott túlzottan. Sokkal jobban féltettem az embereket mint saját magamat, s csupán testvérem törődése volt mi megmentett. Senki más nem törődött vele, nem vette észre, vagy egyszerűen... talán csak bíztak abban, hogy szólok, ha komolyabb a baj.
Ha nem akar valamiről beszélni, nem erőltetném, amennyiben pedig tudni sem tudnék róla, hát nem áll fenn a kényszerű témakerülés lehetősége. A kérdésemre végül mégis választ ad. Figyelmesen hallgatom, elgondolkodva a hallottakon. Nem hiszem, hogy Raguel képes lenne bárkit utálni. Az pedig, hogy ki melyik oldalt választotta, vagy melyiket nem, nem számít túl sokat. Mindenkinek a saját döntése, amivel szembe kell néznie. Én is megteszem minden egyes nap, állandóan mérlegelve, jól döntöttem-e. Tudom mivel jár az, ha sehová nem csatlakozol. Vagy elkerülnek, vagy megpróbálnak győzködni. Láttam már nem egy esetet, s az, hogy valaki mindezek ellenére semleges tud maradni és azt tudja tenni amit jónak lát, becsülendő. Úgy érzem ők sokkal közelebb állnak önmaguk megtalálásához, mint én magam.
- Ezért vagy itt kint, távol mindentől? - érdeklődöm, mert ez igencsak közrejátszhat a dologban.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Máj. 10, 2017 11:27 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Felvonom a szemöldököm. A szerénység nem olyan ritka erény a miféléknél, még manapság sem, de Aliyah elég érdekesen műveli. Ezen a ponton már muszáj olvasnom az elméjében, nem annyira a kíváncsiság miatt, inkább csak nem szeretnék fölösleges köröket lefutni azzal, hogy rákérdezek ezt jól értettem-e. A jelek szerint igen.
-Az öröklét egyik "előnye", sosem fogyok ki a hétfő délutánokból...
Egyébként is, nem érzem időpazarlásnak ezt. Néha nem árt szóba állni olyan angyallal is, aki nem akarja a halálom, hogy közösen öljük meg a többi angyalt. Ő legalábbis megtartja magának, ha ilyen ambíciói vannak. Többet nem is kérnék.
-Sok mindenről nem akarok beszélni. nem fogod tudni, hogy mik azok, mert nem hozom fel őket.
Egy picit talán színtelenebb a hangom, mint amilyennek szándékoztam, azért meg is engedek egy halványabb mosolyt utána, nehogy félreértse.
-Nos, Raguel...hát rajta kívül mindenkinek azt mondtam, hogy tőlem elmehet egyenesen a pokolba de rám ne számítsanak ebben az őrültségben. illetve...a lányok közül talán senkivel sem vesztem össze, és Luciferrel sem emiatt....nehéz megmondani manapság.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Máj. 04, 2017 1:16 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Értetlenül nézek fel rá, amikor meghallom kérdését. Fejem megrázom, jelezve, hogy fogalmam sincs, mire gondol. Tényleg nem tudom. Úgy érzem, azon az estén képtelen lettem volna elengedni őt, aminek meg is lett volna az eredménye. Valószínűleg a megölt emberek miatt, de... nem tagadhatom, hogy energiái éppúgy hatottak rám, bármennyire igyekeztem ellenállni neki.
Megint ugyanaz. Szerinte sem hibáztam, legalábbis ami a döntésemet illeti, mikor azonban tovább folytatja, mintha kicsit megnyugodnék. Mégiscsak felrótt nekem valamit, amivel kapcsolatban teljesen egyetértek. Nem tudtam őt elintézni. Felülkerekedett rajtam, meglehetősen könnyedén, és lényegében ebből fakadt minden probléma. Ha sikerült volna elintéznem, mindez nem történik meg.
- Kis híján megölt. Sokat kell gyakorolnom ahhoz, hogy tovább jussak egy kar levágásánál. Biztos vagy benne, hogy rám akarod pazarolni az időd? - kérdem, mert bár felajánlotta, közel sem vagyok biztos abban, hogy ez neki megérné.
Nekem nem ártana. Ugyan nem tudnék minden nap ide eljönni, de hetente egyszer-kétszer beleférne a város vigyázása mellett. Akár felderítésnek is mondhatnám. Amit viszont mondott, az elgondolkodtat. Tényleg nem áll vele szóba senki? Mintha csak Cassael esetét látnám magam előtt. Hiába segített nekünk akkor, tehetett akármit, mintha nem akarták volna elfogadni, csak azért, mert független. Ha nem vagyok ott, valószínűleg azt sem hagyták volna neki, hogy segítsen. Egyszerűen nem értem ezt a felfogást. Attól, hogy nem választott oldalt, ugyanúgy a testvérünk, miként azok is, akik az ellenkező térfélen állnak. Akármit teszünk egymással, ez a kötelék eltörölhetetlen.
- Miért nem állnak szóba veled? - szökik ki belőlem a kellemetlen kérdés - Ha nem akarsz, ne válaszolj! - teszem hozzá gyorsan, jelezve, hogy egyáltalán nem erőszak.
Semmi közöm hozzá, ez az ő ügyük, nem az enyém. Nekik kell túltenniük magukat a nézeteltéréseiken, igaz, ez csupán akkor igaz, ha minket többieket nem érint.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Máj. 04, 2017 12:46 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Szívesen hallgat....puszta udvariasságból nem próbálok meg olvasni a gondolataiban, hogy megtudjam ezt csak udvariasságból mondta-e. Én tényleg szívesen hallgatom őt, még akkor is, ha ő láthatóan nem szívesen mesél. A történet végén bólintok, és a szemeibe nézve felelek:
-Tudod, hogy nevezik azt, aki hagyja a háborút szabadon garázdálkodni, és reménykedik, hátha minden rendben lesz?
Megrázom a fejem. Szerintem lenne pár tippje. Nem is firtatom ezt tovább, inkább elmondom a véleményem róla:
-Az ítélőképességeddel nincs semmi probléma. Ha nem lépsz közbe, most amiatt marnád magad, és könnyen lehet, hogy ugyanaz történt volna...vagy még rosszabb. Szerintem én most ismétlem magam...
Mély levegőt veszek, és visszagondolok. Tényleg úgy hangzik, mintha ilyet mondtam volna már. Attól még igazam van!
-Az egyetlen, amit felróhatunk neked, hogy nem tudtál felülkerekedni az egyik legerősebb démonon. Ezen talán segíthetünk....
Megpörgetem a kardot a kezemben, és figyelem, ahogy csillog rajta a napfény, majd újra a szemeibe nézek.
-Kell egy új edzőpartner úgyis, most, hogy egyik testvérem sem áll szóba velem...vagy én velük, részletkérdés. minden esetre, ha van kedved, én itt vagyok minden nap.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Máj. 04, 2017 12:23 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Rövidre sikerült küzdelmünknek úgy tűnik, vége. Karjaim magam mellé engedem, amint látom, hogy Rafael helyet foglal. Utána ballagok, ugyanakkor nem foglalok helyet. Képtelen vagyok rá, főleg, mikor a számomra közel sem kellemes téma kerül terítékre. Visszakérdezésére csendben nézek rá. Tudja ő jól, hogy mire értem, eleve ő hozta fel, hogy semmit nem használ. Talán igaza van, s valóban, közben is ki-kizökkentem koncentrációmból. Túl könnyen, ennek köszönhetően pedig még egy sütő is eltalált, amit más esetben könnyedén félre löktem volna, vagy elkerülhettem volna. Komoly bajom nem lett belőle, de lehetett volna, vagy éppenséggel másoknak. Össze kell szednem magam!
Bölcselkedését csendben hallgatom. Arcom elkomorodik a fejtegetéseket hallgatva, mik nem állnak távol a valóságtól, csakhogy túlontúl közel sincsenek hozzá. Mi van akkor, ha mégis az én hibám volt? Nem akárkivel álltam szemben. Visszavonulhattam volna, megadta rá a lehetőséget, de... képtelen voltam rá. Meglehet, ha tisztában lenne a konkrétumokkal, ő is más véleményen lenne. Tudni akarom. Azt akarom, hogy valaki a dolgok teljes ismeretében ítélkezzen felettem, ugyanakkor nem akarok ezzel terhelni senkit. A monológos megjegyzésére halványan elmosolyodom.
- Ne aggódj emiatt, szívesen hallgatlak!
Addig sem nekem kell beszélnem, bár engem túlzottan a csend sem zavar. Szíves örömest elnézelődöm, vagy teszem saját dolgomat, bármiféle szövegelés nélkül, már amikor úgy érzem, semmi szükség arra, hogy megszólaljak. Most úgy érzem, ezek után mondanom kellene valamit.
- Háború volt. A városban osont éjszaka. Akkor még csupán annyit tudtam róla, hogy egy démon, akit elkezdtem követni, mivel egy másik nyomában járt. Láthatóan üldözte. Később meg is ölte, de előtte... megölt két embert. Ha korábban közbelépek, talán életben maradnak. Vagy ha később nem lépek közbe, meglehet, csendesen kiosont volna ahelyett, hogy több áldozatot szed, összedöntve egy épületet. Így is úgy is lelépett, akár el is engedhettem volna. Akkor nem dől össze az a ház - magyarázom.
Hátam a mellettünk lévő épület egyik elég magas falmaradványának döntöm. Karjaim keresztbe fonva meredek magam elé. Hiába mondja azt, hogy nem az én hibám, tudom, hogy akár az is lehetne. Talán pont erre várok. Hogy valaki azt mondja, miattam történt az egész.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Máj. 03, 2017 2:48 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


-Hmmm....
Elgondolkodva mérem végig őt. Végül is, 20-30 év nem sok a mi életünkben, és az utóbbi időszak rengeteg újdonságot hozott az életünkben, így nem csoda, hogy sokunk kénytelen elhagyni a komfort zónáját....vagy éppen semmibe veszi atyánk parancsait ugyebár, ha engem is be akarunk vonni ebbe.
-Mit csinálok gyakran?
Persze sejtem, mire gondol. Nem is szeretném húzni az idejét, szóval leülök Ronald McDonald kidőlt, félbe vágott szobrára, és felnézek az égre, mialatt a valóság visszanyeri eredeti formáját, és a romok a helyükre kúsznak, a tiszta ég pedig újra megtelik felhőkkel.
-Nézd, a helyzet az, hogy az életben semmire sincs jó válasz....többek között ez sem az. Én vén vagyok mint az univerzum, de még én is csak sejthetem, hogy nekem mi a jó...másoknál legfeljebb ráhibázhatok. Viszont...van egy kínai sütibe illő bölcsességem, amit elégé megkedveltem. Valahogy úgy szól, hogy a cél nem szentesíti az eszközt, mert a világ örök, és sosem érünk a célba, az "eszköz" viszont örökre meghatároz minket...egek, már én is unom hallgatni magam. Nézd, csak azt szeretném mondani, hogy bármi is történt, biztos vagyok benne, hogy nem a te hibád volt. Azt tetted, amit helyesnek gondoltál, valaki pedig ártani akart, és felteszem sikerült neki. Ha nem lépsz közbe, rosszabb lett volna, vagy pont ugyanilyen rossz, de te legalább megpróbáltad.
Leugrom a babáról, és megrázom a fejem.
-No, ezért nem szoktam dumálni....hajlamos vagyok monológokra.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 12:23 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


A sütő egyenesen neki repül, majd lelassulva hirtelen megáll, hogy aztán a földön kössön ki. Elmosolyodva hallgatom szavait. Igen, ő kezdte, meg is lepett vele rendesen. Az, hogy visszalöktem felé, csupán annak következménye, hogy valahogy el kellett távolítanom magamról a rozsdás eszközt. Így legalább haszna is volt. Vagy mégsem. Valószínűleg így is, úgy is megvárta volna, amíg összeszedem magam.
Kissé döbbenten hallgatom szavait. Próbálok uralkodni arcvonásaimon, ennek ellenére megfeszülök. Nem, fogalmam sem volt. Most viszont segít, úgy érzem. Eltereli a figyelmem, segít másra összpontosítanom. A harcra. Igaz, vannak megingásaim, de attól még javarészt tudok arra figyelni, amire szükséges.
- Fogalmam sincs. Még sosem volt ilyen - ismerem be.
Láttam már számos csatát, részt vettem bennük, láttam társakat elhullani, miként embereket is, válogatott borzalmakban volt része érzékeimnek, de egyikért sem éreztem magam hibásnak. Miért pont most? Miért épp emiatt? Erre sem tudok választ adni. A lényeg, hogy át kell vészelnem úgy, hogy arra fókuszálok, amire kell. Nem támadok, helyette várok. Csökkentem a távolságot mindössze néhány méterre, majd megállok, rezdüléseit szemlélve.
- Gyakran csinálod ezt? - érdeklődöm, mert kíváncsi lettem.
Ha mindazt átéli amit én, többször is megélte, hogy képes ennyire szilárdan állni előttem? Hogy tudja túltenni magát rajta, ha a küzdelem nem segít? Tudni akarom!
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 11:34 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Némi aggodalommal figyelem, hogy eltalálja őt a sütő. Konkrétan le vagyok döbbenve. Meg sem fordult a fejemben, hogy el fogom találni vele. Pár másodpercig azon vagyok, hogy segítsek neki, és csak akkor sóhajtok fel megkönnyebbülten, amikor felém repül a konyhai eszköz. Kezem közben külön életet él, és mindkét tenyerem rátapad a konyhai eszközre, behorpasztva azt, lábaim pedig nagy port vernek fel, miközben vagy fél métert tol hátra a lökés ereje. Végül lazán dobom el oldalra a megállított sütőt, és Aliyah-ra.
-Tudom, hogy én kezdtem, de elég a labdázásból.
Aztán felvont szemöldökkel hallgatom. Szinte már kedvem van olvasni a gondolataiban, de ellen tudok állni a kísértésnek. Egyenlőre.
-Meglehet. Amúgy, tudod ugye, hogy ettől nem lesz jobb? Én is mindig ezt csinálom, és hosszú távon sosem segít.
Felemelem azért az ökleim én is. Olyankor a legjobb szájon vágni valakit, amikor be nem áll neki, szóval nem akarok felkészületlen lenni.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 10:00 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Szavai enyhe sokkban részesítenek. Nehéz nem észrevenni? Pedig igyekszem. Próbálom leplezni, amennyire csak lehet. Régen meg sem kottyant, ám most... Ennyire mélyen érintett volna a dolog? Még a pofonok és rúgások sem segítenek? Úgy érzem, minden egyes ütést, csonttörést és egyebet megérdemlek. Gyógyír ez az önemésztésem okozta sebekre, de még nem elég. Ennek ellenére nem ronthatok neki ész nélkül, elveszítve megmaradt higgadtságom. Nem engedhetem, hogy befolyásoljon, akár látszik rajtam, akár nem. Ez is csak egy seb, semmi több.
Megindulok felé, csakhogy mikor meglátom szárnyait, már nem tudok megálljt parancsolni testemnek. Lendületem egyenesen a sötét tollaknak repít, mik elnyelik még ép öklöm, nem sokkal később csúzliként lőve ki engem a távolba, céltalan. Ha ez nem lenne elég, egy sütő is érkezik utánam, rozsdaszín alakjával üldözve, utolérve, amint lehelyezem lábaim, próbálva fékezni magam. A földön elterülve állok meg, rajtam az egykoron főzéshez használt tárggyal.
Az újabb piszkálódást hallva elmosolyodom. Nem hiszem, hogy használna ilyesmit. Most nem. Semmiképp, még akkor sem, ha érdekelné, mi zajlik elmémben. Nem válaszolok a cukkolásra, helyette pihegek még egy keveset, de mikor meghallom kérdését, megfeszülnek izmaim. Fáradt vagyok, ugyanakkor már akkor is az voltam, mikor megérkeztem. Ez nem változtat semmin. Ha kell, addig küzdök, míg öntudatlan a porba nem hullok. Szavakkal nem reagálok, helyette a rám nehezedő sütőn lökök egyet teljes erőmből, felé taszítva azt nagy sebességgel. Amíg azzal foglalkozik én felpattanok, igazítok egyet ruhámon és közelebb sétálok.
- Nem hiszem, hogy használnád... A telepátiát. Az imént a telekinézis miatt is elnézést kértél - közlöm vele álláspontomat - Ha viszont mégis, úgysem tudnék ellene mit tenni.
Ujjaim megmozgatom kissé. Ökleim mindegyike képes most már normálisan funkcionálni. Magam elé emelem őket, mély levegőt veszek és várok. Készen állok a folytatásra, ha nincs ellenvetése ez ügyben.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 8:18 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


-Nehéz nem észrevenni.
Csupán egy árnyalattal vagyok hangosabb a szellő lágy suttogásánál, ám miközben a szavak elhagyják ajkaim, azért magamban elismerem, hogy az egyértelmű személyes problémái, és az én piszkálásom ellenére egészen jól állja a sarat továbbra is.
Figyelem, ahogy felém rohan, látszólag mozdulatlanul, ám előre megfeszített izmokkal. Ahogy elrugaszkodik a talajtól, én lejjebb ereszkedem egy kicsit, és törzsem enyhén oldalt fordítva jelenítem meg megint a szárnyaim, az ő és az ökle útjába állítva az egyiket, hogy aztán amint becsapódik a nő, úgy lőjön ki tollas végtagom, mint egy elszabadult katapult. Bár egyértelmű, hogy ki a kő ebben az analógiában, azért biztos ami biztos utána dobom a rozsdás ipari olajsütőt is, hogy legyen értelme a támadásomnak, hisz egy angyalt levetni egy szakadékba nagyjából annyi értelme van, mint egy vakondot élve eltemetni. Kétlem, hogy eltalálnám vele, mást azonban nem teszek, csak figyelem, és közben megint eltüntetem a szárnyaim.
-Mondjuk a telepátia sokat segít.
Nem, nem olvasok a gondolataiban egyébként, de érdekes, hogy amikor felhívom a figyelmem erre a képességre, mindenki izgatottá válik, és kapkodni kezd. Valahol meg tudom érteni, miért reagálnak így, még akkor is, ha én sosem élhettem át, milyen az, ha nem tudom pontosan, hogy valaki belelát a fejembe.
-Szólj, ha kifáradtál.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Márc. 14, 2017 2:35 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Ha a fejes nem lett volna elég ahhoz, hogy kellőképp szédüljek, hát még erőteljes rúgásával is szembe találom magam. Fejem hátra csapódik, karom azonban nem enged, sőt, még szorosabban fogja elkapott lábát, mit határozottan meg is rántok. Félig térdelő helyzetben érek földet. Körülöttem ekkor támad fel hirtelen a porfelhő, mi akaratlanul is emlékeket idéz fel bennem. Kellemetleneket. Számban vérem íze kavarog. Orrom megüti a felrepedt ajkamból csordogáló vörös nedv szaga, épp úgy, mint akkor. Egyetlen pillanat alatt kerülök vissza oda. A sikolyok és elkeseredett kiáltások közé, az épület összedőlésének koszfelhőjébe. Akkor rám találó kétségbeesésem ébredezni kezd lelkemben, én pedig megdermedek. Nem mozdulok, magam elé lesek egy ideig, s csak akkor jutok vissza a semmi közepére, mikor meghallom hangját. Nem volt több néhány pillanatnál, mi életünkben még annyit sem jelent, mégis... akár az örökkévalóság.
Kiegyenesedve lépek néhányat ide-oda, törölve egyet államon. Most én is köpök egyet, hátha hamarabb megszabadulok a fémes ízvilágtól. Nem fektettünk le szabályokat, legalábbis nem a szó szoros értelmében. Ennek ellenére mindketten csak fizikai valónk eszközeit használtuk. Mintha más értelemben véve teljesen fegyvertelenek lennénk, ami könnyen előfordulhat. Ennek ellenére, én... meginogtam. Az imént. Nem azért, mert ellenezném cselekedetét, sokkal inkább amiatt, ami beszippantott annak következtében. Emiatt csakis én vagyok a hibás.
- Ennyire észrevehető? - kérdezek vissza.
Kár lenne tagadni. Egyrészt hazugság lenne, másrészt semmi értelme egy arkangyal előtt. Az más kérdés, hogy nem vagyok köteles beszélni róla, ha nem akarok. Márpedig most jobban esik a bekapott ütések súlya csontjaimon. Ahogy alászáll a por, meg is indulok felé. Gyorsan, rohanva, majd tőle néhány méterre elrugaszkodom a földről, hogy ugrásom lendületével csapódhassak neki, öklöm arca felé lendítve.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Márc. 14, 2017 11:55 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Sajnos a nő elég gyors ahhoz, hogy kiszabaduljon. Cserébe azok után, ahogy őt püfölte, már senki sincsenek fenntartásai egy kis arcszobrászat ellen, és amikor a lábát ragadja meg, a másokkal belé rúg párat a fejébe, ám így sem tudja megállítani, hogy a föld felé rántsák.
Reflexből tartja a tenyerét a föld felé, mikor a szárnyai nem fékezik eléggé, és a telekinézisnek hála óriási port felverve érkezik le, majd hátrál is pár lépést ellenfelétől.
-Elnézést, ösztönös volt...állj fel nyugodtan, nem támadok rád addig ezért.
Ugyan nem fektettek le szabályokat, de eddig senki sem használt a testén kívül mást, legalábbis nem a küzdelemben. Mega elé emeli az ökleit, és felkészül a következő összecsapásra.
-Szóval mond, miért emésztgeted magad? Láthatóan zavar valami.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Márc. 06, 2017 6:47 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Sikerül fölé kerekednem, ütéseim azonban nem találják el. Karjaival hárítja csapásaim, kivéve egyet, mit saját végtagom is megérez. Mikor homlokának csapódik kezem, mintha csak reccsennének ujjaim. Egy ideig használhatatlanná válik jobbom, azonban az öngyógyítás máris megindul benne. Nem kell sokáig várnom, remélhetőleg. Mialatt azonban ezzel foglalkozom, az alattam elhelyezkedő arkangyal megindul. Lábaim erősen kapaszkodnak belé derekánál, elfeledkezve arról, hogy el is ereszthetnék. Szárnyaim hátamon vannak, használhatnám is őket ahhoz, hogy a levegőben maradjak, ám mielőtt ez megtörténne, testemhez préselődnek. Karjaim próbálom eltartani magamtól, ellenállva az erős szorításnak, miként tollas tagjaim is ellenkeznének a préselés ellen. Ekkor hallom meg szavait.
Ez nem úgy hat, mint mások dicsérete. Valahogy jobban örülök neki, mint a Háború elleni csata visszhangjának. Ajkaim mosolyt formálnak szorult helyzetem ellenére. Harcosi büszkeségem örvendeni kezd, ugyanakkor közel sem hiszem azt, hogy itt vége lenne gyakorlásunknak. Vagy játékunknak, hogy szavaival éljek.
- Megtisztelő ezt tőled hallani - szűröm összeszorított fogaim közt a szavakat, próbálva spórolni a bennem maradt levegővel.
Még mindig a levegőben vagyunk, mikor szárnyaim eltüntetve hátamról, s karjaim ellenállását is abbahagyom ugyanazon pillanatban, ezáltal nagyobb teret teremtve saját magamnak. Talán elég ideig ahhoz, hogy kicsusszanjak karjai közül, gyorsan megindulva a föld felé. Zuhanásom közben próbálom elkapni lábát és megrántani lefelé, hogy földhöz csaphassam az angyalt. Persze mindez csak akkor sikerülhet, ha szabadulok, utána viszont amint elérem a talajt, sűrű levegőkapkodásba kezdek, miközben igyekszem úrrá lenni a fejelés okozta szédülésen.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Márc. 06, 2017 5:46 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Meglepetten nyekkenek, mikor izmos lábai úgy csapnak le rám, mint két éhes anakonda. A jelek szerint Aliyah hercegnőnek nem lesz szüksége megmentésre a sárkánytól, sőt, az ő országában az óriásgyíkok védett állatok lesznek, ha így folytatja. Mindkét karommal védekezek az ütései ellen, ha már így rám ült, arrébb ütve az ökleit, és mielőtt még kiismerhetné mozdulataim ütemét, a következő ökölcsapásával a homlokom találkozik. A koponya a test legkeményebb része, ellentétben a kézzel, ami viszont az egyik legsérülékenyebb, bár azért számomra sem leányálom, sőt, lefejelni az öklét sajnos pontosan olyan érzés, mint amilyennek hangzik.
Amíg ezzel foglalkozik, újra megjelennek a szárnyaim, és egy erős mozdulattal mint egy rúgó lövöm ki magunkat, alaposan feldörzsölve tollas tagjaim, de nincs időm ezzel foglalkozni. Amennyiben továbbra is szorít a lábaival, a levegőben megpróbálom medveölelésbe szorítani karokkal, és szárnyaimmal együtt, és úgy kiszorítani belőle a szuszt., sőt, újra fejelek. Ennél jobban már úgysem fogok szédülni!
-Veszélyesebb vagy, mint gondoltam - mondom erőlködve, gyakorlatilag a fülébe - mázli, hogy ez csak játék.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Márc. 01, 2017 8:46 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Rúgásom eltalálja, ennek ellenére úgy vélem, szándékosan engedte a találatot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az idő közben megragadott lábaim, melyeknél fogva ismételten földhöz vág. Ezúttal szárnyaimon landolok, jókora mennyiségű port felkavarva betonhoz csapódó tollaimmal. Fogaim összeszorulnak, s csak akkor távolodnak el egymástól, mikor a rúgás megérkezik. Most nem hagyta abba a levágásnál, amit valahol nem is bánok, bár a fájdalom minden tagom elárasztja egy pillanat alatt. Vér íze árasztja el nyelvem, ahogy feltörekszik testemből az életet jelentő vörösség.
Tekintetem következő lépését kutatja, miközben lenyelem saját vérem, mielőtt még komolyabb gondot okozna. Köpni nem fogok a földön elterülve. Karjaim védekezésre emelem, amint közeledni látom öklét. Erre már képes vagyok időben reagálni. Amint eltalál, ráfogok csuklójára. Lábaim derekára kulcsolom, úgy próbálom meg oldalra rántva a földre vinni őt, kihasználva az így keletkező lendületet arra, hogy felül kerekedhessek. Ha pedig sikerül, úgy nem várva, szabad kezemmel arcát célzom be. Nem azért, mert nem sajnálom. Sokkal inkább azért, mert tudom, hogy miként a máshová tévedő ütések és rúgások, úgy ez is begyógyul, hála öngyógyító adottságunknak. Ez nem egy angyali, vagy démoni fegyver. Azoknál sokkal könnyebben átvészelhető sérüléseket lehet így szerezni, mik még ha kellemetlenek is, akkor sem nevezhetőek számunkra halálosnak. Más esetben már rég nem élne egyikünk sem.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Márc. 01, 2017 12:42 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Egyetlen szó, vagy nem verbális kommentár nélkül figyelem ahogy földet ér, és ahogy feltápászkodik. Meglep, hogy nem a szárnyait használta az esésé tompítására, de valahol érthető. A teste számára sem különösebben megerőltető ezt átvészelni, és így könnyebb gyorsan talpra állni, és nem is akkora célpont. Ököltusánál ez nem annyira fontos, de ha démon lennék, felé hajítanék valamit, sokat számítana az a pár centi is.
Az új támadásánál már számítok rá. Eddig sem becsültem éppen alul, pusztán mostanra rájöttem, hogy mire is képes. Megragadom a két amazon combot, és összeszorított fogakkal tűröm a bordarepesztő rúgást, amitől egy halandó infarktust kapna, ám nem eresztem a lábait, helyette iszonyatos erővel rántom le, és megpróbálom a földhöz vágni. Ahhoz, hogy előszedjem saját szárnyaim még össze kell szednem magam, így azok helyett egy rúgással próbálok rátámadni, ha sikerült a földre vinnem őt.
Kifejezéstelen arccal köpök vért oldalra, mielőtt újra lecsapnék rá az ökleimmel, melyek kerülik az arcát, annak ellenére, hogy az lenne ilyenkor az ideális.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Feb. 28, 2017 9:07 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Öklöm hasfalának feszül mikor eltalálom, s ő hátrébb csúszik. Ekkor látszik csak igazán, mily régen járt erre bárki is. Lábai két sávot húznak a porba, miközben távolodik. El is felejtettem, mekkora hatása van egy ütésnek. Rég volt részem pusztakezes küzdelemben, lévén a démonok fegyvertárának bővülésével sokkal hatékonyabb a kard. Talán nem is árt egy kis váltás. Ujjaim kinyúlnak, majd visszagörbülnek tenyerembe, újra ököl formát öltve. Mikor megindul, kísérni kezdem köríves mozgását, tartva a felvett távot.
Szárnyai eltűnnek, enyéim azonban ezúttal maradnak. Ezáltal nyer magának némi bónusz tempót, mi arra késztet, hogy hátráljak egy keveset, míg könnyedén le nem követem mozdulatát. Így is teszek. Egy lépés hátra, majd karom emelem védekezésre. Kezem öklébe fut bele arcom előtt, csakhogy ezzel együtt ujjai csuklómra fonódnak. Nincs menekvésem. Egyetlen erőteljes rántás, mit ha nem repültem volna idáig, talán vállam is megsínylene, s már a levegőben tudhatom magam. Szárnyaim ekkor tűnnek el. Még véletlen sem akarok rájuk esni, így hátammal csapódok a kosz lepte aszfalthoz. Ha tollaimon landolok, minden bizonnyal puhábban érkeztem volna, de... nos, azokra mindig ügyeltem, nehogy megsérüljenek. A levegő egyszerre tör fel tüdőmből. Két szusszanás, majd tápászkodom is fel, mire kapok némi időt.
Egy lépés hátra, mi mintha kettővé nőné magát, csakhogy a következővel ezúttal én iramodok meg felé. Nem várhatok arra, hogy mindig ő kezdeményezzen. Itt az ideje, hogy én is tegyek valamit a védekezésen és visszatámadáson kívül. Minden bizonnyal szemből vár, ennek ellenére nem áll szándékomban háta mögé kerülni. Egyenesen neki futok, szárnyaim újra szabadon eresztve tőle alig két lépésnyire. Talán azt hiheti, valami hasonlót akarok véghezvinni, mint amivel ő próbálkozott. Nem. Felugrok, továbbra is tartva irányom, majd egyszerűen csapok egyet lassítás gyanánt, megállítva magam a levegőben egy rúgás idejére, mi mellkasát célozza.
 
Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Feb. 28, 2017 4:50 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Olyan kevesen használják fegyverként a szárnyaik, hogy a többség meglep, amikor én azokkal támadok. Most azonban engem lepnek meg, és ez üdítő változatosság. Pár tollam kiesik a helyéről, ahogy a négy hatalmas szárny egymásnak csapódik, feszes hasfalam pedig ellenáll az ütésének, bár hazudnék, ha azt mondanám, nem éreztem meg. Erős ütése nyomán hátrébb csúszok, két csíkban letörölve a port a betonról, és testem is előre görnyed. Tény, hagytam magam messzebb ütni, pontosabban, miután nem tudtam kivédeni a támadását, engedtem, hogy annak ereje messzebb küldjön, hogy eltávolodjak tőle egy kicsit. Hátrálok tőle még egy lépést, és elkezdek félkörben járni, megérintve a hasfalam, ahol eltalált.
-Ügyes.
Egy pillanatra vidáman csillannak meg a szemeim, de aztán újra előre iramodok, sőt, mozdulat közben eltűnnek a szárnyaim is, minek hatására tovább csökken a légellenállásom, és kicsit gyorsabban lendülök előre, nem nagyon, épp csak egy tizedmásodperccel előbb, mint amire számíthat az ellenfél. Újra előre lendül a bal öklöm, ezúttal az arcát célozva meg, ám nem ez a támadás a lényeg, jobban készen áll, és előre kap mint kígyó a méregfogaival, hogy megragadja a védekező keze csuklóját, és nagyot rántva rajta átdobjam őt a vállam felett. Ha sikerül, engedem felállni, vagy visszanyerni az egyensúlyát...fölösleges durvulni.

Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
82
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Feb. 28, 2017 4:19 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Az első dolog, amire egy angyal gondolhat egy harc kezdetekor, hogy megrohamozzák, én azonban nem vagyok ilyen. Jobb szeretek ismerkedni ellenfelemmel, ha módomban áll. Nézem mozgási szokásait, próbálok rájönni sebességének és erejének nagyságára, miből egyel hamar szembesülök. Rafael nem várt sokáig. Néhány pillanatnyi egymásra lesés után támad, méghozzá úgy, hogy egyenesen felém ront. Erre mindenképp szükség volt, vagy az ő, vagy az én részemről, hogy csökkentsük a kettőnk közti távolságot, sebessége mégis kicsit meglep. Számoltam azzal, hogy gyors lehet, enyémnél nagyobb termete ellenére, hisz a nagy méret közel sem egyenlő a lomhasággal, de... Ez több, mint amire számítottam.
Szemem hamar alkalmazkodik hozzá, ám épp ekkor csökkenti a tempót. Szárnytollai sötétleni kezdenek mögötte, én pedig ösztönösen engedem szabadjára sajátjaim, azokkal blokkolva tapsát. Akár egy koromfekete ölelés, úgy vonnak minket körbe általában repüléshez használt részeink, csakhogy én azt figyelem, mi a sötétség közepén áll velem szemben. Jobban mondva közelítő öklét, mit ha akarnék sem tudnék most elkerülni, így marad a másik lehetőség. Jobb alkarom erőteljesen csapódik karjának, felfelé és oldalra mozdítva azt, eltérítve testem irányától. Eközben balomat indítom, valamivel lentebb, hastájékra célozva. Ugyan ez a karom valamivel gyengébb a másiknál, mégiscsak birtokában van angyali erőmnek.
Fejemből kezdenek kiürülni a korábbi borongós gondolatok. Minél jobban koncentrálok gyakorlásunkra, annál tisztábbá válnak gondolataim. A kételyek porszemei apránként lesznek kisöpörve, felszabadítva lelkem a gondterheltség alól.
 
Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next


 
Régi romos McDonald's, párszáz kilóméterre SF-től
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: